Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Мен не ме е тръшкал от септември 2022 г. и то тогава беше леко само за два дни....Къде да отида да се жалвам от това? Другите ги тръшка, а мене не.

Внимавай какво си пожелаваш!!! 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Мен не ме е тръшкал от септември 2022 г. ...

Мен дори грип не ме е тръшкал от 10 години... и без „ваксина“

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

Мен дори грип не ме е тръшкал от 10 години... и без „ваксина“

Ако застанем един до друг твоите близки ще могат ли да познаят, кой е Димитър, кой е Мечо или ще се чудят, кой кой е, защото изглеждаме еднакво? Мен грип също не ме хващал може би повече от 20 години, но ковид ме лепна поне два пъти...

Ковидът (старите варианти) е такъв вирус, който удря повече стари и болни хора, но има изключения. Умирали са и млади и здрави хора, като процент са малко, но ги има. Аз не съм в първа младост. Тежестта на заболяването зависи и от вирусния товар, който те е заразил. Възможно е да си извадил късмет първия път и да си прихванал малко вируси, която имунната ти система лесно да я неутрализирала, вторият път пак така...и в един момент имаш имунитет, а и ковидът отслабна. 

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ако застанем един до друг твоите близки ще могат ли да познаят, кой е Димитър, кой е Мечо или ще се чудят, кой кой е, защото изглеждаме еднакво? Мен грип също не ме хващал може би повече от 20 години, но ковид ме лепна поне два пъти...

Ковидът (старите варианти) е такъв вирус, който удря повече стари и болни хора, но има изключения. Умирали са и млади и здрави хора, като процент са малко, но ги има. Аз не съм в първа младост. Тежестта на заболяването зависи и от вирусния товар, който те е заразил. Възможно е да си извадил късмет първия път и да си прихванал малко вируси, която имунната ти система лесно да я неутрализирала, вторият път пак така...и в един момент имаш имунитет, а и ковидът отслабна. 

Нещо съвсем си изперкал с такова мислене! В главата ти се въртят разни вирусни товари,варианти и тем подобни,а вече хиляди лекари ви казват,че „короната“ не е по-смъртоносна болест от грип.Че тези дето са умряли от „ковид“ всъщност са били убити чрез протоколи за „лечение“ на ковид ...

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Мен не ме е тръшкал от септември 2022 г. и то тогава беше леко само за два дни....Къде да отида да се жалвам от това? Другите ги тръшка, а мене не....Туй не е справедливо? 

Да, повторим още веднъж. Разболял съм се не от ковид през 2021 г. и съм се лекувал две седмици и възстановявал още месец, а от стрес.

Не.

Разболял си се от грип, но не са те лекували като за грип.Нормално е положението ти да стане по-зле.Нормално е да се насереш от страх.Нормално е после да станеш още по-зле. А после възстановяването е нормално да е по-дълго.

😉

преди 21 часа, glen написа:

Доклад на правителството на САЩ след действието срещу COVID-19

- Теоретиците на конспирацията бяха ПРАВИ; Всички останали грешаха

Официалният правителствен доклад констатира:

Произход на COVID-19: Пандемията от COVID-19 вероятно е произлязла от инцидент, свързан с лаборатория или изследване.

Дезинформация: Служители на общественото здравеопазване и администрацията на Байдън участват в кампании за дезинформация и дезинформация, за да потиснат теорията за изтичане на информация от лабораторията и да популяризират конкретни разкази.

Правителствено превишаване: Мандатите за маски и други ограничителни мерки на администрацията на Байдън надхвърляха правомощията му и често не бяха подкрепени от научни доказателства.

Затваряне на училища: Решението за затваряне на училища по време на пандемията не беше подкрепено от науката и имаше сериозни неблагоприятни въздействия върху академичните постижения, психическото и физическото здраве на учениците.

Мандати за ваксини: Правителството наложи мандати за ваксини, които не бяха подкрепени от науката, пренебрегнаха естествения имунитет и причиниха значителни съпътстващи щети.

