Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

на 17.02.2025 г. в 23:47, Мечо Хубавеца написа:

"Има значителна разлика между противогрипните ваксини от 2004 г. и тези през 2025 г. Основните разлики са:

1. Технология на производство

• През 2004г. основно се използват продължителни инактивирани ваксини (с три щама на вируса).
    • В днешно време преобладават четиривалентните ваксини (с четири щама), които осигуряват по-добро покритие.
  2. Щамов състав

• Всяка година Световната здравна организация (СЗО) препоръчва актуализация на ваксините спрямо циркулиращите щамове. Вирусите, включени във ваксината от 2004 г., вече не са същите като тези през 2025 г.
    • Съвременните ваксини са по-добре адаптирани към актуалните варианти на грипния вирус.
  3. Видове ваксини

• Днес има високодозови ваксини за възрастни хора, които осигуряват по-силен имунитет."

...нек' си има разлики...

...я нема да рискувам...

...'секи сам си преценя...

...апропо за този грип дето споменах...

...всички тук на работа се оправихме с изключение на двама които го влачат втора седмица и...отсъстват...

...и двамата са...,,ваксинирани" и с по три бустера...

...случаЕност?...

...не мислА...

преди 4 часа, Мечо Хубавеца написа:

Ботът се ползва масово за улеснение. Понякога допуска грешки и трябва да се поправя, както се налага да се поправят хора като теб, които разпространяват дезинформация. Убеден съм, че не ти плащат за това, а го правиш от глупост.

...масово?...

...той и фейсо се ползва ,,масово"...

...ма я-не...

...то си пише в съглашението:

,,...ще събира информация за вас..."

...,,Звучи примамаливо...но не"-каза с дрезгав преправен глас Вал Килмър,преоблечен като жена, във филма ,,Уилоу" след предложението на един викинг:

- Много си хубава!Искаш ли да те заплодя?"...

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 часа, Мечо Хубавеца написа:

И това щото са ги наболи с ваксини? Писах го повече от веднъж. Военните учения често взимат жертви, но без тях армията е неподготвена за война.

Първи и основен принцип при медицината-

DO NO HARM !!!

Аналогията ти с война не е уместна.

„Те откраднаха практиката му“: Медицинският съвет прекрати дело срещу канадски лекар, поставил под съмнение ваксините срещу COVID...

18 февруари 2025 г. Обвиненията срещу д-р Чарлз Хофе от Литън, Британска Колумбия, лекар в спешното отделение с над 30 години опит , се проточиха от 2022 г.

Хофе се разтревожил от нарастващия брой нежелани реакции, които е наблюдавал при своите пациенти, след като са получили ваксини срещу COVID-19 . Той подаде 14 доклада за наранявания от ваксини сред собствените си пациенти и написа отворено писмо до провинциалния здравен служител Бони Хенри през април 2021 г. със своите опасения.

В писмото Хофе казва, че един от ваксинираните му пациенти, 72-годишен мъж, е починал внезапно. Други пациенти са имали анафилаксия или продължителни „продължаващи и инвалидизиращи неврологични дефицити“.

Скоро след това работодателят на Hoffe, Interior Health, отмени болничните му привилегии и CPSBC започна разследване срещу Hoffe. Разследването доведе до цитиране през февруари 2022 г. и три обвинения в неправомерно поведение, съобщи The Epoch Times.

В цитата се твърди, че Hoffe публикува публикации в онлайн платформи, в които се посочва, че ивермектинът е „препоръчително лечение за COVID-19“, че ваксините срещу COVID-19 причиняват вреди като кръвни съсиреци , неврологични увреждания, безплодие и смърт и че ваксинираните могат да изложат на риск неваксинираните .

CPSBC твърди, че публикациите на Hoffe за „ваксинации, лечения и обществени мерки, свързани с COVID-19“ са „подвеждащи, неправилни или подстрекателски“.

В изявление, предоставено от CPSBC на Castanet, бордът заяви, че е започнал разследвания срещу лекари, които са изразили „ неквалифицирани мнения, несъвместими с широко приетите възгледи на професията“ по време на пандемията от COVID-19.

Тези мнения включват интервю от юли 2021 г., в което Хофе предупреди, че най-лошото „тепърва предстои“ по отношение на нараняванията от ваксина срещу COVID-19.

