Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 33 минути, ivanivanov3 написа:

Детската смъртност през периода преди 1944 е била около 130 на 1000 новородени, а след войната пада до 14 на 1000.

От там имаш и един огромен скок в средната прод. на живота.

Провери си сам!

Мъртвородени са ги броели в статистиката? То е ясно, че е имало висока детска смъртност, само че туй какво общо има с дискусията ни. Аз правя сравнение със средната продължителност на живота преди 35-40 години и сега и констатирам, че сегашната е по-висока. Вярно, по онова време убийствата и самоубийствата са били повече, което се е отразявало на статистиката...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 14 часа, parmobil написа:

И всички, които познавам са ваксинирни с ментета? Стига с тези легенди

Които сте останали живи след ваксинация ви се е паднало менте. Веднъж да се радвате че нещото е било менте.

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

Мъртвородени са ги броели в статистиката? То е ясно, че е имало висока детска смъртност, само че туй какво общо има с дискусията ни. Аз правя сравнение със средната продължителност на живота преди 35-40 години и сега и констатирам, че сегашната е по-висока. Вярно, по онова време убийствата и самоубийствата са били повече, което се е отразявало на статистиката...

Продължаваш да се правиш на тъп или наистина не осъзнаваш, че когато намалиш драстично детската смъртност, пак можеш да имаш по-висока средна продължителност на живота, въпреки че повече хора могат да не доживяват до повече години, отколкото при висока детска смъртност!

Да давам ли пак примери!?

🤣

преди 1 минута, ivanivanov3 написа:

Продължаваш да се правиш на тъп

Не се прави. Иде му от вътре.

преди 15 часа, Мечо Хубавеца написа:

По каква причина се разболяхме от ковид и теста ни беше положителен? Нали е фалшив теста? Що така се получи?

...писах го в предни страници на темата...

...ама пак ще го повторя...от уважение за количеството графенов окис който си поел и който май май ти пречи...нещо...

...жена ми караше стажа си за мед.сестра в този период...

...мина през една ,,Лина"-на бул.,,Демокрация"...по-близката до нас...

- положителен...

...звъни ми:

- Какво да правя?

- отиди на другата-на 300 метра от първата-срещу хотел ,,Космос"...

- отрицателен...

...и отиде да си кара стажа в нефрология...

...въпросът е:

кой тест е верен?

другия въпрос:

кой ти каза че имаш ковид,след като самия му създадел твърди че вяра на тестовете не трябва да се има?

...прави си разтривки на графеновата снАга и не се вълнувай толкова много...

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Продължаваш да се правиш на тъп или наистина не осъзнаваш, че когато намалиш драстично детската смъртност, пак можеш да имаш по-висока средна продължителност на живота, въпреки че повече хора могат да не доживяват до повече години, отколкото при висока детска смъртност!

Да давам ли пак примери!?

🤣

Много добре съм те разбрал, само че тази висока детска смъртност я няма още през 60 те години на миналия век. Какво се опитваш да докажеш? Че преди и малко след войната хората са се хранили по-здравословно ли? Тогава са гладували, което има и някои ползи...

преди 36 минути, _nib_ написа:

...писах го в предни страници на темата...

...ама пак ще го повторя...от уважение за количеството графенов окис който си поел и който май май ти пречи...нещо...

...жена ми караше стажа си за мед.сестра в този период...

...мина през една ,,Лина"-на бул.,,Демокрация"...по-близката до нас...

- положителен...

...звъни ми:

- Какво да правя?

- отиди на другата-на 300 метра от първата-срещу хотел ,,Космос"...

- отрицателен...

...и отиде да си кара стажа в нефрология...

...въпросът е:

кой тест е верен?

другия въпрос:

кой ти каза че имаш ковид,след като самия му създадел твърди че вяра на тестовете не трябва да се има?

...прави си разтривки на графеновата снАга и не се вълнувай толкова много...

Кой ти каза, че във ваксините има графенов окис или нещо подобно? И ако има, що старци живеят безпроблемно години с него?        В Лина явно бъркат в нослето по-яко и затова е бил положителен теста. Що се чудиш?

преди 42 минути, Мечо Хубавеца написа:

Много добре съм те разбрал, само че тази висока детска смъртност я няма още през 60 те години на миналия век. Какво се опитваш да докажеш? Че преди и малко след войната хората са се хранили по-здравословно ли? Тогава са гладували, което има и някои ползи...

През 60-те е 45 на 1000

Не ме разбирай грешно-чудесно е, че все по-малко деца умират. Но болшинството от тези деца ще умрат на активна  възраст,а някои може би в последните си мигове ще си зададат въпроса "Защо моя дядо живя до 100, а аз съм хронично  болен на 57 и лекарите ми дават още макс 6 месеца живот, при положение че СРЕДНАТА продължителност на живота е нарастнала в сравнение с времето на дядо ми?"

Казвам, че чрез статистика могат да се направят много неверни изводи.

преди 55 минути, Мечо Хубавеца написа:

Кой ти каза, че във ваксините има графенов окис или нещо подобно? И ако има, що старци живеят безпроблемно години с него?        В Лина явно бъркат в нослето по-яко и затова е бил положителен теста. Що се чудиш?