Ерозия на общественото доверие: Действията на служителите в общественото здравеопазване и правителството доведоха до спад на общественото доверие в институциите и нарастване на дезинформацията и антинаучната реторика.

Лошо финансово управление: Програмите на правителството за подпомагане на пандемията бяха уязвими към значителни измами, разточителства и злоупотреби поради недостатъчен надзор и остарели системи за финансово управление.

Провалът на СЗО: Световната здравна организация (СЗО) не успя да изпълни мисията си, поддаде се на натиска на Китайската комунистическа партия и не потърси отговорност от Китай за нарушаване на международните здравни разпоредби.

Икономически въздействия: Пандемията и отговорът на правителството имаха сериозни икономически въздействия върху хората, общностите и бизнеса, включително загуба на работни места, закриване на предприятия и прекъсвания на веригата за доставки.

Непредвидени последици: Пандемичните политики на правителството, включително блокиране и мандати за ваксини, имаха тежки непредвидени последици, които вероятно ще имат трайно въздействие върху обществото.

Ето директна връзка към пълния доклад от 527 страници от уебсайта на правителството: 

НАТИСНЕТЕ ТУК- https://oversight.house.gov/wp-content/uploads/2024/12/12.04.2024-SSCP-FINAL-REPORT.pdf

...на тази информация попаднах още в началото на ,,цирка" наречен ,,пандемия"...

...закона в щатите забранява експерименти с вируси на тяхна територия...

...затова прехвърлят експериментите в тяхна си лаборатория в Ухан...

...мисля че един от първите ми постове беше в темата...

Да плачеш ли или да се смееш...

May be an image of 2 people, oboe, clarinet, flute and text

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Нещо съвсем си изперкал с такова мислене! В главата ти се въртят разни вирусни товари,варианти и тем подобни,а вече хиляди лекари ви казват,че „короната“ не е по-смъртоносна болест от грип.Че тези дето са умряли от „ковид“ всъщност са били убити чрез протоколи за „лечение“ на ковид ...

Тоя моя близък го закараха в болницата полумъртъв в безсъзнание. Ако не бяха го взели, щеше да почине още същата вечер. 

May be an image of 2 people and text

преди 2 часа, ivanivanov3 написа:

Не.

Разболял си се от грип, но не са те лекували като за грип.Нормално е положението ти да стане по-зле.Нормално е да се насереш от страх.Нормално е после да станеш още по-зле. А после възстановяването е нормално да е по-дълго.

😉

Освен положителният тест за ковид, имаше симптоми, които изключват грип. Разболях се бавно в продължение на два дни, а не за няколко часа както е при грип. Никога не бях боледувал така, макар че нямах пневмония. 

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Кога са измирали десетки хиляди от грип на година? 

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

мите  - я кажи как се стряскат най много и умират най нмного най слано ваксинираната страна в европа, по време на ковид мряхме доста от тези в Европа

по твоята логика сме най притеснени по време на ковид, защото мряхме най много - значи сме се стреснали че не сме ваксинирани,

мите кой стряска най много след ваксинбация - ТИ

значи желаеш смъърт на всички с стъратиитед ти

ако плашат нали знаеш пожелавам то да живееш до 300 години и да гледаш родата ти как страда от заболяванията, които ни желаеш - да ти се случи - който гроб копае, сам пада в него

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Освен положителният тест за ковид, имаше симптоми, които изключват грип. Разболях се бавно в продължение на два дни, а не за няколко часа както е при грип. Никога не бях боледувал така, макар че нямах пневмония.

Тест... ? Фалшивия,дето ви доказаха,че не различава ковид от друга инфекция! Вманячил си се на тема „ковид“...

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

мите кой стряска най много след ваксинбация - ТИ

значи желаеш смъърт на всички с стъратиитед ти

Най-много се стряскаш ти,като видиш,че съм пуснал нова статия. А тази последната ти подчертана дума я преведи...

