Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Новини, свързани с Covid: Съмнително наблюдение, погрешни изследвания, пандемия от ваксинирани деца и Бил Гейтс...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 15 часа, badr написа:

Ако позволиш една вметка.Не зная колко достоверна е тази статистика.Съмнявам се да е позволено официално събиране подобни данни.Етнос не се упоменава в личните документи.

Как и защо се прави такава статистика ми звучи малко проблемно.Но да допуснем, че е така.

Но приказките за беднотия и т.н са баш на място.Съгласен съм, че са им дадени всички възможности.Но фактите сочат, че при маргиналните групи всички негативни обществени тенденции, включая  ниска здравна култура, винаги са далеч  повече проявени.

Не е официална, разбира се. Но леля ми е GP в "палав" столичен район и има доста "клиенти" от "Татарли" и "Факултета" и е съвсем наясно с нагласите към ваксините. Братовчедка ми, която се занимава с биохимия, обикаляше за докторантурата си из пловдивско и пазараджишко по махалите и разказваше, че там им е внушено, че "инжекциите" ще ги направят стерилни.

Поправям се, прав си за бедността, но друго ми беше в главата като пишех.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

и аз имам съмнения за теб и деца

Аз пък за тяб нямам съмнения,че си тъп...

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Аз пък за тяб нямам съмнения,че си тъп...

и аз за теб, децата, внуците и зета нямам съмнение че сте масови обйци - защото дружно пръскате всички от самолети

19.11.2024 // Ланс Д Джонсън // Акциите на Moderna (-30,6%), Novavax (-42,7%) и BioNTech (-11,9%) се понижиха рязко в предпазарната търговия след съобщението, отразявайки опасенията относно потенциална промяна в здравната политика на САЩ под ръководството на Кенеди. Докато експертите плачат за загубата на контрол над населението по въпроса за ваксинирането, обществеността започва да научава, че индустрията на ваксините изобщо не държи здраво общественото здраве. Индустрията на ваксините просто поддържа фондовия пазар и пълни джобовете на милиардерите, тъй като те експлоатират децата за собствена изгода.
преди 9 часа, Димитър 59 написа:
19.11.2024 // Ланс Д Джонсън // Акциите на Moderna (-30,6%), Novavax (-42,7%) и BioNTech (-11,9%) се понижиха рязко в предпазарната търговия след съобщението, отразявайки опасенията относно потенциална промяна в здравната политика на САЩ под ръководството на Кенеди. Докато експертите плачат за загубата на контрол над населението по въпроса за ваксинирането, обществеността започва да научава, че индустрията на ваксините изобщо не държи здраво общественото здраве. Индустрията на ваксините просто поддържа фондовия пазар и пълни джобовете на милиардерите, тъй като те експлоатират децата за собствена изгода.

татир невс пак се е изходил над теб - а ти викаш ОЩЕ

има едно нещо като гарааснционен срок - или според теб това нер е лъжа - сакво ще кажеш да дадеш на внуците си един салам с изтекал срок на годност - вероятно ще мирище ии ще е пълен с червеи след 5 год но предполагам няма значение - щом натурневс го казва:)

на 19.11.2024 г. в 18:46, Димитър 59 написа:

Чудя се защо този богат чичко му е притрябвало да се занимава с ваксини? 

П.П. Според теб възможно ли е ваксинирани с три и повече ваксини да доживеят до 100 годишна възраст?   Ей тия двамата ми е интересно дали са още живи.  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/9793675

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

П.П. Според теб възможно ли е ваксинирани с три и повече ваксини да доживеят до 100 годишна възраст?   Ей тия двамата ми е интересно дали са още живи.  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/9793675

той не се занимава с ваксини - занимава се с чипове в зъбни протези като на митко и чиповете в компютъра с който митко си пише тъпотиите

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

той не се занимава с ваксини - занимава се с чипове в зъбни протези като на митко и чиповете в компютъра с който митко си пише тъпотиите

Как бе, нали уж пълнил чанти с кинти от ваксини. 

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Как бе, нали уж пълнил чанти с кинти от ваксини. 

пълни чанти с пари от чипове на които е качен натурневс

Вие двамата спамери,това темата за празни приказки и забава ли е?

