Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 10 минути, Мойра написа:

Щом ти харесва диктатурата, радвай се.

Няма диктатура, нима е диктатура в Германия, Франция, Италия, Испания, САЩ, Англия и др.? Ситуацията изисква по различно отношение на закона към народа за да бъдат запазени животи, нима ако сме във война ще протестираш, че искат да запазят живота ти като не позволяват излизане на вън? Повече отговорно отношение към проблема и по малко вяра на тези които искат да използват ситуацията за партиини облаги. 

преди 5 минути, Мойра написа:

Браво! :yanim:

Определи премиера и членовете на правителството за грамотни, способни и умеещи вещо да управляват държавата! :lol6:

Те са такива, през последните 30г това управление е най доброто което ни се е случвало.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Те са над партийни твои и на всички останали цивилни ... но явно неграмотността ти във вид неща проличава ...

:lol6:

Май започнаха нападките, а?

Това може само да ме ласкае.

преди 1 минута, FusE написа:

Ситуацията изисква по различно отношение на закона към народа за да бъдат запазени животи, нима ако сме във война ще протестираш, че искат да запазят живота ти като не позволяват излизане на вън?

мдам... представих си времената когато семе водели доста героични битки, в тила женорята да реват и протестират срещу цар и/или правителство че име трудно и са гладни....

би било смешно , ако не толкова тъжно.

преди 4 минути, FusE написа:

Те са такива, през последните 30г това управление е най доброто което ни се е случвало.

Уважавам всяко мнение, но не го споделям, когато не съвпада с моето.

преди 2 минути, FusE написа:

Ситуацията изисква по различно отношение на закона към народа за да бъдат запазени животи

Каква ситуация бре ? Лека настинка с 0.03 % смъртност

Ти какво предлагаш, ако се появи някой по силен грип и да почнат да ни бесят по дърветата ли ?

преди 10 минути, FusE написа:

Добре, но точно по време на пандемия ли да бъде протеста? Всеки има право да протестира, но пък когато правителство и държава иска да му запази живота, а да се притестира срещу това с друга цел не е редно. Да се търсят политически облаги от пандемията също не е момента. 

Айде да спрем с тези спекулации. Нито правителството, нито държавата са приритали да запазват нечий живот. Ако ще си говорим по този начин, означава да се лъжем в очите.

Виж нещо, показващо начина на мислене на Спасителя:

преди 2 минути, Мойра написа:

Май започнаха нападките, а?

Това не бе нападка, а констатация, поредна, а ако я възприемаш като вид нападка, то явно - чуй там въпросния твой водач ... не ми обръщай внимание ....

Но нека да знае, оня дето те управлява, че освен него има и други умни ...

преди 16 минути, miro20 написа:

А де ? Някои пресипнаха да реват за затвори концлагери, как ББ става диктатор и т.н.

И аз  бях питал.. има ли някакви "извънредни мерки" предприети от правителството извън мерките  спрямо вируса ?

С какво ББ е узурпирал в повече или изпозлвал властта за някакви лични цели или обратното - с какво е репресирал някого или нещо ?

На всички е ясно, че политически патрии парламентарни и таквиа които мечтаят за такива да станат имат участие в това, възползват се от момента, че хората са объркани и в стрес. 

преди 6 минути, miro20 написа:

мдам... представих си времената когато семе водели доста героични битки, в тила женорята да реват и протестират срещу цар и/или правителство че име трудно и са гладни....

Пфф! И възстания са дигали даже! И не само жените, ами и войниците!

преди 3 минути, miro20 написа:

Проблема ни е в това, че демокрацията я разбираме като нещо където всеки може да прави каквото си поиска, а не това е демокрация. 

преди 12 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Това не бе нападка, а констатация, поредна, а ако я възприемаш като вид нападка, то явно - чуй там въпросния твой водач ... не ми обръщай внимание ....

Но нека да знае, оня дето те управлява, че освен него има и други умни ...

И аз констатирам разни неща, но предпочитам да спра да общувам с констатиращия, а не да нападам и да отправям обиди.

Въпрос на възпитание.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Каква ситуация бре ? Лека настинка с 0.03 % смъртност

Ти какво предлагаш, ако се появи някой по силен грип и да почнат да ни бесят по дърветата ли ?

Информирай се за проблема пък тогава ще спорим, в случая е несериозно това ! 

преди 29 минути, Мойра написа:

Щом ти харесва диктатурата, радвай се.

Ама то пак може да си е диктатура (чисто теоретично) ! А може и да не е , пък да ти забраняват.....:nono:

Протестите са за обратна връзка , информация за управляващите . Умните управляващи го допускат . Те знаят кои са истинските протести и кои са уредените....:nono:

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват обидите

Който обижда другите, обижда преди всичко себе си.

