Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Смъртността в световен мащаб надхвърли 200К. Това са само починали хора, които са диагностицирани с COVID-19, което не гарантира в това число да са всичките жертви на вируса.

преди 21 минути, _Belial_ написа:

Глей ся. Не се вживявай много с тия 50 000 починали, щото това вероятно си е нормалната смъртност за страната. В седем милионна България, смъртността е 300 човека на ден.НА ДЕН! Сметай колко е в 330 милионните САЩ! Сега погледнах- около 6000 на ден.

30 дена по 6000 на ден или на месец 180000, а при и заради корона е 30 дена и са 50000. От 16 март досега. Много. Жалко за хората. 😕

преди 12 минути, sliderum написа:

Смъртността в световен мащаб надхвърли 200К. Това са само починали хора, които са диагностицирани с COVID-19, което не гарантира в това число да са всичките жертви на вируса.

Не са, разбира се, повечето от починалите са страдали от тежки заболявания, които са причинили смъртта им.

И тук ни лъжат.

Експериментална ваксина срещу коронавирус е осигурила защита на маймуни

Цитат

Експериментална ваксина за първи път е осигурила защита на маймуни срещу новия коронавирус, предаде Франс прес, позовавайки се на китайската лаборатория, която стои зад изследването.

Ваксината, чиято "старомодна" формулировка включва неактивни версии на вируса, причинител на болестта Ковид-19, е приложена на макаци-резус, които три седмици по-късно са били изкуствено заразени, пише БТА. 

https://www.obekti.bg/medicina/eksperimentalna-vaksina-sreshchu-koronavirus-e-osigurila-zashchita-na-maymuni

преди 1 час, miro20 написа:

мдам... и ти си на амбразурата с лай...фейкометите от любимата "матушка

Не искам да те убеждавам в нищо, но целият този балон скоро ще се спука. Той почна да се пука, огледай се. Виж фактите. Ако не можеш да видиш очевадните факти какво се случва в момента- жалко. България ще смъкне извънредното съвсем скоро. Бойко няма да го спусне цялото, ще ни го дава на хапки- като подарък да се радва на неговото великодушие. Този балон не мина, колко издухани от налягането- дай да видим. Последните дни са може би най- динамичните в историята на тази пандемия. А ти- ако защитаваш "филантропа" Бил Гейтс, малееее, сериозно ли? Проблема с "теориите на конспирациите", е че отнема време да се докажат. Дотогава си остават "теории". Но тази ще се докаже. Скрийнвай си коментариите и след време си ги чети.

преди 10 минути, Kiddo69 написа:

Той почна да се пука, огледай се. Виж фактите. Ако не можеш да видиш очевадните факти какво се случва в момента- жалко.

Виж сега... аз много неща виждам , включително спекулациите и конспирациите. Нещо повече, нагледал съм се на "тълкования" и особенно клипове, които именно представят едно и също нещо в тотлано различна светлина.

Затова си имам винаги едно наум и си спестявам емоционалните заключения които много вече правят и вече "са наясно с ИСтината"  :) 

България ще смъкне извънредното съвсем скоро. Бойко няма да го спусне цялото, ще ни го дава на хапки- като подарък да се радва на неговото великодушие

Относно нашето "извънредно положение"  - ми то нищо кой знае какво извънредно не се е случило . Това "отпадане" за което се говори , всъщност става въпрос за оставане на мерките, но вече без "шапката" извънредно положение.

И само с разпоредби на министерства да се утвърдят мерките по карантини, дейност на КПП-та , носене на маски  и т.н.

т.е. реално всичко което е до сега, ще си остане. С леко още разхлабване като разходки , но с дистанциране и т.н. 

Дотогава си остават "теории". Но тази ще се докаже. Скрийнвай си коментариите и след време си ги чети.

И защо да го правя ? Да, може да се окаже нещо друго.

Може да се докаже , може да не се докаже. Ти си убеден в едното. ОК

Но от днешна гледна точка, а з не виждам защо да имам вина да вярвам или не вярвам на дадени недоказани твърдения и спекуалции.

Това какво ще се докаже или не в бъдеще време, не ме прави "неправ" за сегашната ми позиция.

За съжаление, това което виждам че се доказват като спекулации и лъжи , като това че някой /бил Гейтс/ предупреждавал някокло пъти за нещо, алармирал е години наред, а сега е представен като "създател" на това за което е познал и алармирал.

И не само той де. За такава пандемия е имало 8 предупреждения на медицинската общност в различни години. /визирам статията с швейцарския лекар/ и не са си мръднали пръста.

