Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Умните хора не пишат глупости

човекаа каза че го пръскат от самолетите - а при теб е семеен бизнес самолета - лайкваш че пръскат самолетите - , а това че твоите самолета в който си било глупост  - само дето трябва да се пазиш, като се затваряш херметически, като си в самолет

неадекватен си докрай:D

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Д-р Питър Маккълоу: „Никога не съм виждал нещо толкова вредно за човешкото тяло“ като инжекциите срещу ковид...

От Рода Уилсън на 15 ноември 2024 г „Нахлуват в мозъка. Нахлуват в сърцето. Причиняват вреда на мозъка и сърцето“, каза той.

„Нахлуват в костния мозък. Той показва, че антителата действително атакуват нашите собствени тромбоцити и други клетки в нашето тяло. Причиняват съсирване на кръвта и запушване на кръвоносните съдове, каквито никога не сме виждали.Данните от университета в Питсбърг предполагат, че причинява рак“, каза д-р Маккълу.

„Откога имаме протеин, който всъщност уврежда мозъка, уврежда сърцето, костния мозък, имунната система, причинява нарушаване на кръвта и потенциално причинява рак в един протеин?“ – попита той.

„Това е оръжие“, каза той. „Според строгите военни критерии това е биологично оръжие.“FeatNov15c.png?resize=1024%252C576%26ssl

мите сайта ти го питах на мейла - и каза че прръскането от самоллет е по вредно и от ваксината - и казаха че всеки който ползва самолет, до 600 поколение трябва да страдат:D

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

на 15.11.2024 г. в 10:03, В. Велев написа:

Има надежда все пак:

"Новоизбраният президент Доналд Тръмп ще номинира бившия кандидат за президент и активист против ваксините Робърт Ф. Кенеди младши да ръководи Министерството на здравеопазването и човешките услуги.

Изборът, който ще разтревожи много експерти по обществено здравеопазване, идва, след като Тръмп обеща да остави Кенеди „да се развихри“ със здравната и хранителната политика в администрацията си, след като Кенеди се отказа от собствената си кандидатура за президент, за да подкрепи сега избрания президент. Това също е знак за отварянето, което вижда Тръмп, след като постигна решителна изборна победа и републиканците спечелиха комфортно мнозинство в Сената.
„Твърде дълго американците бяха смазани от индустриалния хранителен комплекс и фармацевтичните компании, които се занимаваха с измама, дезинформация и дезинформация, когато става въпрос за общественото здраве“, публикува Тръмп на X. „Безопасността и здравето на всички американци е най-важната роля на всяка администрация и HHS ще играе голяма роля в подпомагането да се гарантира, че всеки ще бъде защитен от вредни химикали, замърсители, пестициди, фармацевтични продукти и хранителни добавки, които допринесоха за огромната здравна криза в тази страна.“
70-годишният Кенеди благодари на Тръмп, че го е избрал в четвъртък вечерта.
През последните седмици Кенеди се появи в медиите, за да каже, че не отнема ваксини от никого.
„Ще се уверя, че научните изследвания за безопасност и ефикасност са налице и хората могат да направят индивидуална оценка дали този продукт ще бъде добър за тях“, каза той пред MSNBC в деня след победата на Тръмп.
Той също така твърди, че администрацията на Тръмп ще препоръча да не се използва флуорид в питейната вода, който се добавя за предотвратяване на кариеси. Кенеди каза, че „почти сигурно“ причинява загуба на IQ при децата, както установиха някои проучвания .

...отделно флуорида причинява всички костни заболявания-шипове,артрити...

...Кенеди обеща и пръскането да им спре...на американците...

преди 1 час, _nib_ написа:

...отделно флуорида причинява всички костни заболявания-шипове,артрити...

...Кенеди обеща и пръскането да им спре...на американците...

митко ти е харесал поста, а също пръска - да каже защо е такъв съдист и кара да страдат ваксинирани и неваксинирани и защо го кефи вашето страдание

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

митко ти е харесал поста, а също пръска - да каже защо е такъв съдист и кара да страдат ваксинирани и неваксинирани и защо го кефи вашето страдание

Олигомайфренд, защо пишеш, че Митко пръска?

