Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

16.11.2024 // Майк Адамс // RFK, младши, е номиниран от Тръмп за ръководител на HHS, което го поставя начело на CDC, FDA, NIH и много други агенции.trump-with-rfk-jr.jpg

1) Прекратете правния имунитет от 1986 г. за производителите на ваксини, които продават опасни, дефектни продукти

Индустрията на ваксините произвежда продукти, които нараняват и убиват хора, но въпреки това се ползват с пълен имунитет от правна отговорност, стига ваксините им да са включени в имунизационния график за деца . Това стимулира Big Pharma да настоява компрометираните бюрократи от FDA и съзаговорниците на CDC да добавят десетки ваксини към този график, главно като законно покритие за дефектните продукти на Big Pharma.

RFK, Jr. трябва да прекрати правния имунитет за дефектните продукти на Big Pharma и да възстанови върховенството на закона, когато става въпрос за възможността пострадалите клиенти да съдят за обезщетение, когато са наранени от дефектни продукти.

2) Край на рекламата директно към потребителите (DTC) от Big Pharma

През 1997 г. с изпълнително решение FDA обяви, че фармацевтичните компании могат да рекламират своите продукти директно на потребителите чрез телевизионни реклами и подобни медии. Това доведе до това, че Big Pharma контролира значителна част от медиите, като контролира приходите от реклами. Това от своя страна доведе до това корпоративните медии да изпълняват наддаването на Pfizer по време на разпространението на пландемията от COVID, прокарвайки фалшиви разкази и умишлена дезинформация, че неверно се твърди, че ваксините срещу COVID са безопасни и ефективни.

RFK, Jr. може да отмени DTC рекламирането чрез изпълнително решение в HHS. Не изисква одобрение от Конгреса. По този начин той незабавно ще намали поне една трета от приходите на корпоративните медии, като същевременно постави финансова защитна стена между Big Pharma и Big Media. Това трябва да се направи, тъй като ще сложи край на десетилетията на медийно-фармацевтичен сговор, който е навредил или убил много милиони американци.

3) Разделете FDA на два отдела, ХРАНИ и ЛЕКАРСТВА

FDA е антиздравна, профармацевтична агенция, която отговаря на Big Pharma, като същевременно атакува лечебни храни, добавки и билкови лекарства, за да елиминира конкуренцията на Big Pharma. FDA трябва да бъде разделена , разделена на поне две агенции, за да се отделят лекарствата от храните и добавките. Освен това войната на FDA срещу храненето, билките, лекарствата, добавките и хомеопатията трябва да бъде прекратена. Забраните на FDA за съставките на традиционната китайска медицина като ma huang (която съдържа естествена ефедра) трябва да бъдат отменени, тъй като ma huang е много, много ефективен в борбата с пандемии, когато се използва във формули на TCM.

В продължение на десетилетия FDA функционира като враг на храненето в Америка, сводничейки за индустриите за преработени храни и лекарства, докато атакува и потиска малкия бизнес, който действително може да допринесе за подобряване на здравето на Америка.

4) Възстановете свободата на словото относно храненето, билките и естествената медицина за производителите и търговците на дребно, които предлагат такива продукти

Понастоящем в Америка е незаконно да се казва истината за ползите за здравето от хранителните продукти, които търгувате или продавате. Въпреки че всеки знае, че витамин С е лечение и лек за скорбут - заболяване, причинено изцяло от дефицит на витамин С - всеки производител или търговец на дребно на витамин С моментално е обвинен от FDA, че продава "неодобрено лекарство", ако твърди, че витамин С C лекува скорбут.

Ето как FDA провежда кампании на терор срещу компаниите за хранителни добавки, предлагащи всякакви естествени продукти, които буквално третират, предотвратяват и лекуват различни заболявания. Например, тръпчивият екстракт от череши лекува подагра. Добавките с витамин D лекуват рахит. Някои витамини от група В лекуват бери-бери. Списъкът продължава. Много минерални и витаминни дефицити са етикетирани като „болести“ и FDA декларира, че само фармацевтичните компании могат да „лекуват“ тези заболявания с патентовани, скъпи фармацевтични продукти. Това е рекет между FDA и Big Pharma - истинска рекетьорска престъпна кабала - предназначена да държи хората болни и невежи, докато печели от хронични дегенеративни заболявания.

