Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добър (любим) филм?!

Featured Replies

TAIS TOI House Of Flying Daggers Hero Mi nismo andjeli 1,2

• Отговори 354
  • Прегледи 78k
  • Създадено
  • Последен отговор

Любим филм ..... хъм ... много са, но мога да спомена някои от тях: Списъка на Шиндлер Жега Ронин Изкуплението Шоушенк .....

Six scence Shawshank redemtion The last samurai A millon dolar baby Ice age Divil's advocate The lord of the rings 1,2,3 Shindler's list Cruel intentins 1 Enemy at the gates Gladiator Beyond Borders One tree hill

Редактирано от Tanq (преглед на промените)

1. Кръстникът 2. Чакам да изгледам всички серии на "На всеки километър" за да го обява за такъв 3. Войната на таралежите 4. American History X 5. Requiem for a dream може би имам и други, но сега не се сещам

Харесвам два типа филми-фантастика и другият тип е нещо между трилър и хорър.А това са любимите ми филми: "Hellboy" "The Matrix' "Тигър и Дракон" "Мумията" "Мумията се завръща" "Кралят на Скорпионите" "Превъзходството на Борн" "Самоличността на Борн" "Психо" "Седем" "Апокалипсис сега" "Бурята на века"

• 2 седмици по-късно...

Тази темичка ми харесва истината е там ,че рядко ме запленяват филми. Има доста- лоши, не много добри и изключителните са малко, поне това е моето мнение и вкус. Публикувано изображение

1.Жега

2.Шесто чувство

3.Изкуплението Шоушенк

Публикувано изображение май като се замисля няма такъв филм.Иначе филмите,които ме кефят са:

After the suset, National Treasure, Tomb Raider, Indiana Johnes, 21 Grams, Million Dollar Baby, и филми по романи от Агата Кристи

Изкуплението Шоушенк

Бай Ганьо

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласна съм с теб за Изкуплението Шоушенк. :)

Просто е великолепен! :hush:

Топло Смело Сърце Герой Летящи кинжали Филми по Дж. Гришам също са сполучливи Матрицата 1 Титан След Земята Шрек

Аз вече съм участвала веднъж и съм посочила само "Параграф 22". Просто се чудя как съм пропуснала "Девет седмици и половина" и "Балът" на Еторе Скола - може би трябва да Ви обърна внимание върху този филм - в него никой не отронва нито дума - гледайте го! От българските - "Мера според мера". Снощи гледах "Equilibrium" - потрес - не е лошо да не го пропускате! След време, ако се появи нещо много, ама мноооооооого хубаво - пак ще се включа!

• 2 седмици по-късно...

За всички романтици и хора които обичат музикалните филми.

За всички които обичат руското и френското кино

За всички които си падат по комедиите (то в описанието му пишеше "ДРАМА" и "РОМАНТИКА" ама въпреки това си го пуснах :) и не успях да се разплача )

За всички които харесват класическата музика

СИБИРСКИЯТ БРЪСНАР

Да да дами и господа няма правописна грешка това е заглавието :P

Много добро филмче е. Малко глуповато за моите стандарти но го изгледах докрая с интерес и стомах свит на кълбо от искрен смях (не е някъкъв дебелашки или просташки хумор). Какво друго да ви кажа за него не е кой знае какво като сценарии обаче те завладява дотолкова че да го изгледаш поне още 1 път ми това е

УТОЧНЕНИЕ :

Това за мен не е най-добрият филм но за всеки случай е нещо различно което е толкова истински направено и с такива ситуации, че просто те залива чист и искрен смях (и ти става по-хубаво на душицата от това Публикувано изображение )

:nono: (разлигавих се много ама филма е супер) :baby:

• 4 седмици по-късно...

Трите филма които никога няма да ми омръзне да гледам са: 1. Кръстникът. (и трите серии) - за мен това филмът, който показва на всеки един мъж какво е чест, достойнство, отговорност и болка. Блестяща игра на съзвездие от актьори. 2. Време разделно. - първата част е интригуваща, а втората - потресаваща. Филмът е способен да разтърси човек независимо, че го е гледал и преди. 3. Кацнал на едно дърво. - просто Луи Дьо Финес би разсмял и днешното тийн поколение.

• 2 седмици по-късно...

1.Форест Гъмп Единствено този филм ми хареса най-много.Колкото и пъти да го гледаш винаги ще научиш нещо ново.

1. Cast Away 2. A Walk To Remember 3. 8 Mile 4. Get Carter 5. Man On Fire ...със сигурност имам още любими филми, но в момента се сещам за тези

Много са!!! но Препоръчвам Saw -1 може и 2 ако ви хареса първа серия.Бандата на Оушан ,Buterfly effect ,Изкуплението Шоушенк И едно сериалче Руско ,но мноо добро Бригада-само 15 серйки

Ами моите са 3 на Патрик Суейзи от младите му години...

1.Dirty dancing

2.Road house

3.Ghost

Невероятен сладур е,нали?

като се замисля имам страшно мн любими филми. но ето няколко които си заслужава да гледате :) Седем години в Тибет Шесто чувство Добрият Уил Хънтинг Животът е прекрасен Предай нататък Леон Писмо до Америка Хвани ме ако можеш Дрога Граф Монте Кристо Man On Fire The Last Samurai Save The Last Dance Gladiator

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.