Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, _ramus_ написа:

щото ти е скапан и ти не си от тия дето са много в час с браузърите. Но пък нали си велик "подигравач", нали Посочко! :)

Пак си смени картинката - но общото е че все гледат страшно и заплашително - даже и котенцето беше така. Няма по-страшни от аватарите и ника ти.  Няколко други ползват идиотски никове, щото така по-върви театрото, но ти - мнеееее, посоките на света няма как да не са страшни, най-малкото щото ти искаш да са такива. :)

Може и да е скапан, но пък спира всякакви тъпи реклами. И преди да ме мислиш мене как съм с браузърите, вземи се виж, че ще трябва да минаваш трети клас с рушвети!

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, Димитър 59 написа:

Този наистина ще излезе бизнесмен.Колко ли парички е взел от тази платена статийка-поредната плашеща пропаганда.

Я да те питам, какво стана последно в Мадрид превърнаха ли пързалката в морга или не?

преди 14 часа, haidukpikaso написа:

най-послее - Затвориха София !

https://www.expert.bg/macroview/healthy/zatvoriha-sofija-za-dvijenie-1454092.html

изчадия хич да не се завръщат

По думите на вътрешния министър Младен Маринов гражданите са се държали отвратително с полицаите, лъгали са ги с елементарни оправдания и са се гаврили с техния труд. В последните 2 дни над 5000 коли са върнати от КПП-тата на изходите на София.

Тази тема става особено актуална:

https://www.kaldata.com/forums/topic/273072-градовете-са-новите-концентрационни-лагери/?tab=comments#comment-4162012

преди 7 минути, M.Николов написа:

превърнаха ли пързалката в морга или не?

Не го прекъсвай сега - той е зает с мрънкачите в Бг. Таман сега са на върха на днешната вълна, в която се засилват помежду си и са набрали инерция. Нали знаеш всяка нефелна вълничка накрая къде и как свършва - пляс и тва е. Утре пак... и пак.

Изчакай, ръкопляскай... и тогава го безпокой. Че ще те почнат с игрите на подигравки - още ме досмешава като се присетя инфантилите на какви се изживяват в групичката.

преди 2 минути, Lumberman написа:

Тази тема става особено актуална

Не знам дали са лагери, но определено не са полезни такива индивиди които уж празнуват извън София ...

И да ти кажа по-добре, т.е. сега в "провинциите" се диша по-свободно ... ромите по-тихи от тревата която расте ... гледат ме по един особен начин с "бялото на очите", щото съм със софийска регистрация, а българите се радват ...

Та, всяко зло - за добро. Съчувствам на моите близки в София, но съм им занесох агнета и де се вика и това ще надживеем, но определено си изисква нов ред и определено гражданите трябва да видят какво е лишение, че май са се самозабравели ...

Да, знам, че съм краен, но нека определени управници анализират и това и онова ...

преди 4 минути, _ramus_ написа:

Изчакай, ръкопляскай... и тогава го безпокой. Че ще те почнат с игрите на подигравки - още ме досмешава като се присетя инфантилите на какви се изживяват в групичката.

Дреме ми на ...клавиатурата.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Дреме ми на ...клавиатурата.

:) пък на Посочко "му дреме на адблокъра" - все са тъпи рекламите, кво му пука. Не са тъпи само "страшните" му аватари, защото той вярва че е така.

Ай тук компютърджии. Турете един жипиес на боко. Как може самолетите да имат и да се следят на сайт къде хвърчат, а на него да няма.  Току виж се открият поредица контактни лица и не само корона контактни.

преди 11 минути, M.Николов написа:

Я да те питам, какво стана последно в Мадрид превърнаха ли пързалката в морга или не?

То нали ти казах че не е възможно.Пишеха пак по едно време,но в общи линии,че евентуално,ако се наложело,т.е. може би.Реално,кой би направил морга,до голям,пълен постоянно с купувачи супермаркет-Карефур и обиколен с магазини,барове,кино и т.н.

Коронавирус: Германия сбърка, а Швеция се оказа права?

Само така ще се справим с коронавирус: "Две трети от населението трябва да придобият имунитет"

А нашите мерзавци кога ще ни докарат до две трети заразени/изкарали го? Някога? Нещастници. Но по-нещастни трябва да са тези, които им вярват на тия калинки... и самозванци.

преди 38 минути, _Belial_ написа:

Тия искат  да си махна ад блокера. Кажи им да го д..ат от мое име.

При мен не иска; бе, зомбиране!

преди 11 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

И да ти кажа по-добре, т.е. сега в "провинциите" се диша по-свободно ... ромите по-тихи от тревата която расте ... гледат ме по един особен начин с "бялото на очите", щото съм със софийска регистрация, а българите се радват ...

Остави, след като един тук се изцепи, че циганите били единствените със здрав разум в България, какво да очакваш.

преди 2 минути, sliderum написа:

Ай тук компютърджии. Турете един жипиес на боко. Как може самолетите да имат и да се следят на сайт къде хвърчат, а на него да няма.  Току виж се открият поредица контактни лица и не само корона контактни.

сменил си тревичката ли... или така си по принцип?

преди 55 минути, M.Николов написа:

Медиите на мутреевски нещо по-смислено не можаха ли да изфабрикуват? Аз съм мъж на 35 от Англия.... Хубаво - аз съм елф на 102 от Нарния! Да живее крал Оберон!

