Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 183 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      113
    • да правят какво си искат
      5%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      54
    • по-скоро НЕ
      65%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      56%
      102
    • не
      43%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 13 минути, Flashback написа:

GYnfunDasAMQS5k?format=jpg&name=medium

САЩ каза че е на 100% зад израен - отивай и таз вечер да целунеш и да се завиеш с знамето на САЩ

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 250,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Резолюциите им трябва да се спазват. Само че не само някои от тях. Това че ООН допускат двойни стандарти и неспазване на собствените им решения, доведе света до сегашното положение и при укрите и при арабите... 

Не може да позволяваш на световният полицай Карвария да действа на своя глава (Косово), или пък на евреите да си разиграват коня въпреки решенията ти, а да искаш от руснаците да са по ниски от тревата. 

Трябва да има кой да наложи спазването....      За второто съм съгласен. 

преди 19 минути, Без умствен капацитет написа:

САЩ каза че е на 100% зад израел...

Намирам за смешно, жалко и отвратително, че Зельо и Нетаняху използват една и съща стратегия, за да накарат Sugar Daddy да им обърне повече внимание, което от своя страна показва колко еднакво са в беда и колко са отчаяни, ако захарният татко не им помогне.

преди 4 минути, Flashback написа:

Намирам за смешно, жалко и отвратително, че Зельо и Нетаняху използват една и съща стратегия, за да накарат Sugar Daddy да им обърне повече внимание, което от своя страна показва колко еднакво са в беда и колко са отчаяни, ако захарният татко не им помогне.

те не карат никой насила - зелински е без помощ вече от САЩ - и нетаняху не е искал помощ - просто Израел е контакт на САЩ в африка и затова сащ си го пазят

преди 2 часа, Profruit написа:

Сега светна ли ти най-после

Ами, след двадесет години подобни "сватби" се претръпва. Просто отварям широко прозорците, че в противен случай леш. Даже бях забравил воя на сирени.

uwaga

Спазвай инструкциите, не подценявай нещата!

Аз съм песимист за някакъв конкретен отговор.

Слушах изказването на тат алуф Хагари. На въпрос на журналистка : Какъв ще бъде отговорът на Исраел? Той ясно отговори "Имаме план за всяко едно предизвикателство, включително и затова, което се случи".

На Изток е така-трябва да покажеш зъби, мишци иначе авторитета ти отива на кино. Хизбала и Иран го поеха твърде много и надълбоко и такъв отговор се очакваше. Аятолаха с този акт целеше преди всичко да върне авторитета на управлението си пред народа. Персите се питат :какво става. Ционистите си правят каквото искат, а режима мълчи. Президента им се изказа пред ООН, че иска мир и няма да реагират на случилото се с водачите на терора и изведнъж Хаменей  си изпусна нервите  и нареди атаката.  Пацифистите не могат да разберат това и затова четем смешните им изказвания. Иран даде перфектния повод на Исраел да ликвидира ключовите обекти от икономиката му/без които няма да има финансови постъпления/ и разбира се заплахата от придобиване на ядрено оръжие. Това е исторически шанс. Не ми се вярва този шанс да бъде изпуснат. В САЩ имаше противопоставяне между Байдън и Харис, заради  отношението на  Исраел относно  Аза. Тенденцията беше да извиват ръцете на Биби  да не започва военни действия срещу Ливан и да се въздържа от удари по Иран. Харис, лицемерно плачеше с изнасилените исраелски жени при представянето на филма за зверствата в кибуците, но после демонстративно не отиде да изслуша речта на Биби. Тя се обяви за създаването на държава Палестина, за да спечели гласоподавателите мюслими в  колебаещи се щати. Сега обаче и двамата наблюдават в така наречената "зала на войните", това което се случва. Резултата-Байдън нареди защита на Исраел и предислоциране на нови военни части. Остава да видим дали ще изпълни заканата си относно  Иран.

