Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Някакви си 38 хиляди в България за две години.... То туй не е пандемия, а разчистване на кекавите...

Аз съм скептичен към всякакви числа, защото виж в момента какво показва НСИ- https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици

-за тях времето все едно е спряло на 12.02.2024г

😂

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 10 минути, ivanivanov3 написа:

Аз съм скептичен към всякакви числа, защото виж в момента какво показва НСИ- https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици

😂

След месец пак ще публикуват. Кое не ти харесва?

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

Извънредно: Тръмп ще отнеме федералното финансиране на училища, които налагат ваксини срещу COVID...

Президентът Доналд Тръмп подписа изпълнителна заповед за спиране на финансирането на училища, университети и други образователни агенции, които изискват ваксини срещу COVID-19 за ученици и персонал. Заповедта нарежда на секретаря на HHS Робърт Ф. Кенеди младши и на министъра на образованието да създадат план за прекратяване на мандатите.

14 февруари 2025 г.  federal-funding-covid-vaccine-mandate-fe

само че в статията не се казва, че вече никой не задължава - яко продължаваш да проверяваш тъпотата си:)

преди 3 часа, ivanivanov3 написа:

😂

просто от тогавя спря финансирането на тази статистика, за по седмица:)

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

След месец пак ще публикуват. Кое не ти харесва?

Защо след месец? Нали пише, че е за "умирания по седмици"

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

просто от тогавя спря финансирането на тази статистика, за по седмица:)

Това къде го прочете? Любопитно ми е!

преди 33 минути, ivanivanov3 написа:

Това къде го прочете? Любопитно ми е!

просто статистике се правят за определена година или дори няколко години

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

просто статистике се правят за определена година или дори няколко години

Но тази е  "седмична".До преди да спре се е представяла седмично,а не веднъж на година.

преди 10 часа, ivanivanov3 написа:

Какво пречи да ги публикуват всеки месец, вместо всяка седмица? 

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Какво пречи да ги публикуват всеки месец, вместо всяка седмица? 

Няма прозрачност.

Moжеш ли да четеш? Правиш ли разлика между седмица, месец и година?

😂

преди 14 часа, ivanivanov3 написа:

НСИ- https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици

😂

Дата на актуализация: 12.02.2024 г.

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Няма прозрачност.

Moжеш ли да четеш? Правиш ли разлика между седмица, месец и година?

😂

Дата на актуализация: 12.02.2024 г.

Що да няма, тази година ще актуализират пак. Ако искат и на десителетие могат да го правят. Тогава вече може да си недоволен, щото тия дето са ваксинирани нямало да изкарат толкова, според някои прогнози... Ама ти нали не си от тях?

на 15.02.2025 г. в 18:13, Без умствен капацитет написа:

то и митко не ги слага в цитати - за да изглежда по умен че напълни автомата на който пише - провери колко си тъп:)

Митко не ползва ИИ, а цитира различни сайтове. В този случай наистина е редно да даде линк. Само че когато цитираш ИИ, тогава няма как да дадеш линк, а и си го редактирал по своя преценка...

преди 16 часа, Мечо Хубавеца написа:

Важно е да отбележим, че Natural News е известен с разпространението на конспиративни теории и недостоверна информация. Според информация от Wikipedia, сайтът е критикуван за разпространение на дезинформация и псевдонаука.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в САЩ, както и множество други здравни организации по света, препоръчват ваксинацията срещу COVID-19 за бременни жени. Тези препоръки се базират на научни изследвания, които показват, че ваксинацията е безопасна и ефективна както за майката, така и за плода. Бременните жени са изложени на по-висок риск от тежко протичане на COVID-19, което прави ваксинацията особено важна за тяхната защита.

Когато се сблъсквате с информация от източници като Natural News, е препоръчително да проверявате фактите и да се консултирате с надеждни и утвърдени здравни организации или медицински специалисти. Това ще ви помогне да получите точна и основана на доказателства информация относно здравето и ваксинацията.                                Няма да пиша, дали горното е цитат, а и не съм длъжен. Всеки сам да си преценява. 

Туй не беше за теб Joss Bomon, но чети, може някой ден да се образоваш и престанеш да пишеш глупости. В някой друг живот .... в този няма да стане...

преди 16 часа, Мечо Хубавеца написа:

Важно е да отбележим, че Natural News е известен с разпространението на конспиративни теории и недостоверна информация. Според информация от Wikipedia, сайтът е критикуван за разпространение на дезинформация и псевдонаука.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в САЩ, както и множество други здравни организации по света, препоръчват ваксинацията срещу COVID-19 за бременни жени. Тези препоръки се базират на научни изследвания, които показват, че ваксинацията е безопасна и ефективна както за майката, така и за плода. Бременните жени са изложени на по-висок риск от тежко протичане на COVID-19, което прави ваксинацията особено важна за тяхната защита.

