Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Д-р Кевин Стилвагон: „Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъснете ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм вашият най-лош кошмарен антиваксър.

От Рода Уилсън на 9 ноември 2024 г

Д-р Кевин Стилуагон във видео съобщение до терориста Тедрос, каза:

„Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъскайте ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм твоят най-лош кошмарен антиваксър.

„Вашите ваксини действат... действат в убиване и осакатяване, а не в защита.

„Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с всеки друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде.“

Аз съм пенсиониран хиропрактик с обширни познания за имунната система. Никога през живота си не съм си правил инжекция, наречена ваксина, и никога няма да го направя.

Заявявате, че ваксините работят. Ваксините действат върху едно нещо, а то е създаването на серумни антитела в тялото, които не могат и няма да ви предпазят от заразяване. Нито пък ще спрат разпространението на болестните симптоми. Дори д-р Фаучи го призна.

Предполага се, че антителата, създадени от любимите ви ваксини, намаляват усещането на човек за симптомите на болестта, когато се зарази. Е, тази идея би проработила, ако антителата бяха създадени срещу целия организъм, но вашите инжекции не правят това. Те създават много специфични антитела срещу малки протеини на вирусите, които постоянно се променят. И така, вашата имунна система се обучава да търси какво е инжектирано, а не какво всъщност циркулира сред населението, така че има нулева защита.

Но е още по-лошо от това.

Искате хората да получават повече инжекции, за да повишат нивата на опасни антитела, които могат да започнат каскадата на комплемента, да създадат автоимунни състояния, засягащи нервната система, съдовата система и сърдечната мускулатура, които могат и ще доведат до внезапна и неочаквана смърт при някои хора.

Да, вашите ваксини действат... действат за убиване и осакатяване, а не защита.

Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде. Аз съм Кевин Стилвагон. Можете да ме намерите на Substack или Rumble.

FeatNov9d.png?resize=1024%252C576%26ssl=

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Д-р Кевин Стилвагон: „Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъснете ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм вашият най-лош кошмарен антиваксър.

От Рода Уилсън на 9 ноември 2024 г

Д-р Кевин Стилуагон във видео съобщение до терориста Тедрос, каза:

„Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъскайте ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм твоят най-лош кошмарен антиваксър.

„Вашите ваксини действат... действат в убиване и осакатяване, а не в защита.

„Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с всеки друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде.“

Аз съм пенсиониран хиропрактик с обширни познания за имунната система. Никога през живота си не съм си правил инжекция, наречена ваксина, и никога няма да го направя.

Заявявате, че ваксините работят. Ваксините действат върху едно нещо, а то е създаването на серумни антитела в тялото, които не могат и няма да ви предпазят от заразяване. Нито пък ще спрат разпространението на болестните симптоми. Дори д-р Фаучи го призна.

Предполага се, че антителата, създадени от любимите ви ваксини, намаляват усещането на човек за симптомите на болестта, когато се зарази. Е, тази идея би проработила, ако антителата бяха създадени срещу целия организъм, но вашите инжекции не правят това. Те създават много специфични антитела срещу малки протеини на вирусите, които постоянно се променят. И така, вашата имунна система се обучава да търси какво е инжектирано, а не какво всъщност циркулира сред населението, така че има нулева защита.

Но е още по-лошо от това.

Искате хората да получават повече инжекции, за да повишат нивата на опасни антитела, които могат да започнат каскадата на комплемента, да създадат автоимунни състояния, засягащи нервната система, съдовата система и сърдечната мускулатура, които могат и ще доведат до внезапна и неочаквана смърт при някои хора.

Да, вашите ваксини действат... действат за убиване и осакатяване, а не защита.

Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде. Аз съм Кевин Стилвагон. Можете да ме намерите на Substack или Rumble.

FeatNov9d.png?resize=1024%252C576%26ssl=

е щом е още доктор явно не е отблъснат=т - но някои вярват че е отблъснат - винаги има торни бръмбари да вярват - човешката простота  и космоса са безкрайни

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

уж са изчистени от интернет - а това което даваш е от водопровода ли:D

нат6уррневс за пореден път ти се подиграва в очите - а ти викаш ОЩЕ яно те кефи да ти се подиграват - мазохизъм му викат

Изтекли документи от германската RKI доказват, че са знаели, че всеки аспект от реакцията срещу пандемията от covid , НЕ е НАУКА, а ПОЛИТИКА...

От Рода Уилсън на 11 ноември 2024 г Професор Стефан Хомберг представи доказателствата на 2 ноември 2024 г. във втората по големина зала на германския Бундестаг, която е предназначена за анкетни комисии.

