Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Хората като теб, които са били инжектирани с токсичната ваксина срещу covid-19, се съпротивляват на истината, защото ако я приемат, това означава, че са били измамени.Не е лесно да си го признаеш нали?Затова се борите да доказвате,че ви няма нищо,но просто лъжете себе си...

Аз си признах, че съм измамен, защото се оказа, че четири пъти са ме наболи с ментета...нали затова все още съм жив и здрав? 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

на 6.12.2024 г. в 20:41, Димитър 59 написа:

Хората като теб, които са били инжектирани с токсичната ваксина срещу covid-19, се съпротивляват на истината, защото ако я приемат, това означава, че са били измамени.Не е лесно да си го признаеш нали?Затова се борите да доказвате,че ви няма нищо,но просто лъжете себе си...

95% от леглата в английските болници вече са запълнени, а две трети от линейките чакат по половин час, за да бъдат поети пациентите, които карат. Подобно натоварване се случва за първи път толкова рано през зимата.

"Ваксинациите са наистина важна част от нещата, които знаем, че можем да направим, за да помогнем на хората да се защитят и да защитим персонала си през зимата. Така че искам специално да подчертая това, защото данни на Агенцията по здравна сигурност показват колко реалната е заплахата от зимните вируси. Има най-малко 18 000 смъртни случая, свързани с грип и над 19 500, свързани с COVID през последните две зими'', съобщава Аманда Причард, шеф на NHS (Национална здравна служба).

Обикновено пикът на вирусните заболявания е през януари, но тази година още в началото на демекври всеки ден болниците лекуват по 1400 души с коронавирус и по 750 с норовирус или така нареченото зимно повръщане. И срещу двете заболявания, както и срещу грип, в момента тече ваксинация. 

преди 12 минути, Мечо Хубавеца написа:

95% от леглата в английските болници вече са запълнени, а две трети от линейките чакат по половин час, за да бъдат поети пациентите, които карат. Подобно натоварване се случва за първи път толкова рано през зимата.

"Ваксинациите са наистина важна част от нещата, които знаем, че можем да направим, за да помогнем на хората да се защитят и да защитим персонала си през зимата. Така че искам специално да подчертая това, защото данни на Агенцията по здравна сигурност показват колко реалната е заплахата от зимните вируси. Има най-малко 18 000 смъртни случая, свързани с грип и над 19 500, свързани с COVID през последните две зими'', съобщава Аманда Причард, шеф на NHS (Национална здравна служба).

Обикновено пикът на вирусните заболявания е през януари, но тази година още в началото на демекври всеки ден болниците лекуват по 1400 души с коронавирус и по 750 с норовирус или така нареченото зимно повръщане. И срещу двете заболявания, както и срещу грип, в момента тече ваксинация. 

Много се изнежи народа. Едно време сякаш е нямало грип и вируси.

Стоят си пред телевизорите по цял ден и нагъват пуканки, фрайз чикън, биг магове с тонове пържени ГМО картофи. За по-лесно преглъщане с отровна кока-кола. При това положение и без да има вирус се разболяваш.

преди 17 минути, В. Велев написа:

Много се изнежи народа. Едно време сякаш е нямало грип и вируси.

Стоят си пред телевизорите по цял ден и нагъват пуканки, фрайз чикън, биг магове с тонове пържени ГМО картофи. За по-лесно преглъщане с отровна кока-кола. При това положение и без да има вирус се разболяваш.

Имало е и са мрели даже повече..Я си спомни испанскияя грип преди повече от век...

преди 48 минути, Мечо Хубавеца написа:

Те толкова процента са ваксинирани там! Като са натъпкани с отрови,така им се пада...

06.12.2024 г. // Итън Хъф //    Броят на смъртните случаи и нараняванията от „ваксините“ срещу коронавируса Ухан (COVID-19) продължава да расте, като д-р Томас Леви предупреждава, че броят на „напълно ваксинираните“ хора, които сега страдат от необратими сърдечни увреждания е или скоро ще надхвърли 100 милиона .

