Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Мальчик Бананан написа:

Я обясни сега как се "уталага". Ама, да ми посочиш нещо научно като аргументи. Това да не ти е някаква утайка, че ще се "уталага"? В сифона ли изтича, как точно става? И ако може мнения на коремни хирурзи и пожарникари - не? Абе, някои хора, верно, мислите ли с главите си? Да се "уталожи" вика. Майкооо. Ако ще се гневиш на нещо, питай бат' си Годжи за тея сезонни работници, дето ги пуснаха и след два месеца ще дойдат с "подаръци". Ей съсипа'а тая държава, ве.

И ги пуснаха баш в Англия и Испания, където е най- харна рботата. После ше викат "видяхте ли кво стана, като не си седите по дупките". А вече се видя и от космоса, че разпространението на заразата е едно и също, и с мерки и без мерки. Както беше обяснено и от единствения вирусолог, получил малко ефирно време- НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТЕ ВИРУС С НИКАКВИ МЕРКИ! НЕ МОЖЕТЕ И ДА ГО ЗАБАВЯТЕ ИЛИ ЗАБЪРЗВАТЕ. МОЖЕТЕ САМО ДА СЪСИПЕТЕ И БЕЗ ТОВА РАЗСИПАНАТА ИКОНОМИКА!

преди 26 минути, skalata_73 написа:

Абе я върви на място да провериш, че те медиите много лъжат. Хем ша тръснете по един кючек с брикетите.

Е на него най- добрите му приятели не са цигани и се притеснява да не проявят враждебност. :)

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, _Belial_ написа:

Е на него най- добрите му приятели не са цигани и се притеснява да не проявят враждебност. :)

На тебе пък гледам най-добрия приятел ти е станал Реджеп-плашилото. Да вземете да се вземете с него :)

преди 9 минути, skalata_73 написа:

На тебе пък гледам най-добрия приятел ти е станал Реджеп-плашилото. Да вземете да се вземете с него :)

Тва по някаква 50 % на система ли го сметна? :)

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Ти вече се гърчиш, даже си стигнал дотам, да се аргументираш с твърденията на Путлер, че в Москва не сварвали да приберат труповете.

Няма трупове в Москва.

Оппааа.. пак реджепа хванат в лъжа. Освен онези 50% който мой въпрос /а не твърдение/  извъртя както него му е удобно :) 

Говорех за опашките от линейки , които чакат по 15 часа пред болниците, които не сварват да ги приемат. И не Путлер е казал това, а Путлер хън мън почна да се оправдава и обянсява защо са тези опашки.

Защото вече не можеха да ги крият. Снимки и клипове имаше колкото искаш в каквито искаш медии. И за това никой не спореше, освен теб.

Така че, освен с лъжи с друго не се занимаваш, но си е за твоя сметка :)  Така и не ми каза защо обърна палачинката и говориш изцяло червена пропаганда и опорки п отемата.

преди 2 часа, Anne написа:

ИСКАМ ДА СЕ СДОБИЯ С ЗНАМЕ НА ЕС И ДА ГО ИЗГОРЯ ПУБЛИЧНО!

Какво общо има ЕС със световната пандемия ? Да, виждам че за всичко те са ти виновни. Само че фактологията не е на твоя страна.

От ЕС  бяхме и все още сме на далавера впредвид това че внасяме по малко пари отколкото ползваме от тях. Стокои товарооборота е също на рекордни нива .

Защо искаш да режеш клона на който седим ?  сега отварят и  париоте от целенасочени фондове да могат да се ползват парите за справяне с вируса.

Искаш си "матушката" дето ще ни храни ? Никога не ни е хранела, няма и да го направи.А само ни изнудва и дои. Пак добре че ей го на под натиска на ЕС ни върнаха едни милиони за газта.

Отделно те самите руснаци трябва да мислят кой ще ги храни.

преди 13 минути, skalata_73 написа:

Щото пеят едни и същи фейкове и лъжи.

Има и една поговорка...."краставите магарета през 9 баира се надушват" :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Щото ЕС ще ни залее с ГМО плодове и зеленчуци, които водят до рак! А това е чист геноцид!

Не желаем ГМО!