През 2023 г. документи са получени чрез съдебни действия по Закона за свобода на информацията. Досиетата показва, че политиците са наредили на експертите да измислят истории и разкази, за да подкрепят предварително обмислените мерки на правителството. Тези документи се нарича файлове RKI. Можете да искате RKI файловете ТУК .

„Вътрешно експертите на RKI смятаха, че маските FFP2 са безполезни и вярваха, че ваксините нямат да спрат разпространението на вируса. В обществото обаче RKI енергично се застъпва за мандатите за маски и ваксини и за дискриминацията на неваксинираните“, каза д-р Хомберг в описанието на видеоклип от април 2024 г., обясняващ какво разкрива файловете на RKI.

По-рано този месец проф. Хомберг представи това, което се нарича RKI Leaks в Бундестага. „RKI Leaks обхваща много повече [от файловете RKI], каза той. „А именно всички протоколи, не само някои от тях.“

„Всички те са напълно нередактирани. И ние получихме много допълнителни материали като писма, например писмо от президента Макрон до Германия, предлагащо и двете страни да провеждат блокировки по подобен начин. Получихме също Excel листове, имейли, PowerPoint презентации и така нататък“, каза той.FeatNov11a-1.png?resize=1024%252C576%26s

преди 1 час, В. Велев написа:

защо ли служителя се крие - високопоставен служител на НАТО каза - че това за холандкия служител не е вярно и който го сподели да му окапят зъбите:D

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

защо ли служителя се крие - високопоставен служител на НАТО каза - че това за холандкия служител не е вярно и който го сподели да му окапят зъбите:D

Пак ли стигна само до първото изречение?Защото във второто го казват,че е министърът на здравеопазването на Холандия Фльор Агема...!

12.11.2024 г. // SD Wells //  Милиони хора се покланят на религията на ваксинирането с цялата си сила, молейки се тя да им помогне, посвещавайки и отдавайки вярата си на нея, тъй като няма истинска наука, която да докаже, че тя „работи“.

За повечето членове религията на ваксинирането е култ, към който са се присъединили, където те засрамват всеки и всеки, който не се присъедини към нея, наричайки „неваксинираните“ прокажени, разпространители на болести и „антиваксъри“. Те си инжектират „Kool-Aid“, вместо да го пият, и правят това на бебетата си в деня на раждането и след това непрекъснато няколко пъти в годината, докато умрат от ранна смърт от фалшифицираните съставки, техните „църкви“ (лаборатории) използвайте за приготвяне на серуми.People-Sign-Worship-Church-God.jpg

преди 2 минути, Димитър 59 написа:
12.11.2024 г. // SD Wells //  Милиони хора се покланят на религията на ваксинирането с цялата си сила, молейки се тя да им помогне, посвещавайки и отдавайки вярата си на нея, тъй като няма истинска наука, която да докаже, че тя „работи“.

За повечето членове религията на ваксинирането е култ, към който са се присъединили, където те засрамват всеки и всеки, който не се присъедини към нея, наричайки „неваксинираните“ прокажени, разпространители на болести и „антиваксъри“. Те си инжектират „Kool-Aid“, вместо да го пият, и правят това на бебетата си в деня на раждането и след това непрекъснато няколко пъти в годината, докато умрат от ранна смърт от фалшифицираните съставки, техните „църкви“ (лаборатории) използвайте за приготвяне на серуми.People-Sign-Worship-Church-God.jpg

Мите, не им отваряй очите. Нека глупаците се ваксинират и да намалеят, че много станаха.

току-що, В. Велев написа:

Мите, не им отваряй очите. Нека глупаците се ваксинират и да намалеят, че много станаха.

Аз не го правя за да спасявам глупаците,а за да не си мислят онези главоци най-отгоре,че Българите сме балъци.

Излизането от СЗО не е достатъчно; трябва да излезем от цялата корумпирана индустрия на общественото здравеопазване...

От Рода Уилсън на 13 ноември 2024 г

От 2020 г. насам СЗО организира и толерира едно от най-опустошителните атаки върху индивидуалното и общественото здраве, които светът е виждал. По заповед на силно конфликтни спонсори, тази международна бюрокрация насърчаваше политики, които изключително много нанесоха вреди на най-онеправданите хора в света. Организацията се обърна срещу онези, на които беше създадена, за да служи, връщайки се към технократичния авторитаризъм отпреди Втората световна война, който характеризираше общественото здраве в ерата на евгениката, колониализма и европейския фашизъм.

