Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 18 минути, Димитър 59 написа:

Предизвикваш ни да те цитираме,че да правиш повече постове ли? За кой ли път да ти казвам,че не взимам никакви лекарства цял живот,затова не се разболявам от нищо.На три четири години веднъж лявя някоя настинка,но се лекувам с нагрявки,чайове.

забравих че теб те разболяват само като те пръскат от самолет:)

преди 9 минути, vpvelev написа:

И тъй като няма изход, ти реши по-бързо да свършва всичко и отиде та се ваксинира с експериментална течност и то 2 пъти.

а ти каква известна химия - прие с яденето

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, parmobil написа:

Самолети ръсят, а вие си мислите, че ви е еко земеделието.

Едно е да ръсят,при което все ще пропуснат някъде.При което процентът да засегне всички е малък.Друго е да са ти вкарали инжекцията и 100% да са сигурни,че са ти задействали цъкането на часовника...

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Едно е да ръсят,при което все ще пропуснат някъде.При което процентът да засегне всички е малък.Друго е да са ти вкарали инжекцията и 100% да са сигурни,че са ти задействали цъкането на часовника...

Никъде няма да пропуснем - такива като тебе, дето не купуват лекарства, трябва да се насочат към аптеките. Иначе, какви кинти да свалим от тебе?

току-що, Димитър 59 написа:

Цъка. Според твоите репоствания на "правдиви" издания, отдавна трябваше да съм под земята. Професионални спортисти умряха, а аз и познатите ми още се инатим. Как не ни е срам?!

И си купувам храна от магазина, а не си я отглеждам на село??? Как така?

преди 1 минута, parmobil написа:

Според твоите репоствания на "правдиви" издания, отдавна трябваше да съм под земята.

Пак ли бързаш?Много си нетърпелив.Някои ги засяга бързо,други по-бавно.Познавам боцнати,които през месец са все болни с температури и т.н.Бил съм на погребение на двама приятели от моя блок,здрави,работещи,без да са боледували преди това,които след ваксинирането си заминаха за една седмица...

преди 17 минути, Димитър 59 написа:

теб те разболява и 5Г мрежата - а не гама излъчването (това мисля че бе) от монитора:)

Пак ли бързаш?Много си нетърпелив.Някои ги засяга бързо,други по-бавно.Познавам боцнати,които през месец са все болни с температури и т.н.Бил съм на погребение на двама приятели от моя блок,здрави,работещи,без да са боледували преди това,които след ваксинирането си заминаха за една седмица...

Аз не бързам. Ти засипваш с "информация" как атлети умират на терена.

Аз пък познавам поне 30 ваксинирани, на които нищо им няма. Вината е тяхна - не тренират активно.

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз не бързам. Ти засипваш с "информация" как атлети умират на терена.

Аз пък познавам поне 30 ваксинирани, на които нищо им няма. Вината е тяхна - не тренират активно.

От твоите 30,поне половината са били умни и са си платили за „златния зелен сертификат“ без да се боцнат реално.

преди 20 часа, Без умствен капацитет написа:

kъде са документите - поне да се опитат да ги фалшифицират - ама трябва поне малко да си грамотен , за да можеш

Ето ти ги  ВЪПРОСНИТЕ ДОКУМЕНТИ

преди 1 час, vpvelev написа:

И ти не правиш разлика м/у това, че храната може да си я подбира, да си сее екологично чиста на село и т.н. А за ковид ваксината не му оставят избор. Или напуска армията или работата или няма да играе ако е спортист например. Питай Джокович, ако не вярваш.

Някои хора не осъзнават, че всичко, което влиза през устата и носа, се обработва и филтрира преди да влезе в кръвотока , а после и в клетките. Докато с инжекциите се прави байпас на толкова много важни системи в човешкия организъм!

От твоите 30,поне половината са били умни и са си платили за „златния зелен сертификат“ без да се боцнат реално.

Дълбоко грешиш. Познавам и такива с купен сертификат, разбира се. Но за 30 мога да гарантирам, а не да си съчинявам.

И от тези 30, поне един трябваше да "сгънал", нали? Поне за статистиката. Ми, няма да се извинявам, но не се случи.

Преди няколко дни срещнах в един супермаркет мой стар познат,който не бях виждал над 10 години.Той беше единствен с маска до очите и вместо ръка за здрасти ми подава лакът! Причината била,че през месец го заразявали с„ковид“и го изкарвал тежко.Обаче беше много горд че се е ваксинирал 4 пъти...

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Преди няколко дни срещнах в един супермаркет мой стар познат,който не бях виждал над 10 години.Той беше единствен с маска до очите и вместо ръка за здрасти ми подава лакът! Причината била,че през месец го заразявали с„ковид“и го изкарвал тежко.Обаче беше много горд че се е ваксинирал 4 пъти...