Повторен мандат на  Тръмп е най-добрият вариант за Исраел.

20 години на трона и да просереш 7 октомври 2023г е непростимо. Така Израел жъне плодовете на Биби. Какво чака? Да смеле Дахия и поречеието в южен Ливан за назидание. Добре че Байден му бутна онзи ден чек от 7.8мрд, да има с какво да пуца.

Спор няма. Грешките, които допусна са много. Още тогава, когато размени над 1000 терориста за един войник. Това добре ориентира начина по който да бъде манипулиран медината. Всичките протестиращи по улиците, "работеха"несъзнателно  в полза на Синуар, макар ,че подбудите им бяха съвсем други.  Но, в момента няма нужда от вътрешни кризи. В душата си, Биби,  винаги остава спец наз и действа като такъв-безмилостно и хладнокръвно. Ясно заяви тук: "няма повече да се съобразяваме с никой. Това е нашата държава и ние избираме как да я защитим"

Аз съм дълбоко убедена, че Биби направи голяма услуга на Тръмп,  и времето ще покаже дали съм права.

преди 37 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз ти отговарям по българското право как е. Като имаш претенции се обръщаш към наш съд, ако не помогне към международен, ако и там не става към арменския.... Самоуправството е наказуемо, а палестинците точно това правят...

Сбъркал си точно този, който е в положение на самоуправство. Не палестинци са нахлули завладели и окупирали еврейски земи, а точно обратното. 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Сбъркал си точно този, който е в положение на самоуправство. Не палестинци са нахлули завладели и окупирали еврейски земи, а точно обратното. 

Исраел не може да бъде окупатор в собствената си земя. Научи разликата между понятията държава и автономия. След това се информирай какво е държавност и има ли такава в автономията.

Ако, палестинците се намират на собствена земя, както твърдиш,  тогава от кого бягат, че наричат себе си бежанци? Бежанец е вече вид професия за мързеливите, крадливи мърши, "палестинци"

Счупи тъпомера бе, функционален неграмотнико.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Резолюциите им трябва да се спазват. Само че не само някои от тях. Това че ООН допускат двойни стандарти и неспазване на собствените им решения, доведе света до сегашното положение и при укрите и при арабите... 

Не може да позволяваш на световният полицай Карвария да действа на своя глава (Косово), или пък на евреите да си разиграват коня въпреки решенията ти, а да искаш от руснаците да са по ниски от тревата. 

Как пък един път не те видях, да настояваш да се спазват резолюциите на ООН, когато касят "укрите", борецо срещу лицемерието и двойните стандарти :giggle1:

преди 13 минути, valkiria1 написа:

Исраел не може да бъде окупатор в собствената си земя. Научи разликата между понятията държава и автономия. След това се информирай какво е държавност и има ли такава в автономията.

Ако, палестинците се намират на собствена земя, както твърдиш,  тогава от кого бягат, че наричат себе си бежанци? Бежанец е вече вид професия за мързеливите, крадливи мърши, "палестинци"

Счупи тъпомера бе, функционален неграмотнико.

Няма как да те убедя. За теб международни закони не съществуват, а организация като ООН е "безполезна допотопна организация".

Само да попитам: Когато бяхте създадени като държава именно с указ на същото това ООН, тогава те бяха ли "безполезни", или чак в последствие се превърнаха в такива?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Как пък един път не те видях, да настояваш да се спазват резолюциите на ООН, когато касят "укрите", борецо срещу лицемерието и двойните стандарти :giggle1:

Настоявам разбира се. И друг път съм писал че съм "за" да се накажат първо карварите за нападенията над Сърбия (без резолюция на ООН) и Ирак (под фалшив предлог за хим. оръжие) и едва СЛЕД ТОВА и руснаците да си понесат наказанието.

