Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 минути, Мечо Хубавеца написа:

Има малък риск да се ваксинираш заразен, няма как да получиш защита иначе...

Ти нещо не я разбираш тая защита. Със или без ваксина в крайна сметка организма си образува антителата за борбата. Ваксината не внася антитела за да те защитава.

Ако ти е слаб и болен организма си умираш и от ваксина. Вярно че тя вкарва по-малко от болестта за да стимулира организма да създаде антитела, но лошото е че има и много други съставки, които те убиват. Също като е-тата и оцветителите в храните.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Използвай преводача. Не съм длъжен да го правя аз.                        Това, че ти и близките ти не са пострадали от ковид, нищо не значи. Той натръшка много хора, а и продължава да го прави, но не се говори...

Кой твърди, че си длъжен?Кой  твърди, че аз съм длъжен?

Показвам ти статията в оригинал, за да няма после "изгубени в превода", въпреки че знаеш как да ползваш езиков модел за помощ😉

на 11.10.2024 г. в 10:04, Joss Bomon написа:

Абе, господа свободномислещи, не ви ли се струва странно, че само прозрелите истина пишат ШОК БОМБА и копи пейст на всичко, че да бълват съдържание? :giggle1:

Цитат

Във видеоклипове, публикувани в TikTok и Facebook , които оттогава станаха вирусни,

Иначе, идва края на годината, любопитно ми е за новия график, кога се очаква всички чипирани да умрат? 

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Абе, господа свободномислещи, не ви ли се струва странно, че само прозрелите истина пишат ШОК БОМБА и копи пейст на всичко, че да бълват съдържание?

Абе, четящ само заглавията, да беше видял съдържанието преди да изпляскаш поредния си подигравателен пост!!!

Изображение

Ето ти и малко за автора на публикацията:

Наскоро г-н Карсън получи сертификат за наука (с акцент върху неврологията) в Масачузетския технологичен институт и има сертификат по древна цивилизация от Харвардския университет. Сред най-забележителните му постижения е, че Били е главен изпълнителен директор на First Class Space Agency, базирана във Форт Лодърдейл, Флорида.

First Class Laboratory | Billy Carson's First Class Space Agency | Weston, FL USA

току-що, Joss Bomon написа:

Абе, четящ само заглавията, да беше видял съдържанието преди да изпляскаш поредния си подигравателен пост!!!

Изображение

Наскоро г-н Карсън получи сертификат за наука (с акцент върху неврологията) в Масачузетския технологичен институт и има сертификат по древна цивилизация от Харвардския университет. Сред най-забележителните му постижения е, че Били е главен изпълнителен директор на First Class Space Agency, базирана във Форт Лодърдейл, Флорида.

Цитирал съм ти част от статията и някак пак стигна до заключението, че съм чел само заглавието :giggle1:

Или пък ти стигна само дотук 

Цитат

Абе, господа свободномислещи, не ви ли се струва странно, че само прозрелите истина пишат ШОК БОМБА 

И тръгна да ми се обясняваш? :giggle1:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Цитирал съм

Цитирал си едно нищо, с което си мислиш, че е база за подигравки! Вие, гледащите бтв, нова и канал1 сте за подигравка, защото вярвате единствено на правителствените медии. И не се обяснявам, а се аргументирам - нещо което лигаветата дразнители не могат!

преди 39 минути, Joss Bomon написа:

Изображение

First Class Laboratory | Billy Carson's First Class Space Agency | Weston, FL USA

Да-в туита на самия Карсън няма думички като" шок и ужас"

Едните"новинари" пишат "шок и ужас", а другите"exclusive " и "breaking news "

😂

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Кой твърди, че си длъжен?Кой  твърди, че аз съм длъжен?

Показвам ти статията в оригинал, за да няма после "изгубени в превода", въпреки че знаеш как да ползваш езиков модел за помощ😉

Ако искаш да го прочета си длъжен. Оригиналът не ми върши работа.

преди 5 часа, В. Велев написа:

Ти нещо не я разбираш тая защита. Със или без ваксина в крайна сметка организма си образува антителата за борбата. Ваксината не внася антитела за да те защитава.