Известият кардиолог и адвокат, който работи като редактор в Orthomolecular Medicine News Service и се консултира с LivOn Labs, Леви обясни наскоро на разследващия журналист Стив Кърш как пиковите протеини в инжекциите имат дълбоко вредно въздействие върху човешкото сърце .

Кирш, както вероятно знаете, от години проучва връзката между инжекциите срещу COVID и сърдечно-съдовите увреждания. Той се обърна към сърдечните увреждания, причинени от ваксинирани пилоти, като един пример, което доведе до промени в официалните насоки на Федералната авиационна администрация (FAA).

През 2022 г. FAA тихомълком промени параметрите на своята електрокардиограма (ЕКГ) за пилоти, за да се съобрази с тези, които са претърпели сърдечно увреждане. Предложението с тази тиха промяна е, че изстрелите са отговорни за големия брой напълно прободени пилоти, чиито сърца сега са унищожени.

„Сърдечните увреждания, разбира се, не се ограничават до пилотите“, казва Кирш за разширяването на ЕКГ параметрите от FAA отвъд нормалния диапазон. „Най-доброто ми предположение в момента е, че над 50 милиона американци са претърпели някакво сърдечно увреждане от ваксината.“Patient-Woman-Heart-Ache-Breast-Cancer.j

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Имало е и са мрели даже повече..Я си спомни испанскияя грип преди повече от век...

Koйто не тръгва от Испания, а от Щатите и то от военна база, след инжектиране на личния състав с противогрипна ваксина😂

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Те толкова процента са ваксинирани там! Като са натъпкани с отрови,така им се пада...

да знаем че според теб неваксинираните са вечни:D

преди 2 часа, Димитър 59 написа:
06.12.2024 г. // Итън Хъф //    Броят на смъртните случаи и нараняванията от „ваксините“ срещу коронавируса Ухан (COVID-19) продължава да расте, като д-р Томас Леви предупреждава, че броят на „напълно ваксинираните“ хора, които сега страдат от необратими сърдечни увреждания е или скоро ще надхвърли 100 милиона .

Известият кардиолог и адвокат, който работи като редактор в Orthomolecular Medicine News Service и се консултира с LivOn Labs, Леви обясни наскоро на разследващия журналист Стив Кърш как пиковите протеини в инжекциите имат дълбоко вредно въздействие върху човешкото сърце .

Кирш, както вероятно знаете, от години проучва връзката между инжекциите срещу COVID и сърдечно-съдовите увреждания. Той се обърна към сърдечните увреждания, причинени от ваксинирани пилоти, като един пример, което доведе до промени в официалните насоки на Федералната авиационна администрация (FAA).

През 2022 г. FAA тихомълком промени параметрите на своята електрокардиограма (ЕКГ) за пилоти, за да се съобрази с тези, които са претърпели сърдечно увреждане. Предложението с тази тиха промяна е, че изстрелите са отговорни за големия брой напълно прободени пилоти, чиито сърца сега са унищожени.

„Сърдечните увреждания, разбира се, не се ограничават до пилотите“, казва Кирш за разширяването на ЕКГ параметрите от FAA отвъд нормалния диапазон. „Най-доброто ми предположение в момента е, че над 50 милиона американци са претърпели някакво сърдечно увреждане от ваксината.“Patient-Woman-Heart-Ache-Breast-Cancer.j

а цв тази голяма страна с много хора преди беше нула - как може да си по наивен и от 5 годишна:D

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Над 70% са ваксинирани в тази страна...Не са натръшкани всички, но някой ден и това ще стане....Ще се окажеш прав.....Дали обаче ще е от ваксинациите...

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Koйто не тръгва от Испания, а от Щатите и то от военна база, след инжектиране на личния състав с противогрипна ваксина😂

И какво доказва това? Щом ги е натръшкал, значи са били кекави....

