Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 31 минути, палав_ник написа:

Пет пари не дават за живота на хората . Интересува ги само и единствено БЕЗКОНЕЧНАТА ВЛАСТ , те , те и само те. Ако разчиташ на тези , да ти опазят житота , си в голяма грешка. Върни си лентата от 13.03 и по действията или бездействията ще ги познаеш .

Добре, дай идея за това как трябва да се случват нещата при пандемия, може да се взаимства от управляващите и ще си дал нещо на обществото. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Браво знайш. 

Знам ама ти си плямпаше как не щели да минават Дунава....

преди 31 минути, палав_ник написа:

Това да го обясняваш на трол , няма смисъл .

Тоя па... въобще разбра ли за какво говорим ?

преди 32 минути, палав_ник написа:

Интересува ги само и единствено БЕЗКОНЕЧНАТА ВЛАСТ , те , те и само те.

В случая не съм видял "извънредна мярка "  с която някой да си е укрепил диктатурата, величието и незнам си какво "Безконеччната власт".

преди 1 минута, FusE написа:

Добре, дай идея за това как трябва да се случват нещата при пандемия, може да се взаимства от управляващите и ще си дал нещо на обществото. 

Ще каже да се допита до суверена , народа.

И аз винаги се сещам как на референдума за АЕЦ, всички цигани станаха експерти по ядрена физика, специалисти по реактори и пазара им, включително и в инвестиционните проекти .

И гласуваха ЗА , защото иначе тока ще стане 120 волта :) 

Те това е думата на "суверена". т.е. който най добре излъже шарана, неговата ще е . :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

Ще каже да се допита до суверена , народа.

Докато се допитва до суверена, да се реализира референдум да има или не мерки ше сме изгинали половината след което няма да има смисъл какъв ще е избора. 

преди 13 минути, miro20 написа:

Знам ама ти си плямпаше как не щели да минават Дунава....

Да. Такава е истината. Шопската част не е искала да минава Дунава. Оттам е останала крилатата фраза:

"Нечем да я газим тази бара"

Плямпаш ти, щот си плямпало. 50 %

преди 8 минути, FusE написа:

ше сме изгинали половината

От кръста нагоре или от кръста надолу ?

50% май ви е паролата по която се разпознавате, да нямате проблеми с приятелския огън

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Да. Такава е истината.

Истина и истина .... :) Не е едно и същу!

Хех ... моряко ... не всичко е в плоската равнина лоято по твоему е вълан и сле друга ... :) 

преди 1 час, FusE написа:

Ти не си говорител на суверена, някой пък искаме да има мерки! 

Анадъмо? 

Никой не против да взимате каквито ви харесат мерки... за себе си лично. За семействата си. Никой няма да те уволни, ако кажеш че се страхуваш за здравето си и не искаш да ходиш на работа или в мола, или на кино. Никой не иска да ви налага, какво да правите. Защо тогава вие искате да наложите на нас, какво да правим? Със сила, заплахи, глоби... апокалипсиси. Затваряне на цял отрасъл, без право на мнение! Изглежда не ние сме тези, които имат нужда от преосмисляне на добродетелите и морала си... Ние не налагаме и не искаме да налагаме нищо на никого!!!

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Плямпаш ти, щот си плямпало. 50 %

Аз по голямо плямпало от теб за "леките настинки" не виждам тук

Гледай Карбовски в момента. четири вирусоложки в момента разбиха всички теории за вируса :)

На един акъл сте.  :) 

преди 2 минути, Радул написа:

Защо тогава вие искате да наложите на нас, какво да правим? Със сила, заплахи, глоби... апокалипсиси

Всичките ти "умнотии " имат един малък проблем. Че това не се прави "по прищявка" .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, Радул написа:

Защо тогава вие искате да наложите на нас, какво да правим? 

Защото всички които не искат да спазват мерките по кой начин ще гарантират, че няма да заразят хора в случай че те самите са заразени? Иначе нямам против идеята. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

А кой счупи тъпомера с гюлле на въже, че смъртността от коби19 била 50 %

Кой коЙ кОй

Ти кой . :)  С Радлчо си завъртяхте тази моя спекулация и въпрос като "уж" твърдение :)  

Пак сте по добре. Това беше преди повече от месец , а някои въртят стари мои плочи отпреди 5 години :)  :lol6:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 28 минути, FusE написа:

Добре, дай идея за това как трябва да се случват нещата при пандемия,...

Каква пандемия,когото това дори не е епидемия!Някои тук ще си спомнят,че по време на социализма,слагаха лепенка на вратата в дома на заразения,с червен кръст и надпис ,,Дом под карантина"Беше достатъчно,за да го разбере всеки и да избягва контакт. 

току-що, Димитър 59 написа:

Каква пандемия,когото това дори не е епидемия!Някои тук ще си спомнят,че по време на социализма,слагаха лепенка на вратата на заразения,с червен кръст и надпис ,,Дом под карантина"Беше достатъчно,за да го разбере всеки и да избягва контакт. 