преди 39 минути, ivottoshev написа:

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Аз съм ти наемател в твое жилище примерно апартамент. Не си плащам наема и се държа нагло с теб. Идваш един ден с трима апапи и ме изхвърляш от апартамента. Това е самоуправство. Нямаш право да го правиш по този начин. Подлежиш на наказателно преследване, ако не ми разрешиш да се върна в апартамента. Можеш да ме изгониш само по надлежният ред. Същото важи ако съм се самонастанил....

преди 20 минути, ivottoshev написа:

СЛЕД ТОВА и руснаците да си понесат наказанието.

Какво наказение, след като според теб, те са асвабадители и спират геноцид, а единственото лошо, което имаш да кажеш за херр Путлер, е че не го е направил по-рано :laughing5:

на 31.08.2024 г. в 15:21, ivottoshev написа:

Предотвратяването на геноцид не е нещо на което се гледа с лошо око, а ти можеш да си го наричаш ''нахлуване'', ''окупация'' или каквототамсирешиш.

на 22.09.2024 г. в 22:29, ivottoshev написа:

Ако вместо да помагаме на извършителите на този геноцид, ние от "демократичният" и "справедлив" Запад бяхме постъпили както с други които според нас извършват геноцид (визирам сърбите в Косово) и бяхме помогнали на руснаците, тогава всичко щеше да е приключило за една-две седмици и нямаше да има толкова жертви.

Да, ама не!

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Какво наказение, след като според теб, те са асвабадители и спират геноцид, а единственото лошо, което имаш да кажеш за херр Путлер, е че не го е направил по-рано :laughing5:

Каквото за едните, такова и за другите. Обаче някак си за едните наказанието да е - нищо, а за другите - санкции, това някак си не ми се вързва с евроатлантическите ценности към които уж се стремим :)

преди 17 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз съм ти наемател в твое жилище примерно апартамент. Не си плащам наема и се държа нагло с теб. Идваш един ден с трима апапи и ме изхвърляш от апартамента. Това е самоуправство. Нямаш право да го правиш по този начин. Подлежиш на наказателно преследване, ако не ми разрешиш да се върна в апартамента. Можеш да ме изгониш само по надлежният ред. Същото важи ако съм се самонастанил....

В грешка си. Ти си имаш твое жилище, но решаваш да нахлуеш и да "окупираш" чуждото. Именно това са направили преди време евреите, а сега ти обвиняваш собствениците на това чуждо жилище че са фанатици защото от десетилетия се борят да си го върнат.

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Каквото за едните, такова и за другите. Обаче някак си за едните наказанието да е - нищо, а за другите - санкции, това някак си не ми се вързва с евроатлантическите ценности към които уж се стремим :)

В грешка си. Ти си имаш твое жилище, но решаваш да нахлуеш и да "окупираш" чуждото. Именно това са направили преди време евреите, а сега ти обвиняваш собствениците на това чуждо жилище че са фанатици защото от десетилетия се борят да си го върнат.

Добре де, не споря по този въпрос. Да приемем, че си прав. Аз те гоня от жилището ти неправомерно. Въпреки това ти нямаш право да използваш моите методи, защото не са законни. Ако съм извършил престъпление, ще нося наказателна отговорност, но това ще стане ако прокурор ме обвини и съд ме осъди. Иначе излиза, че ти взимаш закона в свои ръце. Ставаш и прокурор и съдия.... П.п. Не знам дали знаеш, че в Европа има две страни, които граничат единствено със собствени граници, а едната и с море. Става въпрос за България. Какво ще стане, ако решим да си върнем териториите, които ни принадлежат според нас?

преди 9 часа, M.Николов написа:

Стигнаха до центъра на Израел?!!

Че ти как мислиш? Днешните балистични ракети далече стигат, не сме в технологичната епоха на ВСВ.:giggle1::popcorn2: И до Кнесета ще стигнат, само търпение и спокойствие. Агресорът с жълтата лентичка скоро ще се крие като плъх под земята. Която ще стане на швейцарско сиренце заради него!

Иран не са в каменната епоха!