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Тест... ? Фалшивия,дето ви доказаха,че не различава ковид от друга инфекция! Вманячил си се на тема „ковид“...

и как го доказа - без нито един факт и доказателство:D

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Най-много се стряскаш ти,като видиш,че съм пуснал нова статия. А тази последната ти подчертана дума я преведи...

нова статия без факти -защото искаш да гледаш как страдат внуците ли:D

COVID не е причинил скок на свръхсмъртните случаи — отговорът на пандемията го е причинил...

Повечето прекомерни смъртни случаи по време на пандемията COVID-19 могат да бъдат свързани с биологичен стрес, предизвикан от координирани и широкомащабни мандати и медицински атаки - вариращи от блокиране през ваксинация, до отказ на антибиотици и антивирусни средства - според документ, публикуван в понеделник от изследовател на свръхсмъртността  д-р Денис Ранкорт.

3 декември 2024 гcovid-deaths-pandemic-response-feature-1

Теорията, че новият вирус и неговите варианти се разпространяват в световен мащаб, причинявайки каскадни пандемии и огромен брой свързани смъртни случаи, не може да обясни действителните модели на свръхсмъртност в световен мащаб през периода 2020-2023 г. на COVID-19 , твърди Ранкур в статията.

Този разказ е използван, за да оправдае постоянни, национални кампании за ваксиниране за многократно повишаване на националния имунитет срещу нови варианти, според вестника. Това обаче не може да обясни какво е причинило 31 милиона смъртни случаи в световен мащаб по време на периода на пандемия от COVID-19 според Ранкур, водещ учен от 20 години и повече в Университета на Отава в Канада.

Вместо това Rancourt твърди, че прекомерната смъртност между 2020-2023 г. до голяма степен може да се дължи на заболявания, включително определени видове бактериална пневмония, известна също като аспирационна пневмония, която често е била погрешно диагностицирана в смъртните свидетелства като COVID-19.

Такива заболявания обикновено се появяват, когато биологичният стрес засяга имунната система, което прави хората по-податливи на инфекции, които идват от микробите и паразитите в собствените им тела - феномен, по-често срещан сред възрастните хора и имунокомпрометираните - пише той.

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

COVID не е причинил скок на свръхсмъртните случаи — отговорът на пандемията го е причинил...

Повечето прекомерни смъртни случаи по време на пандемията COVID-19 могат да бъдат свързани с биологичен стрес, предизвикан от координирани и широкомащабни мандати и медицински атаки - вариращи от блокиране през ваксинация, до отказ на антибиотици и антивирусни средства - според документ, публикуван в понеделник от изследовател на свръхсмъртността  д-р Денис Ранкорт.

3 декември 2024 гcovid-deaths-pandemic-response-feature-1

Теорията, че новият вирус и неговите варианти се разпространяват в световен мащаб, причинявайки каскадни пандемии и огромен брой свързани смъртни случаи, не може да обясни действителните модели на свръхсмъртност в световен мащаб през периода 2020-2023 г. на COVID-19 , твърди Ранкур в статията.

Този разказ е използван, за да оправдае постоянни, национални кампании за ваксиниране за многократно повишаване на националния имунитет срещу нови варианти, според вестника. Това обаче не може да обясни какво е причинило 31 милиона смъртни случаи в световен мащаб по време на периода на пандемия от COVID-19 според Ранкур, водещ учен от 20 години и повече в Университета на Отава в Канада.

Вместо това Rancourt твърди, че прекомерната смъртност между 2020-2023 г. до голяма степен може да се дължи на заболявания, включително определени видове бактериална пневмония, известна също като аспирационна пневмония, която често е била погрешно диагностицирана в смъртните свидетелства като COVID-19.

Такива заболявания обикновено се появяват, когато биологичният стрес засяга имунната система, което прави хората по-податливи на инфекции, които идват от микробите и паразитите в собствените им тела - феномен, по-често срещан сред възрастните хора и имунокомпрометираните - пише той.