Искаме си истинската храна, дето мутрафона я даде на гнусните араби!

По същия начин би дал част от България на лудия Ердоган!

преди 4 минути, miro20 написа:

Щото пеят едни и същи фейкове и лъжи.

Има и една поговорка...."краставите магарета през 9 баира се надушват" :) 

Видния магаролог Миро 50! Магаролог и магаре е едно и също... на 50 %. :)

преди 52 минути, skalata_73 написа:

Абе я върви на място да провериш, че те медиите много лъжат. Хем ша тръснете по един кючек с брикетите.

Аз не съм медицинско лице, че да проверявам. Пък и избягвам да посещавам такива райони.

А медиите въобще нямаше да си траят, ако имаше жертви на настинката. Щяха да ни информират с нечувана ярост ежечасно и ежеминутно.

преди 4 минути, Anne написа:

Щото ЕС ще ни залее с ГМО плодове и зеленчуци, които водят до рак! А това е чист геноцид!

Не желаем ГМО!

Искаме си истинската храна, дето мутрафона я даде на гнусните араби!

По същия начин би дал част от България на лудия Ердоган!

Е ти откъде разбра каква точно храна е пратена на "гнусните араби" ??

преди 1 минута, miro20 написа:

Е ти откъде разбра каква точно храна е пратена на "гнусните араби" ??

Казаха си го по новините!

https://btvnovinite.bg/bulgaria/balgarija-izprati-32-t-hrana-na-oae-a-te-medicinski-konsumativi.html

И не стига, че лицемерно говорят за "подкрепа за българската икономика", ами в мая град нямаше от течните бои за яйца на фирма "Весаче", имаше само на "Доктор Йоткер" дето кой ги знае колко са безопасни...............

Искат всички да развием рак и да измрем!

НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГЕНОЦИД!

преди 8 минути, Anne написа:

Казаха си го по новините!

https://btvnovinite.bg/bulgaria/balgarija-izprati-32-t-hrana-na-oae-a-te-medicinski-konsumativi.html

И не стига, че лицемерно говорят за "подкрепа за българската икономика", ами в мая град нямаше от течните бои за яйца на фирма "Весаче", имаше само на "Доктор Йоткер" дето кой ги знае колко са безопасни...............

Искат всички да развием рак и да измрем!

НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГЕНОЦИД!

Ани, всички умираме, нали знаеш? Стресът, който в момента бива нагнетяван в хората е много по-опасно явление и предразположение за развитие на ракови болести, отколкото салатка с антибиотик.

преди 13 минути, Anne написа:

Не бе, това ясно . Питах как позна че това са "истински храни" а не същите ГМО-та което са пратили  към "гнусните араби" ?

Тестове някакви ли си правила , или си видяла такива тестове ???

Твоите "тълкования " са доста спекулативни.

Това е като някой да тълкува слънце и дъжд. Някой казва - ах това гадно слънце дето е изсуши и ми причинява рак.... за други тази новина е ... "благодатно слънце, даващо светлина на зеленчуците и природата".

Или "заваля дъжд" . за теб е "гаден студен, разболяващ дъжд" . За друг е... "подпомагащ ценен за изхранването ни , за градините ни, напояващ благодатен дъжд"

преди 17 минути, Anne написа:

"Доктор Йоткер"

Всъщност, са доста качествени и търсени продукти.Нали си фен на бг мамма ? Я виж какво ще ти препоръчат за месене, готвене, боядисване и т.н. :) 

преди 3 минути, Мальчик Бананан написа:

Ани, всички умираме, нали знаеш? Стресът, който в момента бива нагнетяван в хората е много по-опасно явление и предразположение за развитие на ракови болести, отколкото салатка с антибиотик.

ГМО не е антибиотик! ГМО влияе на гените и ги унищожава,  има много доказани случаи на рак след консумиране на ГМО!

Малко ли ми е, че като бебе са ме ползвали за опитно свинче, заради което не чувам, че и сега пак?

Не и не!

Искам си истинска храна, нашата си храна, искам да имам възможност наистина да подкрепям българскат икономика!

