Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Тоест, да разбирам, че няма да отговориш на въпросите, така ли? Ами, добре.

правилно - няма съм от тия, които ти помагат да си изкарваш копейките.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, insec написа:

правилно - няма съм от тия, които ти помагат да си изкарваш копейките.

Както и предположих. Само не разбрах за какви копейки става въпрос. Кой, според теб, ми дава копейки?

Та събирам си подписи за подписката за лева вече 5 дена и засега само двама ми отказаха с довода че това е на "Копейкин" и не не ...Става ми много смешно в тия случаи. Та така драги ми зрители, от 200 човека в малко градче 2 са антивъзраждане. И моля да се върнем на темата, а не да си изяснявате отношения от други теми.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Та събирам си подписи за подписката за лева вече 5 дена и засега само двама ми отказаха с довода че това е на "Копейкин" и не не ...Става ми много смешно в тия случаи. Та така драги ми зрители, от 200 човека в малко градче 2 са антивъзраждане. И моля да се върнем на темата, а не да си изяснявате отношения от други теми.

Абе...Що вашия човек така прееба Русе, като сте такива националисти?

Fm7pkcDWACEkzzL.jpg

преди 3 минути, Toto2 написа:

Той профила основно е в малките населени места. Та темата е борба за независимост или борба за суверинитет ?

Ние не сме националисти, не знам що си мислиш така////Опита показа, че всичко що е ДБ е леш и явно са имали добри основания за това решение. Пък Дунав мост не е общинска собственост.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Той профила основно е в малките населени места. Та темата е борба за независимост или борба за суверинитет ?

Ти да видиш. Тея двете думи означават едно и също. Което си избереш.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Ние не сме националисти, не знам що си мислиш така////Опита показа, че всичко що е ДБ е леш и явно са имали добри основания за това решение. Пък Дунав мост не е общинска собственост.

A какви сте? Руснаци? Опита показва, че вие сте тотален леш. Такса мост в Румъния отива в Гюргево. В Русе отнасят всички негативи на моста, но никакви позитиви. Предлагам ти да отидеш в Русе и да обясниш на хората там, добрите си основания. Аз ще дойда да снимам, как го приемат. ;)

преди 10 минути, Toto2 написа:

Ти да видиш. Тея двете думи означават едно и също. Което си избереш.

Има разлика! Макар и да имаме сувринитет близо 80г. се борим за независимост. Вие за каква друга независимост ще се борите?

преди 1 минута, rootkit написа:

A какви сте? Руснаци? Опита показва, че вие сте тотален леш. Такса мост в Румъния отива в Гюргево. В Русе отнасят всички негативи на моста, но никакви позитиви. Предлагам ти да отидеш в Русе и да обясниш на хората там, добрите си основания. Аз ще дойда да снимам, как го приемат. ;)

Не съм запознат. Който го е строил, той си прибира парсата. Ако е българска държавна собственост, държавата прибира парсата. Нямам идея и не ме е интересувало. Във Видин за моста не мрънкат. Ако общината Русе на времето е построила моста щеше до сега тя да прибира таксите и да си изплаща инвестицията. Осветли казуса с факти и обстоятелства, че тогаз да се бвъзмутим...

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Има разлика! Макар и да имаме сувринитет близо 80г. се борим за независимост. Вие за каква друга независимост ще се борите?

Сувринитет е чуждица и би трябвало да означава в превод власт на народа. Което би трябвало да е независимост на тоя народ, демек няма суверенитет без независимост, обратното не е задължително. Може страната да е независима, но властта да е в тиранин примерно, да ме разбереш. В нашия случай сме парламентарна република. Тоест уж суверенитет, ама 60 процента от суверена не ще да гласува и да си ползва суверенното право. Иска си тиранина. Щото тиранина майка и баща. Стига да е независим от Путин, Байдън, Ердоган и т.н..Ма няма как да стане с Кирчо, Бойко, Корнелия, дебейския капут и генерал янки.

Оф, забравих и дпсейския бей.

преди 11 минути, Toto2 написа:

Не съм запознат. Който го е строил, той си прибира парсата. Ако е българска държавна собственост, държавата прибира парсата. Нямам идея и не ме е интересувало. Във Видин за моста не мрънкат. Ако общината Русе на времето е построила моста щеше до сега тя да прибира таксите и да си изплаща инвестицията. Осветли казуса с факти и обстоятелства, че тогаз да се бвъзмутим...

Факта е, че депутат от Възраждане от листата в Русе, изпратен да брани интересите на Русе, прецака русенци. Моста е построен през комунизма от хората за хората. А не от хората за крадливите свини в София, от които сте и вие.

Хайде да не разводняваш темата! Моста е строен преди априлския пленум и бай Тошо, много си малък.

преди 37 минути, Toto2 написа:

И моля да се върнем на темата, а не да си изяснявате отношения от други теми.

преди 4 минути, rootkit написа:

Факта е, че депутат от Възраждане от листата в Русе, изпратен да брани интересите на Русе, прецака русенци. Моста е построен през комунизма от хората за хората. А не от хората за крадливите свини в София, от които сте и вие.

Значи моста е държавна собственост. Точка по въпроса. Това как се разпределя държавния бюджет по общините е отделен въпрос и общините няма как да менажират държавна собственост. Тя общината и да реши такова нещо просто няма как да стане законово. А аз специално съм далечко от софето. В град с 2 и половина милиона годишен бюджет, дето не стига и за дупките по пътя.

