Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 минути, _ramus_ написа:

каква нация си ти бре. Кои сте тия , дето сте "вие"? Това че ти си в някаква нация, според теб е добре за нацията ли? Да ти го кажа - ми не е добре, но те понася. И лъжите, и неграмотността и невежеството...

СЛез малко от трибуната, че това е калдата, а не събрание на ОФ-клуба в Тракия, или пенсионерски митинг на БСП.

Не си взимате хапченцата, тва е. Ако вие сте търсачи на истината, то аз трябва да съм магьосникът от ОЗ.

Казах ти нещо ... математик. "А това означава също  ЧЕ според това излиза ЧЕ... " - ето ти я и грамотността. РазЧЕкна се от грамотност троле! Всичките ти писания са бъкани с гротескна неграмотност и тотално непознаване на българския език! За математиката казах ли вече? Да. Значи математика не знаеш, български не знаеш... какво знаеш ти бе??? Знаеш само да плюеш по хората и слугинстваш на мутрягите! Същия трол като Мирко. Бяхте се събрали в датата все такива като вас и видя ли какво стана? Умря датата. Мда, много некадърници като се съберат да заглушават гласа на нормалните, така става! Откъдето минете, трева не никне!

на 17.04.2020 г. в 12:21, _ramus_ написа:

Значи 1993 година сте били "малка" (примерно около 10 години, грубо - щом е наличен "спомен"). А това означава също че според това излиза че сега сте на възраст 40+ :) .

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, _ramus_ написа:

хич не ти го ща - вниманието. То пък едно "внимание"... като гледам как се "внимавате", направо ми се отщява.

Граждани били... :) Поклон и червен нос - все още липсват.

Като не щеш вниманието защо се вреш в краката на хората бе? Някой да те е търсил да го анализираш неграмотно?

преди 1 минута, палав_ник написа:

по-жълтото хапче е с повече литий

вече втори път повтаряш - вероятно доста ги разбираш "точните хапченца"... Литий, брей... Много яко - направо ще си направя "жълт акумулатор". Да си имам - като ми дойде Теслата.

преди 11 минути, _ramus_ написа:

И лъжите, и неграмотността и невежеството..

Последно предупреждение за личностни нападки и характеристики!

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 минути, _ramus_ написа:

отново пак е към мен - предупреждението.

Виж Реджеп как те познава . Веднага започна да мрънкаш . Напиши нещо смислено за коронката и дай да го разнищим . Нали си Мъдрец и трябва да знаеш , че като се спори се търси истината .

преди 3 минути, палав_ник написа:

че като се спори се търси истината .

Няма такова нещо - никоя истина не се търси, нито се намира - в спор.

Интелигентните хора водят дебат или дискусия, не спорят, нито емоционалничат.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Опаааа, някой лъже!!! За вчера броя починали в Бразилия е 754, а за днес 393. Статистика, а не слугински медии. До лъжи ли я докарахме Николов?

преди 24 минути, Радул написа:

Опаааа, някой лъже!!! За вчера броя починали в Бразилия е 754, а за днес 393. Статистика, а не слугински медии. До лъжи ли я докарахме Николов?

Ама не ви ли стана ясно, че всички средства за масова информация (световни)се стремят към нагнетяване на напрежени е и страх в хората!Не знам защо! Миналия месец един италиански депутат Витторио Сгарби ги попиля в парламента с факти и документи, че положението в Италия не е такова каквото се представя. И за Холандия четох някъде подобна новина! В началото бяха тирове с трупове, снимки репортажи, сега какво ще измислят?

Новините в момента: Австрия се готви за летния сезон и туристи, България също, но трябвало да внимаваме, че мани, мани! Ще отида на плажа и ще стоя само под чадъра!

А генералчето и той как излъга... Тва даже го гледах по телевизията, когато той каза, че по брой тестове сме се движили в средната бройка за Европа. България в момента е с 8000 теста на милион население. В Европа средната бройка е около 20 000 теста на милион население!!! Дори в Сърбия е 18 000 на милион! Само Молдова е с по- малко от нас.

Да господа меркаджии, продължавайте да вярвате на тези дето не спират да лъжат! И им повтаряйте лъжите, то на вас ви се пише това.

на 12.05.2020 г. в 23:26, Радул написа:

Барбунчела, този ти ник е по- скапан и от другия!

Е?? Извинявай ама това какво трябва да значи?

протеста няма нищо общо 

той е щото шефчето на партията  си е купил кола и апартамент за около 250 хил лева от партийната субсидия

и прокуратурата го е погнала

Според мисирките, това са 200- 300 човека!

преди 25 минути, Aumi написа:

Лицата на протеста!

Тва е протест Ауми, не моден подиум.

преди 57 минути, barbuncela написа:

Е?? Извинявай ама това какво трябва да значи?

Отговорих вече на точно този въпрос, по- назад.

преди 29 минути, Радул написа:

Отговорих вече на точно този въпрос, по- назад.

Къде това назад?

преди 2 минути, barbuncela написа:

Къде това назад?

В темата. Ако си видяла това, значи трябва да си видяла и него.

преди 6 минути, Радул написа:

В темата. Ако си видяла това, значи трябва да си видяла и него.

Видях как Христо се разправя с Сирена! Аз какво общо имам? Ако си плетете някакви интриги, хайде ако обичате го правете без мене? Нямам нужда от втори профил за да кажа на някой истината в очите! А Христо ми е просто съсед, и нищо повече! Ясно? Видял си вероятно как ме защитава по някога и съветва!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Видях как Христо се разправя с Сирена! Аз какво общо имам? Ако си плетете някакви интриги, хайде ако обичате го правете без мене? Нямам нужда от втори профил за да кажа на някой истината в очите! А Христо ми е просто съсед, и нищо повече! Ясно? 

Ок. Исках да покажа на Христо какво е направил и мисля че ме разбра.

току-що, Радул написа:

Ок. Исках да покажа на Христо какво е направил и мисля че ме разбра.

Оправяите се с него и не ме меси ако обичаш?

Опа, аз бях един от хората тук, които се чудиха защо Бил Гей е така виктимизиран. Едва ли не набеден. Извинявам се:

Баси противния, перверзен, нагъл рептил е тоя! "Нямате избор!".

Хората умират С, а не ОТ коронавирус

https://czpz.org/politics/12682-2020-05-12-17-15-51?fbclid=IwAR2Eay0VJBmTFBvyTtm4ASKVxo45cC9g43IofizOCfaxYwEJGIdVZrDf4jQ

Цитат

Няма специфични патоморфологични белези на пораженията от коронавируса върху човешките тъкани. Няма никаква разлика на аутопсия между починал с коронавуирус и такъв починал от сезонна вирусна инфекция. Нямаме моноклонално антитяло, с което да маркираме и да различим картината от тази на други вирусни инфекции. За разлика от грипа кронавирусът не води до смърт. През януари починаха млади хора от грип.
Световната здравна организация сгреши, че обяви пандемия, защото такава няма. У нас са направени само три аутопсии, защото СЗО даде инструкция да не се правят. В това няма логика. Когато имаме нова картина, причинена от нов вирус логиката е да се правят аутопсии на всички за да се събере максимална информация за новата болест. Това поведение на СЗО може да се определи като престъпно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.