Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Все за въпросното се говори, но той/тя да не е първия/та. ;) 

Проблема не е в българина, а в българката.

Тя все за това което пишеш говори и изобщо се е възгордяла, че е най-умната, но само и единствено мисли за най- ....

Докато българката мисли за най-.... ще е така!

Та, да драги ми българки!!! Не уважавате българина!!!

Да ми кажеш на какво си. Да мина на същото, че в това измерение нещо...  не схващам. 

Или правилно съм разбрала, че България е в това положение, защото българката още не е хванала дървото и не е излязла на улицата?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 часа, darkterminal написа:

Никой не ми казва така... Пристига ми на имейла известие от енергийната компания, че им дължа ХХХ пари за използвани ХХХ KW електрическа енергия и ХХХ терма газ. Отварям си сметката на уеб сайта на енергийната компания и си плащам...

Айде бе никой не ти казва така ??

https://www.pariteni.bg/novini/bitovi-smetki/s-kolko-poskypva-tokyt-ot-iuli-234054

https://nova.bg/news/view/2019/06/04/252651/токът-и-парното-поскъпват-от-1-юли

https://www.dnes.bg/stranata/2020/01/06/shte-ima-li-poskypvane-na-toka-za-bitovite-potrebiteli.434950

https://business.dir.bg/ikonomika/chez-iska-70-poskapvane-na-noshtniya-tok-ot-yuli

Всички заглавия са ..тока това тока онова. И на всички е ясно какво се има впредвид. Демек доказахме какво ?

Че си тролиш и се заяждаш напълно елементарно и глупаво :)

ОСтаналите ти поредни глупости не заслужават коментар.

преди 5 часа, darkterminal написа:

Ей го ся... Ся пък ще преразглежда пазара в Wuhan... Тоя пазар съществува там с традициите си и стоките си от няколко хиляди години и изведнъж експерт мирко решава, че трябва да го преразгледа... Нямам думи...

Пак се заяждаш буквално . Имах впредвид версиите за пазара, за лабораториите , кога и откъде е тръгнал вируса и т.н.

Що се правиш на ударен с мокър парцал, идея си нямам. Постоянни дребнави нищонезначещи заяжданици и тролене.

После се обижда като го квалифицирам в "отбор Черешка" на троловете и спамаджиите и реве ама аз не съм такъв не съм онакъв , не съм в никой отбор и съм най обективен и безпристрастен. :)

Смях.

преди 4 часа, Ъндъртейкър написа:

Колкото пъти вляза в тая тема, никой не говори за коронавируса.  Защо? Опитвам се да чета коментари и само някакви опити за остроумие в отговор на други остроумия!

Ами ей такива дребнави заядливци като тоя по горе дето генерират спам и офтопици са показателен пример.

И никой не взема мерки, да

преди 2 часа, Джугашвили написа:

Както се и очакваше, рано или късно истината излиза наяве!!!

Judy Anne Mikovits (c. 1958) is a discredited American ex-research scientist[2][3][10][11][12] who is known for her anti-vaccination activism,[12][13] promotion of conspiracy theories, and scientific misconduct.[6][7][8][9] She has made several false claims about vaccines, coronavirus, and chronic fatigue syndrome (CFS).[10][11][14]

Ако тая казваш говори "истината" ... нещо има много сбъркано .... :) 

преди 2 минути, Велена написа:

Или правилно съм разбрала, че България е в това положение, защото българката още не е хванала дървото и не е излязла на улицата?

Когато се говори за най-лошото, то какво?! Само се говори за същото.

Правете добро и не говорете за лошото.

Попадаш в статистиката, която обаче ти е нагласена да изглежда за вид загриженост, а де факто не е така.

Та, на кафе съм, но това не означава, че когато съм на друго не виждам до колко сте с промити мозъци.

И ето ... ако погледнеш , то май само българките ги тикат към протест, защото мъжете са по кръчмите.

Какво говори това, а?! Трети пол е победил!!!

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Когато се говори за най-лошото, то какво?! Само се говори за същото.