Трябва да разграничаваме варицела и ковид 19, табелката на вратата не виждам с какво ще ти помогне. 

току-що, FusE написа:

Защото всички които не искат да спазват мерките по кой начин ще гарантират, че няма да заразят хора в случай че те самите са заразени? Иначе нямам против идеята. 

Сам ще си го гарантираш. Вече всичко може да ти се достави до врата. С гаранции че е незаразено. Какъв е проблема? Да не дойда у вас със взлом да те заразявам? Дори и навън да излезеш, пак има как да се предпазиш. Защо е нужно да се налага начин на живот, на някой който не го иска?

преди 9 минути, miro20 написа:

Че това не се прави "по прищявка" .

Много ясно, взели са едни пари. Или са получили едни заплахи. Предложения на които не са могли да устоят.

Иначе, преди да вземат парите, Мутафчийски казваше истината, че коби19 е лека настинка.

току-що, Радул написа:

Сам ще си го гарантираш. Вече всичко може да ти се достави до врата. С гаранции че е незаразено. Какъв е проблема? Да не дойда у вас със взлом да те заразявам? Дори и навън да излезеш, пак има как да се предпазиш. Защо е нужно да се налага начин на живот, на някой който не го иска?

Разбирам, но в офиса като сме аз и ти, аз съм за мерки ти не, аз как да знам че ти не си се заразил предвид това че не спазваш никакви мерки? Как ще гарантираш че не си и, че няма да заразиш друг респективно да му навредиш ако той има придружаващи го заболявания и за него да бъде фатален изхода след ковид инфекция?

преди 1 минута, FusE написа:

Разбирам, но в офиса като сме аз и ти, аз съм за мерки ти не, аз как да знам че ти не си се заразил предвид това че не спазваш никакви мерки? Как ще гарантираш че не си и, че няма да заразиш друг респективно да му навредиш ако той има придружаващи го заболявания и за него да бъде фатален изхода след ковид инфекция?

Ти като си ЗА мерки няма да си в офиса. Работиш си от къщи. Офисна работа може да се извършва и от телефон дори. Не се налага да ти гарантирам нищо.

преди 2 минути, FusE написа:

Разбирам, но в офиса като сме аз и ти, аз съм за мерки ти не

Ами не ходиш на работа и не земаш пари. 

Който иска ходи на работа и взема пари.

Сега налагате никой да не ходи на работа, или който работи в затворено помещение, да се души с намордник

преди 3 минути, FusE написа:

...табелката на вратата не виждам с какво ще ти помогне. 

Щеше,защото никой не може да постави табелка,Дом под карантина" на здрав човек.Нямаше да могат да създават нереалните си графики,с пикове до ента степен...

преди 1 минута, Радул написа:

Ти като си ЗА мерки няма да си в офиса. Работиш си от къщи. Офисна работа може да се извършва и от телефон дори. Не се налага да ти гарантирам нищо.

не всяка офисна работа може да се върши от вкъщи, а и не всяка таква е удобна да мине в такъв режим. 

току-що, FusE написа:

не всяка офисна работа може да се върши от вкъщи, а и не всяка таква е удобна да мине в такъв режим. 

Дали? Щом е офисна, какъв е проблема?

преди 1 минута, Радул написа:

Дали? Щом е офисна, какъв е проблема?

Например банкирането е офис работа, как ще я вършиш от вкъщи? 

току-що, FusE написа:

Например банкирането е офис работа, как ще я вършиш от вкъщи? 

Не съм банкер и не знам изобщо какво е банкиране, но знам че доста от тях работят от разстояние.  Офисите на банките са хората, не за банкерите. И да ти кажа, че в най- голямата карантина, всички офиси на банки работеха! Изглежда че те имат имунитет. :)  Кофти се заби с тоя пример...

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Много ясно, взели са едни пари. Или са получили едни заплахи. Предложения на които не са могли да устоят.

Иначе, преди да вземат парите, Мутафчийски казваше истината, че коби19 е лека настинка.

Не, не е заради това. Китай криеше доста неща и нико посвета не бе подготвен и не знаеше какво може да натвори вируса.

И остави Мутафчийски, виж Тръмп какви ги говореше преди и какви сега :) 

преди 3 минути, Радул написа:

Не съм банкер и не знам изобщо какво е банкиране, но знам че доста от тях работят от разстояние.  Офисите на банките са хората, не за банкерите. И да ти кажа, че в най- голямата карантина, всички офиси на банки работеха! Изглежда че те имат имунитет. :)  Кофти се заби с тоя пример...

Дадох го за пример като такъв който не може да работи от вкъщи бизнес. 

Ами дави кажа короната е тук от януари месец брат ми премина през това след лагер в Габрово като си дойде на другият ден се започна сърбежи , темепература, докато не стана целият червен и го водихме в спешното там стоя цяла седмица и ту се оправяше и пак се влошаваше . И да тогава имаше пик на грипа детското отделение в болницата беше фул .

Ама тогава не казаха дали е от корона , защото още не беше известен вируса тук .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.