Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 11 минути, karadzha написа:

Какъв лидер е Боко, бе Ъндър, той е готов да хване нанякъде, ако работата стане дебела (сам си го каза). А и кака Кури нещо ѝ изтича мандата:)

Лидер е за другите. В смисъл, че други го признават. Не като тоя горе да иска да става лидер, ама никой да не го знае, че иска :) 

Примерно аз съм лидер, макар никога да не съм искал да бъда такъв. Шефа ми го призна преди десетина дена, аз му казах, че не съм лидер, той ме кара да вразумя останалите да работят без пари. Вика ми, че съм лидер, аз му казвам, че не съм...ей такива ми ти работи, хаха. Слушали ме били...ами аз тропам по масата, ритам квото ми падне, 3 пъти съм си чупил пръсти на краката, щото се ядосвам на някой и вместо да го наритам, наритвам нещо по-твърдо...явно затова ме смята за лидер, хаха. Аз не се смятам, а и не искам да съм такъв. Лидер в сянка по ми отива.  Навремето дори ми бе оставил едно метално кошче да  ритам само него, че бях окривил всичко, де се смята за кошче.  КАза - ей това кошче ще е само за теб :)

И сега тука един ще се намеси, дето съм го блокирал, но истината си е една. 

Значи, ако аз утре спра да работя, другите увиснат, отидат по борсите и не получат заплати...ей това е лидерство. Ако аз утре кажа да работя повече, никой не може да ми каже нищо и ще работят заедно с мен.  Това е лидерство и то без човек да иска да е така. Не да си мушмурок, да лаеш насам натам и накрая да подвиваш задната си част, наречена опашка. 

Аз не познавам човек в тоя форум, дето да държи на своето, въпреки всички препятствия. Обаче познавам подлизурковци, дето са с управата и дето се мислят за голямата работа. но не са, Те просто си имат лидери :) А горките дори не могат да осъзнаят, че са мушмуроци. Това е най-лошото :)

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 11 минути, Ъндъртейкър написа:

Лидер е за другите. В смисъл, че други го признават. Не като тоя горе да иска да става лидер, ама никой да не го знае, че иска :) 

Примерно аз съм лидер, макар никога да не съм искал да бъда такъв. Шефа ми го призна преди десетина дена, аз му казах, че не съм лудер, той ме кара да вразумя останалите да работят бесз пари. Вика ми, че съм лидер, аз му казвам, че не съм...ей такива ми ти работи, хаха. Слушали ме били...ами аз тропам по масата, ритам квото ми падне, 3 пъти съм си чупил прусти на краката, щото се ядосвам на някой и вместо да го наритам, наритвам нещо по-твърдо...явно затова ме смята залидер, хаха. Аз не се смятам, а и не искам да съм такъв. 

имаш уникално чувство за Хумор ! хахахахах ......тебе ще те чета нощем преди да заспя  хаххаах

малко смях преди сън е много здравословно и освен това спомага за "по-добрите сънища" ....

хахахах рядко някой да ме развесели така ...

Аплаузи ! :withballoon2:

преди 4 минути, Inana.. написа:

имаш уникално чувство за Хумор ! хахахахах ......тебе ще те чета нощем преди да заспя  хаххаах

малко смях преди сън е много здравословно и освен това спомага за "по-добрите сънища" ....

хахахах рядко някой да ме развесели така ...

Аплаузи ! :withballoon2:

Ми радвам се, това е действителността. Разбирам, че не я приемаш, но ще я разбереш след време. 

преди 31 минути, Ъндъртейкър написа:

Когато хората не те изберат за лидер, а ти се натискаш и натискаш да си лидер, няма как да станеш такъв :)  А си имаше и 2-3 висши образования ( не знам колко станаха, че като бяхме с нея учеше за енто висше)

като не ме  изберат за лидер им бия шута и ги трия от телефона а на непознати номера не отговарям

затова съм и за явния вот

това със скрития вот при мене не минава

като взема властта директно го правя явен  да се знае кой какво и защо

преди 12 минути, Inana.. написа:

Не бива да има страх .... Никой не бива да се страхува от Истината и да я заобикаля .

Това е . От какво да се страхуваш , поглеждаш Истината в очите и край. За някой Истината е неудобна , затова я заобикалят . Но колкото и да я заобикалят , ако искат да бягат от нея , пак я срещат отново и отново . Истината винаги гледа в очите и очаква срещащите човешки погледи отсреща . Затова и пиша като луд вече , че НЯМА нужда от страх и паника. Това ни разделя още повече и нещастниците , които управляват на това разчитат . 

