Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, Реджеп Иведик написа:

Усещай се малко !

Местя го... и заспивам, лека. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, Радул написа:

Вирусът е вътреклетъчен организъм. Той може да се бори от имунната система. Ваксините, симулират заболяване...

Той щото не може да прочете в гугъл. Гаври се бе, как не разбираш

преди 1 минута, Радул написа:

Вирусът е вътреклетъчен организъм. Той може да се бори от имунната система. Ваксините, симулират заболяване...

Така е брат, но тези които са в тежко състояние как да им се бори имунната система, а хронично болни, а онкоболните, стига писахме едно и също, ето къде се включва ваксината в цялата картина. 

преди 7 минути, Радул написа:

Ей специалистче! Питах те нещо? Май верно пиенето ти е в повече или наркотика? А?

преди 26 минути, Радул написа:

Между другото овчици, тези дето смятате за луди, ви спасяват жалкия животец от доста време насам! Те карат "рептилите" да внимават, въпреки вашето фелацио.

не е лесно да се взимат навреме хапченцата. Забравя се, вероятно, но спокойно... важното е да се вземат. Ако не - почват разни "гласове" в мозъка - от ДНК, от Филми, от Конспирации.. После - се стига до рептилиите, еднорозите, розите и розовите сайтове и фантазиите че те дърпат по плитките и те сънуват. Или пък че си спасител, вирусолог, генетик, физик, просветлен буда, възвишен духовник, виден и уважаван революционер... Или пък - "драги зрители"... и това - когато си сам пред монитора...

Взимайте навреме хапчетата... и да са правилните - щото гледате примерите за изтрещяването. Оная рицарка дето мама я води на разходка и хвърля изпражнения по всеки и по всичко - също е пример - поне е поучително докъде може да се изтрещи. Случаите са много, диагнозите - не толкова.

преди 19 минути, Hristo52 написа:

Верно всички сте откачили тука! :giggle1: 

Те най-после и още един да го затвърди това...

преди 18 минути, Радул написа:

Вирусът е вътреклетъчен организъм. 

Ваксините, симулират заболяване...

😂

Боже, божееееееее... да те питам - рептилиите ли те докараха то тоя "Ентелект" или си си така по принцип - без причинител?

Може би си объркал хапчетата... или си на "други треви", некви... Виж сменяй реколтата, че понякога ги мешили грешно.

преди 5 минути, FusE написа:

но тези които са в тежко състояние

Ваксинират се здрави хора бе. Баннат ли си от гугъл ?

Айретен колко пъти вече ти се каза, че срещу респираторен вирус ваксина не може да има

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

колко пъти вече ти се каза, че срещу респираторен вирус ваксина не може да има

А стига бе - това ти ли го каза... или го прочете в булгариантаймс?

Да те питам:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Баннат ли си от гугъл ?

Но и пък на просветлените не им трябва, нали? Те са измислили и гугъла, по принцип.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

А стига бе - това ти ли го каза... или го прочете в булгариантаймс?

А дай линк като си отворен за ваксина срещу лека настинка

Знаеш ли изобщо какво е ваксина ?

Отваряйте гугъл, четете. Щото като се изтропвате неподготвени дразните

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Знаеш ли изобщо какво е ваксина ?

не, само ти знаеш.

Вероятно знаеш и какво означава "лека настинка"? Или си я измислил? Или ти си измислил и "подготвените"?

Има разлика - между измислянето и "знаенето". Не за всеки - но има разлика. Местният тематичен гений даже вече "знае" какво щяло да се случи, знаел всички сценарии - щото е открил начин да декриптира тайните мейли между рептилиите и форумните гении. Той няма възможност дори да направи разлика между "фантазирам си" и "зная".

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Айретен колко пъти вече ти се каза, че срещу респираторен вирус ваксина не може да има

Сериозно?

https://www.mediapool.bg/vaksinite-v-italiya-veche-sa-zadalzhitelni-news264125.html

току-що, M.Николов написа:

Ти погледна ли линка, който си дал?

То това е ужасно, което са написали? Ако е вярно това, че не са задължителни, еми... без коментар. Епидемия от морбили в развита западна страна в 21 век! Къде е спомената ваксина срещу настинка?

Ваксина срещу остра вирусна инфекция няма как да има и няма логика да има. Абе, хора, какво сте правили в часовете по биология? Бъркали сте си в носа ли? Потресаващо изглежда това, че масово хората не знаят някакви ама основни неща. Просто не е истина. Много ясно, че ТЕ ще правят каквото си искат с НАС.

