Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Недоволството сред народа придобива големи размери. Дори герберските тролове но успяват да го потушат. Боцко май ще сдава на следващите избори 😄

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 16 минути, miro20 написа:

... каквото е разрешено до сега, остава разрешено, каквото забранено - забранено :) 

Никаква разлика.

Поне името на проблема смениха.От пандемия,стана епидемична обстановка... и нагло я обявиха до 14 юни.

преди 4 минути, Мойра написа:

потърпевшите

Няма такива ... няма потърпевши, нито бивши ...  има мъртви или живи ...

п.п. Радев го разбирам, пилот е, но .... не тълкувай думите му по не правилен начин ....

преди 6 минути, Димитър 59 написа:

Поне името на проблема смениха.От пандемия,стана епидемична обстановка... и нагло я обявиха до 14 юни.

Сега ще е позволено почти всичко, но не и протести. И ще има постоянна заплаха от връщане на карантията.

преди 4 минути, halek написа:

Недоволството сред народа придобива големи размери. Дори герберските тролове но успяват да го потушат. Боцко май ще сдава на следващите избори 😄

Той дотогава ще умори една част от народа, а друга ще вкара в психиатриите, които нямат необходимия капацитет и сега, а състоянието им е ужасяващо, според д-р Цветеслава Гълъбова.

преди 8 минути, Мойра написа:

Радев казва защо е подписал указа

Защото са му стиснали топките още от момента в който вицето каза.. "и най малкото действие срещу партията няма да ви бъде простено" и той отговори .. аз съм вашия боец.

Кратко и ясно за цялата същност на мижитурката.

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

От пандемия,стана епидемична обстановка... 

Пандемия си е от всякъде, но от друго естество. ;) 

току-що, Радул написа:

Сега ще е позволено почти всичко, но не и протести. И ще има постоянна заплаха от връщане на карантията.

Точно заради протестите обяви извънредното положение.

преди 1 минута, Мойра написа:

Цял свят се тресе как да укрепи ънлимитед пауър на бат ви Бойко. Точно зА ТОВА обявиха и тук извънредно положение.

Бисерите ви край нямат :) 

преди 3 минути, Мойра написа:

а така, да си дойдем на думата

иначе няма никаква пандемия

http://istinata.net/д-р-тодоров-шокира-това-е-първата-в-све/

преди 28 минути, Мойра написа:

Бог да ни пази!

Има и друго. Веч имам свотка.

Не с водка.

Колко по-ясен да съм аз. Ъ?!

преди 2 минути, Радул написа:

Сега ще е позволено почти всичко, но не и протести.

Ще трябва да се вземе пример от Испанците,които този понеделник  се надигнаха и едно от исканията им беше,да им бъде разрешено правото на протест.

Задавам въпрос  , който явно ви "отбягва " ..

Къде отиде опозицията на управляващата власт ?

За 1 път в историята не се чува опозиция !!!

Радев не може да наложи вето , защото очевидно няма Никой зад него.

Кой строши "думата " на опозицията ?

Защо всички мълчат пред Диктаторът и не повдигат въпроси и укори ?

СТРАХЪТ  Е СКОВАЛ ВСИЧКИ ! 

Защо ?

Бочко притежава нещо , което е сковало и опозиция и министри и всичко мърдащо в парламента !

Предстои да видим !

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

Испанците

Там нямаха ли МоннархЪ, Ъ или като, де сол ми. Ъ?!

Някои неща в държ де се ве, демек ... държавност,  не разбирам .... Де факто ке ко са, Ъ?????!!!!

:)

преди 2 минути, Inana.. написа:

Къде отиде опозицията на управляващата власт ?

В дерето,  за да го замърсяват!

преди 13 минути, Мойра написа:

Правителството са чели темата тук и са се изплашили от Реджеп и неговото възстание което готвеше, лъвове, синджири много хард го беше дал. 

А сериозно по темата беше очаквано случилото се , датата също предвид, че изтичаше извънредното положение, какво очаквахте вируса магично да изчезне днес и утре да живеем както когато нямаше Ковид 19?