преди 32 минути, Toto2 написа:

с тая подписка, даже и не подозирате как копейката ви праща за зелен хайвер 😏 - а и изобщо за всичките му глупости: за данъците, за казармите, за аеца в Белене, как ще излизаме от НАТО и ЕС, и прочие, и прочие сладко звучащи във ватенските уши, но невъзможни за осъществяване идеи.

преди 3 минути, insec написа:

с тая подписка, даже и не подозирате как копейката ви праща за зелен хайвер 😏 - а и изобщо за всичките му глупости: за данъците, за казармите, за аеца в Белене, как ще излизаме от НАТО и ЕС, и прочие, и прочие сладко звучащи във ватенските уши, но невъзможни за осъществяване идеи.

Защо го наричаш, "копейката"?

Да, излизане от неолиберални капани, като НАТО и ЕС, е трудно. Знае се, че ако има опити България да излезе от НАТО и ЕС, би последвала цветна революция или политическо убийство, изпълнено от ЦРУ. Който се опълчи срещу американската хегемония, или бива свалян с цветна революция, или бива убит. В случая, САЩ ще убият този политик, който опитва да изведе България от НАТО и ЕС.

Мога да ти гарантирам че под 2% искат да има евро. Младите са информирани, на някои възрастни се налагат допълнителми разяснения.

преди 3 минути, insec написа:

Не ме разсмивай. Тия брътвежи ги слушам отдавна. Човече, това за Белене почва да се случва, данъците скоро ще станат прогресивни , казармата също чука на вратата макар и наименована като военно обучение. Всичко това под външен натиск прокарван от любимият ви умнокрасивитет. Та продължавай да си държиш главата в ануса, времето тече и доказва квото има да се докаже.

преди 12 минути, Филипов написа:

Хайде да не разводняваш темата! Моста е строен преди априлския пленум и бай Тошо, много си малък.

Построен е през 1954. През социализма ли е? И къде говоря за бай ти Тошо? Щото социализма може и да свършва с него, ама не започва с него.

преди 6 минути, Филипов написа:

Мога да ти гарантирам че под 2% искат да има евро. Младите са информирани, на някои възрастни се налагат допълнителми разяснения.

Мога да гарантирам, че много млади ви се смеят искрено на простотията.

Само да добавя...С това гласуване изгубихте Русе. Пък си дерзайте за Русия и громете еврото и запада, колкото си искате.

преди 3 минути, rootkit написа:

много млади ви се смеят искрено на простотията.

Те пред мен се разписват, знаят за какво и не им се налага да обяснявам.

преди 2 минути, rootkit написа:

Построен е през 1954. През социализма ли е? И къде говоря за бай ти Тошо? Щото социализма може и да свършва с него, ама не започва с него.

Мога да гарантирам, че много млади ви се смеят искрено на простотията.

!954 си е баш соца в ентусиазирания му вид. Та си е държавна собственост моста. Много , колко да са много....Много и ни приемат сериозно и ни помагат. И се чудят как съучениците им са толкова заспали и зомбирани...

току-що, Toto2 написа:

!954 си е баш соца в ентусиазирания му вид. Та си е държавна собственост моста. Много , колко да са много....Много и ни приемат сериозно и ни помагат. И се чудят как съучениците им са толкова заспали и зомбирани...

Те и много пътища бяха държавна собственост, но станаха общинска. Защо вашия представител издигнат от Русе, гласува против интересите на Русе? И защо държавата, като е нейна собственост, не си поддържа моста? А съучениците на твоите хора им се чудят на тях как са толкова зомбирани и заспали.

Аз откъде да знам държавата дали и защо не поддържа моста. Нали досега държаватга се управляваше от ваште хора -гроб, дб, пп бсп ? Питай тях. Няма как общината да гласува подобно нещо, не е законно.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Аз откъде да знам държавата дали и защо не поддържа моста. Нали досега държаватга се управляваше от ваште хора -гроб, дб, пп бсп ? Питай тях. Няма как общината да гласува подобно нещо, не е законно.

Каква община, възрожденецо. Парламента гласува дали парите от моста да влизат в общината. И вашия депутат, избран от хората в Русе, гласува против. Т.е. той гласува против интересите на своите избиратели, т.е. е предател! С нищо по различен от ГЕРБ, БСП и ДПС, с които се гушкате и си гласувате заедно.

Аз чакам отговор на въпроса , който зададох на два пъти, защо гласувахте единствени против българските интереси?

https://debati.bg/okonchatelno-balgaria-shte-mozhe-da-poema-operativen-kontrol-nad-lukoyl/

Или защо единствени защитихте чужди интереси?

преди 1 час, PigMan9 написа:

Както и предположих. Само не разбрах за какви копейки става въпрос. Кой, според теб, ми дава копейки?

Защо работиш за копейки

преди 15 минути, Филипов написа:

Те пред мен се разписват, знаят за какво и не им се налага да обяснявам.

Със мазния в една стая ли сте

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аз чакам отговор на въпроса , който зададох на два пъти, защо гласувахте единствени против българските интереси?

https://debati.bg/okonchatelno-balgaria-shte-mozhe-da-poema-operativen-kontrol-nad-lukoyl/

Или защо единствени защитихте чужди интереси?

Защото половината са неосъзнати национални предатели, благодарение на които вожда им си купи нова кола и поредната къща.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.