Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 10 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мире .... хм ... влизаш в чужда собственост, а собственика решава дали да е по закон или не. ;) 

Уважавай собственика, а въпросното си зависи до колко си му близък и до колко има и други в неговата собственост ... ;) 

магазинчетата работят по правилата за търговия, и според изискванията на закона, общината и т.н. Това не е като да ти влезне у вас в спалнята.

Иначе го казвам точно за това че одобрявам мерките и смятам че сега прекалено бързо ги охлабиха, надявайки се на съвестта и дисциплината на хората.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 14 минути, miro20 написа:

магазинчетата работят по правилата за търговия, и според изискванията на закона, общината и т.н. Това не е като да ти влезне у вас в спалнята.

Иначе го казвам точно за това че одобрявам мерките и смятам че сега прекалено бързо ги охлабиха, надявайки се на съвестта и дисциплината на хората.

Само да те открехна ... има вариант и вариант .... ;) 

В Гурково - правилно мислещ собственик - монтира гише - ти си на вън ... сделката се сключва на "границата" ... и позволява на свободните да не си слагат маски ... :) 

Надежда всякаква оставете ... друго сега е потребно, а не закон ... ;) За конете, за магаретата и ред други превозни средства на ко-19 се отнасят въпросните разпоредби, а не за свободните хора ... ;) 

п.п. Дистанция и лична хигиена - това е важно!!! Казва се култура!!!

преди 7 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

За конете, за магаретата и ред други превозни средства на ко-19 се отнасят въпросните разпоредби, а не за свободните хора ... ;) 

п.п. Дистанция и лична хигиена - това е важно!!!

Не, не е за конете и магаретата, и именно че въпросните разпоредби са за спазване на дистанция и хигиена.

Виж как си противоречиш :) 

преди 22 минути, miro20 написа:

Иначе го казвам точно за това че одобрявам мерките и смятам че сега прекалено бързо ги охлабиха

Не одобрявам мерките.

Срещу лека настинка с 0.03 % смъртност въведоха мерки като срещу чума. 

Трябва да махнат всички мерки незабавно и да се извинят !

преди 9 минути, miro20 написа:

Виж как си противоречиш :) 

Мире .... и от квантово и от F=м.а. и от какво ли не още не разбираш, но се пишеш инж. ... :) 

Голем сладур си ... :) Извън познатите закони има и други и дали ще го наречеш култура или дисциплина или вид явление, то е без значение.

Да, има определени неща които са във дадени сфери и са отредени в даден закон, но той трябва да е по конституция.

Освен чл. 57 ал. 2, ал. 3 има и ал. 1 ... ;) 

Не съм конституционен съдия, за да отсъдя дали даден закон е конституционен. 

Та ... но освен права си имам и свобода. Какво само хората от ДПС ли да имат права, а?! :)  Знаеш ли колко от въпросните спазват или не, нашата конституция, а?! :) 

Тръмп: Коронавирусът ще изчезне и без ваксина

Цитат

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че коронавирусът в крайна сметка ще изчезне без ваксина, пише БГНЕС, цитирана от Нова телевизия.

"Всичко това може да мине без ваксина, надявам се, че след известно време няма да се появи отново", заяви държавният глава, отговаряйки на въпросите на журналистите в Белия дом. "Може пак да има епидемия, но както мнозина казват, ще можем да я потушим. Може да има епидемия през следващата година, но в крайна сметка и тя ще изчезне", добави той.

"Основавам се на това, което казват лекарите. Лекарите казват, че вирусът ще изчезне. Това не означава наесен или след това", каза Тръмп.

Според университета Джонс Хопкинс, който прави изчисления въз основа на данни от федералните и местните власти, в САЩ досега са регистрирани повече от 1 270 000 случая на зараза с новия коронавирус, починалите са над 76 000.

Може и да е прав.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Трябва да махнат всички мерки незабавно и да се извинят !

Ага .... момчетата действаха първо-сигнално ... не на база страх ....

Не виждам за какво да се извинят .... За мен постъпиха правилно!!!

Браво на тях!

Сега по полека и всичко ще си дойде на място ... ;) 

Аваш, аваш и дин ди ри биндили ... ке се оправим ...

Благодаря ти! Развесели ме повечко ... :) 

преди 2 минути, Мойра написа:

Може и да е прав.

Той е наш човек, но малко бавно мисли ... трябва да играе и роля ... ;) 

Бе .... хубавци ... всичките в момента управници ... :) 

преди 1 час, Aumi написа:

Защо умни хора вярват в конспирациите за коронавируса?

