Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 26 минути, ivanivanov3 написа:

Докажи твърдението си, че го е направил без да пита производителя.

питаха, не казвам че не е питано - но само от източна европа питаха, другите си ги изхвърлиха

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

на 1.04.2023 г. в 12:25, rado_svet написа:

Днес ми свърши солта и осъзнах, че това ми е най-важната покупка от хранителните стоки, повече от хляба даже и се сетих за началото на телевизионната пандемия когато нападнахме магазините да купуваме храна, че ще се мре вече и малко ще сме оживелите та поне да не мрем гладни :D

Аз напълних една пазарска количка на две колела май с две брашна, два три литра олио, пакет или два захар и спагети до запълване на количката. По запада изчистиха суперите от тоалетна хартия за филтриране на вируса, когато китайците спряха един товарен самолет с доставка на маски за американците, и тук се заразиха с тази тоалетна пандемия и с опулени очи влачеха големи опаковки, аз не.

Напазарувах не заради пландемията, а заради паниката на изкупуване, не че не мога да стоя гладен. И се сетих, че тогава не взех сол, а от книгите знам че в случаи на война в Европа едно време първо изкупували солта и кибрита.

Маски съм зимал от немай къде 5х1 обикновени парцалени и 1х10 от високия клас защото в чужбината искаха само такива.

А Вие с какво се заредихте в п/л/аниката?

:D

с бистър ум...

и търпение...

за да видим до къде е стигнала човеш...хорската наивност...глупост...дебилизъм...

да вярваш на:

...,,учени" недоучени или просто продали се на фармамафията...

...политици...

,,ЗАГРИЖЕНИТЕ" паразити на и за ОБЩЕСТВОТО изпълзяха...изплуваха от глобалисткото блато...свърталище...

щях да забравя-и математици...

смятаха...смятаха...смятаха...и не им ,,излязоха" сметките....

да им берат срамовете учителките им от първи клас...

и всичкия този тормоз беше облечен в грижа...загриженост...за нас...

апропо...повярвалите глупендери вярвам се радват и на инфлацията както и на ,,ваксината"...

зер и вдигането на данъци...цени...също е....,,грижа"...

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

и това е сайта на правителството на обединеното кралство:) яко си на химия/медикаменти

преди 41 минути, Димитър 59 написа:

мите - всичко добре, само тето няма мед. документи, сайта не е медецински, а и не се споменава клиника доктор - нищо което да показва истинска новина - само се посочва някво НПО

според теб НПО-тата бяха най големите лъжци - сега вече са чиста монета ли:)

https://www.researchgate.net/publication/361540210_A_Case_of_Adult_Multisystem_Inflammatory_Syndrome_Following_A_Case_of_Adult_Multisystem_Inflammatory_Syndrome_Following_COVID-19_Vaccine_COVID-19_Vaccine

За почитателите на: конспирациите, антиваксърите, кемтрейлса и 5G

323 г. пр. н.е. умира Александър Македонски.

Плутарх пише, че мъртви птици падат от небето.

От това следва, че македонското 5G е на около над 2350 години...

giphy.gif?cid=ecf05e47jjctxlah62an6sjhok

преди 1 час, БаалБек написа:

Много ли ти е смешно?

преди 3 часа, БаалБек написа:

За почитателите на: конспирациите, антиваксърите, кемтрейлса и 5G

323 г. пр. н.е. умира Александър Македонски.

Плутарх пише, че мъртви птици падат от небето.

От това следва, че македонското 5G е на около над 2350 години...

Има достатъчно доказани "конспирации", доказани случаи смърт от ваксини, както и документи, в които си пише, че се прилага стратосферно  геоинженерство, или т.нар. кемтрейлс.Изследванията за Ел.магнитните полета си ги има, но не са направени от офиц. институции, затова се казва" няма доказателства, че 5G..."

Та какво се опитваше да изразиш с поста си?

Вярващите на телевизора сте за съжаление 😥

"Докладът за щетите от ва*сините в САЩ за 2022 г. дава отрезвяващ поглед върху истинската касапница, която се случи чрез кампанията за вак*ини срещу К19.

