Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, _ramus_ написа:

бълнуваш... български синоним на това понятие - НЯМА,

Това е "компетентни  услуги на свободна практика" - най-близкото.

НАЕМНИК - е и всеки работещ, при работодател - ти вкл, защото се извършва наемен труд. Има съществени разлики, които остави други хора, дето са достатъчно интелигентни, за да ги схванат.

Работещ при работодател се нарича работник! Така пише и в договора ми. Учи го тоя български, че и там си гола вода!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, Радул написа:

Едва ли...

Цитирах ти по горе.  Чети и реви.

Радул лъже.

току-що, Радул написа:

Работещ при работодател се нарича работник

😂 о миличкия... Давай, давай... няма лошо сам да се търкаляш към дъното...

току-що, miro20 написа:

Цитирах ти по горе.  Чети и реви.

Радул лъже.

тва че двата трола на форума казват че радул лъже, надали ще впечатли някого. Мен пък хич. Аз и снимка ти дадох за вчера.

преди 2 минути, miro20 написа:

Радул лъже.

не думай, стига бе... Направо е изненада сред форума... Всички сме в шок, просто... :) Такъв честен, добър, справедлив и интелигентен човек... как е възможно!

току-що, miro20 написа:

Живял съм и  когато сутринта се събуждаш с една цена на хляба, а до вечерта е друга.

А пенсиите бяха 5$

Други въпроси ?

Живял си дръжки! Сигурно и на Луната си бил. само знаеш да приказваш. Днес взимаш заплата 1000 лева. И плащаш наем 300. Утре се будиш с 500 евро заплата, ама ти искат 300 евро за наем, и се оправяй. Знаеш! Баща ми имаше мебелна фабрика с 60 работника, 2001 като влезе проклетото евро0 в Италиа се наложи да уволни 30 човека. Знаел той!

току-що, Радул написа:

тва че двата трола на форума казват че радул лъже, надали ще впечатли някого. Мен пък хич. Аз и снимка ти дадох за вчера.

Ти аргумент не даде. А скрийншот Аз ти дадох нещо още по конкретно. Не някакви "тролове"

Ето ти пак : https://www.ecdc.europa.eu/en/publications-data/download-todays-data-geographic-distribution-covid-19-cases-worldwide

:halloween10:

току-що, barbuncela написа:

Живял си дръжки!

А не бе. Подигравателното ти отношение не ти прави чест. Тогава наистина си беше трудно и се чуди човек какво да прави и как ФИЗИЧЕСКИ да оцелее.

Виждам че хал хабер си нямаш , затова ти прощавам простотията и липсата на уважение към по знаещите и преживели реално тези времена.

Вижте го простака!

Яд ли те е? Тиквуча те употреби драги и сега си само употребен генерал! А не те е и срам! Лекар! Щяли да измрът много хора! Простак!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, barbuncela написа:

Вижте го простака!

Да, завъртя се от всички фейкомети това извадено от контекста, изказване.

Аз изгледах цялото интервю на Бенатова.

Достоен и търпелив както винаги, накрая генерала се изпусна заради постоянните провокации .

А на вас ви спуснаха само края на интервюто.

Да позная ли че не си го гледала цялото  ? :)

Ето това сте вие.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

не думай, стига бе... Направо е изненада сред форума... Всички сме в шок, просто... :) Такъв честен човек... а какво излезе накрая... малииии!

Чеети. Български не знаеш, дано вдяваш английски.

INOVIO Receives New $5 Million Grant to Accelerate Scale Up of Smart Delivery Device for Its COVID-19 Vaccine

http://ir.inovio.com/news-releases/news-releases-details/2020/INOVIO-Receives-New-5-Million-Grant-to-Accelerate-Scale-Up-of-Smart-Delivery-Device-for-Its-COVID-19-Vaccine/default.aspx

Това е от техния сайт! И дрънканиците на онзи платен блогър Генадий, губят всякаква тежест. Направо се изпаряват.

преди 1 час, barbuncela написа:

Аз освен немска стока в супермаркетите, друго не виждам. Е, да кафето, мангото, бананите, ориза... не са от Германия. Но преобладават немските стоки. Тъй че голяма простотия.

преди 4 минути, Радул написа:

Чеети.

лъжеш си пак... за пореден път де. С повторения на лъжите... като на политическа партийна реч преди избори.

И за еврото няма кой да ти повярва вече за лъжите, за баща ти и работниците, в Италия... Всичко е от сводките по партийните опорки. И линковете - и те.

Та малко примери - относно "еврото" и пропагандата. И кой сред темата си повтаря партийно-спуснатите мантри. Виждат се повторенията на фрази, на цели пасажи... на смисъл, посока и повторение на нагласените аргументи.

https://duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=130031

И малко статистика и анализ - отвъд пропагандата и опорките.

https://www.semeinifinansi.bg/съвети/shche-skochat-li-cenite-dvoyno-ako-vlezem-v-evrozonata

Коментарът е излишен.

Както винаги миро знае! Слушайте хора гласът на истината!

Цитат

Да, завъртя се от всички фейкомети това извадено от контекста, изказване.

Аз изгледах цялото интервю на Бенатова.

Достоен и търпелив както винаги, накрая генерала се изпусна заради постоянните провокации .

А на вас ви спуснаха само края на интервюто.

Да позная ли че не си го гледала цялото  ? 

Ето това сте вие.

преди 7 минути, barbuncela написа:

Вижте го простака!