Изобилието от информация е част от проблема

monster-blue-internet-attack-426995.jpg?itok=-55zMKWi

Тъжнa иcтинa e, чe вcякa здрaвнa кризa рaждa cвoя coбcтвeнa пaндeмия oт дeзинфoрмaция.

Прeз 80-тe, 90-тe и нaчaлoтo нa нoвия вeк cтaнaхмe cвидeтeли нa рaзпрocтрaнeниeтo нa oпacни лъжи oтнocнo CПИН - oт cхвaщaнeтo, чe ХИВ вируcът e cъздaдeн в прaвитeлcтвeнa лaбoрaтoрия, прeз идeятa, чe ХИВ тecтoвeтe ca нeнaдeждни, тa чaк дo зaбeлeжитeлнo нeoбocнoвaнaтa тeoрия, чe мoжe дa ce лeкувa c кoзe млякo. Тeзи твърдeния зacилихa риcкoвoтo пoвeдeниe и oжecтoчихa кризaтa. Ceгa виждaмe нoв нaплив oт фaлшиви нoвини - тoзи път oкoлo пaндeмиятa oт кoрoнaвируc.

Зa щacтиe пcихoлoзитe вeчe изучaвaт тoзи фeнoмeн. Тoвa, кoeтo oткривaт, ни прeдлaгa нoви нaчини дa ce прeдпaзим oт лъжи и дa пoмoгнeм зa възпирaнe нa дeзинфoрмaциятa и нaивнoтo пoвeдeниe. Прeкoмeрнa инфoрмaция Чacт oт прoблeмa възниквa oт прирoдaтa нa caмитe пocлaния. Вceки дeн ниe cмe бoмбaрдирaни c инфoрмaция и чecтo ce ocлaнямe нa coбcтвeнaтa cи интуиция, зa дa прeцeним дaли нeщo e прaвилнo. Дocтaвчицитe нa фaлшиви нoвини мoгaт дa нaпрaвят тeхнитe cъoбщeния дa изглeждaт "иcтинcки" чрeз някoлкo прocти трикa, кoитo ни прeчaт дa прилoжим нaшитe умeния пo критичнo миcлeнe - нaй-вeчe дa прoвeрим нaдeжднocттa нa изтoчникa.

Пo cхoдни причини дeзинфoрмaциятa включвa oпиcaтeлeн eзик или ярки лични иcтoрии. Тя прeдлaгa и дocтaтъчнo пoзнaти нa вcички фaкти или личнocти, зa дa нaпрaви лъжaтa oщe пo-убeдитeлнa, пoзвoлявaйки ѝ дa ce cвържe c дoceгaшнoтo ни знaниe. Дoри прocтичкoтo прeпoвтaрянe нa eднo твърдeниe - нeзaвиcимo дaли чрeз eдин и cъщи тeкcт или чрeз мнoжecтвo рaзлични cъoбщeния, мoжe дa пoдcили "иcтиннocттa", кaтo зacили уceщaнeтo зa нeщo пoзнaтo, кoeтo ниe бъркaмe c фaктичecкaтa тoчнocт. Тaкa чe кoлкoтo пo-чecтo виждaмe нeщo в нaшия нoвинaрcки пoтoк, тoлкoвa пo-вeрoятнo e дa миcлим, чe тo e вярнo. Дoри aкo първoнaчaлнo cмe били cкeптични.

Първocигнaлни рeaкции Клacичecкo пcихoлoгичнo изcлeдвaнe пoкaзвa, чe някoи хoрa ca прирoднo пo-дoбри в пoтиcкaнeтo нa първocигнaлнитe рeaкции. Тoвa мoжe дa ни пoмoгнe дa рaзбeрeм зaщo други хoрa ca пo-пoдaтливи нa фaлшиви нoвини.

Изcлeдoвaтeли кaтo Пeникук изпoлзвaт мeтoд, нaрeчeн "кoгнитивнo-рeфлeкceн тecт" (СRT). Зa дa рaзбeрeтe кaк рaбoти, вижтe cлeднaтa зaгaдкa: "Бaщaтa нa Eмили имa три дъщeри. Имeнaтa нa първитe двe ca Aприл и Мaй. Кaк ce кaзвa трeтaтa дъщeря?" Oтгoвoрихтe ли Юни? Тoвa e интуитивният oтгoвoр, кoйтo дaвaт мнoгo хoрa. Нo вeрният oтгoвoр, рaзбирa ce, e Eмили. Зa дa cтигнeтe дo нeгo, трябвa дa cпрeтe и дa пoтиcнeтe мигнoвeнaтa рeaкция. Мeтoдът СRT нe тecтвa тoлкoвa cурoвия интeлeкт, кoлкoтo e изпитaниe зa умeниeтo нa някoгo дa прилaгa cвoя интeлeкт, кaтo oбмиcля нeщaтa cъзнaтeлнo и aнaлитичнo, a нe рaзчитa нa интуиция.

