Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 53 минути, БаалБек написа:

Ето така разсъждават нашите съфорумци  @vpvelev, @_sirena_, @Филипов, @ivanivanov3, @Joss Bomon в тази тема!!!

grup5G.png

grup5G-1.png

6 месеца ми обясняха и повтаряха че метрото е най-безопасния транспорт и няма голяма опасност от заразяване. После след 6 месеца сложете си маска. Или поне някакъв парцал на устата. Като уестърните. И всички станахме каубои с маски. Все едно бях в дивия запад. 

71scFZ2dp9L._AC_UY1000_.jpg

Мина номера. После сложете си 3 дози антиспайкова течност с неивезстен произход и вий си носете отговорността, ако стане нещо с вас,  пък ако не сложите тая течност, тогава няма метро за вас. Ходете пеша.

Но не забравяйте, че ако тръгнете пеша на работа. На работа ще ви трябва същите тия 3 дози или поне 5 дози с антиспайкова течност.

След като набодаха първо с 50 процента населението, после вдигнаха с 70, после с 80.

Метрото от най-безопасен транспорт се превърна едва ли не огнище на зомбита и всеки стъпил там ще се зарази. Каква е разликата метрото преди 1 година в пика на заразата и след 1 година. Явно е мутирал.

Най-лошото и опасно място. Държаха го така до самият край и отпадане на маските. Стига се до абсурда да ходя до магазина с маска, а в магазина същите тия хора от метрото бяхме в магазина без маска и се чудихме какво става. Поне аз.

Няма такава тъпотия.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, БаалБек написа:

Ето така разсъждават нашите съфорумци  @vpvelev, @_sirena_, @Филипов, @ivanivanov3, @Joss Bomon в тази тема!!!

grup5G.png

grup5G-1.png

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ-къде някой от споменатите от теб е препоръчвал да се пазим от 5G по споменатия начин?

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ-къде някой от споменатите от теб е препоръчвал да се пазим от 5G по споменатия начин?

Не се занимавай и не му обръщай внимание на това същество. Нито е жена, нито е от Казанлък. Там ги познавам половината и няма такива глупаци като бълбук-бълбук.

Щом честити рожденния ден на сорос си прави сметка с какво си имаш работа.

преди 13 минути, vpvelev написа:

Не се занимавай и не му обръщай внимание на това същество. Нито е жена, нито е от Казанлък. Там ги познавам половината и няма такива глупаци като бълбук-бълбук.

Може да е любимият му син ?!

преди 6 часа, ivanivanov3 написа:

Т.нар. земеделска авиация няма работа над големите градове.

там имаше авиация дет пръска срещу гъсеници, а и също имаше машини да пръскат срещу комари

сега забраниха самолетите срещу гъсеници, но пъг се увеличиха пътническите самолети - например дет-мит лети до Испания

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Ето така изглеждат нашите съфорумци @БаалБек, @Без умствен капацитет, @parmobil, но.... то си е за тяхна сметка!

straus-prjachet-golovu-v-pesok.jpg

denial.webp

а ето твоя милост - който невярва на науката и не посещава зъболекар

ef89ea35929f91e21708b956d9f2e67d.jpg

преди 5 часа, haidukpikaso написа:

Брат ми и семейството му я изядоха

С който и начин на живот и всичко можете да си представите

Не, не мога да си представя.

преди 2 часа, vpvelev написа:

а ти казалиго това на онова същество, което наричаш племенница - или още си същото страхливо мишле

преди 7 часа, ivanivanov3 написа:

Т.нар. земеделска авиация няма работа над големите градове.

А и ако тогава си бил производител на село, но не искаш да ти пръскат реколтата-ами няма да  я пръскат ;)

Имам предвид ей такива неща- 

https://www.gao.gov/assets/b-100063-096545.pdf

https://www.boe.es/boe/dias/1979/02/13/pdfs/A03729-03732.pdf?fbclid=IwAR3MwcMV4vXGb0dC2vlsNK8Q4w5XFB_Q1uRMNR4wlCYQs2OgsNTI3EtqZvU

Испански не разбирам и второто не го прочетох.

И какво притеснително има, което да не се прави и у нас, и във всяка развита страна до ден днешен? Ако беше толкова укорително, нямаше ли да е засекретен този документ?

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

къде е ноевината бе митте - https://www.gov.uk/

знаеш ли че в този доклад който само ти виждаш - се казва че страдаш от паталогична нужда да лъжеш:D

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

къде е ноевината бе митте - https://www.gov.uk/

знаеш ли че в този доклад който само ти виждаш - се казва че страдаш от паталогична нужда да лъжеш:D

Е сваляй екселския файл и си ги смятай като процент де!

преди 47 минути, parmobil написа:

Испански не разбирам и второто не го прочетох.

И какво притеснително има, което да не се прави и у нас, и във всяка развита страна до ден днешен? Ако беше толкова укорително, нямаше ли да е засекретен този документ?

Опс, от трите етапа-осмиване, отричане и приемане на истината, вече си на втория.Не приемаш, че има нещо нередно в това да се пръска с алуминий,барий, манган , сребърен йодит и т.н., които нямат място в инсектициди и пестициди, а да не говорим за концентрациите им!

Но и не виждаш причина  да се изследва официално какво точно разпръскват .

