Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, parmobil написа:

Докладвам - жив съм.  ЕКГ ми е като на руски космонавт. Кръвна картина в норма. Притеснявам се вече, че бъркам някъде. Вероятно защото започнах с Astra, a после с Pfizer. Ама и аз съм един заблуден. Поне микроинфаркт, а то ....нищо. Ще тежа на пенсионната система.

Не ти ли минава през ума, че все пак леля ти много те обича, но като е видяла уплашения ти поглед и то вероятно повече си се страхувал за жена ти, е решила да те успокои и да приложи изпитан метод - плацебо ефекта?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 9 минути, Димитър 59 написа:

може ли този линк за който казваш Министерството на отбраната на САЩ

или пак го виждате само онези с тежките психични разтройства:D

Цитат

За голяма част от хората животът си продължава нормално

Само дето има една маска, която се поставя по волята на някакъв идиот. Само дето понякога няма да има право да излиза на улицата, щом така е разпоредено или само една инжекция, която трябва да се поставя на детето му на всеки шест или три месеца. Само няма да бъде приет в болницата, ако не е тестван за нещо, което никой никога не е откривал.

Само дето така нареченото „правителство“ може да нахлуе в дома му, да го въдвори в дом за възрастни хора, а домът му да бъде одържавен. Само един водомер на кладенеца в собствения му дом. Само едно пансексуално мултиполово обучение на децата от тригодишно възраст.

Такива едни неща и още много други точно толкова или още по-неприемливи от тия.

Цитат

За мен темата за пандемията отдавна е изчерпана

Пребродих всичките ѝ аспекти, не намирам нищо повече в нея. Най-интересното, което видях, е безграничната глупост, мозъчна слепота, абсурдно невежество, първичен страх и нежелание за проглеждане у привидно най-образованите прослойки на обществото.

Около пандемията, обаче се случват крайно интересни неща. Пандемията я пляснаха пред нас като огромно петно и всичко останало някак не се забелязва. А всичкото останало е много важно. Здравеопазването е монетизирано до последна капка риванол, училището върви към монетаризация, обществените комуникации са превърнати в информационно сметище, социалните услуги се извършват от съмнителни чуждофинансирани групички, органите на реда, следствие, съд, прокуратура служат на купената политическа каста, държавната администрация е една почти криминална мрежа, която няма никаква идея на кой свят е и кому служи, европейското представителство на България в Брюксел е направо обида.

Най-противното е, че зад всички тия обществени структури вършеят индивиди, които отдавна са се продали някому за нещо и продължават да го правят, без да се свенят.

преди 14 минути, vpvelev написа:

Не ти ли минава през ума, че все пак леля ти много те обича, но като е видяла уплашения ти поглед и то вероятно повече си се страхувал за жена ти, е решила да те успокои и да приложи изпитан метод - плацебо ефекта?

Всъщност, леля ми нямаше нищо общо. Аз реших, че не ми се чака още седмица за Pfizer и се боднах с Astra.

А точно в този момент (тогава го спестих в коментарите, защото предстояха избори), по стар български обичай, Pfizer беше само за членове на избирателни комисии. Всякакви! Да не се разбира като реклама на партия!

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

може ли този линк за който казваш Министерството на отбраната на САЩ

Хората са направили снимки,защото чичо ти гугъл да те цензурира и няма да може да отвориш нищо.Пък ако това излезе свободно в нета, всичките заблудени овце ще заблеете че са ви излъгали така лесно.

преди 5 минути, vpvelev написа:

За голяма част от хората животът си продължава нормално

Само дето има една маска, която се поставя по волята на някакъв идиот. Само дето понякога няма да има право да излиза на улицата, щом така е разпоредено или само една инжекция, която трябва да се поставя на детето му на всеки шест или три месеца. Само няма да бъде приет в болницата, ако не е тестван за нещо, което никой никога не е откривал.

Само дето така нареченото „правителство“ може да нахлуе в дома му, да го въдвори в дом за възрастни хора, а домът му да бъде одържавен. Само един водомер на кладенеца в собствения му дом. Само едно пансексуално мултиполово обучение на децата от тригодишно възраст.

Такива едни неща и още много други точно толкова или още по-неприемливи от тия.

и заатова племенницата ти отиде където има повече от споменатите идиоти - явно тук има по голям брой идиоти:D

току-що, Димитър 59 написа:

Хората са направили снимки,защото чичо ти гугъл да те цензурира и няма да може да отвориш нищо.Пък ако това излезе свободно в нета, всичките заблудени овце ще заблеете че са ви излъгали така лесно.

ти каза

преди 23 минути, Димитър 59 написа:

склери вече 20 мин ли недържи паметта:D

току-що, Без умствен капацитет написа:

и заатова племенницата ти отиде където има повече от споменатите идиоти - явно тук има по голям брой идиоти:D

И затова се върна и вече живее в България. Че и германец докара. Поне тук скакалците не се задържат. Всичко бяга към европата. И все млади мъже. Смятай какво клане ще става след време из европата като им дадат знак.

преди 1 минута, vpvelev написа:

И затова се върна и вече живее в България. Че и германец докара.

пак излъга - я кажи какво работи тук германеца:D

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

:D

ти каза

Овчицо само увърташ от темата,за да трупаш центчета...и затрупваш постовете с твоите малоумни разсъждения...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Овчицо само увърташ от темата,за да трупаш центчета...