Когато се сблъсквате с информация от източници като Natural News, е препоръчително да проверявате фактите и да се консултирате с надеждни и утвърдени здравни организации или медицински специалисти. Това ще ви помогне да получите точна и основана на доказателства информация относно здравето и ваксинацията.                                Няма да пиша, дали горното е цитат, а и не съм длъжен. Всеки сам да си преценява. 

преди 33 минути, Мечо Хубавеца написа:

Туй не беше за теб Joss Bomon, но чети, може някой ден да се образоваш и престанеш да пишеш глупости. В някой друг живот .... в този няма да стане...

giphy.gif

Tа кой казваш да се образова?

😂

wiki.jpg

https://www.google.com/search?q=is+wikipedia+a+reliable+source&oq=is+wikipedia&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgCEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYOTIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIHCAQQABiABDIHCAUQABiABDIHCAYQABiABDIHCAcQABiABDIHCAgQABiABDIHCAkQABiABNIBCjEwNzIxajBqMTWoAgiwAgHxBRJk7uTVIDrm&sourceid=chrome&ie=UTF-8

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Нали щеше да ме слагаш в игнора бре, пишманмечка?! Тик-так, тик-так... :hush:

преди 36 минути, Мечо Хубавеца написа:

https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_News   Чети и за теб се отнася. Залят си с дезинформация.

...написа човекът, който дава за източник сайт, в който почти всеки може да редактира и добавя.

giphy.gif

преди 18 минути, ivanivanov3 написа:

...написа човекът, който дава за източник сайт, в който почти всеки може да редактира и добавя.

giphy.gif

Хайде вземи го редактирай и му добави и после ни осведоми.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Хайде вземи го редактирай и му добави и после ни осведоми.

преди 4 часа, ivanivanov3 написа:

Лекарка издавала фалшиви COVID сертификати, част от „ваксинираните“ били в чужбина

https://www.flagman.bg/article/343116

,,Дадоха я на съд

Шокиращо разкритие разтърси медицинските среди в Асеновград! 34-годишна лекарка е предадена на съд, след като бе уличена в генериране на фалшиви COVID сертификати за цели 23 души, без реално да ги е ваксинирала...

...Разследването разкрива, че част от „имунизираните“ дори не са били в страната в деня на фиктивната си ваксинация! Някои от тях са платили между 150 и 300 лева на мистериозен посредник, за да се сдобият с документа, докато други са получили сертификатите безплатно."....

...цели 23-ма....ръйш ли...

...и пак тънко е взимала жената...

...аз се изръсих с 5 стотака да купя на жена ми...

...че трябваше да ходи на лекции и практика...

...либераст-глобалистите обърнаха всичко наопаки...

...вместо те да плащат на участници в експеримент...

...хората трябваше да плащат че вече са ,,участвали"...

...а някои платиха скъпо-с живота си...

,,Хайде де!

17.02.2025 13:53:33
1
24

Медал трябва да дадат на тази лекарка, а не да я съдят!"

,,merd
17.02.2025 15:20:28
0
4

Жената е ГЕРОЙ! Боже, какви боклуци я гонят!"
преди 32 минути, Мечо Хубавеца написа:

Какво си редактирал? Покажи ни. Как ще ни докажеш, че си го направил ти ?

Нищо не съм редактирал.

Но поне да беше прочел препратката към самата Уикипедия, където се твърди, че не е достоверен източник.

Или питай бота 🤣

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

Нищо не съм редактирал.

Но поне да беше прочел препратката към самата Уикипедия, където се твърди, че не е достоверен източник.

Или питай бота 🤣

Това е класическа стратегия – когато някой не харесва информацията, която му представяш, атакува източника вместо самото съдържание. Ако човек смята, че Wikipedia не е достоверен източник (което самата Wikipedia признава за някои теми), тогава би трябвало да приложи същия стандарт и към Natural News, който е многократно разобличаван за разпространение на дезинформация.    А защо тогава приемаш Natural News за достоверен източник?  По какъв критерий решаваш кой източник е достоверен? 

Така ще се разбере дали изобщо имаш някакви обективни стандарти или просто вярваш в това, което ти пасва на убежденията.

преди 3 часа, _nib_ написа:

Лекарка издавала фалшиви COVID сертификати, част от „ваксинираните“ били в чужбина

https://www.flagman.bg/article/343116

,,Дадоха я на съд

Шокиращо разкритие разтърси медицинските среди в Асеновград! 34-годишна лекарка е предадена на съд, след като бе уличена в генериране на фалшиви COVID сертификати за цели 23 души, без реално да ги е ваксинирала...

...Разследването разкрива, че част от „имунизираните“ дори не са били в страната в деня на фиктивната си ваксинация! Някои от тях са платили между 150 и 300 лева на мистериозен посредник, за да се сдобият с документа, докато други са получили сертификатите безплатно."....

...цели 23-ма....ръйш ли...

...и пак тънко е взимала жената...

...аз се изръсих с 5 стотака да купя на жена ми...

...че трябваше да ходи на лекции и практика...

...либераст-глобалистите обърнаха всичко наопаки...