Защо?

на 9.11.2024 г. в 19:45, Димитър 59 написа:

Д-р Кевин Стилвагон: „Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъснете ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм вашият най-лош кошмарен антиваксър.

От Рода Уилсън на 9 ноември 2024 г

Д-р Кевин Стилуагон във видео съобщение до терориста Тедрос, каза:

„Искате ли да отблъснете антиваксър? Е, отблъскайте ме, г-н Тедрос Гебрейесус. Аз съм твоят най-лош кошмарен антиваксър.

„Вашите ваксини действат... действат в убиване и осакатяване, а не в защита.

„Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с всеки друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде.“

Аз съм пенсиониран хиропрактик с обширни познания за имунната система. Никога през живота си не съм си правил инжекция, наречена ваксина, и никога няма да го направя.

Заявявате, че ваксините работят. Ваксините действат върху едно нещо, а то е създаването на серумни антитела в тялото, които не могат и няма да ви предпазят от заразяване. Нито пък ще спрат разпространението на болестните симптоми. Дори д-р Фаучи го призна.

Предполага се, че антителата, създадени от любимите ви ваксини, намаляват усещането на човек за симптомите на болестта, когато се зарази. Е, тази идея би проработила, ако антителата бяха създадени срещу целия организъм, но вашите инжекции не правят това. Те създават много специфични антитела срещу малки протеини на вирусите, които постоянно се променят. И така, вашата имунна система се обучава да търси какво е инжектирано, а не какво всъщност циркулира сред населението, така че има нулева защита.

Но е още по-лошо от това.

Искате хората да получават повече инжекции, за да повишат нивата на опасни антитела, които могат да започнат каскадата на комплемента, да създадат автоимунни състояния, засягащи нервната система, съдовата система и сърдечната мускулатура, които могат и ще доведат до внезапна и неочаквана смърт при някои хора.

Да, вашите ваксини действат... действат за убиване и осакатяване, а не защита.

Ще се радвам да дискутирам открито с вас или с друг експерт по тези въпроси по всяко време и навсякъде. Аз съм Кевин Стилвагон. Можете да ме намерите на Substack или Rumble.

FeatNov9d.png?resize=1024%252C576%26ssl=

Мина повече от година от последната ми ваксинация и съм жив и здрав. 

преди 24 минути, ivanivanov3 написа:

Олигомайфренд, защо пишеш, че Митко пръска?

Защо?

защото казва че е ходи с самолет до Испания и децата му ходят дам да работят, а дори е изучил внуците в Испания - като са си идвали тук с самолета през ваканциите - просто за митко е семеен бизнес пръскането от самолет

преди 11 часа, Мечо Хубавеца написа:

Бързаш ли?Търпение,няма да ти се размине.Уврежданията от ваксината доста често са катастрофални и включват ужасяващи кръвни съсиреци, белодробни съсиреци,перикардит, миокардит ,сърдечни увреждания от всякакъв вид, неврологични събития в масивен мащаб, епилепсии, деменции, парализа на Бел, синдром на Гилен-Баре , турбо рак … увреждане на черния дроб , увреждане на бъбреците” и други състояния...

преди 12 часа, Мечо Хубавеца написа:

Когато имаш случаи като твоя, в които няма нежелани странични  тежки последствия и такива, в които се наблюдават тежки такива и дори смърт, аз такова нещо не бих казал, че се основава на  наука, а още повече "safe and efective".

Нито бих нарекъл употребата им "научно обоснована".

;)

Наистина се надявам да си нямаш проблеми и занапред👍

преди 13 часа, Мечо Хубавеца написа:

Западняците пращат в България стоки с второ качество - храни, техника и т.н.

Така че и ваксината която са ни изпратили явно е менте. В случая е за добро.

преди 15 часа, Мечо Хубавеца написа:

...бегай за торта...

...и да почерпиш...

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Бързаш ли?Търпение,няма да ти се размине.Уврежданията от ваксината доста често са катастрофални и включват ужасяващи кръвни съсиреци, белодробни съсиреци,перикардит, миокардит ,сърдечни увреждания от всякакъв вид, неврологични събития в масивен мащаб, епилепсии, деменции, парализа на Бел, синдром на Гилен-Баре , турбо рак … увреждане на черния дроб , увреждане на бъбреците” и други състояния...