...да позная ли?...

...,,бръснача на Окам"...

...най-простия отговор е най-правилен...

...нали?...

...или-дали?...

преди 23 минути, ivanivanov3 написа:

През 60-те е 45 на 1000

Не ме разбирай грешно-чудесно е, че все по-малко деца умират. Но болшинството от тези деца ще умрат на активна  възраст,а някои може би в последните си мигове ще си зададат въпроса "Защо моя дядо живя до 100, а аз съм хронично  болен на 57 и лекарите ми дават още макс 6 месеца живот, при положение че СРЕДНАТА продължителност на живота е нарастнала в сравнение с времето на дядо ми?"

През 60те години хората колко по-малко са живяли средно от сега? Факторите определящи продължителността на живота са много. Освен чистата храна, вода и въздух са и здравословното хранене, по-малкото пиене и пушене, липсата на стрес, доброто медицинско обслужване, физическата активност и най-важното гена...Не зная дали се е променил с годините...

преди 28 минути, _nib_ написа:

...да позная ли?...

...,,бръснача на Окам"...

...най-простия отговор е най-правилен...

...нали?...

...или-дали?...

Обикновено така се получава...сам си го забелязал. 

преди 18 часа, ivanivanov3 написа:

Пак ли да обяснявам , като за малоумни?

Ако миналата година си имал починали един столетник на 101 и едно дете на 1 годинка, то си имал средна прод.на живота от 56 години.

Ако тази година имаш починали един на 90 и един на 70, то имаш средна прод.на живота 80 години.

Средна!

Средното си е средно, а не показател за това колко ще живея аз или ти!!!!!

;)

Ти тълкуваш цифрите като политик

total population: 76.1 years (2024 est.)

male: 72.9 years

female: 79.4 years

Това е от ЦРУ, за не ми кажете, че е родна стъкмистика

https://www.cia.gov/the-world-factbook/countries/bulgaria/

През 60-те е 45 на 1000

И малко друга статистика. Нашите смугли събратя се плодят като зайци, не се ваксинират, но нещо не се увеличават. Защо ли средната продължителност на живот е по-ниска при тях? Само без приказки за беднотия. Всички възможности са им дадени от десетки години.

преди 10 часа, Димитър 59 написа:

Не се води според ,,науката"

самолета лети с наука, имаш ток благодарение на наукката, също забите ти са правени с наука - самия ти вярваш безрезарвно на науката:)

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

От там имаш и един огромен скок в средната прод. на живота.

Провери си сам!

това се дължи на замърсяване на вода, въздух вода - в което всички участваме, дори и ТИ

преди 6 часа, ivanivanov3 написа:

Продължаваш да се правиш на тъп или наистина не осъзнаваш,

това е характерно за тези които летят в самолети или совалки - защото дишат по разреден въздух, а и гравитацията е по слаба и там има проблеми с работа на органи - и в по напреднала възраст стават изкуфяли бабки и дедовци

преди 2 часа, parmobil написа:

Ти тълкуваш цифрите като политик

total population: 76.1 years (2024 est.)

male: 72.9 years

female: 79.4 years

Това е от ЦРУ, за не ми кажете, че е родна стъкмистика

https://www.cia.gov/the-world-factbook/countries/bulgaria/

И малко друга статистика. Нашите смугли събратя се плодят като зайци, не се ваксинират, но нещо не се увеличават. Защо ли средната продължителност на живот е по-ниска при тях? Само без приказки за беднотия. Всички възможности са им дадени от десетки години.

А ти осредняваш всичко като комунист.

Дай да четем няква стъкмистика за тъмно зелените де 😉

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

е на митко стъкмистиките малко ли с ти че искаш още:)

18.11.2024 // Итън Хъф // След три години и половина в очакване на каквото и да е опровержение от научната институция, бившият изпълнителен директор на Pfizer д-р Майкъл Йедън пусна видео с дължина около 15 минути, в което очертава защо смята, че всички „ваксини“(COVID-19)  са били „умишлено създадени да нараняват, убиват и намаляват плодовитостта“.

Д-р Йедон напразно е чакал опровержение на аргументите си, но такова няма . На този етап е очевидно, че инжекциите срещу COVID не са предназначени да помогнат на никого, освен на производителите на ваксини и всички останали, свързани и черпещи от измамата с „пандемията“.„Това, което се случи вместо това е, че бях извънредно цензуриран и размазан настрани. И мисля, че ви предлагам това като силно доказателство, че може да съм „над целта“, поне по отношение на тези инжекционни продукти, които определено са наранили и убили много хора."

преди 20 минути, Без умствен капацитет написа:

е на митко стъкмистиките малко ли с ти че искаш още:)

Той твърди нещо, а аз искам да знам на какво основание го твърди .

Иначе отива в канала като фейк.

преди 58 минути, ivanivanov3 написа:

Той твърди нещо, а аз искам да знам на какво основание го твърди .

Иначе отива в канала като фейк.