Ако ти е слаб и болен организма си умираш и от ваксина. Вярно че тя вкарва по-малко от болестта за да стимулира организма да създаде антитела, но лошото е че има и много други съставки, които те убиват. Също като е-тата и оцветителите в храните.

Кои са тези други съставки?Що не съм се гътнал досега? Ами останалите 4 милиарда ваксинирани, защо повечето още мърдат?

преди 48 минути, Мечо Хубавеца написа:

Що не съм се гътнал досега?

Съмнението, че може и да се случи е предостатъчно да ти докара всякакви болежки... Тик-так...

Дали целта на изпитването на самовъзпроизвеждащата се „ваксина“ е просто да подготви обществеността за нова пандемия?

От Рода Уилсън на 18 декември 2024 г

На 12 декември Европейският комитет за лекарствени продукти за хуманна употреба („CHMP“) даде зелена светлина за използването на самовъзпроизвеждаща се РНК технология , която да се използва върху граждани на страните от ЕС под формата на Kostaive , „ваксина“ срещу covid разработена от Arcturus Therapeutics.

Това са същите инжекции, които бяха пуснати на японското население, което ги нарича „ третата атомна бомба “, поради използването на алфавирусна РНК, получена от инжекциите, която ако бъде въведена в хората, вероятно ще се разпространи не само в други хора, но също и за други видове: различни гръбначни животни, гризачи, риби, птици и по-големи бозайници, както и безгръбначни като насекоми.

На 11 ноември 2024 г. в  Businesswire беше публикувана статия,  отнасяща се до стартирането на клинично изпитване NCT06602531, предназначено да тества „ Проучване за безопасност и имуногенност на самоусилваща се РНК ваксина срещу пандемичен грип при възрастни “.

Въпрос: Защо думата "пандемия" е в заглавието?  FeatDec18.png?resize=1024%252C576%26ssl=

преди 12 минути, цър-вул написа:

невакцинираните

Неваксинираните са 100% преболедували и то още първия, най-заразен и устойчив щам. Смятай какъв е имунитета изграден срещу такъв...

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

Неваксинираните са 100% преболедували

Вицът на деня, седмицата, месеца, тримесечието...петилетката.

преди 23 минути, цър-вул написа:

Вицът на деня, седмицата, месеца, тримесечието...петилетката.

Ще ти се, щото и ти си се бол и трепериш, или лежиш на безпочвена вяра, щото така ти казват по телевизора... 

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Кои са тези други съставки?Що не съм се гътнал досега? Ами останалите 4 милиарда ваксинирани, защо повечето още мърдат?

Не ги зная съставките. Държат ги в тайна иначе и ти няма да се ваксинираш ако ги знаеш.

Не си се гътнал защото ти е силен организма. Ама много млади и даже спортисти се гътнаха много бързо. Така че повечето мърдат още.

Едно време един само да умре от нова ваксина и я спираха веднага, а сега умряха хиляди и продължават да ваксинират.

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Съмнението, че може и да се случи е предостатъчно да ти докара всякакви болежки... Тик-так...

Съмнение след толкуз много време....Не....Явно са ме наболи с ментета...

преди 38 минути, В. Велев написа:

Не ги зная съставките. Държат ги в тайна иначе и ти няма да се ваксинираш ако ги знаеш.

Не си се гътнал защото ти е силен организма. Ама много млади и даже спортисти се гътнаха много бързо. Така че повечето мърдат още.

Едно време един само да умре от нова ваксина и я спираха веднага, а сега умряха хиляди и продължават да ваксинират.

Ваксината се задържа в организма няколко часа....Ако става нещо е в първите дни или седмица...

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Съмнение след толкуз много време....Не....Явно са ме наболи с ментета...

Ваксината се задържа в организма няколко часа....Ако става нещо е в първите дни или седмица...

Така е. Хората умират или получават болки и схващания същия ден или на другия. Вуйна ми на другия ден след ваксината против ковид се схванала от кръста надолу и една седмица била на легло. Имала чувство че умира. Не зная още какво е това чувство.