Познавайки напълно въздействието на техните действия, СЗО помогна да бъдат принудени  над сто милиона допълнителни хора да изпаднат в тежка хранителна несигурност и бедност и до  десет милиона допълнителни момичета в детски бракове и сексуално робство. Това помогна  да се лиши едно поколение от необходимото образование, за да се измъкнат от бедността и нарасналите  национални дългове  , за да оставят страните на милостта на глобалните хищници. Това беше умишлен отговор на вирус, за който  те знаеха от самото начало, че рядко е тежък отвъд болните възрастни хора. СЗО помогна да организира безпрецедентно  прехвърляне на богатство от онези, които първоначално имаше за задача да защитава, към тези, които сега спонсорират и ръководят по-голямата част от нейната работа. Липсвайки каквото и да е разкаяние, СЗО сега търси  увеличено публично финансиране чрез погрешно представяне на риска  и  възвръщаемостта на инвестициите,  за да затвърди този отговор.FeatNov13b.png?resize=1024%252C576%26ssl

преди 9 часа, Димитър 59 написа:

Защото във второто го казват,че е министърът на здравеопазването на Холандия Фльор Агема...!

е и това не го прави факт - или пак си се зарил до шията в работа:D

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Излизането от СЗО не е достатъчно; трябва да излезем от цялата корумпирана индустрия на общественото здравеопазване...

От Рода Уилсън на 13 ноември 2024 г

От 2020 г. насам СЗО организира и толерира едно от най-опустошителните атаки върху индивидуалното и общественото здраве, които светът е виждал. По заповед на силно конфликтни спонсори, тази международна бюрокрация насърчаваше политики, които изключително много нанесоха вреди на най-онеправданите хора в света. Организацията се обърна срещу онези, на които беше създадена, за да служи, връщайки се към технократичния авторитаризъм отпреди Втората световна война, който характеризираше общественото здраве в ерата на евгениката, колониализма и европейския фашизъм.

Познавайки напълно въздействието на техните действия, СЗО помогна да бъдат принудени  над сто милиона допълнителни хора да изпаднат в тежка хранителна несигурност и бедност и до  десет милиона допълнителни момичета в детски бракове и сексуално робство. Това помогна  да се лиши едно поколение от необходимото образование, за да се измъкнат от бедността и нарасналите  национални дългове  , за да оставят страните на милостта на глобалните хищници. Това беше умишлен отговор на вирус, за който  те знаеха от самото начало, че рядко е тежък отвъд болните възрастни хора. СЗО помогна да организира безпрецедентно  прехвърляне на богатство от онези, които първоначално имаше за задача да защитава, към тези, които сега спонсорират и ръководят по-голямата част от нейната работа. Липсвайки каквото и да е разкаяние, СЗО сега търси  увеличено публично финансиране чрез погрешно представяне на риска  и  възвръщаемостта на инвестициите,  за да затвърди този отговор.FeatNov13b.png?resize=1024%252C576%26ssl

мите та то в СЗО се влиза - а ти казваш че СЗО трябва да излезе:D съседа ти преди да ти даде работа, явно здравата се е напушил:D

13.11.2024 // Рамон Томей //

Маккълоу цитира случаи на увреждане от ваксината като наранявания, увреждания и дори смърт, за да подкрепи своя аргумент.

„Вирусната инфекция [от SARS-CoV-2] сега е като обикновена настинка, така че те не са клинично показани. Ваксините не са медицински необходими. Трябва да бъдат премахнати от пазара.“  Числата от Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) към 25 октомври показват, че ваксините срещу COVID-19 са свързани с най-малко 38 068 смъртни случая; 218 646 хоспитализации; 22 002 инфаркта; и 28 706 случая на сърдечно възпаление. Trump-Coronavirus-Vaccine.jpg

на 7.11.2024 г. в 20:44, Без умствен капацитет написа:

а теб какво те упроовергава че тровиш всичко живо с самолета,

Гледай какво става по света-уволняват пилот на пътнически самолет, защото не е пръскал!

:hush:

Шиповият протеин, произведен от иРНК ваксините срещу covid, е кардиотоксин, каза участник в срещата на новозеландските кардиолози...

От Рода Уилсън на 14 ноември 2024 г

Имаме съобщения от първа ръка, че някои сърдечни хирурзи тихомълком съветват пациенти със сърдечен байпас да отказват бустери, ако искат да останат здрави. На скорошна болнична среща на кардиолозите в Окланд участник каза на срещата, че е дошло времето да се признае източникът на тази епидемия от сърдечни заболявания. Шиповият протеин, произведен от иРНК ваксините срещу covid-19, е кардиотоксин. В резултат на чакалните в кардиологията и кардиологичните отделения на болниците са пълни, особено с млади пациенти, и проблемът не отшумява. Влошава се. 