преди 9 минути, Радул написа:

Айде да спрем с тези спекулации. Нито правителството, нито държавата са приритали да запазват нечий живот. Ако ще си говорим по този начин, означава да се лъжем в очите.

Всяко действие до тук на правителството с мерките срещу коронавируса са с цел да запази живота на хората тук, как това е разбрано от нас е въпрос на личен избор. 

преди 11 минути, Мойра написа:

И аз констатирам разни неща, но предпочитам да спра да общувам с констатиращия, а не да нападам и не отправям обиди.

Въпрос на възпитание.

И Морал, а не Мой Ра ...

В случая дали даден човек е грамотен или не, е без значение. Та, от тази гледна точка - къде виждаш нападка, а?!

Имам възпитание, образование, реализация, пороци и ред други неща и да, имам и морал който е различен от твоя, но не означава, че е по-нисш!!!

Дали е по-висш, то не твърдя такова и определено в теб е грешката по отношение на възприемането на света, а не в мен.

преди 3 минути, Мойра написа:

Един друг поглед на нещата като се повдигна въпроса за диктатура, всеки или повечето са служители някоя фирма, там управлението е авторитарно и има защо да е такова, защо не протестира служителя и да поиска демокрация, да си прави каквото иска във фирмата? Без нагажимент  за асоциация спрямо управление на държава макар да има допирни точни. Авторитарното управление  не е лошо, знае се кой носи отговорност и на кой да търсиш такава за действия или бездействия. 

току-що, FusE написа:

Всяко действие до тук на правителството с мерките срещу коронавируса са с цел да запази живота на хората тук, как това е разбрано от нас е въпрос на личен избор. 

Нищо подобно! Всичко направено до тук е бягане от отговорност и прехвърлянето и върху калабалъка. Всеки ден си бършат ръцете с хората, а мерките им са пълна бутафория. КПП та на градовете и пропускане, чрез физически контакт с полицая- начин за предаване на зараза. Затваряне на определени общности, където има и болни и здрави- начин за заразяване на цялата общност. Отваряне на тези общности- начин за предаване на заразата и на други. Приемане на доказано заразени от чужбина и пускането им в страната само срещу честна дума... Кажи ми ти една адекватна мярка за спиране на вируса до момента! Поне една, която наистина го спира.

преди 11 минути, FusE написа:

Разбирането не е избор ! Изборът е следствие на разбиране.... :nono:

Сега , аз какво разбирам ?! :) Разбирам , че умират от страх да не им изстинат местата.....:lol6:

Иначе , ако разбират , на всички следва да им е ясно , че всеки ще мине по реда си .....кой по-леко , кой по-тежко , а повечето и незабележимо....! :nono:

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

И Морал, а не Мой Ра ...

В случая дали даден човек е грамотен или не е без значение. Та от тази гледна точка - къде виждаш нападка, а?!

Имам възпитание, образование, реализация, пороци и ред други неща и да, имам и морал който е различен от твоя, но не означава, че е по-нисш!!!

Дали е по-висш, то не твърдя такова и определено в теб е грешката по отношение на възприемането на света, а не в мен.

Ти да не се вживяваш в ролята на Господ? :speak:

преди 1 минута, Радул написа:

Кажи ми ти една адекватна мярка за спиране на вируса до момента! Поне една, която наистина го спира.

Ограничения човешки поток в молове, кръчми, кафета, паркове и др. например 

преди 1 минута, Мойра написа:

Ти да не се вживяваш в ролята на Господ? :speak:

Не! Изповядвам неговото учение!

Други въпроси? :) 

преди 2 минути, FusE написа:

Един друг поглед на нещата като се повдигна въпроса за диктатура, всеки или повечето са служители някоя фирма, там управлението е авторитарно и има защо да е такова, защо не протестира служителя и да поиска демокрация, да си прави каквото иска във фирмата? Без нагажимент  за асоциация спрямо управление на държава макар да има допирни точни. Авторитарното управление  не е лошо, знае се кой носи отговорност и на кой да търсиш такава за действия или бездействия. 

Сравнението е нелепо пич. Във фирмата ти плащат за да се подчиняваш и ако ти решиш, че заплащането не отговаря на степента на изискването за подчинение, си тръгваш просто. Правителството иска да се подчиняваме безпрекословно и освен това ние да платим масрафа!

преди 3 минути, FusE написа:

Във фирмата човек е принуден да търпи всичко, защото там си изкарва хляба.

Страшно е в днешно време човек да остане без средства.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.