преди 29 минути, Inana.. написа:

Най - много да изляза с гняв от ФН  и да пръсна планетата :D

бунтар ли го играеш

не ти отива 

послушна си 

преди 8 минути, Ъндъртейкър написа:

Ми радвам се, това е действителността. Разбирам, че не я приемаш, но ще я разбереш след време. 

Напротив , не ме разбра ..Това не е ирония .... Имаш уникално чувство за хумор , а аз умея да го ценя. 

Не ме гледай , че иронизирам няколко персонажа тук .  На всеки подавам хапката , която е заслужил .

Хайде ще те черпя и една музика , която много обичам ...

И отлитам да хвана последните 2 добри сънища :D

преди 14 минути, Inana.. написа:

Напротив , не ме разбра ..Това не е ирония .... Имаш уникално чувство за хумор , а аз умея да го ценя. 

Не ме гледай , че иронизирам няколко персонажа тук .  На всеки подавам хапката , която е заслужил .

Хайде ще те черпя и една музика , която много обичам ...

И отлитам да хвана последните 2 добри сънища :D

Хубава музика :)  

В предния ми пост обаче нямаше толкова хумор, колкото яд на някои от нещата . Днес сигурно ми е дошло в повече, щото вече на 50% съм решил да напускам работата си. Бяха 10%, станаха 20%, после 30%, 31% и сега изведнъж 50 % :P  Но ще го направя тоя път мисля. Пари имам години да карам без работа, ахха.  Мисля да стана един мързел, нали това искат от нас сега с тая копидемия XIX. 

преди 6 часа, nikssi написа:

Много са докачливи, когато насреща имат журналист задаващ неудобни въпроси, НЕ мисирки от ПИК!

А не бе, не е мисирка.. както каза генерала, 7 пъти и повтаря и отговаря  едно и също , тя пак си върти плочата...  не мисирка ами...

всъщност, личи си монтажа в края преди репликите му , и очевидно са изрязани някои нейни думи.

Класически журналистически похват.

Но пък всички видяха "блестящото " и завръщане от таксито :) 

То май това бе целта де.

преди 8 часа, Радул написа:

Два месеца вече го гледаме тоя мрънкащ и лъжлив простак!!!

За генерал Менгеле ли си хортувате

преди 8 часа, miro20 написа:

Ето това сте вие.

Ти на страната на генерал Менгеле ли си ?

Аз одобрявам мерките. Феновете на д-р Смърт - мангъровците с нацистките им теории за ненужните "съчки" и такива катот еб с "леките настинки" си гледайте вашата кочинка :)  Достатъчно ярко се излагате вече 400 страници.

А сега просто гледам 5 мин манипулативна слава на една таксиджийка. Пардон.. 30 сек.

Да, ще остане на сметката и на гърба на генерала, но ... това са взаимните им рискове.

ПРЕМЕНИЛИЯТ СЕ ИЛИЯ – ВСЕ В ТИЯ
***** Протестът, организиран от партия „Възраждане”. Кой го поръча и защо?

Снимка на Grigor Lilov.

