Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Мите, Федерални съд, нама правомощия да нарежда нищо на никого какво и как да публикува. Особено пък на службите. Неговата юресдикция е друга

ПС: За вашия великден, ще пръскаме с нов препарат - внимавай

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Браво на войника - намерил си е повод за отпуска.

Абе тебе кога те пуснаха?

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

kъде са документите - поне да се опитат да ги фалшифицират - ама трябва поне малко да си грамотен , за да можеш

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

:Dнамерих каква му е целта - поне епикриза да бе сложил - по света има мн. измамници за пари Онлайн даренията

мите - внучето претърпя катастрофа - колко буткойна щще ми дадеш да го оправя:D

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

kъде са документите

За лъжата ли?

току-що, Димитър 59 написа:

мите - ТИ каза, че има документи, а сега че няма документи

преди 30 минути, Димитър 59 написа:

току-що, Без умствен капацитет написа:

мите - ТИ каза, че има документи, а сега че няма документи

Аз не казвам,а показвам какво пишат хората за вашите „безопасни “ ваксини...

то май показа - какво пишат хората - което казваш че не е вярно - ах мите - староста е лоша работа :D

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Вксините съдържат, това, което е необходимо, ъакива като тебе да се държат под контрол

Такива ,като мене не могат да държат под контрол,защото знаем истината за отровните ваксини.Овцете,като нашата във форума, да се боцкат до смърт ако щът...

Такива ,като мене не могат да държат под контрол,защото знаем истината за отровните ваксини.Овцете,като нашата във форума, да се боцкат до смърт ако щът...

Точно ти си под контрол - дори и в момента! копейкин няма да те спаси!

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 4 минути, Димитър 59 написа:

то май показа - какво пишат хората - което казваш че не е вярно - ах мите - староста е лоша работа :D

Къде казах че не е вярно бе овчи...?

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

държат те - сам зад клавиатурата

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Къде казах че не е вярно бе овчи...?

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Стига съм ви отговарял,че „забогатяхте“ с 5-те цента на пост дето получавате,за да опровергавате смъртоносните ваксини...

преди 15 минути, Димитър 59 написа:

Стига съм ви отговарял,че „забогатяхте“ с 5-те цента на пост дето получавате,за да опровергавате смъртоносните ваксини...

ние просто те държим повече време, да си самоизолиран пред клавиатурата:D и поне са центове а не стемглаво обезценяващите се рубли

преди 21 минути, Димитър 59 написа:

Пак не позна - между 3 и 5 % ми плаюата. Естествено, преди данъка

Абе едни 100-1200 $ си изкарвам - половината ми ги плащаш ти, ните

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Вксините съдържат, това, което е необходимо, ъакива като тебе да се държат под контрол

Няма как да е вярно при положение, че той не е набоден, а ти си ;)

преди 15 часа, ivanivanov3 написа:

Няма как да е вярно при положение, че той не е набоден, а ти си ;)

то има начини да му набутат каквото искат - храната е пълна с химия, ежедневно също взима химия/медикаменти - не е нужно да го бодат:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

то има начини да му набутат каквото искат - храната е пълна с химия, ежедневно също взима химия/медикаменти - не е нужно да го бодат:)

И ти не правиш разлика м/у това, че храната може да си я подбира, да си сее екологично чиста на село и т.н. А за ковид ваксината не му оставят избор. Или напуска армията или работата или няма да играе ако е спортист например. Питай Джокович, ако не вярваш.

преди 19 минути, vpvelev написа:

И ти не правиш разлика м/у това, че храната може да си я подбира, да си сее екологично чиста на село и т.н. А за ковид ваксината не му оставят избор. Или напуска армията или работата или няма да играе ако е спортист например. Питай Джокович, ако не вярваш.

дадото си взима ежедневно инсулина, който сам си боцка - иначе бил гейтс ще го убие

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

дадото си взима ежедневно инсулина, който сам си боцка - иначе бил гейтс ще го убие

Предизвикваш ни да те цитираме,че да правиш повече постове ли? За кой ли път да ти казвам,че не взимам никакви лекарства цял живот,затова не се разболявам от нищо.На три четири години веднъж лявя някоя настинка,но се лекувам с нагрявки,чайове.

преди 56 минути, vpvelev написа:

Той си сее и сади екологично, но нали ТЕ ни ръсят от самолети? Да връщам ли лентата в темата? Ако не се лъжа Joss пусна снимка с "наторяване"? На какво се надявате вече?

току-що, parmobil написа:

Той си сее и сади екологично, но нали ТЕ ни ръсят от самолети? Да връщам ли лентата в темата? Ако не се лъжа Joss пусна снимка с "наторяване"? На какво се надявате вече?

И тъй като няма изход, ти реши по-бързо да свършва всичко и отиде та се ваксинира с експериментална течност и то 2 пъти.

Аз нямам притеснения. 

Вие си противоречите. Не го ли посочих? Самолети ръсят, а вие си мислите, че ви е еко земеделието.

Вие казахте за самолетите, не аз.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.