Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, FusE написа:

Обобщено ваксината е нужна в крайна сметка

1. Не е нужна, защото имаме насреща заболяване, което в 90 % от случаите е без симптоми, 9 % от случаите протича като лека настинка и 0.97 % от случаите се нуждаят от медицински грижи, като само 0.03 % са случаите, в които тежки придружаващи заболявания могат да доведат до смърт, като не е ясно, дали коронавируса ускорява фаталния край или не.

2. Няма ваксина и не може да се направи. 

За това утре на 14. 05. 2020 се събираме в София да искаме оставката на апокалиптусите. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Реджеп Иведик написа:

За това утре на 14. 05. 2020 се събираме в София да искаме оставката на апокалиптусите. 

утре, както казах, ще има снежна буря и поледица
внимай дън са подхлъзнеш, да счупиш крак, ръка глава с некоя чужда помощ
стойте си у вас
ас съм при картофите

преди 8 минути, дръндю написа:

както се каза в предишни постове, болни не се ваксинират, защото може да не преживеят ваксината и после лека им пръст
здравите хора изкарват леко болестта, което обезмисля изработката на ваксина

Не всички случай са такива, наблюдават се случай на съвсем здрави и млади заболели след усложнения починали от Ковид. 

преди 9 минути, FusE написа:

Предлагам да четем истински вирусолог, не като нашия тук, ето какво казва един такъв по темата. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/virusolog-ima-iasna-razlika-mezhdu-gripa-i-koronavirusa-6106742

Няма нещо като коронавирус (в единствено число). Има коронавируси. Дотук.

преди 7 минути, FusE написа:

Предлагам да четем истински вирусолго, не като нашия тук, ето какво казва един такъв по темата. 

https://www.vesti.bg/bulgaria/virusolog-ima-iasna-razlika-mezhdu-gripa-i-koronavirusa-6106742

Една дума- SARS. И го питаш този вируслог защо лъже. Името на ковид 19 е SARS Cov 2.

преди 1 минута, Радул написа:

Една дума- SARS. И го питаш този вируслог защо лъже. Името на ковид 19 е SARS Cov 2.

Не знам дали лъже ако разбирахме от вируси да му опонирам, но... 

преди 1 минута, FusE написа:

Не всички случай са такива, наблюдават се случай на съвсем здрави и млади заболели след усложнения починали от Ковид. 

Брех не млъкна

Някой наема ли се да разтълкува, какво е написал този ?

току-що, FusE написа:

Не знам дали лъже ако разбирирахме от вируси да му опонирам, но... 

Ти, че не разбираш, или се правиш, че не разбираш и валяш темата в калта е ясно.

Радул много добре разбира какво пише. И е съвестен, казва истината.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Брех не млъкна

Някой наема ли се да разтълкува, какво е написал този ?

Хайде да четем отново, малко като в детската градина се получи... 

https://news.bg/world/tezhkite-sluchai-na-covid-19-pri-zdravite-i-mladi-hora-sa-zaradi-genite-ili-virusniya-tovar.html

преди 2 минути, FusE написа:

наблюдават се случай на съвсем здрави и млади заболели след усложнения починали от Ковид. 

определени за здрави от български медици, а дали наистина са били здрави
с тея здравни пътеки дека ги измислиха, ако си болен от сърце, но си по здравна пътека за гъз, никой няма да ти обърне внимание на сърцето
многократно съм бил свидетел на таквис нещица

току-що, дръндю написа:

определени за здрави от български медици, а дали наистина са били здрави
с тея здравни пътеки дека ги измислиха, ако си болен от сърце, но си по здравна пътека за гъз, никой няма да ти обърне внимание на сърцето
многократно съм бил свидетел на таквис нещица

Ето защо ние повече от всичи в Европа имаме нужда от бързо намиране на ваксина и лекарство за Ковид, защото зимата ще се повтори и надявам се да не е  в мащаб който се прогнозира. 

преди 5 минути, FusE написа:

Ето защо ние повече от всичи в Европа имаме нужда от бързо намиране на ваксина и лекарство за Ковид, защото зимата ще се повтори и надявам се да не е  в мащаб който се прогнозира. 