преди 46 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тема за размисъл :hush:

Над 300 страници доказателства от CDC показват, че ваксините причиняват аутизъм.Наскоро получих съкровищница от документи от източник в CDC, които показват, че са знаели повече от 20 години, че Уейкфийлд е прав: ваксините причиняват аутизъм

Въпрос към всички- има ли официална статистика у нас, която да дава някаква информация за техния брой? Ако няма-ЗАЩО няма?

преди 40 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ей тия двамата ми е интересно дали са още живи.  https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/9793675

Статия от 14 май 2021г. ...? В началото на пропагандата за дупченето с „ваксините“? На платената обществена медия 24-часа ?.Ти сериозно ли мислиш,че е вярна дори една дума в нея? Или искаш като овцата да искам да ми дадеш имената им?

преди 33 минути, Димитър 59 написа:

:)над 300 а едно НЕ показват - явни те кефи да те препикават като мушкато:)

преди 12 минути, Димитър 59 написа:

Статия от 14 май 2021г. ...? В началото на пропагандата за дупченето с „ваксините“? На платената обществена медия 24-часа ?.Ти сериозно ли мислиш,че е вярна дори една дума в нея? Или искаш като овцата да искам да ми дадеш имената им?

а твоите безплатни ли са или и те са върху чипове на бил гейтс - ай да броим рекламните банери да видим коя е по платена

преди 22 минути, ivanivanov3 написа:

би ли показал тези над 300 страници

20 ноември 2024 г. COVID Новини

Ексклузивно: Мъж от Айдахо е парализиран 10 дни след получаване на J&J -COVID ваксина...

Дъг Камерън беше на 64 и здрав, когато получи първата си и единствена ваксина срещу COVID-19 на Johnson & Johnson (J&J) на 5 април 2021 г. и остана парализиран 10 дни по-късно от кръвен съсирек..

„Хората могат да го отричат както си искат“, каза той, „но фактът е, че ако никога не го бяха донесли и никога не го бяха пробутвали на хората, знам, че много хора никога нямаше да го получат – аз съм един от тези хора.”

Ваксиниран беше в понеделник. На следващия ден не се чувстваше съвсем добре. Хълбоците го боляха много. Седенето или лягането беше неудобно. „Това просто продължаваше да се влошава“, каза той.

Появяват се повече симптоми, включително незадържане на урина и еректилна дисфункция. Камерън искаше да приключи работната си седмица. Той каза на съпругата си Карла, че ще отиде в клиника в събота, за да бъде прегледан.

Местната клиника отказа да го приеме

В събота Камерън се обади в клиниката на Свети Лука в Маунтин Хоум. „Имам проблеми и мисля, че това е свързано с ваксината срещу COVID“, каза той.

Персоналът на клиниката попита Камерън дали е получил инжекцията си в тяхната клиника. "Не", каза той. „Тогава не искаме да те виждаме“, отговориха те.

В неделя Камерън отиде в спешното отделение в местната болница, където лекарите го обявиха за положителен за инфекция с COVID-19. ЯМР и кръвните изследвания не успяха да разкрият причината за симптомите на Камерън. „Върви си вкъщи и ако нещо друго се случи, ни уведоми“, казаха му лекарите от Бойзи.

Камерън остана вкъщи от работа поради диагнозата си COVID-19. Той обаче не усети никакви симптоми на COVID-19 — нито кашлица, нито температура — така че продължи да работи в собствената си ферма, където той и съпругата му имаха 50 глави добитък.

В сряда вечерта Камерън се почувства така, сякаш „току-що е изпил отрова“. Казал на жена си, че ще легне да спи.

„Легнах си към 10 часа. В два часа се събудих и бях парализиран”, каза той.

Линейка го откара бързо в болница първо в Маунтин Хоум, след това в Бойзи. „Следващото нещо, което знам, е, че правят всички тези тестове. Те не могат да разберат какво става с мен.”

Камерън продължаваше да казва на персонала, че това е ваксината. Те продължаваха да отговарят: „Не, не е ваксината.“

„Е, това е единственото нещо, което може да бъде“, продължаваше да повтаря Камерън, тъй като нямаше предишна история на сериозно заболяване и не беше на никакви лекарства.

Два дни преди да развие парализа, Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) спряха на пауза употребата на ваксината J&J срещу COVID-19 поради доклади за кръвни съсиреци . „Човек би си помислил, че лекарите ще съберат две и две заедно“, каза Камерън.

