Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, Радул написа:

Платен? Според теб съм платен ли?

слабо платен

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Платен? Според теб съм платен ли?

ти сериозно ли смяташ да се обясняваш на антихора ?

преди 7 минути, Maleficient написа:

вижте там...не може без байряк!

Бунтовно ми е, ама ако изпия няколко ракии, може и някой Радецки да намеря, и да почваме. 

Имаме договорка, да се върне с лъва и започваме, от теб кораба, от Режджо музиката която да нахъсва войската, от мен бурето (с барут или вино ще се уточни в процес) и нападаме по тъмно по вода. 

Нека всички уплашени , гипсирали се , тулупи , мисирки и каквоте се сетите , да изгледат това видео от преди малко . Говори истински лабораторен лекар и казва цялата истина за цирка ковид .

https://eurocom.bg/new/d-r-todorov-edinstveniyat-lekar-v-ministerski-svet-e-krasen-kralev-video

преди 2 минути, Мурка А написа:

слабо платен

серго , кучето домъкна отнекъде некви смахнати таблици и иска да си ходи , ходи му помогни да намерите вратата :rolleyes:

преди 11 минути, Inana.. написа:

с шамари , камшици , белезници ..

Е тва е садо мазо, не революция :D

преди 2 минути, FusE написа:

Не е сериозно което казваш, действията които бяха взети и които са все още част от тях не са взери у нас като единствени и уникални, в цял свят са едни мерките, за какво да се иска оставка?! Кризата я създаде Ковид 19 не правителството, никой няма вина че този вирус е толкова агресивен, няма както виждаш подготвени за това като мощни държави като САЩ дори. Имаш право на протест, но в случая няма смисъл защото протестираш срещу неща които не познаваш, визирам това което казваш че няма медицина и действия на правирелството. Именно адекватните и навремнни действия на правителството и щаба сме по леко засегнати от други държави. Пак казвам има за какво да се протестира, но това за което се горещите е безпочвено. 

Ай спри да се правиш на луд! Каква епидемия с 2 000 заразени за 2 месеца??? Каква епидемия и с 10 000 заразени за 2 месеца? Нямам идея защо си решил да се правиш на идиот, но освен да те приемам за такъв, нищо друго не ми остава. Не ти ли мина поне за миг през ума въпроса "Защо ковид се вихри основно в богатите държави?"

преди 3 минути, палав_ник написа:

Нека всички уплашени , гипсирали се , тулупи , мисирки и каквоте се сетите , да изгледат това видео от преди малко . Говори истински лабораторен лекар и казва цялата истина за цирка ковид .

https://eurocom.bg/new/d-r-todorov-edinstveniyat-lekar-v-ministerski-svet-e-krasen-kralev-video

Министър на спорта! :D

преди 1 минута, FusE написа:

Е тва е садо мазо, не революция :D

така ли ? .... ах ти , палавникоооооо

значи се сещаш , а , А ..:angry22:

преди 6 минути, Inana.. написа:

ти сериозно ли смяташ да се обясняваш на антихора ?

Знаеш... аз вярвам в хората.

преди 2 минути, Радул написа:

Ай спри да се правиш на луд! Каква епидемия с 2 000 заразени за 2 месеца??? Каква епидемия и с 10 000 заразени за 2 месеца? Нямам идея защо си решил да се правиш на идиот, но освен да те приемам за такъв, нищо друго не ми остава. Не ти ли мина поне за миг през ума въпроса "Защо ковид се вихри основно в богатите държави?"

Министър на спорта! :D

Това е новина ,както се казва . Самият д-р Тодоров е интересно какво сподели в ефир .

преди 1 минута, Радул написа:

Знаеш... аз вярвам в хората.

проблема настъпва когато не можеш да различиш хора от антихора 

вторите са Зомби. 

преди 1 минута, палав_ник написа:

Това е новина ,както се казва . Самият д-р Тодоров е интересно какво сподели в ефир .

Чух го. Като всеки нормален човек, той не може и не иска да повярва че това се случва!

Ковид се вихри навсякъде където се пренебрегва вируса, а след това трудно се увладява, не съм идиот, а човек с мнение по въпрос или тема, прави ли ме идиот това че мнението ми не съвпада с друго такова, е ако е това критерия то всички сме идиоти. На всеки е известно какво е Ковид 19, колко заразен, какви щети нанася на човек след усложнения, изключения правят тези които за си заровили главата в пясъка и не искат за нищо на света да повярват че проблем има, да има го и дори да го отричаме няма да изчезне. 