Същия като шефчето! И изнервен, че нещата отиват към грандиозен провал!

преди 2 минути, _ramus_ написа:

лъжеш си пак... за пореден път де. С повторения на лъжите... като на политическа партийна реч преди избори.

И за еврото няма кой да ти повярва вече за лъжите, за баща ти и работниците, в Италия... Всичко е от сводките по партийните опорки. И линковете - и те.

Рамусе, на какво си днес? Какъв баща ми с работници в Италия?  Ти верно си контингент на психодиспансера!

Дадох ти линк от производителя на чипчетата бе! Дето било невъзможно да се направят!

преди 1 минута, Мойра написа:

Коментарът е излишен.

Нали ? За вас коментара е излишен, като си правите изводи от 30 сек . , без да сте гледали 30 мин. интервю.

Хайде изгледайте го и пак заповядайте, този път с коментар.

преди 1 минута, barbuncela написа:

Както винаги миро знае! Слушайте хора гласът на истината!

Колкото повече знам , разбирам колко малко знам /перефразирам една философска мисъл/

А ти изгледа ли 30 мин интервю преди да наречеш генерала два пъти простак ??

И двете сте един дол дренки ... каквото видели  у фейса, и вече възмутени и екзалтирани...

преди 1 минута, Радул написа:

Същия като шефчето! И изнервен, че нещата отиват към грандиозен провал!

Нервен е защото си даде сметка, че го ползваха като носна кърпичка. Ако има някой за пребиване, ще е той а не тиквата!

преди 1 минута, miro20 написа:

И двете сте един дол дренки ...

А ти от кой дол дренки си? А? 

преди 5 минути, barbuncela написа:

Нервен е защото си даде сметка, че го ползваха като носна кърпичка. Ако има някой за пребиване, ще е той а не тиквата!

Кой това? Генерала ли? Аз като видя Миролюба и сменям канала, даже сменям веднага страницата. Много дразни.

преди 4 минути, acnekt написа:

Много дразни.

Ми тя зацикли да го пита за "пробивите в здравната система" .

Въпреки че сме едни от най добре справящите се с пандемията . И точно от това обиди генерала - че обижда всички лекари които с месеци не са сваляли облеклата ,  с това отношение.

преди 5 минути, barbuncela написа:

А ти от кой дол дренки си? А? 

От тези които мислят преди да изпльокат някаква "сензация" дето са видели  у фейса.

Така и не ми отговори, изгледа ли цялото интервю  преди да плямпате "проста простак"  от това 30 сек видео ???

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

А ти изгледа ли 30 мин интервю преди да наречеш генерала два пъти простак ??

Два месеца вече го гледаме тоя мрънкащ и лъжлив простак!!!

преди 5 минути, acnekt написа:

дразни.

Дразни ама знае какво да пита! И на тоя му изпуснаха нервите. С каква злоба каза: "Много ще умрът" Майкоо! Това официално лице н-к на НОЩ, генерал, и преди всичко ЛЕКАР, давал Хипократовата клетва! Боклук!

преди 4 минути, Радул написа:

тоя мрънкащ и лъжлив простак!!!

преди 2 минути, barbuncela написа:

Боклук!

Като се замисля... изречено от вашите уста това е дори комплимент. Когато немислещи хора те плюят, това е изцяло за тяхна сметка.

преди 6 минути, miro20 написа:

Така и не ми отговори

Колко пъти да ти обяснявам, че ти, не си никакъв, за да се чуствам задължена да ти обяснявам, пояснявам и т.н. Много на сериозно нещо се взимаш? Ако те слуша човек ще си каже, майкооо от седем милиона българи тоя е най-умният от всички! :lol6:

преди 3 минути, barbuncela написа:

Колко пъти да ти обяснявам, че ти, не си никакъв, за да се чуствам задължена да ти обяснявам, пояснявам и т.н. Много на сериозно нещо се взимаш? Ако те слуша човек ще си каже, майкооо от седем милиона българи тоя е най-умният от всички! :lol6:

Абе остави ме мен бре... Въпроса бе - преди да си съставиш мнението от един изрязан фрагмент от 30 сек, дали си изгледала цялото интервю преди да викаш два пъти простак и боклук.

Както казах - аз може да съм много прост  , но чак толкова да падна да лапам всичко що хвърчи във въздуха пардон, в нета... не съм...

И няма нужда да ми казваш дали си гледала или не. Знам че не си . Толкова за нивото ти .

Оня "капацитет" с източниците си от  "фактуално" и "информиран. нет" и той приглася... :) 

Какво стана бе Радулчо, изтегли ли си данните за Бразилия ? :)

преди 13 минути, miro20 написа:

Ми тя зацикли да го пита за "пробивите в здравната система" .

Въпреки че сме едни от най добре справящите се с пандемията . И точно от това обиди генерала - че обижда всички лекари които с месеци не са сваляли облеклата ,  с това отношение.

Добра като идеи - да. И аз мисля, че има доста адекватни и бързи реакции. Но никой не ги прилага правилата, а и медиците не са готови за това.

Едно е теория, друго е практика.

преди 11 минути, barbuncela написа:

Дразни ама знае какво да пита! И на тоя му изпуснаха нервите. С каква злоба каза: "Много ще умрът" Майкоо! Това официално лице н-к на НОЩ, генерал, и преди всичко ЛЕКАР, давал Хипократовата клетва! Боклук!

Бойко Борисов и той. Той проследява нишките. Колко лесно намира хората.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.