.По моя преценка, след като изгледах десетки клипове и пълното ТВ предаване, протестираха според мен не повече от 3000 души (2000 според Ройтерс).
.
Проправителствените и уж опозиционни по-големи медии написаха за около стотина събрали се или рехаво присъствие. Интернет, Ютуб, социалните мрежи са пълни с клипове, на които се вижда, че не е така. . Сега публикациите им вече се редактирани и бройката грижливо се избягва за споменаване.
.
Идиоти! Тези дори не знаят как се прави интелигентна пропаганда.
Лъжат толкова брутално, че лесно се хващат в лъжа. А от друга страна – след такава нагла лъжа само някои идиот би им повярвал, ако става дума да се прокара някоя наистина съществена и важна за властта заблуда. Но не е изненадващо да постъпват така - нас ни управлява едно от крилата на старата комунистическа гвардия. Този им рефлекс – да лъжат безобразно и неефективно, им е първичен и неизкореним.
.
УЧАСТНИЦИТЕ
.
Протестът успя да събере иначе несъвместимото: русофили, социалисти, патриотари, християни, националисти, фенове на алтернативната медицина, антиваксъри (борци срещу ваксините), онези, според които Норвегия ще взима децата ни, 5G мрежовите конспиратори, отрицателите на съществуването на Короначумата, противници на каквато и да е карантина, професионални протестъри срещу заплащане и просто недоволни.
.
Изброените социални групи в мрежите се обявиха „за” манифестацията и горещо я подкрепяха с помощта на админите им, които спестиха основните лозунги, а ги ориентираха към нуждите на аудиториите им. Сега, след като се разбра кой в действителност е поръчвал музиката, започнаха разправии в някои от тези групи.
.
Такива хора, които протестират без да знаят под какво знаме в действителност са се подредили, най-великият конспиратор в историята Ленин ги наричаше „полезни идиоти”. Защото няма истинска алтернатива там, където ще се сменя или се иска да се смени един мафиотски клан и проект с друг мафиотски клан и проект.
.
РЕЗУЛТАТИ НЯМА?
.
Обаче генералната публично прокламирана цел на протеста не успя - десетки и десетки хиляди да изразят недоволството си срещу Борисов. Та да се стресне ЕС и да отпусне още някое евро отгоре над вече даденото ни. Това беше една от целите на протеста, макар и не най-важната.
.
Не успя, защото освен относително малко заблудените, милиони в страната виждат и знаят, че никой не им предлага алтернатива.
БСП е клан, подобен на този, излетял от нейното гнездо начело с Борисов. Борисовия излетя заради разчета за по-перспективно уреждане на битие-житието вместо да се чака щедростта на партията-кърмилница.
Уж социалната лява партия се държи като заядлива, свадлива и себична бабичка, искаща да уреди свидните си внуци и протестираща, че не й отдават дължимото. Президентът й е вече провалил се държавник, както показа Коронаепидемията. А така нар. непарламентарни сили са корпоративни групи, прогонени от софрата или с поставено партийно поръчение от единия или другия клан, а най-често и от двата, заедно и с една чужбина - да флиртуват със Запада.
.
АКТЬОРИТЕ
.
Кой направи този протест и точно в този момент?
Организатор се води партия „Възраждане” и лидерът й Костадин Костадинов.
.
Той е пеперудка, кацаща от един политически цвят на друг, оттам – на трети и т.н.
Бил е виден член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО от 2007 г., заместник-председател до 2012 г. и регионален координатор на ВМРО за Варненска, Шуменска и Добричка област от 2002 г. до 2009 г. Т.е. подвизавал се е като дясна ръка на Красимир Каракачанов, докато поиска да вземе мястото му и изхвърча.
Работил е тясно и с енергийния олитарх Христо Ковачки в движение „Напред”.
По-късно след взетите, вероятно с „отличен” изпити в прощъпалника на родната така наречена политика, му е дадена роля на офицер вместо на пешка на шахматното й поле.
Костадинов става ортак с Волен Сидеров и неговата „Атака” – например като кандидат за кмет на Варна.
А когато „Атака” се поизноси като залъгалка за недоволните и затова я вкараха във властта, „Възраждане” дойде на сцената като новата „Атака”.
Един знаменателен факт: политици, които не са крали като Минчо Христов и Стела Банкова набързо напуснаха партията му буквално седмици след основаването й с обвинения към Костадинов за корупция и присвояване на средства. Но и тогава, и после години наред никой не обърна капчица внимание на техните сигнали. Сега обаче държавата се присети да подгони Костадинов. А защо е на уж, ще стане ясно по-надолу.
.
До Костадинов и протеста му е застана друг клан от същата тази комунистическа гвардия, която ни управлява в момента. Телевизията на БСП предаваше събитието изцяло и това е достатъчен факт за родовата принадлежност на протеста.
Протестиращите не са разбрали основното: няма как една партия като „Възраждане”, която е регистрирана от политическата мафия без проблеми, която получава от политическата мафия милионна субсидия, разходвана неясно как, която е част от статуквото, имитиращо плурализъм и демокрация – няма как тя да е двигател за промени.
.
РЕЖИСЬОРЪТ
.
Зад такива разнопартийни пеперудки като Костадинов винаги стои мощен кукловод, който притежава влияние във всички политически структури.
Един цитат ще ви подскаже кой е той.
Лидерът на „Възраждане” е отявлен кремълофил (цитат „Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от "Възраждане" ще се погрижим за това.”)
.
Ако се проследи веригата на зависимости, макар че е добре прикрита, се вижда същото – Кремъл.
А защо се организира този театър?
.
В момента под натиска на ниските цени на нефта и газа и спадналото търсене на минерални ресурси Кремъл закъса финансово. И се наложи отчаяно да прави опити да се договори зад кулисите с Белия дом, обещавайки му отстъпки. Такива вече се пекат в Сирия - възможно прогонване на Иран. Основната обаче за търгуване е евентуално включване в потенциална антикитайска коалиция.
.
Именно тази цел е в основата на голямата политика на „моркова и тоягата” на Тръмп към Русия. Кремъл от своя страна пък плаши Запада с пропагандни статии за нестабилността на Путин във властта и опасността крайните „силоваци” в Москва да му я вземат. Натрапва чрез тях като извод и логично изглеждащо следствие - да се съюзят с Китай.
.
ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПОКЕР
.

