Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Радул написа:

Не се шашкам. Аз знам че ваксина НЯМА ДА ИМА. Ковид 19 е само репетиция. Дори не съм сигурен дали е генерална или обикновена репетиция. Репетициите обаче зачестиха, което значи че и спектакъла е близо.

"Ще им подпалим панделките"

цар Калоян

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Радул написа:

Аз знам че ваксина НЯМА ДА ИМА. Ковид 19 е само репетиция

Ето ти още един знаеш, световните тайни! Абе как не ви омръзна да дрънкате колко да си запълвате времето!

преди 1 минута, FusE написа:

Ваксина ще има впрегнати са доста държави в това, дори ние разработваме, въпрос е на време да се появи безопоасна ваксина срещу Ковид 19.Репетиция за какво, извънземна инвазия или светована война с  биологично оръжие?

Който ти каже че ще направи ваксина срещу респираторен вирус- лъже! Няма такава възможност. КОлкото има ваксина за птичия грип, толкова ще има и за ковид 19. Иначе яко се работи да- усвояват се бая милиарди.

преди 2 минути, Радул написа:

Който ти каже че ще направи ваксина срещу респираторен вирус- лъже! Няма такава възможност. КОлкото има ваксина за птичия грип, толкова ще има и за ковид 19. Иначе яко се работи да- усвояват се бая милиарди.

Ще почакаме пък ще видим, излишно е да спекулираме, а още по излишно да се плашим и шашакаме. 

преди 3 минути, FusE написа:

Ще почакаме

Има да чааакате. Много е дразнещо, дето не се информирате по въпроса, преди да пишете.

Как е мъжкото на мисирка ?

преди 16 минути, FusE написа:

Ако прочета такъв закон за Ковид 19 ще го постна тук. Не се шашкай без основание, още няма ваксина, произведени дози за всички също, а и как виждаш ваксинация на всички, аз не мога . 

Може да съм пропуснал между клиповете с Катюши и петолъчки , но нещо не видях сериозно споменато какво всъщност е прието. Само някакви спекулации  и фейк простотии от най големите истерици мангъровци тук . :) 

Та... :

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30608047.html

Цитат

Обявяването на извънредна епидемиологична обстановка ще става по предложение на министъра на здравеопазването въз основа на извършена от главния държавен здравен инспектор оценка. Такава ще могат да изготвят и директорите на регионалните здравни инспекции. Министерският съвет ще има последната дума.

Според приетите промени всеки, който се е заразил с COVID-19, подлежи на задължителна изолация или болнично лечение. По този начин коронавирусът попада в същата графа с холера, чума, вариола, жълта треска, вирусни хеморагични трески, дифтерия, коремен тиф, полиомиелит, бруцелоза, антракс, малария, тежък остър респираторен синдром и туберкулоза.

Всички заболели подлежат на задължителна изолация и/или болнично лечение. Не се прие предложението на Георги Михайлов от левицата COVID-19 да отпадне от този списък.

Депутатите гласуваха на задължителна карантина да подлежат контактни лица на лица, болни от изброените заразни болести. На задължителна карантина може да подлежат и лица, които са влезли на територията на страната от други държави.

Контактните лица не може да откажат извършването на изследване с цел установяване на носителство на заразна болест, гласуваха депутатите.

преди 3 минути, miro20 написа:

Може да съм пропуснал между клиповете с Катюши и петолъчки , но нещо не видях сериозно споменато какво всъщност е прието. Само някакви спекулации  и фейк простотии от най големите истерици мангъровци тук . :) 

Та... :

https://www.svobodnaevropa.bg/a/30608047.html

Това съм го чел и аз, но никъде не пише че ще се ваксинират всички с несъществуваща ваксина, а още по малко чипосване прикрито от ваксина. 

Също намирам това в цитата за много правилно решиние  

Цитат

Според приетите промени всеки, който се е заразил с COVID-19, подлежи на задължителна изолация или болнично лечение. По този начин коронавирусът попада в същата графа с холера, чума, вариола, жълта треска, вирусни хеморагични трески, дифтерия, коремен тиф, полиомиелит, бруцелоза, антракс, малария, тежък остър респираторен синдром и туберкулоза.

преди 14 минути, Hristo52 написа:

Ето ти още един знаеш, световните тайни! Абе как не ви омръзна да дрънкате колко да си запълвате времето!

Теб как не ти омръзна да ни следиш? Да не би да си запълваш времето? Следенето ли те влече? Дай да ти видя хилядата айпита тогава. Или само си чувал такива лафове и ще наредиш прокси до прокси. :)

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Мисир предполагам? 

преди 3 минути, FusE написа:

Това съм го чел и аз, но никъде не пише че ще се ваксинират всички с несъществуваща ваксина, а още по малко чипосване прикрито от ваксина. 

Ми правилно си е.

Не мисля че на всяка партенка трябва да се обръща внимание. Е, някои вдигат революции на база тези фейкове, но... всеки сам избира от какво да си подлудява :) 

Цитат

Пуяк.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 минути, FusE написа:

Сега спри да намираш нещо за правилно и се опитай да мислиш! При подобни текстове какви неща стават възможни?

