Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 47 минути, Inana.. написа:

Истината , която Всички е Нужно да Знаят !!!

Отговорите на въпросите , които си задавате !!!

Ся, че е диверсия, диверсия е. Лека настинка, с вече доказана статистически 0.03 % смъртност не е изобщо страшна, но изумиха сума ти и народ. Ся народа като почна да се усеща, нали излязоха и статистически издържани резултати от обработката на лабораторни тестови данни, започна съпротива. Но ние се съпротивляваме срещу самата диверсия.

А диверсията затуй се нарича диверсия, щото главния удар е друг. Ся, дали е 5Г не знам. Но няма значение. Все нещо ни готвят и трябва да сме нащрек. Най доброто, което можем да направим към момента е да свалим правителството, което явно им играе по свирката. Ако се дигнат достатъчно хора на протести е възможно да ги свалим под натиск от улицата. 

Ако не успеем да ги свалим, трябва да внимаваме какъв ще е главния удар и да се пазим. Дали ще се дигнем или ще се спасяваме поединично, не знам.

Но главния удар, черния дявол е друг.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако не успеем да ги свалим, трябва да внимаваме какъв ще е главния удар и да се пазим. Дали ще се дигнем или ще се спасяваме поединично, не знам.

Ето ти "главният удар " :

https://otupor.com/гласувано-ще-ни-ваксинират-и-изследва/?fbclid=IwAR3mRJHY2BDmkWilUO-aKmc8GggAGoewJoD6J2QXUpIUuSE8N98deQNHSvg

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Най доброто, което можем да направим към момента е да свалим правителството, което явно им играе по свирката. Ако се дигнат достатъчно хора на протести е възможно да ги свалим под натиск от улицата. 

А след това какво? 

преди 8 минути, Inana.. написа:

Логиката е в това че когато човек е зарзен с ковид19 и не желае да се подложи на лечение държавата е длъжна да го направи принудително, в противен случай този същия застрашава живота и здравето на други хора което може да доведе до фатален изход. 

преди 4 минути, Inana.. написа:

Тяхната ...

Изроди мръсни !

Тия трябва още вчера да ги земем на Ура !

преди 6 минути, FusE написа:

Логиката е в това че когато човек е зарвзен с ковид19

Лека настинка с 0.03 % смъртност. 

Казах ти. Разкрит си. Не е време за любезности. Пробвай под вънкашност чужда и под име ново, като истински 50 %

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Тяхната ...

Изроди мръсни !

Тия трябва още вчера да ги земем на Ура !

Точно сега ще се види колко струва българинът! Президента трябва да се намеси и да се дадат на конституционния съд. А и ние ако продължаваме да си пишем по нета...

Или ако пламне скандал, ще се притишат и ще кажат че не сме разбрали...Зависи от народа!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 5 минути, FusE написа:

А след това какво? 

След това връщаме Конституцията във автентичният си вид , слагаме среден пръст на чудовищата и почваме да се опРАвяме САМИ !

Ти например започваш да работиш за народа. За да стане така , че когато държавният апарат ощетява народа да излизаш да пискаш и ти !

А не да ми работиш на частно , да не те касаят промените и рестрикциите и да настояваш другите да носят маски , каски и да стоят заключени !

преди 2 минути, barbuncela написа:

Точно сега ще се види колко струва българинът! Президента трябва да се намеси и да се дадат на конституционния съд. А и ние ако продължаваме да си пишем по нета...

Или ако пламне скандал, ще се притишат и ще кажат че не сме разбрали...Зависи от народа!

Почвайте , аз съм с вързани ръце , до края на месеца съм извън страната. :computer8:

преди 4 минути, Inana.. написа:

След това връщаме Конституцията във автентичният си вид , слагаме среден пръст на чудовищата и почваме да се опРАвяме САМИ !

Красиво звучи, други също са имали такива идей в минали години. Остава да ни запознаете с тези ВИЕ и тяхната програма. 

преди 3 минути, FusE написа:

Оства да ни запознаете с тези ВИЕ и тяхната програма.

Това е Тролски подход.  

Отваряш ми хронологията и почваш да четеш Бавно , като четец от стар бразилски сериал и въпроси само в Неделя и то не всяка неделя !

преди 10 минути, Inana.. написа:

Почвайте , аз съм с вързани ръце , до края на месеца съм извън страната

Уф брее! Колко познато! Поредния "Патриот" След водопади от приказки в темата, "Аз съм с вързани ръце"  Оти ме болат едни заби та съм на чуждо место да съ лекувам! Та баш сега не моем, ама вие почвайте де, ако успеете че съм с вас ако не- не сме се познавали никога! :vomit:

преди 14 минути, barbuncela написа:

Точно сега ще се види колко струва българинът!

Ми да. И президента. Щото ако няма вето, и той е за кютек.

Ако на този явно противоконституционен закон не даде вето, значи и той е намазал от рушвета.

преди 2 часа, barbuncela написа:

А и така до сега никой не може да от говори, защо председателя на кризисния щаб , Мутафчийски, е коремен хирург а не виросолог!? Защото е послушко? И вдига рейтинг!? Значи ли, че (не дай боже) ако имам Гинекологичен проблем и ми потрябва специалист, трябва да се обърна към него?!

До сега не си ли разбрала че ръководител, началник на щаб, шеф на болница, в случая ВМА, няма нищо общо с конкретната дейност.