На митинг през септември 2021 г. пред Кралската вътрешна болница в Камлупс, Британска Колумбия, Хофе държеше знак, който гласеше „ Кажете не на инжекцията срещу съсиреци “. А на публично събитие през декември 2021 г. Хофе нарече ваксините срещу COVID-19 „смъртоносни“, добавяйки, че получаването на ваксина „е като руска рулетка . Никога не знаеш какво ще получиш.”

Хофе каза, че заплашването на лекари и преследването на лица, подаващи сигнали за нередности, „създава илюзия за консенсус“.

„Тъй като заплашените лекари мълчат, това допълнително отчуждава подателите на сигнали и намалява доверието им в очите на обществеността. Медицинските власти ги дискредитират, като заявяват, че не са в съответствие с останалата част от професията, която е заглушена от страх“, каза Хофе.

преди 8 часа, ivanivanov3 написа:

Разбира се, че не!

По-скоро, защо инвалидизираха и умряха толкова много дечица след убождане, както и толкова хора в разцвета на живота и силите си!?

преди ваксината защо пак имаше детска смъртност - щом сега мрът от ваксината, преди от какво са мрели

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

студен тчето което искало да стане лекар са го скъсали на изпита:D мите какво ще кажеш да идем в някой МУ и да ги питаме късат ли на изпити

мите пак показваш на тъпомера че си щедър към него:D

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

студен тчето което искало да стане лекар са го скъсали на изпита:D

Овчи.на теб трябва да ти се показва и обяснява всеки път ли? Цитат от статията: „Лекар в спешното отделение с над 30 години опит “

преди 13 часа, Димитър 59 написа:

Овчи.на теб трябва да ти се показва и обяснява всеки път ли? Цитат от статията: „Лекар в спешното отделение с над 30 години опит “

мите вредите не са доказани - болести и умрели има още преди ваксината - според мангъга трябваше да направят същото

а и мите, делото не е прекратено - просто като се наказва лекар с временно спиране на практика - а това е 5 години, забележи че 5 години са сега

на 19.02.2025 г. в 17:27, ivanivanov3 написа:

Първи и основен принцип при медицината-

DO NO HARM !!!

Аналогията ти с война не е уместна.

Тогаз да закрият аптеките.                 Съвсем уместна е. Пандемията си беше война с ковида. 

преди 20 часа, Мечо Хубавеца написа:

Тогаз да закрият аптеките.                 Съвсем уместна е. Пандемията си беше война с ковида. 

Пандемията не беше война срещу настинката,а биологично оръжие срещу хората.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

Ква настинка? Ти се подиграваш с милиони починали от ковида! С туй майтап не бива!

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Ква настинка? Ти се подиграваш с милиони починали от ковида! С туй майтап не бива!

„Почитатели“ на биологичното оръжие...?

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

„Почитатели“ на биологичното оръжие...?

Жертви на биологичното оръжие, което може би е ковидът. Най-вероятно е изпуснат неволно...

21.02.2025 г. // SD Wells // 

Синдромът на лоботомия със съсиреци, известен още като „синдром след ваксинация“, обхваща нацията и изследователи от университета Йейл разкриват за какво защитниците на естественото здраве предупреждават света още в началото на коварната пландемия.

В новаторско проучване изследователи от Йейлския университет разкриха рядък и тревожен синдром, свързан с наночастиците, шипове прион, генно мутиращи мРНК Covid ваксини . Установено е, че състоянието, наречено "постваксинален синдром" (PVS), причинява редица обезпокоителни симптоми, включително мозъчна мъгла, замаяност, шум в ушите и непоносимост към упражнения.

Проучването, ръководено от имунолога д-р Акико Ивасаки, събра кръвни проби от 42 души, страдащи от PVS, и 22 души без него. Резултатите разкриват значителни биологични промени в засегнатите, включително разлики в имунните клетки и наличието на коронавирусни протеини в кръвта им, дори години след ваксинацията.

Едно от най-тревожните открития е, че ваксината изглежда събужда латентен вирус, наречен Epstein-Barr, който може да причини грипоподобни симптоми, подути лимфни възли и проблеми с нервите. Този вирус е често срещан сред възрастните, като засяга повече от девет на всеки десет души в даден момент от живота им. След като е активен, Epstein-Barr може да остане латентен, но може да се активира отново, когато имунната система е отслабена.

