Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, Радул написа:

Внимавайте

някога трябвало да си учил за "лъжливото овчарче". Трудно е да се допусне, че имаш IQ повече от едноцифрено число. Пак си добре - някои от другите бунтари имат рекордните цифри с минус пред тях. От друга страна, някои маймуни, макар и рядко, също достигат до аналогията на такъв резултат -

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

ВЪРХОВЕН СЪД ОТМЕНИ “СТОЕНЕТО ВКЪЩИ” И ГО ОПРЕДЕЛИ ЗА “ЗАТВОРНИЧЕСКИ РЕЖИМ”!

https://otupor.com/върховен-съд-отмени-стоенето-вкъщи-и/?fbclid=IwAR0lBIi6onvGnpaEYTTKvrQyb_rs9yZXw41FbBzNIFvy9Bv4wVHe0RuAUYE

преди 5 минути, _ramus_ написа:

Твоето "у нас" ли да се разбира - че си в Испания и... има разлика. :)

Аз може да съм в Испания,но съм Българин,затова за мен ,,у нас" означава в България!        Ти си в България,но се държиш безсрамно сякаш си чужденец.Плюеш наред хората търсещи истината.Противоречиш на всеки,който не е съгласен с българоубийствените закони,на сегашното правителство.Защитаваш насилствените мерки насочени срещу народа. Рекламираш маските с цели лекции тук.  ...Абе ти да не си някой политик,който вече трепери да не изпусне кокала?

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Аз може да съм в Испания,но съм Българин

аха... българин... ама в Испания :) Мноооого осведомен, търсещ истината...

Не... няма такъв цирк, просто...  Няма как да има и такива клоуни никъде на едно място

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Ти си в България,но се държиш безсрамно сякаш си чужденец.Плюеш наред хората търсещи истината.

Не мисля че е таква истината, в тази тема в постовете си предава едни от най смислени и трезви мисли до тук, което е нужно за да не се получи монолог, проблема е във възприятието на различно мнение при някой. 

преди 1 минута, _ramus_ написа:

аха... българин... ама в Испания :) Мноооого осведомен, търсещ истината... Не... няма такъв цирк, просто...  

Като съм в Испания,да не би да не гледам българска телевизия или да не мога да чета новини?Правя го на два езика,за разлика от теб.

А аз съм етиопец работещ в България, и гледам етиопска телевизия... и от сърце съчувствам на гладуващите и мизерстващи етиопци в Етиопия....

преди 2 часа, палав_ник написа:

На вниманието за всички ,които още не са прогледнали за какво става въпрос. Каквото е намислено в Германия , това се вижда 1 към 1 и тук в България. Продажните властимащи марионетки слушат и изпълняват заповедите отвън . ПАРИ , МНОГО ПАРИ , И БЕЗКОНЕЧНА ВЛАСТ!  Отворете си широко очите и вижте ИСТИНАТА! Нормалните хора не само у нас , но и по целия свят ПРОЗРЯХА и не могат да търпят повече , лъжи , манипулации , всяване на страх , масова психоза и целия този цирк на правителствата , наречен ковид 19.

https://www.facebook.com/okodavidi/videos/288956105464505/UzpfSTEwMDAwMTYxMDI4Mjk5NDozMTAwMDMyNTQwMDYwMzky/

Каквото идва, включително 'корона'истерията - няма спиране. Може да е преход към новата ера.

The New Age of Technology - 5G ? Love over Fear.

Костадин Костадинов изглежда на снимките някак одухотворен, просветлен, изправен ... сигурно е успял да върне субсидията и да се отърси от тоя непосилен товар. Въпреки съпротивата. 

преди 41 минути, FusE написа:

Не мисля че е таква истината, в тази тема в постовете си предава едни от най смислени и трезви мисли до тук, което е нужно за да не се получи монолог, проблема е във възприятието на различно мнение при някой. 