Той е координатор и шеф. Всичко това и много повече за всеки един от щаба обясни Кантарджиев на един извънреден брифинг малко след като спряха сутрешното появяване на Мутафчийски.

преди 13 минути, Inana.. написа:

Отваряш ми хронологията и почваш да четеш Бавно , като четец от стар бразилски сериал и въпроси само в Неделя и то не всяка неделя !

На втората страница да се е самоубил човека ако ти чете всичките простотии.  Да не говорим за източниците ти фейкомети. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Уф брее! Колко познато! Поредния "Патриот" След водопади от приказки в темата, "Аз съм с вързани ръце"  Оти ме болат едни заби та съм на чуждо место да съ лекувам! Та баш сега не моем, ама вие почвайте де, ако успеете че съм с вас ако не- не сме се познавали никога! :vomit:

Би ли ми обяснил как да присъствам на първият ред , когато физически не съм в България ? 

Аз съм в Испания , човеко , не съм в родината  си ! 

Работя по договор , който приключва в края на месеца и билетът ми е в пощата , каквото мога ще направя !

преди 3 минути, miro20 написа:

На втората страница да се е самоубил човека ако ти чете всичките простотии.  Да не говорим за източниците ти фейкомети.

Чудесно. Значи за теб става "Особено Препоръчително" !

преди 4 минути, miro20 написа:

На втората страница да се е самоубил човека

преди 2 минути, Inana.. написа:

Би ли ми обяснил как да присъствам на първият ред , когато физически не съм в България ? 

Аз съм в Испания , човеко , не съм в родината  си ! 

Работя по договор , който приключва в края на месеца и билетът ми е в пощата , каквото мога ще направя !

Ама разбира се, че така се казва бе.  В София на Руския паметник от едната страна пише: "Не нам, не нам!" Entendiste?

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Ама разбира се, че така се казва бе.  В София на Руския паметник от едната страна пише: "Не нам, не нам!" Entendiste?

Това е Факт , не "така се казва " :

2020-05-12 (2).png

преди 1 час, Inana.. написа:

Истината , която Всички е Нужно да Знаят !!!

Отговорите на въпросите , които си задавате !!!

харесва ми как убедително говори макар и невярно

преди 5 минути, Inana.. написа:

2020-05-12 (2).png

Колко такива искаш да ти изфабрийувам? 

Смешна/смешен си, особено след тоя коментар! "Вие почвайте аз съм с вързани ръце"  :giggle1:     :getout: 

току-що, Мурка А написа:

харесва ми как убедително говори макар и невярно

Серго , отивай да си търсиш гадже , не ме занимавай с глупости.

преди 8 минути, Inana.. написа:

2020-05-12 (2).png

валенсия

що сваляш торенти ммм?

хасковски манталитет

преди 1 минута, Inana.. написа:

Серго , отивай да си търсиш гадже , не ме занимавай с глупости.

не съм серго

само аз знам истината за корона вироса

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Колко такива искаш да ти изфабрийувам? 

Смешна/смешен си, особено след тоя коментар! "Вие почвайте аз съм с вързани ръце"  :giggle1:     :getout: 

Ами изфабрикувай този адрес , аз не съм в час с "фабрикациите " , показвам със шот къде се намирам и това е Истината !

Не знам нито какво му е смешното , нито какво му е изфабрикуваното !

Ако те интересува Истината - питай администратор , мод , от къде пиша , адреса изфабрикуван ли е , прокси ли е , какво е .. Питай бе , човеко 

Няма срам ! Нямам нищо против да ти се даде професионално мнение.  Истината преди Всичко.

Но да ме упрекваш от лична преднамереност не ми харесва . 

Още повече индиректно да ме обвиняваш във фабрикуване на лъжливи данни .

Ако те интересува Истината - питай администратор , мод , от къде пиша , адреса изфабрикуван ли е , прокси ли е , какво е .. Питай бе , човеко 

специално тук администратори си  нямат и хабер от айпита 

преди 2 минути, Мурка А написа:

специално тук администратори си  нямат и хабер от айпита 

Точно в технически форум нямат никаква идея за ip , мда !!

А аз си фабрикувам ипита и се правя , че съм в Испания , в такъв Исторически Морален момент , в който трябва да поведа революция в родината си !

якооо !!

Точно в технически форум нямат никаква идея за ip , мда !!

А аз си фабрикувам ипита и се правя , че съм в Испания , в такъв Исторически Морален момент , в който трябва да поведа революция в родината си !

якооо !!

нямат идея

и не е технически форум

доколкото виждам се говори за  вирос

жена не може да поведе революция

да започнем с това.

преди 7 минути, Inana.. написа:

Питай бе , човеко 

Няма срам

викаш, ней срамно да си поискаш
срамнуй да ти откажат
Сергееф, дек си ве, зимай съ ф ръце

преди 56 минути, Inana.. написа:

Това е Тролски подход.  

Всяка политическа сила претендираща за влсатта трябва да има своя програма с която да зави това си желание. Затова попитах, не виждам нищо тролско. Макар темата да не е за еди коя политическа партия, а за ковид 19, но след като се завива в тази посока ще прочета ако има пост с политиките на партията за която се борите. 

преди 1 час, FusE написа:

Логиката е в това че когато човек е зарзен с ковид19 и не желае да се подложи на лечение държавата е длъжна да го направи принудително, в противен случай този същия застрашава живота и здравето на други хора което може да доведе до фатален изход. 

Как ще застраши живота на други, след като те са ваксинирани?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.