Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 55 минути, Inana.. написа:

Работя по договор , който приключва в края на месеца и билетът ми е в пощата

То до края на месеца няма да се е променило нищо,така че ще разчитаме на теб.Да нададеш глас...защото жените го имат в излишък,за разлика от силните мъже, които ги е страх да се обадят.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Да ви е честито! Утре Ви махат "извънредното положение".

И БСП трябва да е доволно - Целия кабинет ще е отговорен, а не здравния министър.

Да, има вид нови закони в здравеопазването, но къде се вика - да се оправи и правната система и доволно.

Имаме добри юристи и глупави адвокати! Това е демокрацията ни. То там не знам, май не полагат клетва а влизат във вид колегия, задруга или гилдия.

НО, по мое мнение трябва да има и математици в правото, че тези прависти все ги увъртат тези алгоритми на по-добро право. :) И се налага двама генерали да дават команди. :) Да, ама Цъ ... Много умни били ... :) Имали права и прочие ... :) 

Егати правовата държава където имаме - за кон да, има прошка, но за кокошка или ко-беше=19 няма ... :) 

преди 42 минути, Inana.. написа:

Това е Факт , не "така се казва " :

2020-05-12 (2).png

Цакам с Швеция :D

IMG_20200512_185315.png

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Да ви е честито!

Ликуй, народе! Тъй овце блеят

и вървят с псета подир овчарят.

преди 3 минути, Димитър 59 написа:

То до края на месеца няма да се е променило нищо,така че ще разчитаме на теб.Да нададеш глас...защото жените го имат в излишък,за разлика от силните мъже, които ги е страх да се обадят.

Нищо не разбираш. Жените са по-умни и затова трябва да ги слушаш, а не да си надуеш музиката и слушаш любимата си песен. :) 

Остави мъжете да правят нещата, те, жените само това умеят в момента - да говорят, защото ... имат право на глас. :) 

преди 9 минути, Радул написа:

Как ще застраши живота на други, след като те са ваксинирани?

Кой е ваксиниран, няма ваксина все още? 

преди 44 минути, Hristo52 написа:

Колко такива искаш да ти изфабрийувам? 

Е това не е никак трудно, аз например ползвам VPN задължително при ползване  на непознати отворени мрежи с цел по висока сигурност. 

преди 3 минути, barbuncela написа:

Ликуй, народе! Тъй овце блеят

и вървят с псета подир овчарят.

Бе аз ползвам котки, че нещо хората се плашат и не ми позволяват да си имам тигри ... :) 

И .... хм ... не си запозната явно .... вече има електронни пастири .... ;) Поне в околността ги ползват.

Няма да ти казвам къде са псетата ... ;) 

преди 11 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

И БСП трябва да е доволно - Целия кабинет ще е отговорен, а не здравния министър.

Няма да са доволни БСП, ще се предприеме протест за това че няма извънредно положение. Аз лично не знам опозицията да е била доволна от нещо някога. 

преди 10 минути, FusE написа:

Цакам с Швеция :D

IMG_20200512_185315.png

Цакаш с прокси. Питай разбирачите кой адрес е прокси и кой автентичен.

Подробности за 77.111.247.60
IP: 77.111.247.60
десетична: 1299183420
Име на хост: 77.111.247.60
ASN: 205016
ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК: Opera Mini Proxy
Организация: Opera Mini Proxy
Услуги: Устройство за споделяне на мрежа или прокси сървър
Тип: Безжична широколентова връзка
Задание: Вероятно статичен IP

преди 1 минута, Радул написа:

Цакаш с прокси. Питай разбирачите кой адрес е прокси и кой автентичен.

Подробности за 77.111.247.60
IP: 77.111.247.60
десетична: 1299183420
Име на хост: 77.111.247.60
ASN: 205016
ИНТЕРНЕТ ДОСТАВЧИК: Opera Mini Proxy
Организация: Opera Mini Proxy
Услуги: Устройство за споделяне на мрежа или прокси сървър
Тип: Безжична широколентова връзка
Задание: Вероятно статичен IP

Абсолютно точно. 

преди 14 минути, FusE написа:

Кой е ваксиниран, няма ваксина все още?

Ми как тогава искат да ме задължат да си сложа нещо което го няма? Що за тъп закон?

Мъжете в Германия, починали от Ковид-19, са можели да живеят средно още 10 години - дори и тези с предишни заболявания. Германките - близо 9 години. В Италия и Великобритания жертвите са загубили още повече години живот.

Критиците на ограничителните мерки твърдят, че новият коронавирус бил опасен само за старите и болни хора, на които и без това им оставало малко живот. Анализ на северногерманското радио NDR обаче показва друго - че много от починалите от Ковид-19 са можели да живеят още няколко години. 

Мъжете губят повече от жените

С помощта на статистиката е възможно да се определи колко години живот е загубил човек, който се е разболял и починал от Ковид-19. С други думи: колко още е можело да живее, ако не се е бил заразил. Данните сочат, че мъжете са можели да живеят средно още 10,7, а жените - още 9,3 години.

https://www.dw.com/bg/заради-коронавирус-десет-години-по-малко-живот/a-53385933

преди 1 минута, FusE написа:

Абсолютно точно. 

Само че нейния не е . Доставчик Водафон.

Ми как тогава искат да ме задължат да си сложа нещо което го няма? Що за тъп закон?

Ще те задължат ако това нещо е опасно освен за теб така и за контактни с теб лица, както е случая в момента с Ковид 19 например. Ако нанася само на теб вреда и няма опасност да заразиш друг няма причина някой да иска да те ваксинира. 

