Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Ваксиниран антиваксър, военен, прекратил служба след най-скъпото обучение в армията, за боен пилот. Напира да набутва всички в армията. Виси на хазната половин милион, бизнеса ще оправя и възкреся!

32_n.jpg.67c3751b706bd0b7cce8126b8e4a8f11.jpg24_n.jpg.8bca9072f184c8d66246d38c37b6c4c9.jpg(8).thumb.jpg.7ca59b8d804e274f11228df1351a8755.jpg(9).thumb.jpg.3ddfdf566d742c300446fd3e9658aac5.jpg

https://offnews.bg/protesti/pohod-do-tcentralata-na-partia-vazrazhdane-fashizmat-ne-e-patriotizam-802758.html

Цитат

В четвъртък се организира протест срещу "Възраждане" под надслов "Фашизмът не е патриотизъм".

Събитието, което се организира в социалните мрежи, започва в 18:30 ч. пред президентството. Предвидено е и шествие, което ще мине през централата на партия "Възраждане" и ще стигне до Народното събрание.

"Недопустимо е един народен представител да решава кой има право да говори и кой не. Недопустимо е един народен представител да говори от името на целия народ. Недопустимо е един народен представител да обижда гражданите на България, заради това за кого са гласували. Нека покажем, че имаме гражданско общество.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Цитат

Политическа Трагикомедия
25 мин  ·
🔴От три години Копейката и компания ни продухват ушите как ще оправят всичко и всички.
🔴Откриват врагове зад всеки ъгъл еврото, маските, ваксините, американците, норвежци, конвенции, джендъри и нерафанираната захар.
🔴Когато не се борят с някакви врагове започват да обясняват, че сме в демографска криза и ако вземат властта и с нея ще се справят.
Възраждане са от близо 2 години в парламента. За тия две години колко предложения са внесли свързани с българските деца, родителите им и изобщо отглеждането на дете в България ⁉️
Да са организирали някакво събитие свързано с обсъждането на темата за демографската криза⁉️
Та от всичките приказки и добавяне на възможността да направят нещо, стигаме до заключението, че имаме само приказки и едно голямо НИЩО.
Не точно!
Направили са нещо много важно, но за депутатите.
‼️ В чл. 161 се създава алинея 5:
<<(5) РАБОТНИК ИЛИ СЛУЖИТЕЛ, ИЗБРАН ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, ИМА ПРАВО НА НЕПЛАТЕН ОТПУСК ЗА ВРЕМЕТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МАНДАТА МУ. СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА СРОКА НА МАНДАТА, КАКТО И В СЛУЧАИТЕ НА ПРЕДСРОЧНО ПРЕКРАТЯВАНЕ, РАБОТНИКЪТ ИЛИ СЛУЖИТЕЛЯТ ЗАЕМА ПРЕДИШНАТА СИ ДЛЪЖНОСТ В СРОК ДО 15 ДНИ, А КОГАТО ТЯ Е СЪКРАТЕНА – ДРУГА РАВНОСТОЙНА ДЛЪЖНОСТ. >>‼️
Това е предложение на Възраждане.
Толкоз по демографската криза, децата, родителите и изобщо грижата за хората

До колкото разбирам - зачукали са го на работодателите - да не може да съкратят който е станал депутат. Дребен бизнес седи и чака баба ви Искра и оная зарзаватчийката, да се надепутатуват с 10 бона заплати, и не смее да наеме някой на постоянен договор на нейно място.

преди 17 минути, IvanKirov написа:

До колкото разбирам - зачукали са го на работодателите - да не може да съкратят който е станал депутат. Дребен бизнес седи и чака баба ви Искра и оная зарзаватчийката, да се надепутатуват с 10 бона заплати, и не смее да наеме някой на постоянен договор на нейно място.

Единствената функция на тяхната организирана бойна банда е всеки мечтаещ си за депутат или власт, било то и чистач, да има тази възможност и тоя закон дето са го прокарали го доказва. Да се подсигурят и след мандата си нещастниците, а вероюто им е да се мазнят на вожда и да плюят по ЕС и НАТО и колкото по-силно се крещи и плюе и привлича внимание, толкова по-голямо парче им хвърля вожда дето дели им баницата. Нямат абсолютно никакви принципи, огладнели ганьовци влзели единствено заради парите, нагли и противни до безобразие, но засъжаление поддържани от кърлежи като тях самите с допотопните ганьовски мечти, че и за тях може да им се усмихне късмета и един голям резервоар от полезни идиоти отгледани от космическото ни образование с тъжно iq.