Въпреки че повечето служители не признават открито, че ваксината е причинила неговата парализа, Камерън каза, че някои от неговите лекари са подали доклад в Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) , сигнализирайки, че смятат ваксината за причината.

„Накрая откриха, че имам кръвен съсирек в крака си и той се изкачи нагоре по гръбнака ми и кръвоизлив“, каза Камерън. Резултатът беше напречен миелит - възпаление на гръбначния мозък - и парализа.

В един момент медицинска сестра му даде да пие вода и той започна да се задушава, защото парализата - която започна в долната част на тялото му - беше стигнала до гърлото му. Персоналът го постави на вентилатор , даде му ремдезивир и фентанил и го държа в интензивното отделение две седмици.

Докато е там, той започва да получава плазмафереза , лечение за почистване на кръвта. По-късно той отива в рехабилитационен център в Солт Лейк Сити, Юта, където продължава лечението и прави физическа терапия.

До юли 2021 г. Камерън си възвърна мускулите във врата и горната част на гърдите. Той обаче остава парализиран от диафрагмата и надолу. Камерън сподели документация с The Defender, за да потвърди историята си.

Когато The Defender попита Камерън дали смята, че J&J са поели отговорност за нараняването, което техният продукт му е причинил, той каза: „Не“.

„Свързахме се с Johnson & Johnson“, каза съпругата му Карла. „Те много добре знаят какво се е случило с Дъг, но го изпуснаха като горещ камък.“

Правителството на САЩ също все още не е поело отговорност за нараняването, причинено от ваксината на J&J — която разреши за спешна употреба на 27 февруари 2021 г.

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

:)би ли показал тези над 300 страници

Не, не бих.

Затова давам линк😂

преди 4 минути, Димитър 59 написа:
20 ноември 2024 г. COVID Новини

Ексклузивно: Мъж от Айдахо е парализиран 10 дни след получаване на J&J -COVID ваксина...

Дъг Камерън беше на 64 и здрав, когато получи първата си и единствена ваксина срещу COVID-19 на Johnson & Johnson (J&J) на 5 април 2021 г. и остана парализиран 10 дни по-късно от кръвен съсирек..

„Хората могат да го отричат както си искат“, каза той, „но фактът е, че ако никога не го бяха донесли и никога не го бяха пробутвали на хората, знам, че много хора никога нямаше да го получат – аз съм един от тези хора.”

Ваксиниран беше в понеделник. На следващия ден не се чувстваше съвсем добре. Хълбоците го боляха много. Седенето или лягането беше неудобно. „Това просто продължаваше да се влошава“, каза той.

Появяват се повече симптоми, включително незадържане на урина и еректилна дисфункция. Камерън искаше да приключи работната си седмица. Той каза на съпругата си Карла, че ще отиде в клиника в събота, за да бъде прегледан.

Местната клиника отказа да го приеме

В събота Камерън се обади в клиниката на Свети Лука в Маунтин Хоум. „Имам проблеми и мисля, че това е свързано с ваксината срещу COVID“, каза той.

Персоналът на клиниката попита Камерън дали е получил инжекцията си в тяхната клиника. "Не", каза той. „Тогава не искаме да те виждаме“, отговориха те.

В неделя Камерън отиде в спешното отделение в местната болница, където лекарите го обявиха за положителен за инфекция с COVID-19. ЯМР и кръвните изследвания не успяха да разкрият причината за симптомите на Камерън. „Върви си вкъщи и ако нещо друго се случи, ни уведоми“, казаха му лекарите от Бойзи.

Камерън остана вкъщи от работа поради диагнозата си COVID-19. Той обаче не усети никакви симптоми на COVID-19 — нито кашлица, нито температура — така че продължи да работи в собствената си ферма, където той и съпругата му имаха 50 глави добитък.

В сряда вечерта Камерън се почувства така, сякаш „току-що е изпил отрова“. Казал на жена си, че ще легне да спи.

„Легнах си към 10 часа. В два часа се събудих и бях парализиран”, каза той.

Линейка го откара бързо в болница първо в Маунтин Хоум, след това в Бойзи. „Следващото нещо, което знам, е, че правят всички тези тестове. Те не могат да разберат какво става с мен.”

Камерън продължаваше да казва на персонала, че това е ваксината. Те продължаваха да отговарят: „Не, не е ваксината.“

„Е, това е единственото нещо, което може да бъде“, продължаваше да повтаря Камерън, тъй като нямаше предишна история на сериозно заболяване и не беше на никакви лекарства.