Относно Бил Гей. ТоА е верно мега тъп. Ако вместо на СЗО и на някакви съмнителни организацийки (човекът е открит във финансирането на фондацията и може да видиш месец по месец, органиация по организация колко дава) здравни ги беше давал на някакви образователни фондове, щеше да постигне лелеяната от него депопулация (има го видеото с речта му в Tedx, който иска да го види), понеже хората нямаше да са функционално неграмотни и нямаше в разни региони да раждат по десет и повече деца, а по 1-2. Толко му е акъла. 🤣 А у нас щяха да знаят как действа човешкото тяло, какво аджиба са вирусите, как е оцелял човек хиляди години и какви ли не неща, дето те не, че не са им ги преподавали. Не са си слушали даскалите, ми са си бъркали в носа. Толкоз. Така че сега тези, дето сме слушкали в час ще страдаме заради някакви неграмотници, дето в училище са си казвали: "Ми аз що да го уча това, за к'о шЪ ми послужи".

преди 2 часа, Мальчик Бананан написа:

Ти погледна ли линка, който си дал?

То това е ужасно, което са написали? Ако е вярно това, че не са задължителни, еми... без коментар. Епидемия от морбили в развита западна страна в 21 век! Къде е спомената ваксина срещу настинка?

Ваксина срещу остра вирусна инфекция няма как да има и няма логика да има. Абе, хора, какво сте правили в часовете по биология? Бъркали сте си в носа ли? Потресаващо изглежда това, че масово хората не знаят някакви ама основни неща. Просто не е истина. Много ясно, че ТЕ ще правят каквото си искат с НАС.

Относно Бил Гей. ТоА е верно мега тъп. Ако вместо на СЗО и на някакви съмнителни организацийки (човекът е открит във финансирането на фондацията и може да видиш месец по месец, органиация по организация колко дава) здравни ги беше давал на някакви образователни фондове, щеше да постигне лелеяната от него депопулация (има го видеото с речта му в Tedx, който иска да го види), понеже хората нямаше да са функционално неграмотни и нямаше в разни региони да раждат по десет и повече деца, а по 1-2. Толко му е акъла. 🤣 А у нас щяха да знаят как действа човешкото тяло, какво аджиба са вирусите, как е оцелял човек хиляди години и какви ли не неща, дето те не, че не са им ги преподавали. Не са си слушали даскалите, ми са си бъркали в носа. Толкоз. Така че сега тези, дето сме слушкали в час ще страдаме заради някакви неграмотници, дето в училище са си казвали: "Ми аз що да го уча това, за к'о шЪ ми послужи".

Че то както го изкара, тоя Гей е Хитлер на нашето време. 

И пак ще кажа. Ваксина никога няма да има, но ще ни задължат да приемаме нещо, подобно на ваксина.  Значи изходът е един и той все по-ясно ще се очертава в световен мащаб - революция. 

преди 4 часа, _ramus_ написа:

Ако не - почват разни "гласове" в мозъка - от ДНК, от Филми, от Конспирации.

Да, както едното прасе казало на другото - знаеш ли, угояват ни, щото ще ни колят по Коледа. А другото отговорило - стига пак с тия теории на конспирацията. 

преди 2 часа, Мойра написа:

Хората умират С, а не ОТ коронавирус

Тоя говори за инструкции от СЗО да не се правят аутопсии.

Къде е казано това от СЗО ?

За туроператорите

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 7 часа, M.Николов написа:

Сериозно?

Айде още един Рамус.

Ти, линковете, които даваш, четеш ли ги изобщо ?

Сега специално за апокалиптусите, щото мисленето явно не им се удава

1. Срещу коронавируса няма ваксина. И не може да има. 

2. Срещу коронавируса няма лекарство. И не може да има. Имунната система е защитата.

3. Ваксина се бие на здрави хора. (За болестите за които има ваксина става въпрос)

Коронавируса, сегашния, е лека настинка, която

1. В 90 % от случаите протича изобщо без симптоми.

2. В 9 % от случаите протича като лека настинка. 

3. В 0.97 % от случаите се налага пациентите да се наблюдават и да им се помага в болнични условия

4. В 0.03 % от случаите, при много тежки придружаващи заболявания, изхода е летален.

Ако сте доволни от закона, който гласуваха апокалиптусите, ами не излизайте на протестите. 

Тука пишем за хората, които могат да мислят с главите си

И не забравяйте 14 май. Който носи мъжко сърце ! Няма значение кой го организира. Всички имаме интерес да изметем апокалиптусите и да отменим уродливия закон, който току що приеха свинете зурлести !

преди 8 часа, FusE написа:

Така е брат, но тези които са в тежко състояние как да им се бори имунната система, а хронично болни, а онкоболните, стига писахме едно и също, ето къде се включва ваксината в цялата картина. 

Болни не се ваксинират!!!

А казали са ти вече...

преди 3 часа, Ъндъртейкър написа:

Значи изходът е един и той все по-ясно ще се очертава в световен мащаб - революция. 

Ми, ако някой иска да те унищожи физически, какво друго ти остава, освен да се опиташ ти да го унищожиш първи.

