Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Бийте братя Бог е с нас !!!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Те така с ваксините... "Почина първият доброволец в проучването за ваксина срещу коронавирус във Великобритания "

https://n5ti.com/stories/1275/?fbclid=IwAR1vpldlJQkV6UtPcbggkZOA8NWTvMGJFRsir_jbhd1m2Vfwz3ohSZfzkuU

преди 3 минути, Kiddo69 написа:

Те така с ваксините...

Бе каква ваксина срещу лека настинка. Бе доктори няма ли тука. Какви доктори сте вие бре ? Защо го позволявате този цирк ?

Самоубийца. Просто са я инжектирали с концентрат от вируси. Въобще не са изработвали ваксина.

преди 10 часа, Мойра написа:

ПОСЛЕДЕН ЧАС ... Бразилия нарушава карантината! .. Хайде, цялото човечество да излезе на улицата, за да дезартикулира този фарс на пандемия, каза Болсонаро.

Вчера,по време на редовното ръкопляскане на Испанците в 20.00 часа,когато излизат по тераси и дворове,за първи път имаше активиране на полицейски коли,кръжещи по улиците.Май са се уплашили да не превърнат ръкоплясканията в излизане пред домовете за протест.На едно семейство направиха забележка,да се прибере от собствения им двор,в къщата. 

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Поляците щурмуват германската граница !!!

Ко стана ве ? Евроскептиците, май а ? Евросъюза се клател. Те и на коча **дите се клатят

Астероид  „1998 OR2“  се приближава до Земята. Щял да остане 6 млн км далече.  13.56 ч. българско време на 29 април. Пази дистанция.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/ogromen-asteroid-shte-preleti-do-zemiata-prez-april-2218131

https://dariknews.bg/v-snimki/masi-bez-klienti-protestyt-na-restorantiorite-v-germaniia-galeriia-23426

Маси без клиенти: Протестът на ресторантьорите в Германия

Братята американци не си поплюват. И не смеят да им се подиграват и да ги бият, както в Германия

Целия свят гори, ние се крием като мишки

Само не разбрах през тези месеци, когато се скандираше <<^^Останете си вкъщи^^>>, бездомниците какво правиха? 
Полицията дали спазва социална дистанция?Правилата са за всички.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Братята американци не си поплюват. И не смеят да им се подиграват и да ги бият, както в Германия

Целия свят гори, ние се крием като мишки

Не ги е управлявал боко, затова не са страхливи. :D

Борисов лети с джипа и слуша „Корона чао, чао“ на македонски /видео/

преди 17 часа, acnekt написа:

С 50 000 починали и с 2 млн заразени и още по- толкова сигурно, дали е най- удобното време за шеги. То пък САЩ са предприели вече мерки още от времето на Обама. Изчисленията са готови. Планът се спазва.

<<^^Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика.^^>>

Само негативно отношение към проблемите от действителността , не е най-доброто състояние на Съзнанието ! :nono:

Така попадаме в заблуждението : " Най-добрият начин да не се развали млякото е да оставим кравата неиздоена . " :)

Тук , в темите има няколко изтъкнати "майстори" на такива внушения....няма да ги споменавам .:getout:

Едно от ефективните средства за излизане от това състояние е шегата показваща абсурда .

...........................

Плакатните изяви са за малоумници....примерно днес , в случая е подходящ селскостопанския призив добре известен в миналото :

" Във всяка къща трактор , във всеки дом говедо ! " :lol6:

Spoiler

преди 2 часа, darkterminal написа:

Стига си плакал! Като ръсеше за педофилите, за самозадоволяването и за самокастрацията не плачеше... Като наричаше потребителите комунисти и незнам-си-какви-там-фили пак не плачеше... А сега, като ти се припомни и цивриш...

Я ми припомни за педофилите че нещо съм позабравил ? За самозадоволяването и фетиша , обсебването на някои то е очевидно. Къде има нормален човек който постоянно да се заяжда с някого ?? . Да си ме видял аз да нападам постоянно и методично някой с тотални офтопици, с личностни намеци, сексуални също  / за които те хванах в лъжа, забрави ли / които тотално нямат връзка с темата ??

затова и ти посочих темата за тези странни за мен, хора, дето ползват форума не по предназначение а за някакъв личен отдушник на комплексите си .

за "самокастрирането " бе з атова как някои си слагат в "игнор листите" потребители , което е пълен нонсенс. Защо влизаш тук, след като искаш да слушаш само и единствено себе си ? Направи си блог, и се радвай на едностранна пропаганда и отношение, че и ще си модерираш неудобните.

За педофилите пак нещо не се сещам... може би ще ми припомниш отпреди 5 години че нещо по свежо все не намираш :) 

"Сега да ми се припомни и цивря " Какво да ми се припомни ?? лъжите, заяжданиците , офтопиците ? Правиш ли разлика между критики по темата, квалифициране по темата, и личностни обиди ?

Кое е обидното да си "комунист" ? /е освен че е  отхвърлена идеология и обявена за престъпна с декларация на НС/   аз съм анти-комунист и се гордея с това. но никой не ме нарича антикомунист, а "боклук, тъпак, гьонсурат, л'йно "  и т.н.. Аз кого съм наричал така ?