19.12.2024 г. // Syringe-Vaccine-Shot-Doctor-Arm.jpg
  • Д-р Питър Бреггин, психиатър и експерт по психично здраве, предупреди за тежките и вредни ефекти от ваксините, свързвайки ги с увреждане на мозъка и ги описва като модерна форма на лоботомия.
  • Изследванията на Breggin разкриха, че ваксините причиняват тежки мозъчни увреждания, включително гърчове, енцефалит и симптоми на аутизъм, както и генерализирано мозъчно увреждане и животозастрашаващи реакции.
  • Анализирайки доклади за смъртни случаи, свързани с ваксини, подадени до CDC и FDA, Breggin откри 20 000 смъртни случая в рамките на три години, оценявайки най-малко 2 милиона смъртни случая в САЩ поради ваксини срещу COVID-19, потенциално повече.
  • Имаше усилия от страна на медицинските институции да прикрият неблагоприятните ефекти и страничните ефекти на ваксините, като лекарите бяха обезкуражени да докладват каквито и да било проблеми, особено по време на пандемията.
  • Брегин предупреждава за възможен повтарящ се страх от пандемия за прокарване на нови ваксини, което предполага „глобалистки опит“ да се изплашат хората и да се обезлюди като част от продължаващата борба за власт.
преди 36 минути, Димитър 59 написа:
19.12.2024 г. // Syringe-Vaccine-Shot-Doctor-Arm.jpg
  • Д-р Питър Бреггин, психиатър и експерт по психично здраве, предупреди за тежките и вредни ефекти от ваксините, свързвайки ги с увреждане на мозъка и ги описва като модерна форма на лоботомия.
  • Изследванията на Breggin разкриха, че ваксините причиняват тежки мозъчни увреждания, включително гърчове, енцефалит и симптоми на аутизъм, както и генерализирано мозъчно увреждане и животозастрашаващи реакции.
  • Анализирайки доклади за смъртни случаи, свързани с ваксини, подадени до CDC и FDA, Breggin откри 20 000 смъртни случая в рамките на три години, оценявайки най-малко 2 милиона смъртни случая в САЩ поради ваксини срещу COVID-19, потенциално повече.
  • Имаше усилия от страна на медицинските институции да прикрият неблагоприятните ефекти и страничните ефекти на ваксините, като лекарите бяха обезкуражени да докладват каквито и да било проблеми, особено по време на пандемията.
  • Брегин предупреждава за възможен повтарящ се страх от пандемия за прокарване на нови ваксини, което предполага „глобалистки опит“ да се изплашат хората и да се обезлюди като част от продължаващата борба за власт.

тамън се чудих къде се изгуби дядото коойто кълне внуците си:D

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

тамън се чудих къде се изгуби дядото коойто кълне внуците си:D

И аз се чудих,каква ли тъпня по темата ще изтъси овцата...и той пак нищо не каза.

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

И аз се чудих,каква ли тъпня по темата ще изтъси овцата...и той пак нищо не каза.

е нали копаш гробовере с страдания на внуците - копай да падат / страдат по дълго

„Бомба“ проучване на CDC: Децата, които са получили ваксина Pfizer, са по-склонни да получат COVID инфекция, отколкото неваксинираните...

Hooman Noorchashm, MD, Ph.D., имунолог и кардиоторакален хирург, каза, че проучването „категорично доказва“, че естественият имунитет „е по-ефективен от имунитета от ваксината“.

18 декември 2024 г.  cdc-study-kids-pfizer-infection-feature-
преди 1 час, Димитър 59 написа:

шок и ужас - това се знае от 2019 - дано невежеството ти да не се предаде на внуците ти - ваксината не предпазва от ковид, тя съдържа фрагменти от вируса

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

шок и ужас - това се знае от 2019 - дано невежеството ти да не се предаде на внуците ти - ваксината не предпазва от ковид, тя съдържа фрагменти от вируса

Ковида го обявиха и затвориха хората март 2020г.! Ваксините започнаха да ги слагат на края на същата година.А за теб невежа овца,се знаело 2019...!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.