Но за да започнеш да преговаряш, трябва да имаш козове, да държиш добри ръце. Трябва и да покажеш и да демонстрираш, че ги владееш.
.
Целта на протеста в България беше точно тази – „ние можем да смъкнем от власт това правителство, но не го правим – това е наш коз, с който можем да цакаме и затова дайте и вие нещо насреща”.
Ако политиката на България не устройва Кремъл, защо наистина не смъкне правителството от власт?
.
Защото Кремъл няма какво друго освен Борисов да предложи насреща на Запада. А без западните пари, западния кредитен рейтинг, западната подкрепа не може да плаща сметката на България. И съответно веднага ще изгуби влияние в държавата ни, дори Песков (говорителят на Путин) да ни е станал премиер
.
На масата в това разиграване тези дни бяха сложени и други такива „възродителни” козове.
Да видим някои от тях!
.
Например изненадващо главният прокурор Гешев пусна от затвора олигарсите Маринела и Ветко Арабаджиеви, създаде Консулативен съвет при себе си с едни от най-ретроградните правни фигури на тоталитаризма и жалкия ни преход, повдигна обвинение срещу лидера на „Възраждане”, за да го легитимира като „истински” противник на властта...
Например финансовият министър Горанов публично се възпротиви на Борисов заедно с Менда Стоянова, например Васил Божков наруши договорката, с която го пуснаха да избяга и започна атака срещу премиера, например...
.
Разбира се, България с така наречените й „политици” е много дребна карта в тази световна геополитическа игра. Но за сметка на това винаги и удобно се намира под ръка.

https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/2895377030578217

преди 7 часа, miro20 написа:

Това за 100те тояги е добро :)

Добро ли е? А ела да ми биеш 100 тояги, смелчаго. Искам да видя как ще стане.

преди 6 минути, Aumi написа:

Протестът успя да събере иначе несъвместимото: русофили, социалисти, патриотари, християни, националисти, фенове на алтернативната медицина, антиваксъри (борци срещу ваксините), онези, според които Норвегия ще взима децата ни, 5G мрежовите конспиратори, отрицателите на съществуването на Короначумата, противници на каквато и да е карантина, професионални протестъри срещу заплащане и просто недоволни.

Общото най добре се вижда в това видео :

Гледа се задължително със звук :) 

Уникално !

Хех, дежурния плювач Григор Лилов и тукашните клакьори. Мишките се обаждат от дупките...

50 % ето го цялото интервю с доктор Менгеле

Че той си се държи като един типичен Менгеле. Арогантно просташки.

Всъщност Бенатова беше добронамерена. Този е изрод свински изрод със зурла !!!

Не случайно му викат доктор Менгеле

преди 15 минути, Радул написа:

А ела да ми биеш 100 тояги, смелчаго

Като свършат аргументите почват заплахите. Разклатиха му се нервите май на 50 %.

Виж дал съм цялото интервю на Бенатова с доктор Менгеле, да се види що за античовек е !

Бенатова беше абсолютно коректна. Менгеле и слагаше думи в устата и я квалифицираше. Не тя него. Накрая я обвини в това, което всъщност самия той прави. Фръцна се, каза, че иска да измрат много хора, и избяга

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

50 % ето го цялото интервю с доктор Менгеле

Че той си се държи като един типичен Менгеле. Арогантно просташки.

Всъщност Бенатова беше добронамерена. Този е изрод свински изрод със зурла !!!

Не случайно му викат доктор Менгеле

Доктор Менгеле може да се нарече такъв, който иска умишлено много хора да се заразят и измрат.

Но не е адекватно да се нарече такъв, който желае да предпази хората!

преди 2 минути, Aumi написа:

Доктор Менгеле може да се нарече такъв, който иска умишлено много хора да се заразят и измрат.

Ми той тоя психопат от 2 месеца го иска това. И направи всичко възможно да се случи.

преди 11 минути, Aumi написа:

Ами изгледай интервюто докрая. В самия край на интервюто, той си признава, че точно това иска

Ето специално за тебе самия край на интервюто, да не те затормозявам излишно.