Michelle Utter, майка от Флорида, сподели личния си опит с PVS. След като получи ваксината през 2021 г., за да посети своите военни синове, тя внезапно се почувства сякаш „гори отвътре“ и едва успя да издържи достатъчно дълго, за да сготви вечеря. Предишната й атлетичност беше изчезнала и тя се озова да пълзи по пода.

Значителни биологични промени в тялото и мозъка на инжектирана иРНК овца вече са признати от водещи изследователи в Йейл

ИРНК ваксините, произведени от Moderna и Pfizer, може да са увредили трайно десетки милиони животи по света, включително 3 милиона в САЩ. Тези нови открития подчертават необходимостта от по-цялостно разбиране на техните дългосрочни ефекти.

Екипът на д-р Ивазаки също анализира кръвта на 134 души с дълъг Covid и 134 здрави ваксинирани. И двете групи показват признаци на реактивиране на Epstein-Barr, което показва потенциална връзка между ваксината, Epstein-Barr и симптомите след ваксинация. Въпреки че резултатите от проучването са все още предварителни, последиците са значителни . Разпокъсаният характер на системата на здравеопазване в САЩ затруднява идентифицирането на редки странични ефекти и по-големи проучвания се борят да отделят свързаните с ваксината симптоми от несвързаните заболявания.Girl-Brain.jpg

преди 3 часа, Димитър 59 написа:

мите - явно според теб старите и болните са най боеспособната част от населението - ех тези американци , наистина ги направи богати че измислиха тъпомера - сайтовете ти са в американски хостове

също така в момента щом печелят - явно на войната средната възраст е 150 години - щом нямат деца и са стари значи путин правилно си е сложил ботокс - и гордо показва че стои под многоцветното знаме

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

мите такава дума няма - няма да отватрям линка, защото знам че така с подигравки те зариват с човешка рядка тор те зариват само наатурневс:D

преди 3 часа, Мечо Хубавеца написа:

Аааааа, ти си го наричай както си искаш.

И на мен ми казаха веднъж, че съм бил"болен" от това. "Разбрах" го, когато ми казаха,иначе нямаше как. Та недей ми говори за шеги!

😂

преди 7 минути, ivanivanov3 написа:

И на мен ми казаха веднъж, че съм бил"болен" от това. "Разбрах" го, когато ми казаха,иначе нямаше как. Та недей ми говори за шеги!

😂

всеки може да си каше всичко, аз мога да кажа че имаш тумор на дебелото но дали е така

варианта е изследвате - в случая с ковид беше писиар тест

преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

всеки може да си каше всичко, аз мога да кажа че имаш тумор на дебелото но дали е така

варианта е изследвате - в случая с ковид беше писиар тест

Абе,оли, аз съм сигурен, че имам ракови клетки в цялото тяло, а не само в дебелото, но това не ме прави болен!

Вярващите в теорията за "безсимптомно болни" сте и без...мозъчни🤣

преди 1 час, ivanivanov3 написа:

😂

Някои ги лови здраво, други  не, а трети умират... Ти си от вторите и ти е смешно...

преди 37 минути, ivanivanov3 написа:

Абе,оли, аз съм сигурен, че имам ракови клетки в цялото тяло, а не само в дебелото, но това не ме прави болен!

Вярващите в теорията за "безсимптомно болни" сте и без...мозъчни🤣

да човек редовно изпикава разни малки злокачествени образувания поети с храната и въздуха - но си има лимит

21.02.2025 г. // Ланс Д Джонсън // Stethoscope-Medical-Lab-Results-Vaccines
В зашеметяващо разкритие, което потвърждава това, за което мнозина предупреждават от години, учените от университета Йейл откриха тревожни доказателства, свързващи иРНК ваксините срещу COVID-19 с множество инвалидизиращи здравословни състояния. Наречено „постваксинален синдром“ (PVS), това новооткрито състояние включва симптоми като мозъчна мъгла, шум в ушите, замаяност и непоносимост към упражнения. Още по-обезпокоително е, че проучването разкрива, че тези ваксини могат да причинят „различни биологични промени“, включително изчерпване на имунната система, постоянно пиково производство на протеини и реактивиране на пасивни вируси като Epstein-Barr. Констатациите повдигат сериозни въпроси относно безопасността и дългосрочните последици от тези експериментални инжекции.