Два дни преди да развие парализа, Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) спряха на пауза употребата на ваксината J&J срещу COVID-19 поради доклади за кръвни съсиреци . „Човек би си помислил, че лекарите ще съберат две и две заедно“, каза Камерън.

Въпреки че повечето служители не признават открито, че ваксината е причинила неговата парализа, Камерън каза, че някои от неговите лекари са подали доклад в Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS) , сигнализирайки, че смятат ваксината за причината.

„Накрая откриха, че имам кръвен съсирек в крака си и той се изкачи нагоре по гръбнака ми и кръвоизлив“, каза Камерън. Резултатът беше напречен миелит - възпаление на гръбначния мозък - и парализа.

В един момент медицинска сестра му даде да пие вода и той започна да се задушава, защото парализата - която започна в долната част на тялото му - беше стигнала до гърлото му. Персоналът го постави на вентилатор , даде му ремдезивир и фентанил и го държа в интензивното отделение две седмици.

Докато е там, той започва да получава плазмафереза , лечение за почистване на кръвта. По-късно той отива в рехабилитационен център в Солт Лейк Сити, Юта, където продължава лечението и прави физическа терапия.

До юли 2021 г. Камерън си възвърна мускулите във врата и горната част на гърдите. Той обаче остава парализиран от диафрагмата и надолу. Камерън сподели документация с The Defender, за да потвърди историята си.

Когато The Defender попита Камерън дали смята, че J&J са поели отговорност за нараняването, което техният продукт му е причинил, той каза: „Не“.

„Свързахме се с Johnson & Johnson“, каза съпругата му Карла. „Те много добре знаят какво се е случило с Дъг, но го изпуснаха като горещ камък.“

Правителството на САЩ също все още не е поело отговорност за нараняването, причинено от ваксината на J&J — която разреши за спешна употреба на 27 февруари 2021 г.

Тръшнал го е ковидът....лоша работа....добре че се е ваксинирал да не пукне...

преди 28 минути, Димитър 59 написа:

Не знам дали е вярно, но почти всички ваксинирани старци, които познавам още мърдат...Нямам честта да познавам стогодишни...

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Тръшнал го е ковидът....лоша работа....добре че се е ваксинирал да не пукне...

Къде прочете,че го е тръшнал ковид?  Цитат от статията:

Лекарите го обявиха за положителен за инфекция с COVID-19. ЯМР и кръвните изследвания не успяха да разкрият причината за симптомите на Камерън. „Върви си вкъщи и ако нещо друго се случи, ни уведоми“, казаха му лекарите от Бойзи.

Легнах си към 10 часа. В два часа се събудих и бях парализиран”, каза той.

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Къде прочете,че го е тръшнал ковид?  Цитат от статията:

Лекарите го обявиха за положителен за инфекция с COVID-19. ЯМР и кръвните изследвания не успяха да разкрият причината за симптомите на Камерън. „Върви си вкъщи и ако нещо друго се случи, ни уведоми“, казаха му лекарите от Бойзи.

Легнах си към 10 часа. В два часа се събудих и бях парализиран”, каза той.

Нали е бил положителен. Какво като не е имал обичайните симптоми.

Възможно е и ваксината да е дала някакво отражение заедно с ковида. Трябвало е да се ваксинира по-рано. 

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Нали е бил положителен. Какво като не е имал обичайните симптоми.

Възможно е и ваксината да е дала някакво отражение заедно с ковида. Трябвало е да се ваксинира по-рано. 

Какъв ковид?Чети,ама не като овцата.Никъде не казат,че е бил положителен,а го ОБЯВЯВАТ за положителен,въпреки че изследванията не разкриват причината за симптомите му. Така им е по-лесно да се измъкнат от ситуацията,като му припишат „ковид“.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Какъв ковид?Чети,ама не като овцата.Никъде не казат,че е бил положителен,а го ОБЯВЯВАТ за положителен,въпреки че изследванията не разкриват причината за симптомите му. Така им е по-лесно да се измъкнат от ситуацията.

Демек са излъгали, че е бил с положителен тест. Мисленето ми е консервативно и не го вярвам без допълнителни доказателства. Защо пък наистина да не е бил положителен? Много хора нямат симптоми.