А, то било цялото. Нищо изгледай го. Няма да ти навреди

преди 3 минути, Радул написа:

Ми той тоя психопат от 2 месеца го иска това. И направи всичко възможно да се случи.

Кое иска?
Според мен мерките, които бяха предприети, бяха напълно навременни.
Аз лично, очаквах да са много по-строги.
Българинът като цяло е недисциплиниран мърморко.
Каквото и да стане, винаги е недоволен.

В цял свят хиляди хора се заразяват и измират, но по-голяма част тук не възприемат положението сериозно. Защото самият народ в болшинството си е сбирщина от несериозни мърморковци, които вечно недоволстват против всичко.

преди 8 часа, Maleficient написа:

Кога пък е наложено "стоене в къщи"? Какъв "затворнически режим"???

Съвсем изтрещяхте хора!

Аз, и не само, си ходя на работа, пазарувам, плащам сметки, движа си се свободно.

Е, по празниците избегнах да се видя с близки от провинцията, но ще го преживея. Важно ми е, че има начин да се чуваме и те са здрави.

"Затворничество" е вашето, да висите близо ТРИ месеца в тоя форум и тема и да отделите толкова време от клетия си живот, за което можехте да построите едноетажна къща, баси!

За Какво и в кое искате да убедите Заблудените? Какво защитавате?

МОЕТО право и МОЯТА свобода? да избирам да живея в тази държава и да се съобразявам ли?

Ами няма нужда.

Жал ми е за вас, честно!

Ни измислихте лекарство, упс, то няма нужда, ни свалихте гадовете!

Малеф, ти като искаш се радвай на свободното си движение от хола до кухнята и измисляй бухтички. Твоето право и твоята свобода не са ми важни, важни са ми моите права и свободи. И ще вися където си искам и колкото си искам, защото това е мое право.

преди 1 минута, Радул написа:

Малеф, ти като искаш се радвай на свободното си движение от хола до кухнята и измисляй бухтички. Твоето право и твоята свобода не са ми важни, важни са ми моите права и свободи. И ще вися където си искам и колкото си искам, защото това е мое право.

Нали ви дадоха свободите? Какво още искате?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Ами изгледай интервюто докрая. В самия край на интервюто, той си признава, че точно това иска

Ето специално за тебе самия край на интервюто, да не те затормозявам излишно.

https://www.facebook.com/3d0a20cd-c81f-48ab-8017-a2e83ddbbc59

Не казва, че иска това, а очаква да има такива в следствие от неспазване на мерките.

преди 5 минути, Aumi написа:

Кое иска?
Според мен мерките, които бяха предприети, бяха напълно навременни.
Аз лично, очаквах да са много по-строги.
Българинът като цяло е недисциплиниран мърморко.
Каквото и да стане, винаги е недоволен.

В цял свят хиляди хора се заразяват и измират, но по-голяма част тук не възприемат положението сериозно. Защото самият народ в болшинството си е сбирщина от несериозни мърморковци, които вечно недоволстват против всичко.

Бля бля... за 2 месеца 200 хиляди на 7 милиарда! За това време повече хора са умрели от ухапване от комар!!!

преди 2 минути, Aumi написа:

Нали ви дадоха свободите? Какво още искате?

Не казва, че иска това, а очаква да има такива в следствие от неспазване на мерките.

Нищо не са дали!

преди 1 минута, Aumi написа:

Той и по великден искаше да има ад и хладилни камиони да не могат да извозват труповете. 

И къде беше ада ?

Къде бяха тръповете ?

Сега казва, че иска да измрат стотици хиляди.

Някой вярва ли му ?

Аз не.

Никой няма да умре, ако всички излезем и ги изметем. Иначе ако ги оставим, може да почнат да ни избиват лекувайки ни задължително

Не случайно приеха поправката Менгеле !

преди 3 минути, Радул написа:

Нищо не са дали!

Що бе, Мели има свобода да прави буфтички с маска.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Никой няма да умре, ако всички излезем и ги изметем. Иначе ако ги оставим, може да почнат да ни избиват лекувайки ни задължително

Ок, а като ги изметете, имате ли алтернатива и готови кадри, които да сложите на тяхно място?
Има ли лидери, честни, почтени и некорумпирани, които са готови да управляват и дават гаранция, че ще оправят нещата в България, ще изпълнят всички искания на народа и ще дават европейски заплати и пенсии и от по две-три хиляди евро?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.