Мащабът на проблема е извън класациите и настоява за обществено обсъждане. И така, какво спира това? Изпълнителната ръка на нашата медицинска система избягва очевидните последици от ключови здравни данни. Медицинският съвет на Нова Зеландия все още преследва лекари, които са предупредили пациентите за възможни неблагоприятни ефекти от ваксината срещу covid-19 в първите дни на пандемията. Това създаде постоянна атмосфера на страх сред практикуващите лекари, те не са склонни да излязат със съмненията си от страх да не загубят работата си и професионалната си регистрация. FeatNov14.png?resize=1024%252C576%26ssl=

преди 5 часа, ivanivanov3 написа:

Гледай какво става по света-уволняват пилот на пътнически самолет, защото не е пръскал!

:hush:

е ккажи на митко той е спонсор на пръскането - но като гледам те е лайкнал, явно иска да се оправдава, като напикана ученичка

:D

Аз се чудя няма ли да се намерят достатъчно умни и достатъчно вбесени хора, които да се сдобият с материали, няколко дрончета и да вземат да взривят заводите на "Астра зенека" и подобни. Да ги видим после още колко ще наглеят. С главна съсипана производствена база и администрация, скоро няма да си възстановят производството!!!

Falling Down Oops GIF by Minnesota State University Moorhead

Има надежда все пак:

"Новоизбраният президент Доналд Тръмп ще номинира бившия кандидат за президент и активист против ваксините Робърт Ф. Кенеди младши да ръководи Министерството на здравеопазването и човешките услуги.

Изборът, който ще разтревожи много експерти по обществено здравеопазване, идва, след като Тръмп обеща да остави Кенеди „да се развихри“ със здравната и хранителната политика в администрацията си, след като Кенеди се отказа от собствената си кандидатура за президент, за да подкрепи сега избрания президент. Това също е знак за отварянето, което вижда Тръмп, след като постигна решителна изборна победа и републиканците спечелиха комфортно мнозинство в Сената.
„Твърде дълго американците бяха смазани от индустриалния хранителен комплекс и фармацевтичните компании, които се занимаваха с измама, дезинформация и дезинформация, когато става въпрос за общественото здраве“, публикува Тръмп на X. „Безопасността и здравето на всички американци е най-важната роля на всяка администрация и HHS ще играе голяма роля в подпомагането да се гарантира, че всеки ще бъде защитен от вредни химикали, замърсители, пестициди, фармацевтични продукти и хранителни добавки, които допринесоха за огромната здравна криза в тази страна.“
70-годишният Кенеди благодари на Тръмп, че го е избрал в четвъртък вечерта.
През последните седмици Кенеди се появи в медиите, за да каже, че не отнема ваксини от никого.
„Ще се уверя, че научните изследвания за безопасност и ефикасност са налице и хората могат да направят индивидуална оценка дали този продукт ще бъде добър за тях“, каза той пред MSNBC в деня след победата на Тръмп.
Той също така твърди, че администрацията на Тръмп ще препоръча да не се използва флуорид в питейната вода, който се добавя за предотвратяване на кариеси. Кенеди каза, че „почти сигурно“ причинява загуба на IQ при децата, както установиха някои проучвания .

Девет неща за ваксините, които трябва да знаете, но които никой друг няма да ви каже...

От Рода Уилсън на 15 ноември 2024 г •  Принципът зад ваксинацията е повърхностно убедителен. В действителността нещо не е толкова просто. Безмилостна и егоистична лъжа е да се твърди, че ваксините са унищожили много заболявания и са допринесли значително за увеличаване на очаквания живот, на който сега се радваме.  FeatNov15a.png?resize=1024%252C576%26ssl
преди 19 часа, Без умствен капацитет написа:

е ккажи на митко той е спонсор на пръскането - но като гледам те е лайкнал, явно иска да се оправдава, като напикана ученичка

:D

Умните хора не пишат глупости,затова само името като му видя знам,че заслужава лайк,дори да не съм прочел поста му. А твоят,най-тъпия ник  в цялата калда,който си сложил,мерне ли се в някоя тема,навсякъде се излага...

Д-р Питър Маккълоу: „Никога не съм виждал нещо толкова вредно за човешкото тяло“ като инжекциите срещу ковид...

От Рода Уилсън на 15 ноември 2024 г „Нахлуват в мозъка. Нахлуват в сърцето. Причиняват вреда на мозъка и сърцето“, каза той.

„Нахлуват в костния мозък. Той показва, че антителата действително атакуват нашите собствени тромбоцити и други клетки в нашето тяло. Причиняват съсирване на кръвта и запушване на кръвоносните съдове, каквито никога не сме виждали.Данните от университета в Питсбърг предполагат, че причинява рак“, каза д-р Маккълу.

„Откога имаме протеин, който всъщност уврежда мозъка, уврежда сърцето, костния мозък, имунната система, причинява нарушаване на кръвта и потенциално причинява рак в един протеин?“ – попита той.

„Това е оръжие“, каза той. „Според строгите военни критерии това е биологично оръжие.“FeatNov15c.png?resize=1024%252C576%26ssl

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.