преди 44 минути, IvanKirov написа:

И какъв е проблемът? Докато е депутат той не получава заплата от предния си работодател и съответно никой не е забранил на работодателя да си назначи нов човек на овакантената позиция. След като въпросния "депутат" се завърне от депутатстване, мислиш ли, че ще е проблем ако съм частник да му връча предизвестие за уволнение? А и няма гаранция, че депутатина, докато е блажил в парламента ще предпочете да се върне на старата си работа. 

преди 22 минути, treyyy написа:

И какъв е проблемът? Докато е депутат той не получава заплата от предния си работодател и съответно никой не е забранил на работодателя да си назначи нов човек на овакантената позиция. След като въпросния "депутат" се завърне от депутатстване, мислиш ли, че ще е проблем ако съм частник да му връча предизвестие за уволнение? А и няма гаранция, че депутатина, докато е блажил в парламента ще предпочете да се върне на старата си работа. 

И ти не виждаш никакъв проблем, че на депутатите дето почти не работят им дават сега и привилегии все едно им приравняват работата в парламента с майчинство? И на базата на какво ще ги уволни с предизвестие като този закон тъкмо това урежда, че след като са лапали народна пара, билЕ там в парламента да седят, да поспестят за два апартамента и после като розовият сън приключи, пак да са си се върнат на същата длъжност и оня дето ги е замествал по "майчинство" да си ходи. Егати и копейковата логика!

преди 13 минути, Гражданин написа:

И ти не виждаш никакъв проблем, че на депутатите дето почти не работят им дават сега и привилегии все едно им приравняват работата в парламента с майчинство? И на базата на какво ще ги уволни с предизвестие като този закон тъкмо това урежда, че след като са лапали народна пара, билЕ там в парламента да седят, да поспестят за два апартамента и после като розовият сън приключи, пак да са си се върнат на същата длъжност и оня дето ги е замествал по "майчинство" да си ходи. Егати и копейковата логика!

А по твоята логика, не е проблем, че въпреки нищо неправенето в парламента получават тлъсти заплати, а е проблем, че след време когато се разтури седянката в парламента щели да се върнат на старата си работа. И този закон урежда запазването на старото им работно място, а не ги предпазва от всякакъв вид уволнение след като се завърнат от парламента. Прави разлика между двете неща. И не се хаби с тъпите си определения с копейки и т.н., защото вече ставате досадни с безсилието си в доводите. Щом нещо не ви е по гайдата и се отприщва лавина от Путин, русофили, копейки ...абе пийте си хапчетата по-често.

преди 54 минути, treyyy написа:

Говориш леко наизуст. Работодателят може да назначи на мястото на депутат - друг, но само на временен договор. Пак обучава наново, после пък трябва да се разделят. Депутатът идва обратно изнежен, изобщо такива ангажименти са като майчинството и войниклъка. Не помагат на интервю. Като имот с тежести.

преди 44 минути, Sliderum2 написа:

Ти си толкова запален да не искаш, сякаш наистина ти се ще.  :)

Мислеха да ме правят ефрейтор, щото се имах с шапкарите, ама ги досрамя. Уволних се наедно с тия, дето служиха 3 месеца повече от мен. Пука ми, че ми цепи. Ако се наложи да застана под знамето, ще бягам в хъшовство.

преди 10 минути, treyyy написа:

А по твоята логика, не е проблем, че въпреки нищо неправенето в парламента получават тлъсти заплати, а е проблем, че след време когато се разтури седянката в парламента щели да се върнат на старата си работа. И този закон урежда запазването на старото им работно място, а не ги предпазва от всякакъв вид уволнение след като се завърнат от парламента. Прави разлика между двете неща. И не се хаби с тъпите си определения с копейки и т.н., защото вече ставате досадни с безсилието си в доводите. Щом нещо не ви е по гайдата и се отприщва лавина от Путин, русофили, копейки ...абе пийте си хапчетата по-често.

Цитатът коментира, че единственото, което свършиха в парламента, са депутатски привилегии. И почнаха загадъчно да отсъстват цялата група, когато нещо се гласува на кантар, в случая играха с ДПС.