А и след като ни пуснат, празниците ще са минали и ние какво да празнуваме? Какво, ми отговори? Щото и Гергьовден няма да може да празнуваме, и 1 май, а за 9 няма да има парад за радост на гнусните САЩ и ЕС, 24 май е под въпрос, но пък и тогава не се ходи на църква, 1 юни е за децата,  а на 2 ко знае дали няма да забранят на хората да идат на връх Вола................... Борисов не иска нови събирания като това на Шипка................видяхтеи колко го издразни българщината..................

А на Петровден хората не ходят по църкви, ходят само именниците, и то да запалят по една свещ!

И за Кръстовден ще забранят да се ходи на Кръстова гора!

А на Бъдни вечер в тоя студ няма как да ходя на църква! Нито ще купувам изкуствени елхи!

Не мога да повярвам какво доживях да видя - умопобъркан свят, управляван от масони и гейове!

След като свърши всичко това, хората ще ги е страх да се докосват, прегръщат и целуват,  да се поздравяват по нормалния начин, да се редят на нормални опашки и да се тълпят в църквите!

Това е открита война срещу християнството и нормалното човечество!

Видяхте ли гнусния  еврогейски поздрав с лактите?

Видяхте ли как са на път да забранят книжните пари?

Искат да живеем във вечен страх!;

А борисов ще ни управлява до смъртта си! Щото няма луд, който да го елиминира! Без него ГРОБ ще се разпаднат и разбягат като мишки!

Снощи гледах един позабравен филм. Позволих си днес малко да го клъцна и да го натъкмя откъм две сцени, но не съм специалист, не съдете едиторските ми способности. Youtube съответно го блокна точно две секунди след като го качих- то автоматично става де, така че го качих на един тролски fb акаунт. Филмът е "Network", годината е 1976. Уважете труда ми и му отделете 9 минути. Има вградени субтитри, ако Английският ви притеснява.

https://www.facebook.com/kris.kristoferson.12/videos/2625111724399708/?notif_id=1587110650138256&notif_t=video_processed&ref=notif

преди 1 минута, Anne написа:

А борисов ще ни управлява до смъртта си! Щото няма луд, който да го елиминира! Без него ГРОБ ще се разпаднат и разбягат като мишки!

Има. Има даже няколко луди вече. Тая делегация в Дубай, нали не мислиш че наистина беше заради някакви бартери?Щото в Дубай си нямат храна? Сам Свети Дебелян отиде като при великия везир, с подаръци, песни и програма, да го кандърдисва да му даде Божков. Той обаче му даде фурми! Да хапне. И му рече "заповядай пак. Много ми харесаха подаръците ти." Страх го тресе Баце, че тия дето ще се разправят с него, са същите като него! Не някакъв си народ, който няма да го избере или ще го свали от власт, и просто ще забрави...

преди 10 минути, Kiddo69 написа:

Снощи гледах един позабравен филм. Позволих си днес малко да го клъцна и да го натъкмя откъм две сцени, но не съм специалист, не съдете едиторските ми способности. Youtube съответно го блокна точно две секунди след като го качих- то автоматично става де, така че го качих на един тролски fb акаунт. Филмът е "Network", годината е 1976. Уважете труда ми и му отделете 9 минути. Има вградени субтитри, ако Английският ви притеснява.

Филма го има преведен може да се гледа онлайн на сайтове за филми, що си си правил труда? За беля, не на всички сайтове за филми го има и на тези които го има, има лек проблем с пренасочвания като кликваш да се проиграва, но като захапе видеото си е ок.

преди 6 минути, _Belial_ написа:

Има. Има даже няколко луди вече. Тая делегация в Дубай, нали не мислиш че наистина беше заради някакви бартери?Щото в Дубай си нямат храна? Сам Свети Дебелян отиде като при великия везир, с подаръци, песни и програма, да го кандърдисва да му даде Божков. Той обаче му даде фурми! Да хапне. И му рече "заповядай пак. Много ми харесаха подаръците ти." Страх го тресе Баце, че тия дето ще се разправят с него, са същите като него! Не някакъв си народ, който няма да го избере или ще го свали от власт, и просто ще забрави...

Обаче никой до момента не му е сторил нищо!