...те са му нахакали физиологичен разтвор...

...съжалил/а го е боцкащия/та...

преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Бързаш ли?Търпение,няма да ти се размине.Уврежданията

а самолетите като пръскат мислиш ли че уврежданията на внуците це ти се разминат - я кажи малкото внуче от какво страда за дето до пръскаш от самолета - натурневс пожела 600 поколения на пръскачите да страдат, и всяко слледващо поколение да има с 3 увреждания повече от предишните

преди 4 часа, В. Велев написа:

Западняците пращат в България стоки с второ качество - храни, техника и т.н.

Така че и ваксината която са ни изпратили явно е менте. В случая е за добро.

а според теб самолетите с които лети рода на дет мит менте ли са, че летят

мите - я кажи колко курса с самолет си направил, колко децата, колко внуците, коклко зата - или пак те е срам да си приизнаеш че пръскането причинява тежки увреждания на ваксинирани и неваксинирани

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Когато имаш случаи като твоя, в които няма нежелани странични  тежки последствия и такива, в които се наблюдават тежки такива и дори смърт,

а пръскането на ваксинирани и неваксинирани, което прави митака от самолетите - причинява ли те4зи неща ??????????

преди 6 часа, Димитър 59 написа:

Търпение, търпение, колко да е това търпение? От първото ми ваксиниране минаха три години и три месеца, от последното повече от година...Ти си като комунистите навремето които ни караха да чакаме да се построи комунизма....Само ни баламосвате. Пишем завети и завещания, даваме надежди на евентуални наследници и нищо...

преди 6 минути, Мечо Хубавеца написа:

Търпение, търпение, колко да е това търпение?

докато умреш от нещо друго:D а митко си мисли че неваксинираните неумират:D

преди 1 час, _nib_ написа:

...бегай за торта...

...и да почерпиш...

...те са му нахакали физиологичен разтвор...

...съжалил/а го е боцкащия/та...

Защо да черпя? Не обичам да ме лъжат. Жената се възползва. Казва, давай мъжо, може да ни е за последно, че сме ваксинирани и така всеки ден...                                      И четиримата ли са мошеници? С четири ваксинации съм.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

докато умреш от нещо друго:D а митко си мисли че неваксинираните неумират:D

Един мой познат старец е почти на 90 г. и е с три или четири дози. Като нищо ще се гътне и Митко ще познае...

митко защо тази потребителка казва че не е ваксинирана - а страда от много тежко увреждане - тя си го признава

Anneliese

преди 4 минути, Мечо Хубавеца написа:

Един мой познат старец е почти на 90 г. и е с три или четири дози. Като нищо ще се гътне и Митко ще познае...

и мойта баба е над 90 и е с всички ваксини - ковид 5 ли 6 ли са не ги знам бустерите и вече не им знам бройката, слагат си ги групово от понсионерския клуб

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

митко защо тази потребителка казва че не е ваксинирана - а страда от много тежко увреждане - тя си го признава

Anneliese

Тя е от типа болни,които са излъгани да пият по една шепа различни лекарства на ден.Доказателство,че количеството на химия в организма не води до нищо добро.

преди 13 минути, Мечо Хубавеца написа:

Защо да черпя? Не обичам да ме лъжат. Жената се възползва. Казва, давай мъжо, може да ни е за последно, че сме ваксинирани и така всеки ден...                                      И четиримата ли са мошеници? С четири ваксинации съм.

Не сте мошенници,а наивници,излъгани от онези които си правят експериментите на вашия гръб.

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Тя е от типа болни,които са излъгани да пият по една шепа различни лекарства на ден.Доказателство,че количеството на химия в организма не води до нищо добро.

Не сте мошенници,а наивници,излъгани от онези които си правят експериментите на вашия гръб.

Става въпрос тези дето са ме ваксинирали мошеници ли са? Нищо ми няма засега, а според теб ще ми се случи какво ли не.

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Става въпрос тези дето са ме ваксинирали мошеници ли са? Нищо ми няма засега, а според теб ще ми се случи какво ли не.