Успокой се -така програмиран не си единствен ;)

Струва ли ми се или  Русия продължава да ползва същите западни похвати😂

https://xn--80aesfpebagmfblc0a.xn--p1ai/news/20230420-1345.html

https://us.hidester.com/proxy.php?u=eJwBMgDN%2F3M6NDI6IptpKh1Pcy6v5PKKUC%2FbHDppnsF1cO0F9j7zLrg88vHQMWswH7FC8mmbMyI7Hw0WaQ%3D%3D&b=7&f=norefer

https://us.hidester.com/proxy.php?u=eJwrtjI2slKanakl65Vrsf7Bo2tiZcdj64vONulV%2FGF6nrLJYIf51%2F9XlKwBWK8SxQ%3D%3D&b=7&f=norefer

🐏

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

Е сваляй екселския файл и си ги смятай като процент де!

Опс, от трите етапа-осмиване, отричане и приемане на истината, вече си на втория.Не приемаш, че има нещо нередно в това да се пръска с алуминий,барий, манган , сребърен йодит и т.н., които нямат място в инсектициди и пестициди, а да не говорим за концентрациите им!

Но и не виждаш причина  да се изследва официално какво точно разпръскват .

Успокой се -така програмиран не си единствен ;)

Какво отричам? Напротив, пиша, че навсякде се прави това.

преди 40 минути, parmobil написа:

Какво отричам? Напротив, пиша, че навсякде се прави това.

Извърташ и си нагласяш фактите за твое удобство.

Навсякъде се пръска за вредители .Но се предупреждава, защото се  знае с какво се пръска.Освен това е един-два пъти в годината.И не сa c тежки метали.

Приложи сега за почти ежедневните гледки с т.нар.кемтрейлс или геоинженерство, за които нито те предупреждават, а и съдържат тежки метали. 

на 22.04.2023 г. в 16:46, Димитър 59 написа:

Овцо,стотици пъти е казван и доказван факта,че убиваха пациенти в болниците,за да увеличават бройките в статистиките.Тази медицинска сестра не казва нищо ново,просто потвърждава нещо,което се знае отдавна.

Да убиха и Ицето ми най-прекрасният човек заради статистика не знам но заради парите 100%

преди 6 часа, ivanivanov3 написа:

Извърташ и си нагласяш фактите за твое удобство.

Навсякъде се пръска за вредители .Но се предупреждава, защото се  знае с какво се пръска.Освен това е един-два пъти в годината.И не сa c тежки метали.

Приложи сега за почти ежедневните гледки с т.нар.кемтрейлс или геоинженерство, за които нито те предупреждават, а и съдържат тежки метали. 

Не е само за вредители. И за наторяване и т.н. А сребърен йодид да ти обяснявам ли за какво го стрелят в определени облаци?

преди 40 минути, parmobil написа:

Не е само за вредители. И за наторяване и т.н. А сребърен йодид да ти обяснявам ли за какво го стрелят в определени облаци?

Не съм чел да пръскат с NPK или торове с  микро елементи от самолети, или вертолети у нас. Пръскат срещу вредители и болести. https://inews.bg/Зелен-свят/Селскостопанската-авиация-използвала-безвредни-препарати_l.a_c.460_i.104335.html   , но колко са наистина безвредни, това не знаем😂

Няма нужда да ми обясняваш за среб.йодид. Но той е фасадата.А какво се крие зад нея?

Обясни ми това-защо не се направи официална проверка, от официални органи,която да отхвърли или потвърди изследвания, когато са налични такива изследвания от частни лица.И тези лица са притеснени от високите концентрации на материали, които не трабва да са там?

chem.jpg

Не съм химик, но с алуминий и титан да ме плашиш е несериозно. Дори и с познанията ми от средното образование съм наясно, че са от най-разпространените метали на земята. А алуминий направо го "дишаме" отвсякъде.

преди 1 час, parmobil написа:

Не съм химик, но с алуминий и титан да ме плашиш е несериозно. Дори и с познанията ми от средното образование съм наясно, че са от най-разпространените метали на земята. А алуминий направо го "дишаме" отвсякъде.

Номерът е в концентрацията, не се прави на приятно разсеян😂

И не ми отговори на въпроса  "Защо ......?"

преди 4 минути, ivanivanov3 написа:

Номерът е в концентрацията, не се прави на приятно разсеян😂

И не ми отговори на въпроса  "Защо ......?"

И каква е концентрацията, след като човек с нормална отделителна система може да изпикае 15 мг алуминий на денонощие?

преди 4 минути, parmobil написа:

И каква е концентрацията, след като човек с нормална отделителна система може да изпикае 15 мг алуминий на денонощие?

Ами провери какви са безопасните му концентрации.

Но защо само за алуминия питаш?

Провери си и за другите елементи!

преди 9 минути, ivanivanov3 написа:

Проверих и за титан. И?

Само внушения, но ти даже почна да ми правиш профил като в анонимните алкохолици. Там първо е отрицанието, но както и да е.

Още веднъж - как си представяш, че ще бъде публикуван укорим/уличаващ документ в сайт на държавна организация?

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

човек може да изпикае много неща - но някои немогат - затова им казват рискови групи

преди 2 часа, parmobil написа:

Още веднъж - как си представяш, че ще бъде публикуван укорим/уличаващ документ в сайт на държавна организация?

Я, има надежда :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.