09.12.2024 г. // Итън Хъф // Endless-Cycle-Covid-19.jpgЕдна от основните цели на доклада е „да подготви Америка за следващия път – и ще има следващ път“
преди 5 минути, Димитър 59 написа:
09.12.2024 г. // Итън Хъф // Endless-Cycle-Covid-19.jpgЕдна от основните цели на доклада е „да подготви Америка за следващия път – и ще има следващ път“

Не знам защо се потиш още. Тръмп назначи Робърт Кенеди за здравеопазването.

Джо обмисля превантивни помилвания за Адам Шиф, Лиз Чейни, д-р Фаучи и генерал Милър, преди да напусне поста си. Тези превантивни помилвания ще защитят хората, които все още не са обвинени в нищо.

преди 29 минути, parmobil написа:

Не знам защо се потиш още. Тръмп назначи Робърт Кенеди за здравеопазването.

Просто ви насмитам.Онова,което причинихте на хората, трябва да ви се припомня постоянно.

преди 16 минути, Димитър 59 написа:

Просто ви насмитам.Онова,което причинихте на хората, трябва да ви се припомня постоянно.

Ох, и ти се взе насериозно. Кого си насмел?

преди 3 минути, parmobil написа:

Ох, и ти се взе насериозно. Кого си насмел?

Теб,защото овцата я няма.В темата за войната,не ти ли стига да те мачкат?

преди 39 минути, Димитър 59 написа:

Не ми стана ясно след като са ме наболи с ментета, потърпевш ли съм или не съм? 

От една страна съм измамен, от друга пък съм отървал кожата... 

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Не ми стана ясно след като са ме наболи с ментета, потърпевш ли съм или не съм? 

От една страна съм измамен, от друга пък съм отървал кожата... 

Късметлия си,че не си ритнал камбаната.И потърпевш,защото часовника ти цъка...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Късметлия си,че не си ритнал камбаната.И потърпевш,защото часовника ти цъка...

Нали туй са били ментета? То на всеки цъка. 

преди 48 минути, Димитър 59 написа:

Te не са причинили нищо на никой.Те бяхо просто поредните полезни идиоти😂

току-що, ivanivanov3 написа:

Te не са причинили нищо на никой.Те бяха просто поредните полезни идиоти😂

Но до ден днешен защитават геноцида ...

току-що, Димитър 59 написа:

Имам един познат, който наближава 90 години и е с три или четири ваксинации. Според теб от кое е по-вероятно да се гътне, от старост или от ваксинациите? 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Имам един познат, който наближава 90 години и е с три или четири ваксинации. Според теб от кое е по-вероятно да се гътне, от старост или от ваксинациите? 

Като му дойде време,дали ще му направят аутопсия?Едва ли!Нали ще му се видят съсиреците запушили вените...

преди 2 минути, Димитър 59 написа:

Като му дойде време,дали ще му направят аутопсия?Едва ли!Нали ще му се видят съсиреците запушили вените...

С тез съсиреци как мърда още? 

преди 10 минути, Димитър 59 написа:

Драги ми Смехурко

Никого не съм агитирал да се ваксинира! Нито тук, нито отвън. Личен избор. Всеки си има глава на раменете.

Заявявал съм неколкократно тук, че пиша срещу простотиите, които ти околните сипете на килограм за ваксините по принцип. Ти с религиозно рвение сипеше всякаква помия и лъжи срещу ВСИЧКИ ваксини. Повтарям - ВСИЧКИ. От девет дерета вода донесе, за да се сееш талибански ГЛУПОСТИ.

Но съм спокоен. Темата не се посещава особено и нищо непоправимо не си нанесъл. Язък ти за времето, което отдели, за да публукуваш всяка глупост, която си видял в двата си сайта.

P.S. Още ли не осъдиха Бил Гейтс в Индия, мама му стара?

А преди колко време ги писа?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.