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

То нали ти казах че не е възможно.Пишеха пак по едно време,но в общи линии,че евентуално,ако се наложело,т.е. може би.Реално,кой би направил морга,до голям,пълен постоянно с купувачи супермаркет-Карефур и обиколен с магазини,барове,кино и т.н.

Е, явно ние тук сме по-добре информирани от вас какво става в Испания, и не се учудвам, като знам как отразяват новините испанските медии.

преди 2 минути, mitosandov написа:

Медиите на мутреевски нещо по-смислено не можаха ли да изфабрикуват? Аз съм мъж на 35 от Англия.... Хубаво - аз съм елф на 102 от Нарния! Да живее крал Оберон!

Слушай циганите и ще живееш дълго и щастливо.

преди 4 минути, karadzha написа:

При мен не иска

Ми и при мен не иска - ма него си го усещат сайтовете - само тъпите реклами му налитат ( що ли така) :) Но пък нали той е минал 3-ти клас.

И - най-вече че такава статия той никога не би прочел - щото такива автори са национални предатели и продажници.

Темата с Дейвид Кореш и сектата му беше дълго време обсъждана. 1993 бях на 9 години и във първи клас (тръгнах на училище на 8, так решиха нашите). Но след случая е имало дълго разследване и съд. Та, помня кадрите с горящата къща и неговата снимка.

Аз ли да съм виновна, че на журналистите трагедиите са любимите им теми и често ги показват?

Преди две години даваха поредица за секти по "Crime Investigation". Научих неща, които не знаех и останах потресена.

И освен това, многознайковци, съм на 36, несамостоятелна и живея с нашите. Пенсионер по инвалидност съм. Още въпроси?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Остави, след като един тук се изцепи, че циганите били единствените със здрав разум в България, какво да очакваш.

Не знам ... какво да ти кажа .... тука на село един обикновен мен ме пита кога ще свърши тая работа, че гладен ... а въпросните негови началници от ромски произход (да бъдим все пак европейци...) нищо не казвал, а иначе там извън България работят, а тука чака-рака ... та ... не знам кой бил със здрав разум или не, но определено някои Царе ...  прочие ... из техните величия се е укрил в "миша дупка" ... и праща малолетни да му пазарува от магазина ...

Явно са в голям размисъл ... техните там какво се водят ....

преди 11 минути, Anne написа:

Аз ли да съм виновна

Никакви въпроси не са нужни повече. Всичко е написано и за нищо не сте виновна... За съвсем нищо.

Добре че сте научила за крайма и сектите от новините и сериалите и сте потресена. Това е чудесно, защото има много сериали и клипчета в интернет, които са чудесни за "ограмотяване" и много ваши рицари из темата следват точно този почин. С радост очаквайте да ви донесат знамето на ЕС, за да си го запалите на терасата.Помолете ги отново, ако забравят - вие го можете добре и те няма начин да не откликнат на такава молба/.

Чудесно е че написахте всичко - щото някои "посочковци" в темата настояваха че им е ясно кога, как и откъде възниквали спомените. Колкото са им ясни и всички останали въпроси, по които са картонени експерти.

Ще се изумите колко много неща от 90 те помня - Желю Желев, приказките за някакви си там боянски ливади ВИС и СИК, световното по футбол 1994, убийството на Андрей Луканов (даже не го знаех кой е). Маллко отклонение - бях в пети клас, когато го убиха. Прибирам се аз един есенен ден от училище, майка ми залепена за телевизора, пише на екрана, че са убили Луканов, и понеже знаех за мутрите и мутренските убийства (вестниците само за това пишеха) и реших, че е убита поредната мутра. И се ядосах, че вместо мама да ме пита как съм, се интересува от мутренско убийство. Чак по - късно разбрах кой е Луканов.

Помня и събитията в Русия, танковете по улиците на Москва (баща ми работеше в Русия тогава), избирането на Елцин, пиянските му изцепки, Бил Клинтън и историята с Моника Люински,  и още много.

Обаче режим на тока не сме имали, нито опашки за хляб. Срещу нас беше хлебарницата, та знам.

Помня и плакатите за президентските избори на Стоянов. Така и не разбрах какво значеше слоганът "Той е."

преди 1 минута, Anne написа:

Ще се изумите колко много неща от 90 те помня

мнее, няма да се изумя. Извинете че ви разочаровам.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

мнее, няма да се изумя. Извинете че ви разочаровам.

Кво да обърнем – написа пост от 2 изречения със само 8 думи:D

преди 10 минути, Anne написа:

баща ми работеше в Русия тогава

а това обяснява много други неща в писанията ви, както и основния уклон. Язов вкара танковете през 91, и образно казано - това беше края на СССР.

Нашите много купуваха вестници през 90 те, а и задължително обядвахме и вечеряхме заедно с новинарските емисии. Та от там знам всичко.

Тогава бяхме деца и не разбрахме защо се появиха пари с много нули. Помня обаче, че беше голям кеф да имаш джобни от 100, 200, 500 или 1000лева. От цени и икономика не разбирахме тогава. След четвърти клас започнахме да се запознаваме с големите числа и се питахме докъде могат да стигнат нулите в парите.

Моята племенница не може да повярва, че сме имали 200 лв. джобни.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.