преди 9 часа, MZ/X написа:

гледам, гледам, а сработващ 'железен купол' не виждам по клиповете, ракетите се взривяват при удар в земята.
https://dnes.dir.bg/svyat/iran-izstrelya-okolo-250-balistichni-raketi-sreshtu-izrael

Тоя прехвален купол е просто една пропаганда. Жалка при това.:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

преди 9 часа, valkiria1 написа:

Чакаш отговор от човек с ниска обща култура!Никога е нямало и няма държава Палестина! Има Западен бряг и ивицата Аза! Предлагам на функционалните неграмотници и палестинските оплаквачки в този форум, да отворят географската карта на този район и да прочетат малко история. Палестина е име дадено на този район от римляните, след победата им над евреите. Района е включвал царство Иудея и Сирия. В този смисъл, всички които днес живеят по тези земи са палестинци. Циганската мърша терорист Ясер Арафат измисли и създаде "палестниците"от шайка мародери, крадци и убийци.  В миналото те са населявали Транс Йордания. Днес 80% от населението на Йордания са "палестинци" Династията Хашемити напъждат шайката на Арафат, след те като убиват дядото на днешния крал. Където и да се навре тази гнойна гнусна метастаза, тя превръща гостоприемника в пустиня. Ливан, Ирак цветущи някога държави днес са съсипани от религиозни фанатици и терористи. Държава Палестина ще има тогава, когато Исраел разреши това.

Извинявай, но колкото и да се повтаряш и дражиш, пропагандата ти вече не хваща дикиш. Българите много ясно виждаме и сме наясно кой е истинският агресор - вие. Не очаквай да си сложим жълти лентички в знак на съпричастие. Заради историята ни, сме съпричастни с Палестина. Отдавна сме признали тази държава, а ти можеш да си ревеш от яд и безсилие колкото щеш.„

И щом искате световна война, за да стане на вашето, то неволно сами потвърждавате казваното за вас от нацистите. Дано не очаквате в Европа да ви приемат с отворени обятия, защото няма! Не искаме да ни взривявате европейския мир, който народите с труд са изградили след 1945 година.  Вървете си в САЩ!

Има само един прочит на историята на този регион и то не е вашият, а археологическият и историческият. Тората ви не е юридически документ и няма юридическа стойност. Толкова!!!!

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Мен ме касаят двойните стандарти на "демократичният" и "справедлив" Запад, към който се числи и Израел.

Вас, евреите, международните закони не ви ловят и когато ги нарушавате - санкции няма, камо ли пък принуда със сила. "Неща които изобщо не ви касаят" е показателно за мисленето ти. За теб не е важно да се спазват законите, важното е да става това, което ти се иска на теб.

Това нито е морално, нито пък е "евроатлантическа ценност", към която уж се стремим. Точно заради такова мислене заедно с краварите сте мразени по цял свят.

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

Защото няма отношение към въпроса който ти зададох.

Добре и го каза, ама тя пак ще се направи на глуха и тъпа.:yanim: От американците по - нагли са само ционистите. Само тъпата Тора им е в главата и това си е. Тези просто не разбират, че Тората няма историческа и юридическа стойност. Тези земи, за които реват и се бият, просто не са техни, а откраднати земи. Яд ги е, че не са като нас, българите. Защото ние от времето на хан Аспарух не сме мърдали от земята си, дори и при кървавото петвековно робство. Ние имаме исторически и археологически основания за нашите си земи. Те нямат. Това, че са били живяли там до 1 век след Христа не важи.  Евреите не са и народ, те са религиозна група.