Както и при всичко не всичко е еднакво и се проявява по един и съши начин за всеки.

Например един се хвали от дадено Линукс дистро, което идеално работи на компютъра му, а друг веднага го плюе, защото не е тръгнало на неговия компютър.

Ти се хвалиш че нищо ти няма от ваксините, а вуйна ми едвам не умря. На другия ден след ваксината се схвана от кръста надолу и остави, че не можеше да ходи и остана 3-4 дена на легло, но ми каза че чувствала че умира. Не зная какво е това чувство.

Така че не се хвали и стискай палци. 

преди 12 минути, В. Велев написа:

Както и при всичко не всичко е еднакво и се проявява по един и съши начин за всеки.

Например един се хвали от дадено Линукс дистро, което идеално работи на компютъра му, а друг веднага го плюе, защото не е тръгнало на неговия компютър.

Ти се хвалиш че нищо ти няма от ваксините, а вуйна ми едвам не умря. На другия ден след ваксината се схвана от кръста надолу и остави, че не можеше да ходи и остана 3-4 дена на легло, но ми каза че чувствала че умира. Не зная какво е това чувство.

Така че не се хвали и стискай палци. 

Не се хваля, а се оплаквам, че ме заблуждават. П.п. Баща ми и той се беше схванал около месец след първата ваксина, но след останалите три му нямаше нищо.

преди 18 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не се хваля, а се оплаквам, че ме заблуждават.

Никой не те заблуждава. Представи си че има и умрели от ваксините по света и в България.

Едно време при добрите стари ваксини един да умреше и ги спираха веднага.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

...ми ще ,,напъваш" наборе...

...лИбоФта сака жертви...

...секи ден,в който сутрин се събудите,ви е ,,подарък"...

...то за всички де...

...ама за вас...надупчените-двоен подарък...

преди 12 минути, В. Велев написа:

Никой не те заблуждава. Представи си че има и умрели от ваксините по света и в България.

Едно време при добрите стари ваксини един да умреше и ги спираха веднага.

Има разбира се... Има и войници, които загиват по време на учение. Случва се...

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Има разбира се... Има и войници, които загиват по време на учение. Случва се...

Ваксината не е шега работа и айде да не е един, ама няколко да умрат след ваксинация, трябва да се спре и да се види какъв е проблема.

Освен това самите лекари казват, че ваксинацията против грип трябва да се прави поне месец преди грипната вълна, а не когато дойде епидемията. А при короната в разгара на епидемията масово ваксинираха.

преди 18 минути, _nib_ написа:

...ми ще ,,напъваш" наборе...

...лИбоФта сака жертви...

...секи ден,в който сутрин се събудите,ви е ,,подарък"...

...то за всички де...

...ама за вас...надупчените-двоен подарък...

Демек, двойно да се радваме...Че то било хубаво да си надупчен бе...

преди 6 минути, В. Велев написа:

Ваксината не е шега работа и айде да не е един, ама няколко да умрат след ваксинация, трябва да се спре и да се види какъв е проблема.

Освен това самите лекари казват, че ваксинацията против грип трябва да се прави поне месец преди грипната вълна, а не когато дойде епидемията. А при короната в разгара на епидемията масово ваксинираха.

Съгласен.....само че какво да кажат на роднините на неваксинираните поради спряната ваксина? Умряха трима и я спряхме или по време на епидемия не се слагат ваксини, ще чакаме...

преди 6 минути, В. Велев написа:

Съгласен.....само че какво да кажат на роднините на починалите от ковид неваксинирани поради спряната ваксина? Умряха трима и я спряхме или по време на епидемия не се слагат ваксини, ще чакаме...

преди 16 минути, Мечо Хубавеца написа:

само че какво да кажат на роднините на неваксинираните поради спряната ваксина?

Да им кажат че са умрели няколко човека заради ваксината и да ги видим роднините какво ще правят.

Въпреки че ако си толкова глупав, че да си слагаш ваксина, която не е минала изпитателния си срок е направо за не коментиране.

Все едно за да не те хване ковида да се гръмнеш. Така пак решаваш проблема.

Направо си беше руска ролетка. Ти оцеля, но други не оцеляха заради ваксините.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.