току-що, Inana.. написа:

проблема настъпва когато не можеш да различиш хора от антихора 

вторите са Зомби. 

Дам... заблуди му викат.

Една съвсем различна гледна точка, на един известен разследващ журналист, запознат много добре както с родните, така и със световните конспирации и задкулисни игри.
Ами ако Григор Лилов е прав?

..................................................

Снимка на профила на Grigor Lilov

Излъгаха ни, като
10 ПЪТИ НАМАЛИХА БРОЯТ НА КОРОНАБОЛНИТЕ

Десеткратно намаление на истинските данни:

ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА ОТЧЕТЕНИ 117 КОРОНАБОЛНИ СРЕЩУ ЛЕКУВАНИ НАД 1133
**** Епидемията и статистическите игри

На 6 и 7 май пуснах два поредни поста "Епидемия и статистически игри", в които посочих, че у нас са умрели от Короната 3 468 пенсионери към 30 април. Само пенсионери - без др. категории.
Не бяха отчетени, понеже ги водиха починали от грип, както посочих с документи.
.
Днес отново имаме поредно неволно потвърждение на постовете ми за игрите със статистиката за епидемията.
Ето го:
- Над 700 000 лева е платила Националната здравно-осигурителна каса за лечение на коронаболни. - съобщи нейният ръководител проф. Петко Салчев.
Тя беше по клинична пътека 104 - Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения, която се приравнява към код j11.1 Грип с други респираторни прояви, неидентифициран вирус Грип БДУ
.
НЗОК се разплаща с болниците на месечна база с около 30 дни закъснение, необходими за сумиране на отчетите, тяхна проверка и планиране на средствата за изплащане. Т.е. сега НЗОК плаща за лечението през март. Затова тези над 700 000 лева са за март!
В края на май ще плаща за лечението през април.

Излъгаха ни, като

.
****** Следователно тези над 700 000 лева или по 618 лева на човек, както определиха разценките, са финансирали грижите за повече от 1133 Коронаболни, лекувани през март.
****** По официални данни в края на март броят на заразените бил достигнал общо от самото начало на епидемията всички на всичко 379, от които само 117 са били хоспитализирани на болнично легло.
****** Сега се оказва, че само хоспитализираните са били 3 пъти повече от всичкия, общия брой на заразени и болни у нас, които тогава обявяваха.
******* И болните, които са се опитвали да ги спасяват в коронаотделенията, само за март в действителност са били 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от онези влезли в болниците, отколкото ни обявяваха.
.
.
.
БЕЛЕЖКА:
Дано пикът да е бил март и април, макар че го укриха от нас. Предполага се, че е така, понеже сега разхлабват карантината, въведена на 13 март.
Бих посъветвал правителството да не продължава да крие заради идващия туристически сезон и нуждите на бизнеса реалността на епидемията у нас. Понеже занижените данни намаляват дисциплината на хората и това може да ни изненада изключително неприятно.

https://bnr.bg/…/nad-700-000-leva-e-platila-nzok-za-lecheni…

https://www.facebook.com/grigor.lilov?fref=nf&__tn__=%2CdmH-R-R&eid=ARAtUH6FsNOIRdLAxyZ3emNq82QBfsxqoZT1umclJVyweQop45PwnSX5xndWAnWdUY1S51HeuoNqbyNV

преди 3 минути, FusE написа:

Ковид се вихри навсякъде където се пренебрегва вируса, а след това трудно се увладява, не съм идиот, а човек с мнение по въпрос или тема, прави ли ме идиот това че мнението ми не съвпада с друго такова, е ако е това критерия то всички сме идиоти. На всеки е известно какво е Ковид 19, колко заразен, какви щети нанася на човек след усложнения, изключения правят тези които за си заровили главата в пясъка и не искат за нищо на света да повярват че проблем има, да има го и дори да го отричаме няма да изчезне. 

Проблем има! Проблем има с рак. Проблем има с инфаркт. Проблем има с инсулт. Проблем има с диабет. С коронавирус няма никакъв проблем!!! От рак, инфаркт, инсулт и диабет, хората си мрат както си мряха и без корона. И са минимум хиляда пъти повече от умрелите от този смешен вирус. От рака умират, не от вируса! Без вируса от рака пак умират! Не знам как да ти го кажа по- просто.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Да си купи барут...