Ва*сините срещу К19 доведоха до 300 000 допълнителни смъртни случая, 26,6 милиона наранявания и 1,36 милиона увреждания. Общите икономически загуби, дължащи се на ва*сините, са оценени на 147,8 милиарда долара, включително 89,9 милиарда долара от свързани с тях наранявания, 52,2 милиарда долара от увреждания и 5,6 милиарда долара от свръхсмъртни случаи.

Систематичният преглед на предпечата установи, че базираните на иР*НК ваксини срещу К19 повишават риска от миокардит със смъртност от около 1 до 2 на 200 случая. Доказателства за сериозни неврологични увреждания, включително парализа на Бел, синдром на Гилен-Баре, миастенично разстройство и инсулт, които вероятно се дължат на автоимунна реакция, също бяха открити от снимките.

Започваме да виждаме последиците от масовата кампания за инжекциите против К19, която е определяна като „най-голямото нарушение на медицинската етика в историята на медицината, може би на човечеството“.

Бившият анализатор на Bl*ackRock и фонд мениджърът Едуард Дауд е един от малцината, които се опитват да разпространят истината за рисковете от имунизационните течности, като използва данни и статистика, за да докаже своята теза и да разгласи неоспоримото увеличение на смъртните случаи и увреждания сред млади, здрави възрастни, което се е случило след широката им употреба.

Тази група – 148-те милиона заети американци на възраст между 18 и 64 години – обикновено со здрави хора. Ето защо частните застрахователни компании обичат да продават групови животозастрахователни полици на големи корпорации като Fortune 500 и средни компании - те почти никога не трябва да плащат по иск. Но това се промени."

Д-р Меркола,

11 април 2023

----------------------------------------

A Handful of Companies Control the Global Propaganda (mercola.com)

Убиха най-прекрасният човек във всички вселени

Вече си при Бог две години без Ицето ми 

1957-2021

преди 4 часа, Без умствен капацитет написа:

цовид го уби и не само него - доста дедовци с регове от тук си отидаха, щот невярваха

Протоколите ги убиха¡!!!!!!!!!

...сома пак изплува...

Нов вариант на COVID-19 причинява конюнктивит

...тва за конюнктивита ще го използват и за въвеждането на електронните пари...
на 16.04.2023 г. в 1:04, ivanivanov3 написа:

Протоколите ги убиха¡!!!!!!!!!

То не знам дали е по темата ама утре ще ходя на комисия телк че социалните не дават пари без телк и на тях да им е** майките всичките и познай дали няма да ми изкарат ковитче

Охо още парички дойдоха тази ще я пишем и ковид нищо че е 13 години вече с полиневропатия

Та утречка да се молите на всички богове пък имало и ядрено-магнитен резонанс пък аз имам клаустрофобия та там ако не умра няма да е на друго място

Детенцето ми писанката за нея само мисля м****** ми на мене дано като пукна да не я хвърлят на улицата моите душмани тука семейството

преди 7 часа, haidukpikaso написа:

То не знам дали е по темата ама утре ще ходя на комисия телк че социалните не дават пари без телк и на тях да им е** майките всичките и познай дали няма да ми изкарат ковитче

Мини първо през джипито, за да те пише грип/настинка ;)

преди 19 минути, ivanivanov3 написа:

Нямам такова тука аз се връщам от софия тук трябва да търся джипи в павликени

преди 13 минути, _nib_ написа:

Извинявай зоре ама то това както почна абе ебало си ни е майката

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

Нямам такова тука аз се връщам от софия тук трябва да търся джипи в павликени

Извинявай зоре ама то това както почна абе ебало си ни е майката

извинена си...

всичко...всяка болест е до ген и имунитет...

жената и е кекава имунната система...

няма имуностимулант който да е произведен и да не го приема...

въпреки всички кубометри изпити...

види ли грип на снимка-хванала го е...

и нищо не може да направи по въпроса...

преди 40 минути, _nib_ написа:

извинена си...

всичко...всяка болест е до ген и имунитет...

жената и е кекава имунната система...

няма имуностимулант който да е произведен и да не го приема...

въпреки всички кубометри изпити...

види ли грип на снимка-хванала го е...

и нищо не може да направи по въпроса...

може - но мангъра го е пропусна да отговори дали може или не - дали е случайно или не, само той си знае

преди 9 часа, ivanivanov3 написа:

Добро утро след малко се запътвам да хващам някой за ушите да става джип пък вие се молете за мене

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.