Прeз пocлeднитe дни и ceдмици пaндeмиятa СОVID-19 изглeждa дaвa нoв тлacък нa тeзи тeoрии. Cпoрeд ширoкo рaзпрocтрaнeни cлухoвe - eпидeмия нямa, вcичкo e oпит зa прикривaнe нa cимтoмитe, причинeни oт 5G мрeжитe. Кoнcпирaциитe, cвързaни c 5G, ca пo-cтaри oт тeзи зa кoрoнaвируca, нo oткaктo двeтe ce cрeщнaхa, тe ce рaзпрocтрaнявaт пo-бързo oт caмия вируc.

https://www.segabg.com/category-observer/zashto-umni-hora-vyarvat-konspiraciite-za-koronavirusa

Снимка на Ошо Раджниш.

Написаното е принципно вярно, но е завършено по манипулативен начин, така че самото то се явява манипулация. Смесва се вярна информация, като в послевния абзац и в картинката се налагат определени изводи, които трябва да се приемат за верни наред с останалите иначе верни неща. Има и други неща, но това е най-очевидно.

преди 34 минути, miro20 написа:

И какъв по-точно ти е проблема? Мерките са отменени, а не забранени. След като искаш още - сложи си маска, каска, заключи се вкъщи, затъмни прозорците и не излизай. Две-три, пет години ако искаш, или поне докато ти плащат тролските субсидии 😄

преди 11 минути, Мойра написа:

Много ясно, че е прав. И Лукашенко е прав и Болсонаро е прав и крал Густав е прав

Другите са маскари продажни

преди 10 минути, Shiniasu написа:

Написаното е принципно вярно, но е завършено по манипулативен начин

За някои неща се изисква да бъдат извършени по ръчен начин  нещата. ;) Не всички имат вид автономност. :) 

п.п. Не всичко е нищо ...

преди 32 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Мире .... и от квантово и от F=м.а. и от какво ли не още не разбираш, но се пишеш инж. ... :) 

Инженерите трябва да разбират от всичко ли :giggle1: Аз едно знам.. че колкото повече научавам, толкова по малко знам. /перефразирам пак една дурга мъдрост/

А ти бе казал че си военен ?

преди 19 минути, halek написа:

поне докато ти плащат тролските субсидии 😄

Ми кажи  къде ги дават. Но да ти кажа, пак няма как да ми променят начина ми на мислене и не правя компромиси с това.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 часа, Michigan111 написа:

Просто ми стана интересно,  дали така е по закон,  при извънредно положение свързано с епидемия шефа на ВМА да има правомощията да сформира щаб, екип, и да предлагат мерки, които парламента да гласува. Или е традиция или решение на боко.

И в стария закон за здравето, и в сега приетия закон, всички правомощия ги има министъра на здравеопазването! Шефа на ВМА и Шефа на БМВ си гледат тяхната работа. Шефа на Булгартабак също.

Заради короната, а едва ли и заради нея <<^^хората^^>>, (ако това са хора)се чудят, какво да правят и има ново предизвикателство след като мина 1, а именно да оближеш дръжка на вратата, да оближеш клекалото на публична тоалетна. Новото предизвикателство е да се напикаеш на гащите.

https://blitz.bg/lyubopitno/gnusna-moda-obkhvana-sveta-v-izolatsiya-zastavat-sreshchu-ogledalo-a-posle-video_news743681.html

Преди хората какво ли са правили?  Едва ли са пикаели на гащите  и близали седалки...

преди 2 часа, miro20 написа:

Суперсравнение. Под статията която постнах, авторът и е поставил двете си имена, и препратка към профила си във фейсбук.  А при твоята е както казах- автора се крие сред група, дори сред няколко групи и никой не знае кой е той. Ето какво има под твоята статия:   Яндекс.Дзен, Telegram и Viber!

преди 2 часа, miro20 написа:

...

КАжи го на тези с "леката настинка" , не на мен.

...

преди 9 часа, darkterminal написа:

Булшит! От КОВИД умират хора и без съпътстващи заболявания! Както и от грип... Но, не всеки разболял се от тях... Голямата конспирация тук е, че за умрели от КОВИД се пишат всички, за които има и непотвърдени съмнения че са имали КОВИД! Пък на едно място написаха 3700 човека със задна дата, като включиха без да ги изследват и тези дето бяха умрели по къщите си... Спекулациите с тези числа са небивало големи...