Този рекет трябва да бъде прекратен и истинската, подкрепена с доказателства свобода на словото трябва да бъде възстановена на компаниите, предлагащи хранителни добавки, билки, естествени лекарства, хомеопатия и подобни решения за общественото здраве. Възстановявайки свободата на словото, RFK Jr. може да помогне за спестяване на много милиарди долари годишни разходи за здравеопазване в цяла Америка, тъй като американският народ има по-голям достъп до хранителни вещества и добавки, които помагат за предотвратяване на хронични дегенеративни заболявания.

5) Доживотна забрана на всички служители на HHS да работят в отраслите, които регулират

В момента около 90% от тези, които ръководят HHS или FDA, в крайна сметка работят за Big Pharma , същата индустрия, която твърдят, че регулират. Този рекет с „въртяща се врата“ води до така нареченото „регулаторно залавяне“ на HHS, FDA и CDC от самата индустрия, която тези агенции би трябвало да държат под контрол. Това, което ръководителите на агенциите бързо научават е, че ако издадат решения, които благоприятстват финансово Big Pharma, ще им бъдат предложени доходоносни позиции във фармацевтичната или биотехнологичната индустрия, след като напуснат правителството.

По същество тези хора са "подкупени" с огромни печалби от Big Pharma и те алчно печелят пари, докато жертват почтеността и здравето на американския народ.

Тази въртяща се врата трябва да свърши. Всеки, който работи в която и да е регулаторна агенция, включително EPA и USDA, трябва да бъде изправен пред доживотна забрана да работи в отраслите, които регулира. Това ще сложи край на голяма част от корупцията.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Демек, двойно да се радваме...Че то било хубаво да си надупчен бе...

...разгеле додахме си на думата...

...е затуй требе да черпиш-зарад двойната радост...

преди 2 минути, _nib_ написа:

Трябваше да сложиш кавичките на „радост“,че май наистина се е зарадвал...

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Трябваше да сложиш кавичките на „радост“,че май наистина се е зарадвал...

...искрено се радва...

...и лично...

...само Мигленчето требе да докараме да му спретне едно интервю...

преди 32 минути, _nib_ написа:

...разгеле додахме си на думата...

Да черпя тия дето ме надупчиха....Ми като не помня кои са....

току-що, Мечо Хубавеца написа:

...мъгла тий налЕ...

...туй шидъй от графеновио окис...

Ти дори да ги помниш,няма да ги видиш повече,защото се крият от страх да не ги линчуват...

17.11.2024 // Рамон Томей //

Според доклад на Disswire , бившият независим кандидат за президент е обещал да използва „всичката необходима власт“, дадена му като HHS секретар, за да хвърли в затвора Гейтс и Фочи. Ръководителите на Big Pharma, които са работили с основните медии, за да цензурират истината зад инжекциите на иРНК на коронавируса Ухан (COVID-19), също ще бъдат хвърлени зад решетките.

Инсайдери на Тръмп разкриха, че идващата нова администрация вече се готви да прати картела Big Pharma в затвора за унищожаването на живота на милиони американци. В групата е включен Гейтс, който наля милиарди долари в производството на тези смъртоносни ваксини. Съоснователят на Microsoft и технократ, който по-специално дари 50 милиона долара на комитет за политически действия в подкрепа на отиващия си вицепрезидент Камала Харис, „сега няма къде да избяга“.Prisoner-Handcuffs-Orange-Jump-Suit.jpg

току-що, Димитър 59 написа:

Ти дори да ги помниш,няма да ги видиш повече,защото се крият от страх да не ги линчуват...

Хайде сега ще ги линчуват...Нали радост носят... Единствено съм недоволен, че заради тези ваксинации ме предупреждават, че ще ритна камбаната до година или две и аз пиша завещание и завети без да има нужда...Заблуждават ме такива като теб...

преди 7 минути, _nib_ написа:

...мъгла тий налЕ...

...туй шидъй от графеновио окис...

Ти като видиш един човек за няколко минути, след повече от година помниш ли го? 

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

Тя е от типа болни,които са излъгани да пият по една шепа различни лекарства на ден.Доказателство,че количеството на химия в организма не води до нищо добро.

кажи го на нея, - дали не е напръскана с химикали от самолета, от един дятка - и за да е още по увредена да минават да е пръскат още и още , децата му, и внуците му

преди 13 минути, Димитър 59 написа:

Според доклад на Disswire , бившият независим кандидат за президент е обещал да използва „всичката необходима власт“, дадена му като HHS секретар, за да хвърли в затвора Гейтс и Фочи.

Ако направи това ще го черпя.

преди 11 минути, Димитър 59 написа:

гробищата в Пазарджик предупреждава, че който пръска с самолет - щщее го заклщщчат в килия 2 на 50 сантиметра

току-що, Без умствен капацитет написа:

кажи го на нея, - дали не е напръскана с химикали от самолета, ...