преди 16 минути, treyyy написа:

Чудя се може ли да станеш по-нещастен и мазен от това долно мнение, което написа. Законът е аналогия на майчинския! Върха на наглостта! Начи не стига че отиват да седнат на народната софра за по 10 к месечно, трябва на всичкото отгоре някой да е принуден да си загуби мястото, защото ги е замествал по "депутатство" и неговата позиция трябва да се закрие, ако работодателят реши че не може да задържи и двамата. 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Чудя се може ли да станеш по-нещастен и мазен от това долно мнение, което написа. Законът е аналогия на майчинския! Върха на наглостта! Начи не стига че отиват да седнат на народната софра за по 10 к месечно, трябва на всичкото отгоре някой да е принуден да си загуби мястото, защото ги е замествал по "депутатсво" и неговата позиция трябва да се закрие, ако работодателят реши че не може да задържи и двамата. 

Говориш глупости наизуст. И не отмествайте темата на дебата. Нали сте големи европейци, защо трябва да има дискриминация между държавен и частен бизнес? Или предлагате да се махнат привилегиите за запазване на работното място за 4 години и в държавния сектор? Абе мислете преди да пишете, че си мятате камъни в собствената градина.

преди 5 минути, Гражданин написа:

защото ги е замествал по "депутатство"

Това стеснява кръга и на работодателя, щото майчинството е предвидимо по срок, депутатстването е ветровито. Някой с ипотека бая ще се замисли дали да почне по заместване, ако има друго постоянно предложение за работа. Макар и по-ниско платено.

От тоя закон губят всички, освен наглите депутати. Малко са им другите привилегии!

2058887945_.jpg.60717f81c8b83f3482cab9a5de74825f.jpg

току-що, treyyy написа:

Говориш глупости наизуст. И не отмествайте темата на дебата. Нали сте големи европейци, защо трябва да има дискриминация между държавен и частен бизнес? Или предлагате да се махнат привилегиите за запазване на работното място за 4 години и в държавния сектор? Абе мислете преди да пишете, че си мятате камъни в собствената градина.

Абе сън не ме лови, за горките депутати, и привилегиите им.

Уж държава щяхте да преосновавате, пък почнахте да си преосновавате имотите и благините.

Грехота е като се снимате под Ботев.

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpg

Абе Гражданин и Иванчо, да не сте един и същи човек с два профила? Пиша на единия, а ми отговаря другия. Нещо съвсем изплискахте легена. 

преди 12 минути, treyyy написа:

Абе Гражданин и Иванчо, да не сте един и същи човек с два профила? Пиша на единия, а ми отговаря другия. Нещо съвсем изплискахте легена. 

Не сме един и същи. По - скоро, вие сте малцинство, дето сте се загрижили за рахата на депутати. Освен ако не си такъв.

Питай кой да е, в реалния живот, кво мисли за намалените кюфтета в парламента, и ведомствените им курорти. Може да не ми отговаряш.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Не сме един и същи. По - скоро, вие сте малцинство, дето сте се загрижили за рахата на депутати. Освен ако не си такъв.

Питай кой да е, в реалния живот, кво мисли за намалените кюфтета в парламента, и ведомствените им курорти. Може да не ми отговаряш.

Ясно, кюфтетата в парламента са ти големия проблем. А пари от бюджета който пълним и аз и ти изтичат и през други ведомствени курорти и през ведомства като НСО и Съдебна власт с големи заплати и бонуси през няколко месеца, и през охраната на Бойко, Гешев, Делян и други, които пак аз и ти плащаме, и през далаверите в Здравната каса и още откъде ли не, но това никой не вижда, а се вкопчиха в някаква глупост за работните места на бившите депутати. А колко от сегашните депутати са дошли от частен сектор (не собствен) където са работили за чужд шеф?

току-що, treyyy написа:

Ясно, кюфтетата в парламента са ти големия проблем. А пари от бюджета който пълним и аз и ти изтичат и през други ведомствени курорти и през ведомства като НСО и Съдебна власт с големи заплати и бонуси през няколко месеца, и през охраната на Бойко, Делян и други, които пак аз и ти плащаме, и през далаверите в Здравната каса и още откъде ли не, но това никой не вижда, а се вкопчиха в някаква глупост за работните места на бившите депутати. А колко от сегашните депутати са дошли от частен сектор (не собствен) където са работили за чужд шеф?