Аз ще му купя! И пушка ще му купя, ще му я дам в ръцете и ще му кажа, че трябва да застреля един от двама ни! Мен или себе си.

Проблем има! Проблем има с рак. Проблем има с инфаркт. Проблем има с инсулт. Проблем има с диабет. 

Да има и проблема е голям, но изброените не могат да заразят друг, намираш разликата с Ковид 19? 

преди 4 минути, Радул написа:

С коронавирус няма никакъв проблем!!! 

Аз пък гледам едни цифри заразени/починали, чета що е това Ковид 19 и виждам проблем голям. 

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Да си купи барут...

Сложили ли си го? 

преди 8 минути, Aumi написа:

Една съвсем различна гледна точка, на един известен разследващ журналист, запознат много добре както с родните, така и със световните конспирации и задкулисни игри.
Ами ако Григор Лилов е прав?

..................................................

Излъгаха ни, като

Десеткратно намаление на истинските данни:

ПРЕД ЕЛЕКТОРАТА ОТЧЕТЕНИ 117 КОРОНАБОЛНИ СРЕЩУ ЛЕКУВАНИ НАД 1133
**** Епидемията и статистическите игри

На 6 и 7 май пуснах два поредни поста "Епидемия и статистически игри", в които посочих, че у нас са умрели от Короната 3 468 пенсионери към 30 април. Само пенсионери - без др. категории.
Не бяха отчетени, понеже ги водиха починали от грип, както посочих с документи.
.
Днес отново имаме поредно неволно потвърждение на постовете ми за игрите със статистиката за епидемията.
Ето го:
- Над 700 000 лева е платила Националната здравно-осигурителна каса за лечение на коронаболни. - съобщи нейният ръководител проф. Петко Салчев.
Тя беше по клинична пътека 104 - Диагностика и лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения, която се приравнява към код j11.1 Грип с други респираторни прояви, неидентифициран вирус Грип БДУ
.
НЗОК се разплаща с болниците на месечна база с около 30 дни закъснение, необходими за сумиране на отчетите, тяхна проверка и планиране на средствата за изплащане. Т.е. сега НЗОК плаща за лечението през март. Затова тези над 700 000 лева са за март!
В края на май ще плаща за лечението през април.

Излъгаха ни, като

.
****** Следователно тези над 700 000 лева или по 618 лева на човек, както определиха разценките, са финансирали грижите за повече от 1133 Коронаболни, лекувани през март.
****** По официални данни в края на март броят на заразените бил достигнал общо от самото начало на епидемията всички на всичко 379, от които само 117 са били хоспитализирани на болнично легло.
****** Сега се оказва, че само хоспитализираните са били 3 пъти повече от всичкия, общия брой на заразени и болни у нас, които тогава обявяваха.
******* И болните, които са се опитвали да ги спасяват в коронаотделенията, само за март в действителност са били 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от онези влезли в болниците, отколкото ни обявяваха.
.
.
.
БЕЛЕЖКА:
Дано пикът да е бил март и април, макар че го укриха от нас. Предполага се, че е така, понеже сега разхлабват карантината, въведена на 13 март.
Бих посъветвал правителството да не продължава да крие заради идващия туристически сезон и нуждите на бизнеса реалността на епидемията у нас. Понеже занижените данни намаляват дисциплината на хората и това може да ни изненада изключително неприятно.

https://bnr.bg/…/nad-700-000-leva-e-platila-nzok-za-lecheni…

https://www.facebook.com/grigor.lilov?fref=nf&__tn__=%2CdmH-R-R&eid=ARAtUH6FsNOIRdLAxyZ3emNq82QBfsxqoZT1umclJVyweQop45PwnSX5xndWAnWdUY1S51HeuoNqbyNV

Григор Лилов да си взема пенсията и да спира да пише такива цинични , неграмотни манипулации и спекулации.

И изобщо не става дума за пари , А за да се прокара линията на Страха , отново чрез манипулация и пропаганда .

От 5м. личи на кой си сваля платената шапка !

преди 33 минути, палав_ник написа:

Скъсахте се да цитирате този доктор.  :) Като го поразгледах, той е  някакъв странен бунтар, в което няма нищо лошо, но не отразява мнението на лекарската общност. И международна такава.