Овчата ти глава само самолети сънува...Когато не можеш да заспиш,сигурно ги броиш насън за да се унесеш...

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Хайде сега ще ги линчуват...Нали радост носят... Единствено съм недоволен, че заради тези ваксинации ме предупреждават, че ще ритна камбаната до година или две и аз пиша завещание и завети без да има нужда...Заблуждават ме такива като теб...

преди 7 минути, parmobil написа:

А мен и Astra и Phizer ме излъгаха с плацебо.

Радвайте се че в България внасят само ментета.

Ако не умрете от ваксините от храната няма да ни се размине. Бавно но сигурно.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Ако направи това ще го черпя.

а какво ще стане които пръскат от самолети  с химия - ваксинирани и неваксинирани

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Овчата ти глава само самолети сънува...Когато не можеш да заспиш,сигурно ги броиш насън за да се унесеш...

а ти се оправдаваш с ваксините затова че пръскаш да сме болни - колко ли дози ваксини има резервоара на самолета Бг,- Испания

преди 12 минути, В. Велев написа:

Радвайте се че в България внасят само ментета.

Ако не умрете от ваксините от храната няма да ни се размине. Бавно но сигурно.

Познавам един дето е с три или четири ваксини, който е почти на 90 години и още мърда...Даже яде всеки ден.                Една комшийка почина на 94 години и тя с три ваксини. Носеха й храна всеки ден...от това ще да е...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Познавам един дето е с три или четири ваксини, който е почти на 90 години и още мърда...Даже яде всеки ден.                Една комшийка почина на 94 години и тя с три ваксини. Носеха й храна всеки ден...от това ще да е...

Я са им били я сестрата ги е съжалила и им сложила физиологичен разтвор.

току-що, В. Велев написа:

Я са им били я сестрата ги е съжалила и им сложила физиологичен разтвор.

То туй ясно, то и с мен явно е било така, но храната как не ги е уморила на тази възраст? Всъщност е уморила само единия чак на 94 години. Защо след толкова много време?

преди 20 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ти като видиш един човек за няколко минути, след повече от година помниш ли го? 

...е как няма да го запомниш?...

...отиваш доброволно,като опитна мишка,да участваш безплатно в експеримент с инжектиране на неизвестно вещество,обявено от фармамафията за ,,ваксина"...

...която ,,ваксина"...

...първо-щеше да ви ,,предпази"...

...второ-абе няма да ви предпази,ама ще изкарате вирОса леко...

...трето-абе може и да не го изкарате леко...

...четвърто-абе може и да умрете,ама ще умрете здрави...не като онези ,,глупави антиваксъри" дето не вярват че науката толкова е напреднала,че няма нужда да се чакат 20 години минимум за да се обяви и одобри един препарат за истинска ваксина...

...е те такива работи...

То туй ясно, то и с мен явно е било така, но храната как не ги е уморила на тази възраст? Всъщност е уморила само единия чак на 94 години. Защо след толкова много време?

Точно това е работата. За храната става въпрос. Като на младини са яли качествено и са живяли здравословно, имунната им система е много здрава и сега живеят много и издържат и на не тествани и узаконени ваксини, и на лоша храна. Просто имунната им система е в ред.

преди 1 минута, _nib_ написа:

...е как няма да го запомниш?...

...отиваш доброволно,като опитна мишка,да участваш безплатно в експеримент с инжектиране на неизвестно вещество,обявено от фармамафията за ,,ваксина"...

...която ,,ваксина"...

...първо-щеше да ви ,,предпази"...

...второ-абе няма да ви предпази,ама ще изкарате вирОса леко...

...трето-абе може и да не го изкарате леко...

...четвърто-абе може и да умрете,ама ще умрете здрави...не като онези ,,глупави антиваксъри" дето не вярват че науката толкова е напреднала,че няма нужда да се чакат 20 години минимум за да се обяви и одобри един препарат за истинска ваксина...

...е те такива работи...

Не се заглеждам в чужди жени... Как да ги запомня? Когато не бях ваксиниран боледувах около месец от ковид. Сега го нямам този проблем. Само ме плашат такива като тебе, че ще се гътна от ваксините. 

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Когато не бях ваксиниран боледувах около месец от ковид. Сега го нямам този проблем. Само ме плашат такива като тебе, че ще се гътна от ваксините. 

Признай си,колко пъти в годината те тръшка „ковида“.Няма начин да го избегнеш ,понеже ти е надупчен насилствено в организма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.