Няма да са доволни БСП, ще се предприеме протест за това че няма извънредно положение. Аз лично не знам опозицията да е била доволна от нещо някога. 

Първо: Политиците ни не знаят какво е опозиция, т.е. те се борят срещу управляващите в момента, а не дават други решения.

Да не им се откраднат авторските права. ;) 

Всеки в парламента може по надлежен начин да внесе закон. Те, въпросните в опозиция какво правят, а?! Само гласуват против някаква политика, а не да предложат по-добър закон.

Водят се ненужни дебати и определено в този форум сме по-добър парламент, но се вижда как определени потребители си знаят партийната линия, която била различна от сега провежданата. Та, да, във форум всичко се обсъжда и споделя, но да се прави вид агитация, то - да - това е вид реклама, но явно някой предпочитат лошата реклама, защото и това било реклама, т.е. въздействало на масите. ;) 

Изживяват се като значими, но само по думи. Лицемерието е на всякъде!!!

Не казваш какво според теб да се направи, а защо не трябвало да е по този начин и това било от значение. Другите били глупави, защото не били специалисти.

Не е въпрос до на родно психология, а до соц логика на въздействие. ;) 

Явно за разлика от комунизма, то социализма е още налице в България. :) 

Само че нейния не е . Доставчик Водафон.

Мисля че се разбра че се шегувам. 

преди 21 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Утре..?А вчера какво гласуваха в парламента?По телевизията ги даваха,как умуват какви мерки ще има след свършване на извънредното положение.Значи пак няма да разрешат да бъде както преди.

преди 2 минути, FusE написа:

Ще те задължат ако това нещо е опасно освен за теб така и за контактни с теб лица, както е случая в момента с Ковид 19 например. Ако нанася само на теб вреда и няма опасност да заразиш друг няма причина някой да иска да те ваксинира. 

Това нещо може да се окаже отрова. Не могат да ме задължават предварително да си слагам ваксина, която още я няма. Както те не желаят да разчитат на честната ми дуна, така и аз не желая да разчитам на тяхната. Ще искам да се ваксинират те самите, да минат 10 години и те да не се разболеят от нещо гадно, тогава вече мога да се съглася. Очевидно е, че много хора им нямат доверие. Задължителното си замина с комунизма!

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Не казваш какво според теб да се направи...

Според мен всички тука си сипете по една ракия, налюскайте са и си лягайте, че оакахте темата за короната.

Влизам аз тук да чета как да се пазя и прочее, па то само специалисти. Скоро всички ще ви привикат в NASA.

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Всеки в парламента може по надлежен начин да внесе закон. Те, въпросните в опозиция какво правят, а?! Само гласуват против някаква политика, а не да предложат по-добър закон.

Именно в това се корени проблема с ПП, опозицията е в опозиция на всяка цена, властта е също на всяка цена. 

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Водят се ненужни дебати и определено в този форум сме по-добър парламент, но се вижда как определени потребители си знаят партийната линия, която била различна от сега провежданата. Та, да, във форум всичко се обсъжда и споделя, но да се прави вид агитация, то - да - това е вид реклама, но явно някой предпочитат лошата реклама, защото и това било реклама, т.е. въздействало на масите. ;) 

Дебатите са нещо добро, спора също ако има ясна цел, а в момента няма, борещите се тук за сваляне на властта го правят в услуга различни ПП, които единствено тази идея ги обединява, при други обстоятелства не биха се поддържали. 

Друг е въпроса дали агитацията е редно или не да се прави тук, още повече с призиви да се сваля правитвлство защото отиваме в друга графа за нарушение на закон, дори заплаха за националната сигурност. 

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Утре..?А вчера какво гласуваха в парламента?По телевизията ги даваха,как умуват какви мерки ще има след свършване на извънредното положение.Значи пак няма да разрешат да бъде както преди.

Телевизия не съм гледал, а просто прочетох в нета, че няма да удължават въпросното, за сметка на това са гласували вид поправки в закона за здравеопазването и Борисов им е казал да се обърнат към съда, ако мислят, че са неконституционни въпросните приети закони.

В Неделя, може би ще пътувам към София и ще се запозная по от близо с нещата.  

току-що, FusE написа:

Друг е въпроса дали агитацията е редно или не да се прави тук, още повече с призиви да се сваля правитвлство защото отиваме в друга графа за нарушение на закон, дори заплаха за националната сигурност. 

Искането на оставка на правителството е право, което се гарантира от конституцията! Заплаха за националната сигурност? :wub:  По- леко де.

преди 6 минути, Радул написа:

Това нещо може да се окаже отрова. Не могат да ме задължават предварително да си слагам ваксина, която още я няма. 

Никой няма да те ваксинира с ваксина която я няма, не знам защо си в тази паника, помисли трезво и дали има смисъл да се страхуваш от нещо което не е факт. Когато има ваксина ще бъдат ваксинирани които имат нужда. 

Никой няма да те ваксинира с ваксина която я няма, не знам защо си в тази паника, помисли трезво и дали има смисъл да се страхуваш от нещо което не е факт. Когато има ваксина ще бъдат ваксинирани които имат нужда. 

Закона е приет! Ваксинирането ще е задължително, веднага щом се изработи ваксина. Задължително за всички! Дори няма текст който да освобождава от това задължение тези, които са преболедували вече ковид 19. Демек, имат си естествена ваксина.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.