...

Специално за мирко! Натъртвам, леталността не е такава каквато се опитват да я изкарат... А е съизмерима с леталността при другите регулярни болежки!

преди 55 минути, miro20 написа:

А ти бе казал че си военен ?

Ох .... Мире, и военен съм и ред други неща съм ...

НО, тогава бях млад .... сега вече инвалид ... и нямам право на глас ...

Не мое, е бъдещето .... то е на младите .... моите са умни ... за другите - хм ... имат си родители, партия, религия и т.н. - да се допитат до въпросния техен мажорен индивид ...

Ти си избрал да си слуга на някой или някои ... чувай тях, а не мен!!!

НО, освен слуги, прислуга и ред други атрибути на вид аристократизъм, то иновативно мислещи ще има. Към какво ще са ориентирани въпросните иновации и за какво по-точно ще се ползва, за да е по-добро, по-добре бъдещето на пико, микро, мини, зеро, санти, хекто и т.н. общество си има други неща извън човечеството. ;) 

Та, аз сдадох!!! Да, няма бивши военни, но нека в боя да не влизат старците (особено инвалидите), а?! ;) 

Подценяването на коронавирус изстреля на първо място по брой починали Англия. 

Запитването ми е към всички които твърдят че няма коронавирус или има, но не бил опасен това ли трябва да се случи у нас че да вземем на сериозно съществуването на този вурус и че отнема човешки животи. 

Цитат

Великобритания задмина всички страни в Европа по брой жертви от коронавирус. Повече от 31 000 души са починалите от заразата, с което страната стана най-тежко засегнатата от заразата държава в Европа. По официални данни на Института "Джон Хопкинс" статистиката на починалите за света е по-голяма само в САЩ.

Новината съобщи официално днес на пресконференция британското правителство, цитирано от Франс прес. Англия е и страната, която предприе късно мерки срещу коронаворуса, като премиерът Борис Джонсън реши първоначално да се бори с разпространението чрез създаване на колективен имунитет и по-свободни мерки. След бума мерките бяха затегнати, но очевидно е било късно.

Министърът на околната среда Джордж Юстис съобщи за 626 нови смъртни случая от новия коронавирус през последното денонощие, с което общият брой на починалите става 31 241. 

Числото щеше да надхвърли 32 000 още в края на април, ако се прибавят починалите, за които има съмнения, но случаите не са потвърдени от тест, сочи официалната статистика.

Здравните власти в Англия съобщиха за починало от вируса бебе на шест седмици, което е най-младата жертва в страната досега.

В очакване на речта на премиера Борис Джонсън в неделя вечерта за леко отхлабване на мерките в Англия министърът на околната среда призова британците да спазват ограниченията и да си останат вкъщи въпреки хубавото време и дългия уикенд.

https://dnes.dir.bg/svyat/podtsenyavaneto-na-koronavirusa-izstrelya-angliya-na-parvo-myasto-po-broy-pochinali

преди 8 часа, darkterminal написа:

Където са го направили там! Помещения бол! Легла, тоалетни, непретенциозна храна 20 телевизора и 100 шахматни дъски е почти всичко, от което се нуждае карантинното... Не е необходимо да бъде пет звезден хотел...

Пмещения бол, легла също, но няма достатъчно медицински персонал, в това се корени проблема. 

преди 39 минути, Радул написа:

Суперсравнение. Под статията която постнах, авторът и е поставил двете си имена, и препратка към профила си във фейсбук.  А при твоята е както казах- автора се крие сред група, дори сред няколко групи и никой не знае кой е той. Ето какво има под твоята статия:   Яндекс.Дзен, Telegram и Viber!

човече, цитирам ти статия и цяло видео с видео и звук. НА самия Лукашенко. Образ и картина. . Мърда, говори.  :) 

Ти ми цитраш "фактуално" с някакво фейк твърдения на някакво име. На някой си сулю и пулю .  :) Дето твърди нещо което е на 180' от казаното с образ и звук от самия Лукашенко.

Почна ли да скубеш брадата ?

:) 

преди 37 минути, darkterminal написа:

Специално за мирко! Натъртвам, леталността не е такава каквато се опитват да я изкарат... А е съизмерима с леталността при другите регулярни болежки!

Това с какво променя факта че е нелечим вирус.

Както каза Кънчев от щаба, и трима да има /не стотици хиляди/ е достатъчно да се обяви епидемия, пандемия и т.н.

Трима !  колко процентно е от 7 млн вие смятайте.

преди 36 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Да, няма бивши военни

Ти го каза.