Като почнете да се оправдавате и мирише. Нали, на бизнеса му малко тая административна тегоба, още малко, кво толкоз. "20-тина депутата с още привилегии, нищо са за вас!" Нови 7% за бюджета, нови рестрикции, гледат бизнесмена като дойна крава. Сещам се за чуждия гръб и 100-те тояги. Много го харесват бабките, като заприказват на някой друг да е гадно. Диванни патриоти.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Като почнете да се оправдавате и мирише. Нали, на бизнеса му малко тая административна тегоба, още малко, кво толкоз. "20-тина депутата с още привилегии, нищо са за вас!" Нови 7% за бюджета, нови рестрикции, гледат бизнесмена като дойна крава. Сещам се за чуждия гръб и 100-те тояги. Много го харесват бабките, като заприказват на някой друг да е гадно. Диванни патриоти.

Ти му говориш, оно рупа ли рупа. Диванен демократ, я кажи, понеже питам за втори път, но явно не четете. Трябва ли да има дискриминация между депутатите дошли от държавната администрация и тези от частния сектор? Ако това предложение не беше дошло от "копейките", а от Христо Иванов, щяхте да изпаднете във възторг, колко умно и навременно е това предложение.

преди 4 минути, treyyy написа:

Ако това предложение не беше дошло от "копейките", а от Христо Иванов, щяхте да изпаднете във възторг, колко умно и навременно е това предложение.

Престани да ми вменяваш симпатии, каквито нямам и не съм имал. За ДБ не съм гласувал никога.

Депутат ли си, честно? Познаваш ли някой, дето му е зор за депутатски привилегии, че им малко тия?

Оправдаването не помага.

4 години по 10 бона заплата, са грубо половин милион лева. Субсидирани са им и разходите.  И частникът трябва да си съобразява организацията, да не им накърним рахата на тия!

преди 58 минути, IvanKirov написа:

Ако се наложи да застана под знамето, ще бягам в хъшовство.

Така биха направили фашисткитегейпросащесср трололинки. Също както от Украйна избягаха заедно с обикновени жени и деца на запад от специалната операция повечето бандерофашисти, здрави, прави, ГВС, обаче богати и разглезени, треперещи за кирливите си кожи, не ги хвана военната повинност. Същите, които не ги беше страх да направят кървавия майдан и всички зверства след него, докато се чувстваха в силата си 

току-що, Sliderum2 написа:

Така биха направили фашисткитегейпросащесср трололинки. Също както от Украйна избягаха заедно с обикновени жени и деца на запад от специалната операция повечето бандерофашисти, здрави, прави, гвс, обаче богати и разглезени, треперещи за кирливите си кожи, не ги хвана военната повинност.

Бежанова майка не плаче, стоянова майка плаче! Прав си.

Сопол си не давам за тоя народ, който се отнесе с мен като военопленник. Клетвата няма юридическа стойност, според Хагската конвенция. Самопризнания изтръгнати с насилие.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

треперещи за кирливите си кожи

За твойто шкембе ли да я жертвам?

преди 5 минути, IvanKirov написа:

За твойто шкембе ли да я жертвам?

Че за твоето ли?

току-що, АСПЕКТ написа:

Че за твоето ли?

Ти вече си емигрирал, освен това не си служил, не се намъквай като мъжка баня женски сапун!

преди 13 минути, IvanKirov написа:

Престани да ми вменяваш симпатии, каквито нямам и не съм имал. За ДБ не съм гласувал никога.

Депутат ли си, честно? Познаваш ли някой, дето му е зор за депутатски привилегии, че им малко тия?

Оправдаването не помага.

4 години по 10 бона заплата, са грубо половин милион лева. Субсидирани са им и разходите.  И частникът трябва да си съобразява организацията, да не им накърним рахата на тия!

А ти защо ми вменяваш симпатии? Повечето от плюещите срещу Възраждане си мятате камъни по собствените глави, защото Възраждане не са участвали във властта и нямат вина за зулумите в последните години, и нямат шанс скоро да управляват, та вземете си изразходвайте енергията за други по-постижими цели. Например срещу сегашната джендъро-гейташка коалиция, която ще досъсипе държавата за няколко седмици.

А това дали съм депутат, космонавт, водолаз или играя белот с Бойко няма никакво отношение по темата за мечката която си рисувате: Олеле, Копейкин съсипа частния бизнес с привилегии за депутатите. 

Вземете се събудите и се огледайте къде се намирате и кои са важните теми за държавата.

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Ти вече си емигрирал, освен това не си служил, не се намъквай като мъжка баня женски сапун!

Ти пък какво служил? Тати ти те е сложил да пазиш празен склад и си взимаш отпуска, когато ти скимне, а сега правиш тийм билдинг по пижама с някакви уж чужденци. На какъв език си говорите, след като даже и български език не знаеш. 

Сигурно други езици влизат в действие. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.