Един въпрос към всички недоволни, знаете ли защо сте недоволни, знаете ли от какво сте недоволни и ако може да ни споделите, защото аз чета за недоволство, но не знам за какво е то. 

току-що, FusE написа:

Правителството са чели темата тук и са се изплашили от Реджеп и неговото възстание което готвеше, лъвове, синджири много хард го беше дал. 

А сериозно по темата беше очаквано случилото се , датата също предвид, че изтичаше извънредното положение, какво очаквахте вируса магично да изчезне днес и утре да живеем както когато нямаше Ковид 19?

Един въпрос към всички недоволни, знаете ли защо сте недоволни, знаете ли от какво сте недоволни и ако може да ни споделите, защото аз чета за недоволство, но не знам за какво е то. 

Протеста беше оповестен. Не тук, а навсякъде. За утре!!!

Цитат

Конспиративните теоретици не могат да спорят с фактите и истината

Ако на някого му се чете - прочетете безпристрастно това!

Лека вечер и спокоен сън на всички съфорумци, без значение дали са опоненти или не. ;)

преди 1 минута, Радул написа:

Протеста беше оповестен. Не тук, а навсякъде. За утре!!!

Това ми е известно, но защо ти протестираш, срещу какво, всеки сам за себе трябва да си зададе въпроса, а не да се води сляпо за чуждо дело с неясна или неизвестна цел. 

преди 1 минута, FusE написа:

Мн смешно ми стана от думите на министъра... говори с патосен сериозен тон, и обявява нещо от рода...

- Въвеждат се НОВИ МЕРКИ ! /аз тръпна в очакване /  - Отварят се всички паркове, градски градини и др подобни....

:) :) :)  

Е г'ти мерките...   А то целия анонс на "извънредното включване и обявяване на нови мерки " бе тотална пародия. Защото нищо не се променя, а само се охлабва :) 

Това ми е известно, но защо ти протестираш, срещу какво, всеки сам за себе трябва да си зададе въпроса, а не да се води сляпо за чуждо дело с неясна или неизвестна цел. 

Е как за какво е протеста... нали срещу 5Г-то , задължителното ваксиниране, срещу бл Гейтс... и да не забравяме бат ви Бойко дето иска да става диктатор генералисимус. !

изплашили от Реджеп

Не е така! :) 

Японците са като нас, и са като, Хитлер. забранили са нещо, но помнят кой е бил агресивен спрямо тях. ;) 

Официално са забранили вид религия. ;) 

преди 1 минута, miro20 написа:

Е г'ти мерките...   А то целия анонс на "извънредното включване и обявяване на нови мерки " бе тотална пародия. Защото нищо не се променя, а само се охлабва :) 

Добре нали това беше искано още от начало на темата тук или греша, към какво е недоволството сега очаквам да прочета ? 

преди 1 час, Радул написа:

Според гоглето разстоянието се взима за 15 минути

ох милия. Математик!!! А пък и "автомобилен специалист" :) Добре че  е "според гоглето" кое какво е, щото ти не живееш в тоя град и на кола не си се качвал зад волана близките 20 години...

Няма такъв интелектуален далтонизъм сред всичките гоуеми спецове тук - че и политикани.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Лъвът скъса синджиря !!!

Случва се Прецедент в политиката и в историята -  В България няма ОПОЗИЦИЯ .

Някой Отвън дирижира пешката бочко и всички пасат наведени  и мълчат !

От където и да го погледнеш - Гнило и заразно .

Няма да стане с протести ... Преврат само ..ама зад този преврат трябва да стои някаква опозиция , нали се сещаш ..

А дефакто всички са в Ступор !

Работата е много гнила ...

преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

не разбирам .... Де факто ке ко са, Ъ?????!!!!

Де факто Испанците са все още затворени по домовете.Отпуснаха им едно разрешение за разходки,а някои започнаха работа.Но раздвижването по улиците все още не е както преди.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.