Палестинците от евреи са станали мюсюлмани, но не са мърдали от онези земи. Техни са си.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ако САЩ им помогне, то зад Иран стоят Русия и Китай. Та, смеят ли САЩ?:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

преди 6 часа, Без умствен капацитет написа:

САЩ каза че е на 100% зад израен - отивай и таз вечер да целунеш и да се завиеш с знамето на САЩ

Само на думи са на 100%. Намесят ли се - на помощ на Иран идват Русия, Китай и Турция. Весело ще стане.:popcorn2:Да ви напомня за мрежата от обвързаности между държавите преди ПСВ? :popcorn2:

И християните ли ви станаха врагове бе, нещастници долни? Сега чета, че сте заплашили християнското селце Айн Ебл и жителите му! И след всичко това очаквате подкрепа от християни? Майната ви! Кървавите католици може и да ви подкрепят, обаче източноправославният свят категорично ще ви отреже!

Дотам ли стигнахте, да гоните и християни?

Гледайте накрая да не си изгубите еврейските ви местенца в Европа! Поне в Източна!:angry22:

Християни ще гонят.......................Ние сме по - многобройни и от вас, бе!

Господ ви е изоставил, защото не признахте и опюхте Сина му!

Ай сиктир от вас!

Същите като украинците сте! Които наред с православни църкви и манастири, горят и синагоги!

преди 5 часа, Мечо Хубавеца написа:

Добре де, не споря по този въпрос. Да приемем, че си прав. Аз те гоня от жилището ти неправомерно. Въпреки това ти нямаш право да използваш моите методи, защото не са законни. Ако съм извършил престъпление, ще нося наказателна отговорност, но това ще стане ако прокурор ме обвини и съд ме осъди. Иначе излиза, че ти взимаш закона в свои ръце. Ставаш и прокурор и съдия.... П.п. Не знам дали знаеш, че в Европа има две страни, които граничат единствено със собствени граници, а едната и с море. Става въпрос за България. Какво ще стане, ако решим да си върнем териториите, които ни принадлежат според нас?

Прокурорът и съдията в лицето на ООН са се произнесли, но ефект няма, тъй като така или иначе ти все още си в апартамента ми. Световният полицай - Кравария е на твоя страна и не стига че не те пипа, а даже те пази и ти дава допълнително оръжие (въпреки че ти си имаш достатъчно свое), за да се биеш с мен...

Не задълбавай. Спри до тук че ептен изплискà легенЯ

Ако ударите манастира в Рмейш, мислете му!  Това няма да се приеме леко и лесно като случая с Монте Касино! Само един християнски манастир да пострада и сте аут от Източна Европа поне!!!!!

Ако антисемитите у нас се събудят и почнат да ви удрят синагогите, вие сами ще сте си виновни!

Аз няма да ви защитавам!

Няма как да те убедя. За теб международни закони не съществуват, а организация като ООН е "безполезна допотопна организация".

Какво да ме убедиш, неграмотнико. Твоята бутафория, която изля тук не понася логични отговори. Резолюциите на ООН имат препоръчителен характер. Не са задължителни. Ако толкова бяха някаква тежест, Хизбалла щеше да е на 10 км от границата с Исраел, а не на самата граница. Някога слагаш ли си лимит на простотиите ,които ръсиш? Надмина дори кукуригуто Анне. Тя, поне плаче за @уй, ти за какво ревеш,че не разбрах? Кой да те изклати , или как да те изклати?

Само да попитам: Когато бяхте създадени като държава именно с указ на същото това ООН, тогава те бяха ли "безполезни", или чак в последствие се превърнаха в такива?

нали ти написах на кои въпроси да се съсредоточиш и отговориш, за да добиеш представа. Допълнително домашно-научи какво означава Ерец Исраел и какво  показва то. Да не си въобразяваш, че имам времеви ресурс да ограмотявам всеки посредствен дебил с ниска обща култура? И престани да сравняваш кихането на черешовото топче на Боримечката  с това, което става в далечния Изток. Нещата са несравними не само поради исторически космическото времево разстояние между двете събития.

Настоявам разбира се. И друг път съм писал че съм "за" да се накажат първо карварите за нападенията над Сърбия (без резолюция на ООН) и Ирак (под фалшив предлог за хим. оръжие) и едва СЛЕД ТОВА и руснаците да си понесат наказанието.