Примерно ти, дето приемаш само щабското мнение. Дето наду главите на хората по телевизии, брифинги и солоизяви на Вожда. И за разлика от моето мнение, което винаги си свободен да пропуснеш, тяхното трябва да го чуят и песъчинките в Сахара. Защото те са мутри- мнението им е важно и научно!

преди 9 минути, Радул написа:

Примерно ти, дето приемаш само щабското мнение. Дето наду главите на хората по телевизии, брифинги и солоизяви на Вожда. И за разлика от моето мнение, което винаги си свободен да пропуснеш, тяхното трябва да го чуят и песъчинките в Сахара. Защото те са мутри- мнението им е важно и научно!

Както казах вчера аз нямам потребност да пиша в темата на всяка цена, но ако няма различни по мнение постове ще има ли смисъл от тема? Вярвам на очевидни неща, не вярвам в конспирации, затова пиша което го пиша. 

преди 1 минута, FusE написа:

Както казах вчера аз нямам потребност да пиша в темата на всяка цена, но ако няма различни по мнение постове ще има ли смисъл от тема? Вярвам на очевидни неща, не вярвам в конспирации, затова пиша което го пиша. 

Нима е конспирация. че ни управляват престъпници?

току-що, Радул написа:

Нима е конспирация. че ни управляват престъпници?

Абсолютна конспирация, дори бих казал лъжа. Престъпник е този който има влязла в сила присъда, кой от управляващите държавата има влязла в сила присъда за да бъде квалифициран като престъпник? 

преди 1 минута, FusE написа:

Абсолютна конспирация, дори бих казал лъжа. Престъпник е този който има влязла в сила присъда, кой от управляващите държавата има влязла в сила присъда за да бъде квалифициран като престъпник? 

Дрън дрън. И ти почна с тролско- папарашки глупости. Престъпник е всеки, който е извършил престъпление!!! Борисов именно затова и толкова се е вкопчил във властта- падне ли го чака възмездие! Защото и други крадоха, ама той се оля!

преди 3 минути, Радул написа:

Дрън дрън. И ти почна с тролско- папарашки глупости. Престъпник е всеки, който е извършил престъпление!!! Борисов именно затова и толкова се е вкопчил във властта- падне ли го чака възмездие! Защото и други крадоха, ама той се оля!

Не е сериозен подобен разговор. 

преди 2 минути, FusE написа:

Не е сериозен подобен разговор. 

Напротив. Ти също много добре знаеш какво е престъпник и това че се е отървал някакси от закона, е още по- лошо! Защото ненаказания престъпник, ще продължи да извършва престъпления! Както го правят и нашите мутри- гаври със закона, гаври с конституцията, гаври с хората... България изчезва!!! Това им е най- голямото престъпление и колкото и недосегаеми да се мислят, това няма как да го скрият!!! България изчезва заради тях. Ние сме най- бързо топящата се нация!

И да знаете, бадж-амулетите не вършат работа

https://faktor.bg/bg/articles/smotanyatsi-ruski-deputati-plashat-koronavirusa-sas-spetsialni-ustroystva

На Песков, говорителя на Кремъл това не помогна от вируса.

Друг е въпроса колко тъп трябва да си че на такъв висок държавен пост да вярваш в подобни неща....

Подготвяй се народе!

Новия короновирус може никога да не изчезне!?

Супер! Това вече ми прилича на хард вариант. Извънредно положение без край!

Цитат

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Кои сте тия , дето сте "вие"?

А ТИ кой си и за какво се бориш?   НИЕ сме Граждани на Република България -все още . Да ти напомня -  по-жълтото хапче е с повече литий .  Бягай в мазата да се самоанализираш и стига си обиждал непознати. Големият Всезнайко. Ако се поспреш с глупостите е възможно да ти се обръща повече внимание .

току-що, палав_ник написа:

възможно да ти се обръща повече внимание .

хич не ти го ща - вниманието. То пък едно "внимание"... като гледам как се "внимавате", направо ми се отщява.

Граждани били... :) Поклон и червен нос - все още липсват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.