явно се опитваш да отклониш темата от това какво си казал, а го няма там

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

явно се опитваш да отклониш темата от това какво си казал, а го няма там

Нали ако го имаше в техния сайт,щеше да означава че си признават за всички лъжи на корона измамата и масовите убийства,чрез инжекциите с отровните ваксини?

преди 33 минути, parmobil написа:

Всъщност, леля ми нямаше нищо общо. Аз реших, че не ми се чака още седмица за Pfizer и се боднах с Astra.

А точно в този момент (тогава го спестих в коментарите, защото предстояха избори), по стар български обичай, Pfizer беше само за членове на избирателни комисии. Всякакви! Да не се разбира като реклама на партия!

Имаше насилие.

Не всички вярваме в Корона Истерията.

Нас защо искаха насила да ни ваксинират ?

Това е също толкова наказуемо, колкото и престъпленията на доктор Менгеле.

преди 32 минути, Димитър 59 написа:

Нали ако го имаше в техния сайт,щеше да означава че си признават за всички лъжи на корона измамата и масовите убийства,чрез инжекциите с отровните ваксини?

да жти припомня какво казваш - а го няма

преди 1 час, Димитър 59 написа:

на 26.03.2023 г. в 21:01, Димитър 59 написа:

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Имаше насилие.

Не всички вярваме в Корона Истерията.

Нас защо искаха насила да ни ваксинират ?

Това е също толкова наказуемо, колкото и престъпленията на доктор Менгеле.

Никога не съм оспорвал правото на избор!  Дракам се, че ваксините са вредни.

преди 11 часа, Без умствен капацитет написа:

това което виждам е че от деменция са умрели по малко с 3 000 а от рак нагоре с 2000 - другото е в норми

Eстествено, че така ще пишеш😂

Но нека видим какво още има на официалния сайт ;)

2015-19 average -140892

https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/jan-dec-2020

2020 -141 116       (+224 човека=> свръхсмъртността спрамо средното за периода 2015-2019 е +0,16% )  -https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/jan-dec-2020

2021- 149 486 - (въпреки първа и втора доза  има +8 594 човека=> свръхсмъртността спрамо средното за периода 2015-2019 е +6,1%  , но е 38  ПЪТИ по-голяма от свръхсмъртността през 2020.Смятай си го сам в проценти😂)  -https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/jan-2020-dec-2021

2022- 174 717 - (въпреки бустерите  има+33 825човека=> свръхсмъртността спрамо средното за периода 2015-2019 е +24% , но 150  ПЪТИ по-голяма от свръхсмъртността през 2020.Смятай си го сам в проценти) https://www.abs.gov.au/statistics/health/causes-death/provisional-mortality-statistics/latest-release

Да, може би малко манипулативно се представя в заглавието, но престанете да четете само заглавията.

И в никакъв случай не е розово положението.Дори е трагично!!

тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так-тик-так

;)  

5 месеца за убийство: Ужасяващата връзка между смъртните случаи, смъртните случаи от COVID и ваксинирането срещу Covid-19...

От The Exposé на 28 март 2023 г

От известно време в официалните данни на правителството на Обединеното кралство съществува особен модел. Приблизително пет месеца след прилагането на всяка доза ваксина срещу Covid-19 на всяка възрастова група, смъртността на 100 000 нараства значително сред ваксинираните в сравнение с неваксинираните.

Дотолкова, че до края на май 2022 г. нивата на смъртност бяха най-ниски сред неваксинираните във всяка една възрастова група в Англия и най-високи сред ваксинираните с една доза, ваксинираните с две дози и ваксинираните с три дози.

Сега анализ на данни за Covid-19, публикувани от правителството на Обединеното кралство, установи, че същият модел продължава да съществува.

преди 14 минути, Димитър 59 написа:
От известно време в официалните данни на правителството на Обединеното кралство

дай официалните данни от правителството на Обединеното кралство

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

дай официалните данни от правителството на Обединеното кралство

Там са.Просто трябва да ги погледнеш 😂

Днес ми свърши солта и осъзнах, че това ми е най-важната покупка от хранителните стоки, повече от хляба даже и се сетих за началото на телевизионната пандемия когато нападнахме магазините да купуваме храна, че ще се мре вече и малко ще сме оживелите та поне да не мрем гладни :D

Аз напълних една пазарска количка на две колела май с две брашна, два три литра олио, пакет или два захар и спагети до запълване на количката. По запада изчистиха суперите от тоалетна хартия за филтриране на вируса, когато китайците спряха един товарен самолет с доставка на маски за американците, и тук се заразиха с тази тоалетна пандемия и с опулени очи влачеха големи опаковки, аз не.

Напазарувах не заради пландемията, а заради паниката на изкупуване, не че не мога да стоя гладен. И се сетих, че тогава не взех сол, а от книгите знам че в случаи на война в Европа едно време първо изкупували солта и кибрита.

Маски съм зимал от немай къде 5х1 обикновени парцалени и 1х10 от високия клас защото в чужбината искаха само такива.

А Вие с какво се заредихте в п/л/аниката?

преди 7 часа, rado_svet написа:

А Вие с какво се заредихте в п/л/аниката?

Пиене и пуканки за цирка по телевизията...,а ядене си имаше постоянно по незатварящите супермаркети.Сега се сещам,защо нито един път не „обвиниха“ супермаркетите за разпространението на „коронавируса“?Ние бяхме почти 4 месеца по домовете и само в тях! А бройките на умрелите и „болни“ по телевизора растеха непрекъснато.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.