Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Кога се очаква Израждане да вземете 121 места ? Не за друго, просто да не влизам в темата всеки път като има избори и да питам "защо пак сте на 10%" 

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, N1K17Y написа:

Лъжи и още лъжи, какво друго можеш да говориш :)

За какво е излъгал, според теб?

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Пак удобно забравяш, че ви хванаха пак да лъжете и пак не коментираш, че сте лъжци :) 

Ваксиниран анти-ваксър протестира 

210518064536.jpg

Какво общо има това, че протестира? Човека се беше обявил против задължителното ваксиниране, а не против ваксинирането; казваше, че ваксинирането трябва да е достъпно за тези, които го искат, без нежелаещите да се ваксинират да бъда принуждавани да се ваксинират.

преди 8 часа, Toto2 написа:

Не помниш ли? Озверялата от страх тълпа. Опитаха лекарска комисия да го отлъчи от лекарска практика. Ковид зомбитата по улиците искаха да го затварят...

Всичко това го помня, тъй като имам дълга памет. Явно не съм чул, че го наричат конкретно "убиец". Иначе помня, че го обиждаха и му се подиграваха; иронизираха го, осмиваха го, искаха на го дискредитират.

Туй на вилата ли е ? Хубава е сякаш. Не се вижда много, но оградка от ковано желязо си е красота, гледка , въздух ..... Аз нямам такава, вероятно понеже нямам толкова акъл!

преди 2 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Туй на вилата ли е ? Хубава е сякаш. Не се вижда много, но оградка от ковано желязо си е красота, гледка , въздух ..... Аз нямам такава, вероятно понеже нямам толкова акъл!

Що така бе...ИТ специалист, пък няма гледка, въздух и ковано желязо? Въй въй...Тук в село има по много от всичко, не е като в това гето Софията...

преди 5 часа, Toto2 написа:

Що така бе...ИТ специалист, пък няма гледка, въздух и ковано желязо? Въй въй...Тук в село има по много от всичко, не е като в това гето Софията...

Кой е IT специалист ? Я ли бре,  само интереси имам в тази насока :) Еми ниски са ми доходите, а няма толкова много музеи за да стана уредник на някой от тях и я!

преди 5 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Кой е IT специалист ? Я ли бре,  само интереси имам в тази насока :) Еми ниски са ми доходите, а няма толкова много музеи за да стана уредник на някой от тях и я!

Ми иванка да ти обясни тогава как да си седнеш на задника, да научиш квото трябва и да почнеш да бачкаш "истинска" ИТ работа и да почнеш да дебелееш. Пък ние Възрожденците да те дебнем да ти вземем паричките и ти да ни храниш....Много убаво говори иванка, сладкодумец...

преди 11 минути, Toto2 написа:

Пък ние Възрожденците да те дебнем да ти вземем паричките и ти да ни храниш

Теточков на тебе като трол колкото ти дадът толко. Не се слагай при Копейката и т.н.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Теточков на тебе като трол колкото ти дадът толко. Не се слагай при Копейката и т.н.

Не остро тролче батково, отдавна съм там. А ти знаеш ли къде си?

преди 4 часа, Coco1 написа:

Знам че си в Мосейково

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg

Трябва ти острилка, че си станал много тъп.

преди 23 минути, Coco1 написа:

Ако не беше така нямаше да те приемат в Мосейково.

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

Дай нещо по-свежо бе..Мисли , дай всичко от себе си...Стига да можеш...Бе се едно си на 9 месеца, акаш едно и също...

преди 22 часа, Toto2 написа:

Троловете сме ние, дето верваме на Възраждане

Какво вярваш на това копие на АТАКА ? сега чакам и да тръгнат хора по улиците да бият както правеше Болен и тоя ще стане така има време и за нула време няма да има нито един глас .Супер са нагли и долни като ги гледам  и дамите в партията им не стават за ебане .

преди 1 час, adersa написа:

Какво вярваш на това копие на АТАКА ? сега чакам и да тръгнат хора по улиците да бият както правеше Болен и тоя ще стане така има време и за нула време няма да има нито един глас .Супер са нагли и долни като ги гледам  и дамите в партията им не стават за ебане .

Няма нищо общо с Атака, за това съм там и ще продължа. Чакай си, белким ти падне тавана на главата. Факт е, че привържениците нсе увеличават, членовета и активистите също. Сигурно има причина, аз знам защо, остава такива пробивачи на дивани да гледат и да се чудят. Дамите в партията си имат кой да ги оправя, не им бери грижа и не си търси причина що си на сухо, липсата на качества не се компенсира от злобни коментари.

преди 1 час, Toto2 написа:

, акаш едно и също...

Теточка що така със какво те хранят ! Само лосион ли в тоя "богатски" интернат има

преди 30 минути, Toto2 написа:

падне тавана на главата

Колко пъти ти е падал на главата ? 

преди 2 часа, adersa написа:

Още един трол го пратиха тук. Той пък си измисли някакво събитие, анализира го и направи изводи от него. 😆

преди 4 минути, adersa написа:

В тая партийка сте едни големи комплексари и някой ден в някои избори ако не влезете се запитайте защо .

По пътя на предишните ментаци са тръгнали. Първо го удрят на самообявен патриотизъм, после почват да си гласят родата в парламента, после заплашват народа... В момента са в тая фаза.

После народът се усеща, че са като останалите, и квото са гепили туй им остава.

на 2.01.2023 г. в 20:19, IvanKirov написа:

Филмът за Ботев почва след 12 минути, гледайте да видите до какви хора сте се присламчили. Тия дето ви е обещал фюрер ви, парче от баницата. БНТ 1, Киро Брейка дето събираха пари за филма.

Не виждм друга тема да се обсъжда поредната излагация от филмовата ни индустрия, както и режисора, който е фен на Копейкин,Възраждане, на Путлю, без малко да станедепутат от отровните фейкомети , фен и на Ченалова, цитира 'информиран.нет" , петел.бг и др видни световни медийни агенции,   затова  :

Има още хиляди отзиви в мрежата,които  нарича  50 тролове които го хейтят... :) 

А освен че сега изял 100 кила суджуци за филма заедно с екипа и със сина си  който участвавъв филма, но понеже е приятел и с мухльото ни презилдент, в следващата си велика картина ще вкара дъщерята на ватенката.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

Не виждм друга тема да се обсъжда поредната излагация от филмовата ни индустрия, както и режисора....

то е такова бездарие, че не си струва да се обсъжда - дори в калдата, баси падението 😄

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.