Да, със свещ ги търсите такива, но ... не издържат теориите им. Най малкото че това не е стандаретния КОВ-2 вирус, известен много отдавна.

преди 12 минути, Радул написа:

С коронавирус няма никакъв проблем!!! От рак, инфаркт, инсулт и диабет, хората си мрат както си мряха и без корона.

зацикли с тези лъжи. Ако кажеш как  да избегна коронавируса /който е факт и си го има/  на 100% ще се съглася с теб.

Ако кажеш как хората с диабет, холестерол, кръвно и т.н. които иначе ще си живеят още 10, 20 , 30 години  могат да го избегнат и няма да починат от усложненията, пак ще се съглася.

Тук ви се чупи пропагандата и лъжите.

Още 400 станици да го повтаряте това, лъжите ви истина няма как да станат :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз ще му купя! И пушка ще му купя, ще му я дам в ръцете и ще му кажа, че трябва да застреля един от двама ни! Мен или себе си.

Никой няма да избера, ще ти обясня защо, защото уважавам опонента си в случая ти или който и да е друг в спора ни. Избора на аз или ти не е избор. За разлика от Реджо аз не търся и не целя интрига, не съм и трапезен патриот, мога да кажа на всеки какво мисля без да от значение той какво мисли за мен, но това във форума е малко сюреалистично. Не защитавам тезата си на всяка цена и съм готов да се извиня за грешаката си ако ми бъде показано/доказано че греша, това е мъжко и така го усещам. И в заключение, не ми пука дали някой ще спазва някакви правила, както вече писах за себе си съм решил въпроса до колкото позволява това ситуацията, пиша тук с информационна цел, чета и други информационни портала и когато прочета интересна новина я споделям тук, тоест не се боря за нищо за да ме разбереш правилно. 

преди 5 минути, FusE написа:

Никой няма да избера, ще ти обясня защо, защото уважавам опонента си в случая ти или който и да е друг в спора ни. Избора на аз или ти не е избор. За разлика от Реджо аз не търся и не целя интрига, не съм и трапезен патриот, мога да кажа на всеки какво мисля без да от значение той какво мисли за мен, но това във форума е малко сюреалистично. Не защитавам тезата си на всяка цена и съм готов да се извиня за грешаката си ако ми бъде показано/доказано че греша, това е мъжко и така го усещам. И в заключение, не ми пука дали някой ще спазва някакви правила, както вече писах за себе си съм решил въпроса до колкото позволява това ситуацията, пиша тук с информационна цел, чета и други информационни портала и когато прочета интересна новина я споделям тук, тоест не се боря за нищо за да ме разбереш правилно. 

виж огледай се на огледалото , някъде трябва да има сериен номер ... да видим каква нова формула си :biggrin:

преди 5 минути, miro20 написа:

Скъсахте се да цитирате този доктор.  :) Като го поразгледах, той е  някакъв странен бунтар, в което няма нищо лошо, но не отразява мнението на лекарската общност. И международна такава.

Да, със свещ ги търсите такива, но ... не издържат теориите им. Най малкото че това не е стандаретния КОВ-2 вирус, известен много отдавна.

В момента д-р Тодоров работи в Русе като лабораторен лекар. Завършил е медицина в родния си град Варна през 1995  г. с успех от държавния изпит 5.80.   Същата година започва работа в с. Крушари, област Добрич, като селски лекар. От 1997 до 1999 г. работи в Транспортната болница във Варна. Бил е корабен лекар  и лекар на БМФ. Три години е бил лекар  в Република Гана. След завръщането си от Африка той създава лаборатория в гр. Русе. Има без прекъсване 25-годишен стаж  като лекар. През 2018 год. е един от кандидатите за поста Председател на БЛС.

https://www.plevenpress.com/д-р-георги-тодоров-ако-се-проваля-като/

Прочети малко за биографията на човека и стига троли всичко като ненормален . Погледнал бил . Ти наистина се правиш на по-тулуп от тулупите . Пиша го за втори тъп .Имам приятели и хуманен и ветеринарен лекар .И двамата са практикуващи , Обяснили са ми всичко за SARS coV-2 ,което ме е интересувало за мен и семейството ми . НЯМАМ никаква причина да не им вярвам .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.