Настоявай. Демокрацията е затова-даде трибуна да  настояват и да се мислят за значими идиотите и дебилите, които си въобразяват,че тяхната словесна гонорея има някакво значение за някой. С едни келяви украински яйца, заразено украинско жито не можете да се справите, на ден по 500 мърши от Изтока нарушават границите ви, убиват граничарите ви, превърнали сте се в рекламен плацдарм на имиджовия труп Зеленски,бедни сте като църковни мишки, тръгнали да дават акъл на евреите. Прочети началото на манифеста на Фердинанд и тогава ела да ръсиш акъл.

Цитат
Израел бе призоваван да не бомби Газа да не влиза сухопътна в нея,да не убива цивилни ,да не влиза в Ливан ,но Израел не го направи .израел е призоваван да спре ексцесиите на западния бряг ,да спре заселването ,направи ли го -не .Напротив .
Наистина ли не разбирате ,че няма да излезе нищо добро от всичко това ?Израел не могат да избият всичките си съседи .
Дори и да го смятат за морално и правилно .

По - скоро съседите им ще ги избият. Вече се започна. иСрраел драсна клечката.

Чакам да видя кого още смятат да ядосат тия в Близкия изток. Ако смятат да нападнат директно Иран - ще бъдат заличени до часове. Ако мислят да използвяат ядрено оръжие срещу Иран - Иран ще им отвърне със същото.

Съфорумецът в Йерусалим, ако има акъл и тората не му е размътила мозъка съвсем, да бяга оттам. Никой няма да е в безопасност в този град.

Или ви се умира в ядрени пламъци?

Най-потенциално обезпокоително е какво ще направят Ердоган и Турция. Реториката им към Израел е определено враждебна, най-голямата военна сила в Европа са, искат да влязат в BRICS и  така да препокрият икономически с военни партньори, САЩ не ги смята за надежден НАТО-вски партньор и прелокира ядрените си оръжия от Турция в Румъния и т.н.
Тези, ако влязат волно или въвлечени в конфликта наистина ще са окончателният повод за 3-тата световна

преди 2 часа, valkiria1 написа:

Резолюциите на ООН имат препоръчителен характер. Не са задължителни. 

Разбира се, че вече не ви изнасят тези резолюции. 

Не така седяха обаче нещата през 1948-ма, когато именно ООН ви даде възможност да имате собствена държава, че иначе щяхте да си останете едно презряно племе, разпръснато в държавите от целият регион.

Ето това са ционистите.

Фолке Бернадот, е шведски благородник и дипломат . През втората световна война той преговаря и допринася за освобождаването на около 450 датски евреи и 30 550 нееврейски затворници от много нации от нацисткия германски концентрационен лагер.

За "благодарност" е убит на, 17 септември 1948 г. от ционистите.

Убийството е одобрено и от бъдещият министър-председател на Израел Ицхак Шамир. 

Байдън посочва, че предстои да се види с какви последствия ще се сблъска Иран.   Тези араби са си осигурили предварително  подкрепа от Китай и от Русия.   Байдън може да си говори разни неща и утре отново ще е забравил какво е казал.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Прокурорът и съдията в лицето на ООН са се произнесли, но ефект няма, тъй като така или иначе ти все още си в апартамента ми. Световният полицай - Кравария е на твоя страна и не стига че не те пипа, а даже те пази и ти дава допълнително оръжие (въпреки че ти си имаш достатъчно свое), за да се биеш с мен...

Не задълбавай. Спри до тук че ептен изплискà легенЯ

Като са се произнесли прокурорът и съдията, искай от тях правосъдие...Кравария нали участва в съдебния състав....Какво недоволстваш?         Виждаш какво се получава,  когато всеки реши сам да прилага закона....войни, смърт и разрушения и никакъв лиген...  

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.