преди 36 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

но нека в боя да не влизат старците (особено инвалидите), а?! ;) 

Ако се сещаш винаги съм се изказвал със съчувствие, и спрямо темата съм казвал "пази се".

Само че физическата инвалидност не е свързана с интелектуалната, нали .

Защото някои тук дето се прехласват по снимки на мъже / съзерцават/ тов ане могат да го разберат.

За тях Стивън Хокинг /лека му пръст/  предполагам е супер прост глупав, платен човек заради това как изглежда .

Радвам се че съм далеч от нивото на такива гамени. Та.. предполагам ме разбираш правилно :) 

преди 14 минути, FusE написа:

Подценяването на коронавирус изстреля на първо място по брой починали Англия. 

Запитването ми е към всички които твърдят че няма коронавирус или има, но не бил опасен това ли трябва да се случи у нас че да вземем на сериозно съществуването на този вурус и че отнема човешки животи. 

Тези изводи са очевидни отдавна. Виждаме и в Швеция и в Бразилия какво става, и в РФ, и т.н.

Всъщност, версиите тук са няколко - които подкрепят мерките, които са против, които пък се делят на такива които съвсем не вярват и такива "мангъровци" които вярват, но предпочитат да се жертват слабите и болнавите "съчки " , и да останат тези които устоят.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 8 минути, miro20 написа:

Всъщност, версиите тук са няколко - които подкрепят мерките, които са против, които пък се делят на такива които съвсем не вярват и такива "мангъровци" които вярват, но предпочитат да се жертват слабите и болнавите "съчки " , и да останат тези които устоят.

Аз още не разбирам срещу какво протестират по повод мерките след като тук те бяха незначителни сравнени с други европейски държави. 

преди 5 минути, miro20 написа:

"пази се".

Мире, не е време да се пазим. ;) Живота е твърде хубав, за да го консервираме. ;) 

Проумей това!!! По-важното е да научим другите млади, а не нашите да готвят.

Да, някои обичат консерви, но за да има какво да се сложи във въпросните - някои трябва да произвеждат храна, а не всичката да е на база петрол.

Аз лично нямам никакви страхове по отношение на физиологията си - тя до момента функиционира нормално, защото не ползвам дрога или ако съм ползвал вид такава е била по усмотрение на лекарите към тогавашния момент.

Кратко: Аз не смятам да ставам наркоман!!!

преди 24 минути, FusE написа:

...

Пмещения бол, легла също, но няма достатъчно медицински персонал, в това се корени проблема. 

За карантинни изолатори не ти трябва кой знае какъв персонал... Квалифицираният персонал трябва да е в болниците... При болните... В изолатора я има тежък случай я не...

преди 11 минути, miro20 написа:

...

Това с какво променя факта че е нелечим вирус.

...

Тоя па! Че то кой вирус е лечим? Срещу вируса, няма лечение... Единствено ако имунната система го победи... А този е вече нееднократно доказано, че имунната система обикновено няма проблем да го победи!

...

Както каза Кънчев от щаба, и трима да има /не стотици хиляди/ е достатъчно да се обяви епидемия, пандемия и т.н.

...

Да бе... И комар ако пръдне, пак епидемия да обявят...

...

Трима !  колко процентно е от 7 млн вие смятайте.

...

Много ясно колко... Ако спекулираш ти, това ше са 50%...

преди 3 минути, FusE написа:

Аз още не разбирам срещу какво протестират по повод мерките след като тук те бяха незначителни сравнени с други европейски държави. 

Протестират най-вече заради закона, който се опитват да ни натресат, за да ни могат да ни затварят когато им е угодно, за да запазят властта си.

На това правителство не може да се вярва и да се очаква да направи нещо добро.

преди 8 минути, darkterminal написа:

За карантинни изолатори не ти трябва кой знае какъв персонал... Квалифицираният персонал трябва да е в болниците... При болните... В изолатора я има тежък случай я не...

Имаш право, но все пак е нужен някакъв медицински персонал който да проследява карантинираните, а той към момента е на изчерпване в някой региони из страната. 

преди 6 минути, Мойра написа:

Протестират най-вече заради закона, който се опитват да ни натресат, за да ни могат да ни затварят когато им е угодно, за да запазят властта си.

На това правителство не може да се вярва и да се очаква да направи нещо добро.

Е кой са затворили, като изключение прави само Реджепа дето го пазяят а танкове и автомати :D

Някой да е имал пробелм с това да иде до магазин, да излезе да се разходи, да изведе кучето си, да потича - не, няма проблем. Карантинираните трябва да бъдат затворени за 14 дни затова е карантина все пак, но останалитв не знам защо реват. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.