Наистина ли не правиш разлика ?

преди 2 часа, darkterminal написа:

Наместо да дадеш подходящ отговор ти наливаш масло в огъня...

На 3,4,5 и повече личностни нападки отговарям един два  пъти и обикновенно сдържано, и това теб страшно много те дразни. :)  ммдоообре...

Начи, преживял съм:
Чернобил - 1986 г.
Купонната с-ма - 1990 г.
Краха на СССР - 1991 г.
Голямата инфлация - 1996 г.
BSE - 2007 г.
Н5N1 - 2007 г.
H1N1 - 2009 г.
Фукушима - 2011 г.
Ебола - 2014 г.
COVID-19 - 2020 г.
Към всичко това ще добавя две-три големи любови, и няколко края на света...
Че аз направо съм си ветеран от Апокалипсиса, бе, хора!!!
/източник фейсбук/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Сега е момента да вземете некой лев познавам шефката на ФнФ много добро момиче никой не връща.Както се вижда на снимката просто ни вика да я посетим.Спомням си като малка я бутах в количката в парка и по едно време се обръща и ми вика:Бате Ваньо ако обичаш отиди и ми вземи едно сладолетче с твой пари че мама забрави да ми даде.

thumb_1920x1080_3p1a0579.jpg

преди 16 часа, sliderum написа:

Смъртността в световен мащаб надхвърли 200К. Това са само починали хора, които са диагностицирани с COVID-19, което не гарантира в това число да са всичките жертви на вируса.

Това прави 1 към 35 000 - т.е. в човешки потенциал - нищо !

Все още сме твърде далеч от идеята за "Златния 1 милиард" . Трябва да се вземат по-крути мерки....! :lol6:

Масова "ваксинация" му е мамата ! Или пък масово измиране от глад , войни за хляб , пълна дезорганизация ......

Ама "добитъка" взе да се усеща , че го водят към кланицата....:nono:

След като вируса остава 3 часа във въздуха, не го плаши гравитацията, защо трябва се пази дистанция? https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-study/coronavirus-can-persist-in-air-for-hours-and-on-surfaces-for-days-study-idUSKBN2143QP

И как се пази дистанция в метрото, автобуса, влака? Всеки ден е тъпкалник. Всеки ден е пълно. В Берлин особено. Да не говорим за Ню ЙОРК или Инстанбул. 
Пък е разрешено. В парка има по-голяма вероятност да се пази дистанция, защото е по-голяма площ.

Да не забравим и хората, които се редяха и се биеха в магазините за стока. И още се редят. 
Доста противоречива информация.

преди 39 минути, by_chechi написа:

Това прави 1 към 35 000 - т.е. в човешки потенциал - нищо !

Има време, в крайна сметка от началото на възникване на мутацията на вируса са минали 4-5 месеца, а от началото на пандемията само 2 месеца.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Вчера,по време на редовното ръкопляскане на Испанците в 20.00 часа,когато излизат по тераси и дворове,за първи път имаше активиране на полицейски коли,кръжещи по улиците.Май са се уплашили да не превърнат ръкоплясканията в излизане пред домовете за протест.На едно семейство направиха забележка,да се прибере от собствения им двор,в къщата. 

Хуан Карлос, като не послуша Густав, ся май ще яде хурката

Абе няма ли затвор за вас бе! Никога баба Ванга не е говорила такива  работи. Даже на Живков е отказвала да говори такива работи...ех много има в тая държава за...

Разсекретиха зловещият завет на Ванга за COVID-19

преди 11 часа, Inana.. написа:

Ще дойда след няколко луни , да е готов със пледоарията. 

Опс...още един/една се появил. Думи думи думи думи думи...Ниагарския водопад семки да яде! Ще предложа сайта да се преименува "Сайт на ясновидците"   реклама   Посетете  Калдата, там ще ви решат всички ваши земни проблеми, включително и извънземните!  :giggle1:

преди 16 минути, Hristo52 написа:

..."Сайт на ясновидците"   реклама   Посетете  Калдата, там ще ви решат всички ваши земни проблеми, включително и извънземните!  :giggle1:

...И ако ви засърби носа , не си сваляйте маската ! :nono:

...като ви засърби дупето , сваляте ли си гащите ? :angry:

преди 6 минути, by_chechi написа:

...като ви засърби дупето , сваляте ли си гащите ? 

Ти от кои си? Ясновидците, специалистите,  "философите" ? Кофти ли е да паднеш от кайсия? Да няма някакви последици от падането? :giggle1:

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Ти от кои си? Ясновидците, специалистите,  "философите" ? Кофти ли е да паднеш от кайсия? Да няма някакви последици? :giggle1:

Последици винаги има ! :nono:

Сега като посягам за зряла и сочна на пръв поглед кайсия , първо гледам здрав ли е клона.....Учи се ! Който е падал и е оцелял - знае !....:)

Който не знае - дрънка тъпотии.....докато падне ! :nono:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.