преди 1 час, Димитър 59 написа:
18.11.2024 // Итън Хъф // След три години и половина в очакване на каквото и да е опровержение от научната институция, бившият изпълнителен директор на Pfizer д-р Майкъл Йедън пусна видео с дължина около 15 минути, в което очертава защо смята, че всички „ваксини“(COVID-19)  са били „умишлено създадени да нараняват, убиват и намаляват плодовитостта“.

Д-р Йедон напразно е чакал опровержение на аргументите си, но такова няма . На този етап е очевидно, че инжекциите срещу COVID не са предназначени да помогнат на никого, освен на производителите на ваксини и всички останали, свързани и черпещи от измамата с „пандемията“.„Това, което се случи вместо това е, че бях извънредно цензуриран и размазан настрани. И мисля, че ви предлагам това като силно доказателство, че може да съм „над целта“, поне по отношение на тези инжекционни продукти, които определено са наранили и убили много хора."

а тук намере ли основание:)

Какво и кое съм стъкмил? За зелените няма да ми стигнат страници за хлебене. 

Къде ме видя да защитавам "правилно" говорене? Винаги съм защитавал лична позиция, а не "сайтове".

преди 11 минути, parmobil написа:

Какво и кое съм стъкмил? За зелените няма да ми стигнат страници за хлебене. 

Къде ме видя да защитавам "правилно" говорене? Винаги съм защитавал лична позиция, а не "сайтове".

Уоу, исках само да разбера къде си видял, че не се ваксинират, че не се увеличават, или че при тях няма увеличаване на продължителността на живота!?

Ти пръв написа "стъкмистика".

преди 17 минути, ivanivanov3 написа:

Уоу, исках само да разбера къде си видял, че не се ваксинират, че не се увеличават, или че при тях няма увеличаване на продължителността на живота!?

Ти пръв написа "стъкмистика".

И аз чакам да видя хилядите/милиони трупове ваксинирани.

Къде им се увеличава продължителността на живот на онези? За толкова години трябваше да са ни асимилирали. Или бъркам?

преди 8 часа, parmobil написа:

Ако позволиш една вметка.Не зная колко достоверна е тази статистика.Съмнявам се да е позволено официално събиране подобни данни.Етнос не се упоменава в личните документи.

Как и защо се прави такава статистика ми звучи малко проблемно.Но да допуснем, че е така.

Но приказките за беднотия и т.н са баш на място.Съгласен съм, че са им дадени всички възможности.Но фактите сочат, че при маргиналните групи всички негативни обществени тенденции, включая  ниска здравна култура, винаги са далеч  повече проявени.

преди 3 часа, parmobil написа:

Къде им се увеличава продължителността на живот на онези? За толкова години трябваше да са ни асимилирали. Или бъркам?

Имай търпение. Ваксините не правят хората безсмъртни. Ще се гътнат все някога и предсказанието на антиваксерите ще се сбъдне. Само не знам дали тогава ще са още живи....

18 ноември 2024 г. ЦензураCOVIDНовини

Проучване, показващо „висока вероятност“ за връзка между ваксините срещу COVID и смъртта, препубликувано в рецензиран журнал...

Най-голямото проучване за аутопсия на ваксина срещу COVID-19 до момента е публикувано отново в рецензирано списание, след като два пъти е било цензурирано. Водещият автор на изследването каза, че предоставя солидни доказателства, че ваксините могат да причинят смърт, отговаряйки на критериите на FDA за незабавно изтегляне от пазара.link-covid-vaccine-death-republished-fea

преди 11 часа, parmobil написа:

Ето ти една надупчена Германия  -сравнявай предпандемичната 2019 и миналата 2023.

Но  2024 върви още по-зле.

Повишена смъртност с над 8,5%, при прираст на населението от само 0,17% между тези две години.

Понижена раждаемост с 11%

ger1.jpg

ger2.jpg

18.11.2024 г. // Ланс Д Джонсън //
WHO-symbol.jpg

От 2020 г. Световната здравна организация (СЗО) се превърна във флагман за най-лошите видове бюрократична тирания . СЗО не е направила нищо, освен да разпространява пропаганда и да потъпква суверенитета на нациите , като същевременно прикрива холокоста от ваксините, който беше възложен на света. СЗО не само причини хаос на глобалното здравеопазване, но те също изостриха дискриминацията и сегрегацията с предложенията си за паспорти за ваксини, като същевременно засилиха биотерора и медицинските измами с мандати за PCR тестове и масови карантини, за които липсват доказателства и надлежен процес.

Действията на СЗО по време на скандала с COVID-19, водени от корпоративни интереси, доведоха до безпрецедентно нападение срещу индивидуалните свободи и общественото благополучие. Индивидуализираното лечение беше изоставено заради универсален набор от мандати за обществено здравеопазване, които изостряха човешкото страдание. Въпреки това, простото прекратяване на връзка със СЗО не го прави справедливо. Суверенните Съединени щати трябва да влязат във война със Световната здравна организация и да дадат отговор на коварната глобална здравна индустрия и държава на биосигурността, която процъфтява от власт, печалби и човешка експлоатация.

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

дядо митко трябва да се противопостави на децата и внуците които пръскат от самолет ваксинирани и неваксинирани

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.