Откриха нов вирус, казва се HKU5-CoV-2

Chinese team finds new bat coronavirus that could infect humans via same route as Covid-19 | South China Morning Post

Китайците са открили  нов коронавирус, който също се предава от животна на човек. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Откриха нов вирус, казва се HKU5-CoV-2

Chinese team finds new bat coronavirus that could infect humans via same route as Covid-19 | South China Morning Post

Китайците са открили  нов коронавирус, който също се предава от животна на човек. 

вариантите на този вирус ще стават все повече в света, не само при хората има еволюция, но и при вирусите - все пак и те са живи същества, които се адаптират за да оцелеят

едно поколение на хората - са много поколения на вируса, по бързо от нас се размножава - и от там по бързо еволюира

преди 14 часа, Димитър 59 написа:
В зашеметяващо разкритие, което потвърждава това, за което мнозина предупреждават от години, учените от университета Йейл откриха тревожни доказателства, свързващи иРНК ваксините срещу COVID-19 с множество инвалидизиращи здравословни състояния. Наречено „постваксинален синдром“ (PVS), това новооткрито състояние включва симптоми като мозъчна мъгла, шум в ушите, замаяност и непоносимост към упражнения. Още по-обезпокоително е, че проучването разкрива, че тези ваксини могат да причинят „различни биологични промени“, включително изчерпване на имунната система, постоянно пиково производство на протеини и реактивиране на пасивни вируси като Epstein-Barr. Констатациите повдигат сериозни въпроси относно безопасността и дългосрочните последици от тези експериментални инжекции.

мите - май натурневс пак се изходи върху теб - погледни кой е направил изследването - дават се само статии към фейсбук в които дори не споменават за проучването:D

преди 15 часа, Димитър 59 написа:

Откриването на постваксиналния синдром (PVS) едва сега, няколко години след масовата ваксинация, може да се обясни с няколко фактора:

1. Дългосрочни последици се проявяват по-късно

Някои здравословни състояния, особено свързани с имунната система, може да отнемат години, за да се проявят. Ако PVS включва имунно изтощение, хронични възпаления или реактивация на латентни вируси, симптомите може да се появят месеци или години след ваксинацията.

2. Липса на достатъчно данни в началото

По време на първоначалните клинични изпитвания (2020–2021 г.) фокусът беше върху краткосрочните ефекти на ваксините – алергични реакции, тромбози и др. Дългосрочните ефекти можеха да бъдат оценени едва след няколко години реална употреба.

3. Първоначално симптомите са били приписвани на други фактори

Много от симптомите на PVS – умора, мозъчна мъгла, замаяност, сърдечни проблеми – могат да се дължат и на COVID-19 сам по себе си, стрес, други заболявания. Това е затруднило идентифицирането на синдрома като свързан с ваксините.

4. Нарастване на докладваните случаи

С течение на времето все повече лекари и пациенти започнаха да забелязват повтарящи се симптоми при ваксинирани хора. Когато се събраха достатъчно данни, учените започнаха да изследват връзката между ваксините и тези симптоми.

5. Технологията на иРНК е сравнително нова

иРНК ваксините са нов тип ваксини, използвани за първи път масово. Макар да са минали през стандартни изпитвания, дългосрочните ефекти не бяха напълно известни, защото нямаше предишни десетилетни изследвания върху подобна технология.

Какво следва?

Йейл и други институции продължават да изследват PVS, за да определят:

Колко често се среща

Кои хора са най-засегнати

Дали симптомите са временни или перманентни

Какви лечения могат да помогнат

Важно е да се следят нови научни изследвания, за да има по-ясна представа за мащаба и тежестта на този синдром.

преди 35 минути, Мечо Хубавеца написа:

5. Технологията на иРНК е сравнително нова

от 10 години е има в България

мисля че бе още 5 год преди да дойде при нас

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

от 10 години е има в България

мисля че бе още 5 год преди да дойде при нас

На 20 тина години е....Къде по-млада е от мен....

току-що, Мечо Хубавеца написа:

На 20 тина години е....Къде по-млада е от мен....

нали си гледал филми от типа на джеймс бонт и там някви тайни агенти - че ги лекуват от нелечими заболявания с някакви нови технологии

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.