Да ви кажа, ако го убият, ще съм най - щастливият човек на света! И ще празнувам! Може би сама, може би без музика, защото вече не чувам, но ще празнувам! Ще съм адски щастлива да се отървем от този тиранин! И да видя страха в очите и душите на неговата шайка и неговите близки! От страх всички ще се изнесат за САЩ! Защото знаят, че народът ще им се наточи!

И като излезе как са живяли за наша сметка и на нас гръб - следват БЪЛГАР-езит  и забрана на гнусната демонокрация!

Ще си възстановим отношенията с Русия,э и този път ще е завинаги! Ще поискаме тук руски бази и войници, руски оръжия и да видим Ердоган как ще посмее да ни нападне!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ми кой.  

Май ти харесва да се гърчиш

Не. Харесва ми как ти се гърчиш  и оплиташ в лъжите си. Ето ти пак отговора ми :

Оппааа.. пак реджепа хванат в лъжа. Освен онези 50% който мой въпрос /а не твърдение/  извъртя както него му е удобно :) 

Говорех за опашките от линейки , които чакат по 15 часа пред болниците, които не сварват да ги приемат. И не Путлер е казал това, а Путлер хън мън почна да се оправдава и обянсява защо са тези опашки.

Защото вече не можеха да ги крият. Снимки и клипове имаше колкото искаш в каквито искаш медии. И за това никой не спореше, освен теб.

Така че, освен с лъжи с друго не се занимаваш, но си е за твоя сметка :)  Така и не ми каза защо обърна палачинката и говориш изцяло червена пропаганда и опорки п отемата.

преди 25 минути, Anne написа:

Не мога да повярвам какво доживях да видя - умопобъркан свят,

И аз не мога да повярвам . Но след като те прочетох, вече и аз вярвам.

преди 3 минути, Anne написа:

Ще си възстановим отношенията с Русия,э и този път ще е завинаги! Ще поискаме тук руски бази и войници, руски оръжия и да видим Ердоган как ще посмее да ни нападне!

:giggle1::party4:

Само да ти припомня че Путя и Ердоган са първи приятели. С кеф ще ни схрускат и изплюят.

Най голямата джамия в континентална Европа е... в РФ. Само ти припомням...  :) 

реджепчо, яко си нагази сам с тази лъжа за 50% /цитирах ти точните ми думи от 4 април/ и колкото повече се въртиш , нали знаеш .. както във фекалии.. - само се оцапваш и излагаш още повече. :) 

Ама гърчи се... :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Anne написа:

Ще си възстановим отношенията с Русия,э и този път ще е завинаги! Ще поискаме тук руски бази и войници, руски оръжия

И един мармот който завива шоколад 806

@Anne Откъде тръгна, къде отиде...Можеш да ядеш истински зеленчуци и плодове. Кара ли те някой да ядеш гмо-та? Свързваш се с някоя баба да ти продава истинси зеленчуци, плодове и месо и си купуваш само от нея. За празниците... Да, не можеш. Аз например не мога в момента да съм с близък, с който искам. Подчинявам се на заповед, която не разбирам. Реално никой не ме спира и можех да си хвана влака и да отида... Що се отнася до църквите, хайде стига с това - вяра и религия нямат допирни точки. Още по-малкото с официалната църква. За насаждането на страх и омраза, това ще свърши. Ако и тогава хората не потърсят сметка от управниците си, еми значи това си заслужават.

преди 16 минути, Anne написа:

Обаче никой до момента не му е сторил нищо!

Да ви кажа, ако го убият, ще съм най - щастливият човек на света! И ще празнувам! Може би сама, може би без музика, защото вече не чувам, но ще празнувам! Ще съм адски щастлива да се отървем от този тиранин!

ПИШИ МЕ И МЕН. ЩЕ СЕ СПУКАМ ОТ КЕФ ДА Е ОТ НАРОДА, КАТО ЖИВОТНО, А НЕ ПРОФИСИОНАЛНО.

преди 1 час, skalata_73 написа:

Реджеп-плашилото

Айде и Злобюл почна да се гърчи. А бре, Миро да не те е заразил с гръцкия вирус. Гледам го сваляш. Покажи му онази снимка с мускулите, ама си скрий лицето, да не го уплашиш

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.