преди 13 часа, Hristo52 написа:

Колко такива искаш да ти изфабрийувам? 

Смешна/смешен си, особено след тоя коментар! "Вие почвайте аз съм с вързани ръце"  :giggle1:     :getout: 

преди 14 часа, Hristo52 написа:

Уф брее! Колко познато! Поредния "Патриот" След водопади от приказки в темата, "Аз съм с вързани ръце"  Оти ме болат едни заби та съм на чуждо место да съ лекувам! Та баш сега не моем, ама вие почвайте де, ако успеете че съм с вас ако не- не сме се познавали никога! :vomit:

преди 8 часа, Hristo52 написа:

Ей специалистче! Питах те нещо? Май верно пиенето ти е в повече или наркотика? А?

Не е приятно да ти завъртят интрижка а? Христо...

преди 54 минути, miro20 написа:

Тоя говори за инструкции от СЗО да не се правят аутопсии.

Къде е казано това от СЗО ?

За туроператорите

Хех... 30 години ни надухте главите да развиваме туризъм, сега туроператорите станаха виновни!!! Егати лицемерието, егати наглостта! И това го разправят дрънкалници, които цял живот освен тролски плямпотизъм нищо друго не са развивали!

Абе пуйчици златни, не ви ли писна да сочите виновни... за собствената си некадърност. Те и китайците изобретиха купища джаджи, без да се интересуват от качеството им, ама за това не се сещате. Щот няма спуснати опорки нали? Щото джаджите като са некачествени, може да не ги купуваш и да си търсиш качествени нали? Е същото е и с ол инклузива бе- има некачествен има и качествен, що се завирате на евтинкото?

А китайците ви набутаха и некачествени респиратори за "борба с ковид 19" и вашия гуру ги взе! Щото други няма! А вижте се сега какви ментални запъртъци сте.

Какви опорките гонят бре. Ти без да лаеш можеш ли да се изкажеш нормално ? :) 

Сравнението ти с китайски стоки има резон. Ти какво правиш когато купиш, ползваш евтина и некачествена китайска стока и се счупи ?

Точно така - хвърляш я.

По същата причина стотици хиляди българи свикнаха да ходят на почивка в Гърция и Турция. дори се стигна до това почивщаите навън да са повече от почиващите у нас, в родна китна България.

Така че казаното и цитирано от мен е точно в 10-ката.

И ти  като видно пуйченце златно , даже го потвърди :) 

преди 8 часа, _ramus_ написа:

Има разлика - между измислянето и "знаенето". Не за всеки - но има разлика. Местният тематичен гений даже вече "знае" какво щяло да се случи, знаел всички сценарии - щото е открил начин да декриптира тайните мейли между рептилиите и форумните гении. Той няма възможност дори да направи разлика между "фантазирам си" и "зная".

Знаенето съществува защото някой го е измислил!!! Преди да го измисли, никой не го е знаел. За теб мисленето е излишно и дори вредно по една проста причина- не го можеш!

преди 7 часа, Мальчик Бананан написа:

Ваксина срещу остра вирусна инфекция няма как да има и няма логика да има. Абе, хора, какво сте правили в часовете по биология? Бъркали сте си в носа ли?

А някои май въобще не са били в час.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

1. Срещу коронавируса няма ваксина. И не може да има. 

2. Срещу коронавируса няма лекарство. И не може да има. Имунната система е защитата.

Айде, още един "мислител".

Ти разлика между ваксина и лекарство правиш ли?

Четете бе, четете преди да пишете!

https://www.bda.bg/bg/предупреждения/149-h1n1

Не една, а 3 ваксини против свински грип(остро вирусно респираторно заболяване)!

Малко пояснения за ОРЗ(остри респираторни заболявания):

http://www.medik.bg/?page=cat&id=248

И малко за ваксините за тях:

https://www.bgmedic.com/vaksina-grip

преди 7 часа, Мальчик Бананан написа:

Не са си слушали даскалите, ми са си бъркали в носа. Толкоз. Така че сега тези, дето сме слушкали в час ще страдаме заради някакви неграмотници, дето в училище са си казвали: "Ми аз що да го уча това, за к'о шЪ ми послужи".

Ма откъде това самочувствие без покритие, бре?

Мисля, че ясно си пролича кои са неграмотниците!

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ти разлика между ваксина и лекарство правиш ли?

начи земаш по ено аналгиче сека вечер и ето ти ено превантиво средство
а ваксинта, неска ги има антителата, а утре ги нема
ваксина срещу вирус, аве има ли такова нещо
ми таковата, то ако имаше такова, първо онуй дека му викат спин щеха да ограничат
вируса по същество отслабва имунната система и просто требе си пийш аналгинчето като превантивно средство

Дрънди, има различни ваксини, но най-общо ваксината е начин да се научи имунната система на човека как да разпознава вируса и да го неутрализира.

Тя не е лекарство!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.