току-що, miro20 написа:

Ми правилно си е.

Не мисля че на всяка партенка трябва да се обръща внимание. Е, някои вдигат революции на база тези фейкове, но... всеки сам избира от какво да си подлудява :) 

Абсолютно но пък трябва да се опитаме да ги връщаме при здравия разум, Реджо ако го оставиш ще направи темата на Куба по времето на Кастро. 

преди 1 минута, Радул написа:

Сега спри да намираш нещо за правилно и се опитай да мислиш! При подобни текстове какви неща стават възможни?

Какво става, лекуват се хората, излиза се с минимални щети от пандемията и живота продължава да е красив. 

преди 12 минути, FusE написа:

Мисир предполагам? 

По скоро те обиди. Защото Борисов сравнява журналистите като мисирки.  И ти като <<^^ мисирка дуднеш.^^>>   

преди 2 минути, Радул написа:

Чакай ти Ушко да мисли. 

По лично негови думи, хал хабер си няма от медицина, не желае да ползва гугъл или да пита познати лекари, ама това му се струва за правилно, онова му се струва за кривилно...

преди 1 минута, acnekt написа:

По скоро те обиди. Защото Борисов сравнява журналистите като мисирки.  И ти като <<^^ мисирка дуднеш.^^>>   

Знам какво имаше предвид, но няма как да ме обиди точно той, който един адекватен пост не е написал в тази тема. 

преди 6 минути, Радул написа:

Теб как не ти омръзна да ни следиш? Да не би да си запълваш времето? Следенето ли те влече? Дай да ти видя хилядата айпита тогава. Или само си чувал такива лафове и ще наредиш прокси до прокси. :)

Ами гледам ви резила! 2 месеца 7-8 човека пишете тука по цял ден и си ги мерите на кой по голям! Не разбрахте ли ,че сте смешни? Тоя знаел,оня знаел, всички многознайковци. а ти пък знаеш световните тайни. Те май са ти в джоба, а? Нямаш проблеми! Смешки. Той ЗНАЕЛ с големи букви,че това било генерална репетиция! Тука всеки знае. Аман от такива всезнайковци. За това я докарахме до тука! 

Между другото овчици, тези дето смятате за луди, ви спасяват жалкия животец от доста време насам! Те карат "рептилите" да внимават, въпреки вашето фелацио.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Ами гледам ви резила! 2 месеца 7-8 човека пишете тука по цял ден и си ги мерите на кой по голям! Не разбрахте ли ,че сте смешни? Тоя знаел,оня знаел, всички многознайковци. а ти пък знаеш световните тайни. Те май са ти в джоба, а? Нямаш проблеми! Смешки. Той ЗНАЕЛ с големи букви,че това било генерална репетиция! Тука всеки знае. Аман от такива всезнайковци. За това я докарахме до тука! 

Барбунчела, този ти ник е по- скапан и от другия!

преди 3 минути, Радул написа:

Между другото овчици, тези дето смятате за луди, ви спасяват жалкия животец от доста време насам! Те карат "рептилите" да внимават, въпреки вашето фелацио.

Да, сигурно овчарят не знае, че има черни овци.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Чакай ти Ушко да мисли. 

По лично негови думи, хал хабер си няма от медицина, не желае да ползва гугъл или да пита познати лекари, ама това му се струва за правилно, онова му се струва за кривилно...

Сега е правилния момент в който да ме образоваш след като си доктор вируслог, чакам. Аз когато кажа на някой че не разбира, казвам и показвам което не разбира.  Не съм вирусолог, не разбирам от вируси, което не изключва това да имам мнение по темата предвид че ти се изказваш също  . Не съм трапезен патриот който прави революции в нета с патриотични песни Реджо. 

преди 5 минути, Радул написа:

Барбунчела!

Ти дрога ли взимаш? Какво общо има това момиче? Верно всички сте откачили тука! :giggle1: 

преди 35 минути, FusE написа:

Репетиция за какво, извънземна инвазия или светована война с  биологично оръжие?

мнеее - войната е за отнемане на достойнствата... Обаче не знам доколко ще е "близо" при положение че вече на толкова много хейтъри и ревльовци им е отнето достойнството и правата. Още на загрявката и... опааа. Кво остана в същинската част на "войната" ? :) 

преди 2 минути, FusE написа:

Сега е правилния момент в който да ме образоваш

Аз не съм ти Радул да те оставя да ми се качиш на главата. Усещай се малко !

Лека вечер от мен, утре ще чета какво сте писали. 

преди 2 минути, FusE написа:

Сега е правилния момент в който да ме образоваш след като си доктор вируслог, чакам. Аз когато кажа на някой че не разбира, казвам и показвам което не разбира.  Не съм вирусолог, не разбирам от вируси, което не изключва това да имам мнение по темата предвид че ти се изказваш също  . Не съм трапезен патриот който прави революции в нета с патриотични песни Реджо. 

Вирусът е вътреклетъчен организъм. Той може да се бори от имунната система. Ваксините, симулират заболяване...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.