...вместо те да плащат на участници в експеримент...

...хората трябваше да плащат че вече са ,,участвали"...

...а някои платиха скъпо-с живота си...

,,Хайде де!

17.02.2025 13:53:33
1
24

Медал трябва да дадат на тази лекарка, а не да я съдят!"

,,merd
17.02.2025 15:20:28
0
4

Жената е ГЕРОЙ! Боже, какви боклуци я гонят!"

А така, тук във форума има такъв, който е дал рушвет, за да се отърве от жена си, с надеждата да я тръшне ковидът. Получи ли ти се или още те мъчи гадината? :)  

преди 18 минути, Мечо Хубавеца написа:

Това е класическа стратегия – когато някой не харесва информацията, която му представяш, атакува източника вместо самото съдържание. Ако човек смята, че Wikipedia не е достоверен източник (което самата Wikipedia признава за някои теми), тогава би трябвало да приложи същия стандарт и към Natural News, който е многократно разобличаван за разпространение на дезинформация.    А защо тогава приемаш Natural News за достоверен източник?  По какъв критерий решаваш кой източник е достоверен? 

Така ще се разбере дали изобщо имаш някакви обективни стандарти или просто вярваш в това, което ти пасва на убежденията.

А така, тук във форума има такъв, който е дал рушвет, за да се отърве от жена си, с надеждата да я тръшне ковидът. Получи ли ти се или още те мъчи гадината? :)  

...медуний...

...кЪкто винаги-шляпаш простотии...

...това си беше лично нейно решение-имунитета и е страшно слаб,а и тогава следваше за медицинска сестра...

...ковида я треснА преди това...цял месец я мъчеше...

...каза ми:

- Ако си бия ваксина-този път вече със сигурност ще умра...

...и аз го изкарах ковида...

...едно втрисане-легнах си рано завит с 5 одеяла...

...изпотих се юнашки...

...на другия ден-свеж като репичка...

преди 34 минути, Мечо Хубавеца написа:

.....  А защо тогава приемаш Natural News за достоверен източник?  По какъв критерий решаваш кой източник е достоверен? 

Аз това многократно питам Митето. За него NaturalNews е библия. Толкова глупости, които прекопира оттам, чакам вече години да се случат. Но не би.

преди 43 минути, Мечо Хубавеца написа:

:)  

Никога не съм писал, че тези са златен стандарт за достоверност на фактите.

Явно ме бъркаш с някой.А ако съм ги ползвал като   източник , то е било с препратка в статията им към "научно" издание.

преди 24 минути, _nib_ написа:

...медуний...

...кЪкто винаги-шляпаш простотии...

...това си беше лично нейно решение-имунитета и е страшно слаб,а и тогава следваше за медицинска сестра...

...ковида я треснА преди това...цял месец я мъчеше...

...каза ми:

- Ако си бия ваксина-този път вече със сигурност ще умра...

...и аз го изкарах ковида...

...едно втрисане-легнах си рано завит с 5 одеяла...

...изпотих се юнашки...

...на другия ден-свеж като репичка...

Ако е боледувала от ковид, трябва да минат поне три месеца за да се ваксинира.

Трябвало е да те тресе поне десет дни като мен, после още месец възстановяване, да ти дойде акъла...

преди 6 минути, ivanivanov3 написа:

Никога не съм писал, че тези са златен стандарт за достоверност на фактите.

Явно ме бъркаш с някой.А ако съм ги ползвал като   източник , то е било с препратка в статията им към "научно" издание.

А, сега даде заден ход...Умно...

преди 3 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ако е боледувала от ковид, трябва да минат поне три месеца за да се ваксинира.

Трябвало е да те тресе поне десет дни като мен, после още месец възстановяване, да ти дойде акъла...

...последно ме тресеше цяла зима...

...след като взех глупавото решение да си бия противогрипна ваксина 2004-та...

...до тук ми са опитите и уроците от ,,демократичните" ваксини...

...ще си лЕжа само на комунистическите вече...

...миналата седмица-петък вечер и събота изкарах грип ли беше,вирус ли някакъв?...

...първо бригадира излезе от сряда в болнични...

...петък единия колега отсъстваше...

...днес(да не чуе дявола) само аз бях ,,шен"...

...бригадирчето още се възстановява...

...колегата който отсъстваше в петък каза:,,цялата кожа ме боли" и е с променен глас...

...другия колега и той с променен глас и двата дни вдигал 40°...бъзикнах го:-хората вдигат щанги,ти градуси...

...та да ви кажа един номер...

...вземете си лист и химикалка...

...взехте ли?...

...пишете:

...ДАФИНОВ ЛИСТ...

...значи с четири чаши чай и два парацетамола за ден и половина...

...тва е...

...жената си беше взела един овлажнител ли се води? пуска пара едно такова...

...после и инхалатор че получава задух...

...тя преди време пи дафинов чай една седмица...

...не съм я виждал скоро да ползва машинариите...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.