Това пример ли е? Аз виждам хора, които си карат колите с маски.

"Если человек идиот, то это надолго".

Писах преди време в темата - пазарувах на колеги, които "смело" си стояха вкъщи, но още по-смело коментираха, че всичко е измама, но от вкъщи. И "клекнали" ме молеха да им пазарувам, защото имам сертификат, а те "достойно" отстояваха позиция у дома.

преди 5 минути, parmobil написа:

Това пример ли е? Аз виждам хора, които си карат колите с маски.

Не е пример,а извод до какво водят ваксините. Пък тези,които карат колите си все още с маски са за психиатрията.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Не е пример,а извод до какво водят ваксините. Пък тези,които карат колите си все още с маски са за психиатрията.

Защо пак се хващаш за ваксините? Нищо им няма. Вие се страхувате и подхранвате от "една жена ми каза".

преди 30 минути, ivanivanov3 написа:

явно незнаеш какво е това - документ от правителствен сайт - поне така каза митето

преди 26 минути, Димитър 59 написа:

и не е умрял - :)

преди 1 минута, parmobil написа:

Защо пак се хващаш за ваксините? Нищо им няма. Вие се страхувате и подхранвате от "една жена ми каза".

Имаме очи и виждаме какво става реално.А няма причина за какво да се страхуваме.Това,че ти си потърпевш и се самоуспокояваш,си е твой проблем. Никой не ви мисли зло.Напротив,ще се радваме да оцелеете,за да може онези които замислиха този пъклен план да умрат от яд.

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Имаме очи и виждаме какво става реално.А няма причина за какво да се страхуваме.Това,че ти си потърпевш и се самоуспокояваш,си е твой проблем. Никой не ви мисли зло.Напротив,ще се радваме да оцелеете,за да може онези които замислиха този пъклен план да умрат от яд.

Аз не съм потърпевш. Просто ви се радвам на противоречията. Веднъж ни "поливат" със самолети", а после си отглеждаме еко-продукция.

За ваксините .....

10% да беше верно от сайтовете ти, вече трябваше да храня червеи. Обмисли нещата, които копираш тук и после се замисли дали почиват на някаква математика.

преди 16 минути, parmobil написа:

10% да беше верно от сайтовете ти, вече трябваше да храня червеи.

А колко процента ти помагат ваксините?Вече са ти унищожили имунитета...и си дори на минус проценти

преди 46 минути, Димитър 59 написа:

А колко процента ти помагат ваксините?Вече са ти унищожили имунитета...и си дори на минус проценти

Пак избирателно цитиране. Според теб, трябваше да "бера душа".

преди 1 час, Димитър 59 написа:

мите като гледам ти си хронично болен - да не би да си ваксиниран:)

преди 4 часа, parmobil написа:

Аз не съм потърпевш. Просто ви се радвам на противоречията. Веднъж ни "поливат" със самолети", а после си отглеждаме еко-продукция.

За ваксините .....

10% да беше верно от сайтовете ти, вече трябваше да храня червеи. Обмисли нещата, които копираш тук и после се замисли дали почиват на някаква математика.

Всъщност по сайтовете пишат, че 100% от тежките проблеми идват от около 5% от всички партиди ;)

Има начини да се осведомиш коя партида е по-опасна

https://howbadismybatch.com/

Би ли ми дал отговор на въпросчето " защо не разследват от какво се е получила тази свръх смъртност, точно след определен момент,  който БИ ТРЯБВАЛО, НО НЕ Е началото на пЛандемията?"

2023exxes-D.jpg

преди 17 часа, ivanivanov3 написа:

Всъщност по сайтовете пишат, че 100% от тежките проблеми идват от около 5% от всички партиди ;)

Има начини да се осведомиш коя партида е по-опасна

https://howbadismybatch.com/

Би ли ми дал отговор на въпросчето " защо не разследват от какво се е получила тази свръх смъртност, точно след определен момент,  който БИ ТРЯБВАЛО, НО НЕ Е началото на пЛандемията?"

2023exxes-D.jpg

я ми отговори, според теб защи на една партида, кирчо и удължи самоволно гаранцията на ваксоната

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

я ми отговори, според теб защи на една партида, кирчо и удължи самоволно гаранцията на ваксоната

Кирчо не може сам да го направи това.Първо се пита производителя и после се удължава срока.

преди 46 минути, ivanivanov3 написа:

Кирчо не може сам да го направи това.Първо се пита производителя и после се удължава срока.

обаче това бе само за някои страни -не се ли питаш, защо

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

обаче това бе само за някои страни -не се ли питаш, защо

Докажи твърдението си, че го е направил без да пита производителя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.