Правете добро и не говорете за лошото.

Попадаш в статистиката, която обаче ти е нагласена да изглежда за вид загриженост, а де факто не е така.

Та, на кафе съм, но това не означава, че когато съм на друго не виждам до колко сте с промити мозъци.

И ето ... ако погледнеш , то май само българките ги тикат към протест, защото мъжете са по кръчмите.

Какво говори това, а?! Трети пол е победил!!!

Не е от кафето. Пробвах. Трето пия вече. Вътре, какво слагаш.

преди 2 часа, miro20 написа:

Judy Anne Mikovits (c. 1958) is a discredited American ex-research scientist[2][3][10][11][12] who is known for her anti-vaccination activism,[12][13] promotion of conspiracy theories, and scientific misconduct.[6][7][8][9] She has made several false claims about vaccines, coronavirus, and chronic fatigue syndrome (CFS).[10][11][14]

Ако тая казваш говори "истината" ... нещо има много сбъркано .... :) 

Aми тя не е скрила, че е отстранена от работата си- напротив! Още в началото на видеото разказва за това, разказва и как е тикната в затвора за дейността си, как е лежала не само без присъда ами и без обвинение дори. Как човек с перфектна кредитна история бива фалиран, омаскарен и му е запушена устата за 10 години. Не крие и това, че е против ваксините.

Кой говори истината? Боцко дето твърдеше че няма къща в Барселона, докато испанските криминалисти не го спипаха?  И ти говориш за тролове, заливайки форума с укропски простотии и бойков слугинаж!!! Има нещо много сбъркано, ама в теб! Като всичко например. И всичко е лъжа при теб. Кой си мислиш ще се излъже че си инженер, че и програмист, когато нямаш и един пост по тия науки, и не само това ами и прости сметки за четвъртокласник ти се опират! Кой е трола тука, дето лъже, маже и дезинформира?

преди 7 минути, Радул написа:

Кой говори истината? Боцко дето твърдеше че няма къща в Барселона, докато испанските криминалисти не го спипаха? 

Тя е на приятелката му не е негова.

преди 2 минути, Pifi Pedolino написа:

Мхм. А Свети Дебелян е най- големия филантроп в историята.

преди 6 минути, Радул написа:

Мхм. А Свети Дебелян е най- големия филантроп в историята.

Това е всеизвестна практика не виждам какво се учудваш и ти да имаше възможност щеше също да я използваш.

преди 4 минути, Pifi Pedolino написа:

Това е всеизвестна практика не виждам какво се учудваш и ти да имаше възможност щеше също да я използваш.

Да си пиша имоти на друго име, защото не мога да докажа произхода на парите, с които са купени? Крадец ли ме наричаш?

Познат лаф иначе: " И ти да беше на негово място, и ти щеше да крадеш." Приема се като факт, а всъщност е обвиняване на някой, който не е извършил нещо, за да се оправдае този, който го е извършил. Редно е да си зададем въпроса, защо искаме да оправдаваме извършители на престъпления?

преди 7 минути, M.Николов написа:

Само заглавията ли четеш?

преди 32 минути, Pifi Pedolino написа:

На Цецо апартаментите му ги купила тъщата, зела парите от скрина. Пък там ги сложил Цецо

Ма не е по темата бре

Е, виж го Мутафчийски какви ги приказваше преди да гушне сухото

преди 2 минути, M.Николов написа:

Заглавие :90% спад в случаите на Covid-19 в Австрия след задължителното носене на маски коронавирус -Австрия .

В темата съобщават цифри,които направо шокират читателя:,,А Броят на случаите на коронавирус в Австрия е намалял от 90 на 10 заразени на един милион души!" Направо пълен смях е тази новина...

преди 12 минути, Радул написа:

Редно е да си зададем въпроса, защо искаме да оправдаваме извършители на престъпления?

Щото им лъскат бастуна мисирките, затуй

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Заглавие :90% спад в случаите на Covid-19 в Австрия след задължителното носене на маски коронавирус -Австрия .