Странно е , не мислиш ли :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 6 минути, miro20 написа:

Относно нашето "извънредно положение"  - ми то нищо кой знае какво извънредно не се е случило

след това изречение- ти изобщо ме изгуби като слушател. Как каво се е случило бре! Всички малки бизнеси, които фалираха, всички хора останали без работа, всичките 2 милиарда евро влизащи от работещи в чужбина? Как какво се е случило??? ти на кой свят живееш?

И са ко. За една лека настинка капълдисаха сичко. После, ма не били свини, ма нямали зурли. Ми кви са ?

И маски каски концлагер домашен арест

Абе няма ли Видовден да доди най накрая ?

Да си платят за мискинлиците

преди 1 час, Мойра написа:

И тук ни лъжат.

Лъжат и продължават най-нагло да лъжат.

преди 42 минути, Мойра написа:

Е то като не можа да Замръзне Ада по Великден, видяха дебелия и сега  леко се започва да се играе доброто ченге. Днес Спасителят инспектирал Хемус и оттам о чудо! Обмислял разбираш ли отслабване на мерките. Вчера обмислял да отваря планините. Али Баба и сезам отвори се. Чудя се докъде ще им стигне наглостта и безочието да лъжат хората и дали останаха вече лъжи,на които някои да вярва. Със всеки изминал ден все повече се убеждавам,че тези там от телевизора имат сериозни психични проблеми. Това да се лъже по няколко пъти на ден,не знам как да го нарека. Важното е,че повече хора започнаха да си отварят очите.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Абе няма ли Видовден да доди най накрая ?

народен съд трябва да има според мене. Но интелигенцията се скатава. Те са с маски.

преди 52 минути, Мойра написа:

Дам, последните два-три дни с пик са заради повишено тестване, има пик и заради завръщенци от чужбинско. Горе-долу 2 седмици минаха от по-масивна част от прибиращи се от Италия и Испания и други опасни дестинации. Ще има втори пик около 2 седмици след Великден, т.е. някъде към 4-5 Май.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Да им имам интелекта 

това е плод на интеграцията им в социалните мрежи. Имам усещането, че не искат да вземат отношение за да не се дискредитират по някакъв начин в техният кръг. Никой от моите приятели във ФБ, които са доктори, учители, инженери и т.н. не взема отношение към проблема. Установявам, че умният човек не коментира, той не взема участие, той чака нещо да се случи. За него недоказани теории не са теории. Не знам... Разочарован съм от много хора заради липса на позиция. Каквато и да е. Няма правилна или грешна позиция, но липсата на позиция за мен е страх.

преди 17 минути, Kiddo69 написа:

след това изречение- ти изобщо ме изгуби като слушател. Как каво се е случило бре! Всички малки бизнеси, които фалираха, всички хора останали без работа, всичките 2 милиарда евро влизащи от работещи в чужбина? Как какво се е случило??? ти на кой свят живееш?

Няма смисъл да се дразниш, в дървена глава нищо не влиза. Разбира се за Миро няма нищо извънредно, значи за никой няма нищо извънредно. Той не си е загубил мизерната службица на платен трол, няма и да я загуби. На него даже ще му е кеф да плюе тия, дето ще се чудят как да се оправят с мизерията оставена от Боцко. Той няма да продължи да управлява, това е сигурно. Тези дето ще наследят неговия батак, направо не ги виждам...

преди 27 минути, Kiddo69 написа:

Съвсем друго имах впредвид ама ти не дочиташ какво казвам

Реално всички мерки ще си останат. И фалиралите фирми и безработните няма да намалеят след отмяна на това т.нар. "извънредно положение".

Ако толкова елементарно и буквално четеш думите ми, наистина няма смисъл. Не с е напъвай.

току-що, Реджеп Иведик написа:

До кога ?

Няма по света човек който да ти каже.

А ти си плямпай за "леката настинка" :) 

преди 9 минути, Mapuku написа:

някои хора мислят че вируса е нарочно пуснат от САЩ в Китай по време на World Military Games 2019

малко вероятно. Все едно аз да кажа, че Китай са в основата на нещата... https://theaiorganization.com/eliminate-chinas-communist-regime-for-coronavirus-bioweapon-outbreak-endangering-the-world-ai-misuse-and-70-years-of-crimes-against-humanity/

преди 1 минута, miro20 написа:

Няма по света човек който да ти каже.

Грешиш. Американците го казаха, Германия го казва, Норвегия го ПОКАЗВА, 3 седмици макс. и цирка свърши.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.