и всички "здрави", лека им пръст
чак тогава ще започнат оправданията
ама ней починал от ваксината, а щот е бил болен от некаква друга болест
да видим тогава, дали ще водят статистика на починалите от ваксината

преди 17 минути, FusE написа:

Не знам дали лъже ако разбирахме от вируси да му опонирам, но... 

Ми то е просто. Аз съм Иван Тодоров Живков, ти си Тодор Живков и той твърди, че аз не съм Живков. Щот съм малко по дебел

преди 14 минути, FusE написа:

Като гледам в страните, където се бият ваксини за грип има най-много жертви. Отслабен организъм.

Отдавна мина времето, когато болните китайци от едра шарка духаха на здравите китайци,  за да се разболеят другите от едра шарка и така да се добие имунитет.

* Духаха пояснявам значи с уста правиш вятър. За хора с мръсно подсъзнание.

преди 1 минута, acnekt написа:

Като гледам в страните, където се бият ваксини за грип има най-много жертви. Отслабен организъм.

аве точно това се мъча ут удеве да кажа на Бушона, ама не ми стига акъл, как да му го кажа

преди 8 минути, acnekt написа:

Не съм срещал таква статистика, вероятно е от някой които са против ваксините, но ако не засрташава други хора с неваксинирането, а само себе си то е личен избор дали ще се ваксинираш или не. 

преди 5 минути, дръндю написа:

аве точно това се мъча ут удеве да кажа на Бушона, ама не ми стига акъл, как да му го кажа

Не е така, в Италия ако се вземе за пример там ваксинацията за БЦЖ не се прилага, но за сметка на това са използвани последните години антибиотици за лечение когато не е имало нужда, това се счита че е част от много други причини да се дадат толкова много жертви. 

ваксините са ефективни само за бактерии ве, щот антителата разграждат обвивката им
а обясни, как ще въздействаш на ДНК, щот вируса е това, програма и требе друг вирус да са бори срещу първия
баси, мислителя съм, м?
баш кът Сергееф

преди 1 минута, дръндю написа:

ваксините са ефективни само за бактерии ве, щот антителата разграждат обвивката им
а обясни, как ще въздействаш на ДНК, щот вируса е това, програма и требе друг вирус да са бори срещу първия
баси, мислителя съм, м?
баш кът Сергееф

Дръдни не е ДНК, а РНК почти кат картофите ама не съвсем :D

преди 11 минути, FusE написа:

Не съм срещал таква статистика, вероятно е от някой които са против ваксините, но ако не засрташава други хора с неваксинирането, а само себе си то е личен избор дали ще се ваксинираш или не. 

Ето ти за САЩ

https://www.statista.com/topics/3283/vaccinations-in-the-us/

https://www.statista.com/statistics/244615/share-of-us-persons-who-received-an-influenza-vaccination/

70 процента са си взели микса от ваксини.

преди 4 минути, дръндю написа:

баш кът Сергееф

Той е шефа на катедрата по вирусология тук. 

И точно толкова и прогнозата

70 процента ще бъдат и инфектирани с корона. Толкова, колкото са си всели микса от ваксина УЖ срещу Инфлуенца в САЩ.

Но точно какъв вирус на Инфлуенца, никой не знае. Всяка година е различен.

https://www.businessinsider.de/international/coronavirus-150-million-americans-may-get-infected-2020-3?r=US&IR=T

Multiple experts say up to 70% of Americans could be infected with the coronavirus and 1 million could die if no treatment is found — so people over 60 should 'stay home unless it's critical'

преди 2 минути, acnekt написа:

Ето това също показва ползата от ваксиниране, но в САЩ също не се прилага като задължителна БЦЖ ваксината ,вероятно и други. 

преди 3 минути, FusE написа:

Дръдни не е ДНК, а РНК почти кат картофите ама не съвсем :D

начи РНК гепи инфо от ДНК на вируса и те така се размножава
начи требе нещо да унищожи ДНК на вируса, а не РНК

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.