В темата съобщават цифри,които направо шокират читателя:,,А Броят на случаите на коронавирус в Австрия е намалял от 90 на 10 заразени на един милион души!" Направо пълен смях е тази новина...

Ми провери:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/austria/

Гледай данните след 20 април.

току-що, M.Николов написа:

Ми провери:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/austria/

Гледай данните след 20април.

Ми а провери от 20 април колко теста са направени в Австрия.

Ти провери ли?

Защо ми задаваш въпрос? Кажи какво откри.Не се срамувай.

преди 12 часа, _ramus_ написа:

С това отново, за пореден път казвам "сбогом".

Пак ли :rolleyes:

Spoiler

преди 12 часа, _ramus_ написа:

АЗ НЕ СЪМ ОТ ТИЯ ХОРА

Така е , но аз съм от Тия и "литературните ти напъни" ме разсмиват и забавляват 

преди 6 минути, Радул написа:

Защо ми задаваш въпрос? Кажи какво откри.Не се срамувай.

Нищо не съм открил защото не съм и търсил.

И знаеш ли защо, защото съм убеден, че ако не са направени повече тестове, то със сигурност не са направени и по-малко от преди 20 април.

И ако си мислиш, че ще ме накараш да се ровя в статистики за да ти доказвам нещо и така за всяка една цифра жестоко се лъжеш.Ако имаш някакви съмнения си ги проверявай.

Че има някакъв вирус, има, но параноята, която тресе някои хора няма да ги предпази от заразяване, даже напротив, ще срине имунната им система и ще ги изложи на по-висок риск.

Спокойствието, здравословната храна, движението и оптимистичната нагласа гарантират добър имунитет.

Личната хигиена, носенето на маски в затворени помещения и спазването на дистанция едва ли могат да бъдат гаранция, че човек няма да се зарази, но създават при мнозина чувство за сигурност, което също засилва имунитета.

По-страшно от коронавируса е това, че твърде много хора останаха без работа и средства за живот, а това ги прави достъпни за всякакви вируси и други заболявания, включително психически.

Правителството досега трябваше да направи нужното, за да защити тези хора от бедност и глад, но абдикира от задълженията си.

Какво ще става занапред можем само да гадаем.

Нищо не съм открил защото не съм и търсил.

И знаеш ли защо, защото съм убеден, че ако не са направени повече тестове, то със сигурност не са направени и по-малко от преди 20 април.

И ако си мислиш, че ще ме накараш да се ровя в статистики за да ти доказвам нещо и така за всяка една цифра жестоко се лъжеш.Ако имаш някакви съмнения си ги проверявай.

Заприличва на религия тва твойто- убеден си в неща които не си виждал.

преди 3 минути, Мойра написа:

Личната хигиена, носенето на маски в затворени помещения и спазването на дистанция едва ли могат да бъдат гаранция, че човек няма да се зарази, но създават при мнозина чувство за сигурност, което също засилва имунитета.

Ае ква лична хигиена... Добре че беше СЗО да ми каже да си мия ръцете и да се къпя! Тия па съвсем ни направиха на маймуни.

Ето ви я и Бразилия, където нямало никакви проблеми:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/brazil/

И това е само началото.

Въпреки два фактора, които намаляват смъртността там - ниската обща възраст на населението и сравнително добрия имунитет на населението.

преди 37 минути, Радул написа:

Да си пиша имоти на друго име, защото не мога да докажа произхода на парите, с които са купени? Крадец ли ме наричаш?

Нищо не можеш да си пишеш на друго име защото нямаш такова,а той влиза в политиката точно за това да натрупа и после като излезе от политиката да е подсигурен до 9 колено.Не виждаш ли че ти казва че не взима заплата , а защо -защото това не са хора които живеят от заплата до заплата те могат и без нея.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Ми провери:

Вместо аз да проверявам,по добре ти пресметни,да видим какъв процент ще изкараш:В новата ти новина са го написали ясно,,Броят на заразени намалял от 90 на 10 заразени на 1 милион души."Как изчислиха 90% спад на случаите?Помагай...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.