нали беше от уплаха - значи статията плаши - продържавай да проклинаш внуците си, твои са си и генетично - имаш право да ги мъчеш щом те кафи

„Истината става все по-очевидна“: Автор на ново рецензирано проучване призовава за мораториум върху COVID иРНК ваксини...

Въз основа на непълни данни, „сериозни опасения за безопасността“ и потенциални дългосрочни рискове, авторите на ново рецензирано проучване препоръчват „като минимум“ мораториум върху ваксините срещу COVID-19 на Pfizer.

3 декември 2024 г.  truth-moratorium-covid-mrna-vaccines-fea
току-що, Без умствен капацитет написа:

значи статията плаши

Плаши само теб.Хората трябва да помнят,как ги плашехте на всеки час по телевизията през 2020 г.За да налагате безсмислени мерки,които убиваха...

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

„Истината става все по-очевидна“: Автор на ново рецензирано проучване призовава за мораториум върху COVID иРНК ваксини...

Въз основа на непълни данни, „сериозни опасения за безопасността“ и потенциални дългосрочни рискове, авторите на ново рецензирано проучване препоръчват „като минимум“ мораториум върху ваксините срещу COVID-19 на Pfizer.

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

Плаши само теб.Хората трябва да помнят,как ги плашехте на всеки час по телевизията през 2020 г.За да налагате безсмислени мерки,които убиваха...

преди 41 минути, Без умствен капацитет написа:

продържавай да проклинаш внуците си, твои са си и генетично - имаш право да ги мъчеш щом те кафи

да ти го угелемя с твоя шрифт - че си недоскиф - а каза че се получава при ваксинираните

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Ами това, че симптомите изключват грип? Как ще го обясниш?

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

и как го доказа - без нито един факт и доказателство:D

Да го напиша за пореден път- създателят на PCR технологията и носител на Нобелова награда д-р Кари Мълис, е казал, че с PCR тест не може да се  търси и доказва наличие на вируси.

Властите правиха всичко чрез PCR тестове, а олигофрените им вярваха.

Иначе постоянно повтаряха "trust the science"!

😂

преди 20 часа, ivanivanov3 написа:

Да го напиша за пореден път- създателят на PCR технологията и носител на Нобелова награда д-р Кари Мълис, е казал, че с PCR тест не може да се  търси и доказва наличие на вируси.

Властите правиха всичко чрез PCR тестове, а олигофрените им вярваха.

Иначе постоянно повтаряха "trust the science"!

😂

той не е 100% сигурен, така е - като влезеш в болница изследват кръвта, но е причина за съмнение - карантина

и теста за грип не е сигурен - но е причина за за профилактиране за грип, грипна карантина / ваканция - а ако се стигне до болница, си знаем че ще ни вземат кръв

дори като правят тестове за спин, рак и други заболявания - ако теста е положителен - ти казвват иди в болница за да се разбере дали наистина си болен - не напразно заболяване се доказва с епикриза от болница

на 4.12.2024 г. в 22:48, Димитър 59 написа:

Въз основа на непълни данни ........

Стига де, можеш повече.

току-що, parmobil написа:

Въз основа на непълни данни ........

Стига де, можеш повече.

Хората като теб, които са били инжектирани с токсичната ваксина срещу covid-19, се съпротивляват на истината, защото ако я приемат, това означава, че са били измамени.Не е лесно да си го признаеш нали?Затова се борите да доказвате,че ви няма нищо,но просто лъжете себе си...

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Хората като теб, които са били инжектирани с токсичната ваксина срещу covid-19, се съпротивляват на истината, защото ако я приемат, това означава, че са били измамени.Не е лесно да си го признаеш нали?Затова се борите да доказвате,че ви няма нищо,но просто лъжете себе си...

а как е приемат хората, които пръскат от самолети - и приемат да дишат от бутилки под налягане:D

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а как е приемат хората, които пръскат от самолети - и приемат да дишат от бутилки под налягане:D

81e9cf58df05b9ac06e39f32412e84e7.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.