Ей тоя дали още мърда?

https://www.bgonair.bg/a/4-world/246967-mazh-se-vaksinira-32-pati-sreshtu-kovid-19

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Тука пишат за един шампион. https://bnr.bg/sofia/post/101958859/germanec-se-vaksiniral-217-pati-sreshtu-covid-19-stranichni-efekti-nama

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Пълен пропаганден фейк за малоумни, с дата от 2021 година Тази статия има заглавие „Мъж се ваксинира 32 пъти...“ Обаче още във второто изречение се вижда гафа,че му били поставени 23 дози... Тази редакторка бърка цифри,че дори и удебеления курсив не е маркирала точно.Личи на думата:  друг словенец

преди 9 часа, Мечо Хубавеца написа:

Тука пишат за един шампион. https://bnr.bg/sofia/post/101958859/germanec-se-vaksiniral-217-pati

Няма име,няма линкове,няма снимка,няма нищо потвърждаващо фейка.Пропагандна пародия от само седем изречения,написани не от журналист,а от редактор на БНР...?

20.11.2024 г. // SD Wells //    Милиони привърженици на естественото здраве по целия свят избягват да се ваксинират в продължение на десетилетия, тъй като ужасяващите истории за увреждането на ваксините и насилието за поставянето им нараства експоненциално всяка година, особено след пускането на инжекциите срещу Covid-19. Само здравият разум би ви казал да не си инжектирате известни невротоксини и канцерогени в тялото си в името на „предотвратяването“ на болестта. 

Ето 10-те основни рационални причини да избягвате всички ваксини, включително иРНК:

1. Няма истинска наука, която да доказва, че те са безопасни или ефективни, така че в действителност ваксините са просто основани на вяра в лекарства за хора, които се доверяват на Big Pharma за здравето и живота си.

2. Бил Гейтс, един от най-коварните милиардери на планетата, ги натиска силно и в момента е съден за популяризиране на лъжи и пропаганда за mRNA Covid jabs ваксините.

3. Рискът далеч надвишава ползата, ако въобще има такава, особено при инжекциите за генна терапия на иРНК, тъй като милиони шипови протеинови приони запушват съдовата система, натоварват сърцето , предизвикват хронично възпаление и замърсяват жизненоважни прочистващи органи.

4. Ваксините съдържат невротоксини, които достигнат до мозъка, като преминат кръвно-мозъчната бариера, благодарение на адюванти като алуминий и консерванти като живак (има ги в многодозовите инжекции срещу грип).

5. Още от 90-те години на миналия век, когато CDC увеличи повече от три пъти броя на ваксините, които се „препоръчват“ в схемата за ваксиниране на деца, нивата на аутизъм скочиха от 1 на 10 000 деца, до 1 на всеки 54 деца до 8-годишна възраст, според прессъобщение на CDC.

6. Съдържащите токсини ваксини шокират имунната система по неестествен начин, като заобикалят нормалните филтри на тялото, включително кожата, белите дробове и храносмилателния тракт. Това може да причини автоимунни заболявания, трайно увреждане на ЦНС и необратими увреждания на мозъка.

7. Известно е, че ваксините, подобно на антибиотиците, унищожават добрите чревни бактерии, включително бифидобактериите , които съставляват 90% от вашата флора, което означава, че ваксините правят обратното на това, което се казва на всички, тъй като разрушават имунната ви функция, вместо да я засилят (някои ваксините дори съдържат антибиотици).

8. Известно е, че ваксините разпространяват болести, вместо да ги предотвратяват, така че цялата „стадна теория“ излита през прозореца, тъй като ваксинираните маси се разболяват една друга чрез добре проучен процес, наречен „отделяне“ (забележка: това не е конспирация теория).

9. Индустриалният комплекс за ваксини, чийто основен говорител е CDC, беше уловен да лъже за инжекциите срещу Covid, заявявайки, че те ще предотвратят заразяването с Covid, ще спрат предаването,а ваксинираните,като се разболеят, щели да получат лек случай .

10. Почти всички инфекциозни заболявания вече са били изчезнали и почти не съществуваха, когато за първи път са били изобретени ваксините им,а на тях се приписваше спасяването на милиони животи.Всъщност причината е че водопроводните системи и добрата хигиена, особено в лекарските кабинети, клиниките и болниците, отбелязаха огромни подобрения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.