Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Toto2 написа:

Тоя тъмен цвят няма как да го кажеш че е син като на

Ама що си правиш труда? иванка те финтира да се обясняваш за глупости и ти се хващаш. 

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Мда, и в гащите ви акат!

Що не идат с руските байраци, на някое друго събитие?

Ми Възраждане кво е виновно, че 80 процента от целокупното българско население си харесват руснаците? Харесват си ги и си идват. Да ги гоним ли? Това 80 процента не съм си го изсмукал от пръстите, некво европейско проучване ми се мерна. И в Левски има къщи с окачено руско знаме, пък не съм ги виждал по възрожденски дела...

Как да , върти си на твоето, това няма значение. Фактите говорят, ти си бъркай в носа и търси боклуче да си го хапнеш. Не ми пречиш.

току-що, Toto2 написа:

Ми Възраждане кво е виновно, че 80 процента от целокупното българско население си харесват руснаците? Харесват си ги и си идват. Да ги гоним ли? Това 80 процента не съм си го изсмукал от пръстите, некво европейско проучване ми се мерна. И в Левски има къщи с окачено руско знаме, пък не съм ги виждал по възрожденски дела...

Как да , върти си на твоето, това няма значение. Фактите говорят, ти си бъркай в носа и търси боклуче да си го хапнеш. Не ми пречиш.

И аз се радвам на рашките бе. И те на 80 % не харесват инвазията, която правят. Няколко милиона се изнесоха оттам, да не ги могилизират.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Ама що си правиш труда? иванка те финтира да се обясняваш за глупости и ти се хващаш. 

Все още възприемам иванка като двугодишно момиченце, дето нещата трябва да му се обясняват надълго и нашироко, че белким вдене накрая. Ма скоро авантата ще спре и да се оправя. Щото не от Възраждане идат неща, дето ще му го нахендрят точно на него и на такива като него. 

Може да бъде изображение с 1 човек, брада и текст, който гласи 'машалла!!! за гей-парад, намерихте 1мил.,а за кувиози- капачки ще ми събирате! ашкоусун серсеми!'

току-що, Toto2 написа:

Все още възприемам иванка като двугодишно момиченце, дето нещата трябва да му се обясняват надълго и нашироко, че белким вдене накрая. Ма скоро авантата ще спре и да се оправя. Щото не от Възраждане идат неща, дето ще му го нахендрят точно на него и на такива като него. 

А защо не помниш, че тая картинка вече е показвана и обсъждана? Доста назад, май в тази тема, ако не се лъжа. Лоша памет имам, извинявай и не ми иде наум как да открия съответният коментар и отговори, без ключова дума.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

А защо не помниш, че тая картинка вече е показвана и обсъждана? Доста назад, май в тази тема, ако не се лъжа. Лоша памет имам, извинявай и не ми иде наум как да открия съответният коментар и отговори, без ключова дума.

Е, признавам си, не давам всичко от себе си. Докато си пия бирата вечер поглеждам насам кво ще изтропат двама трима психопати и не се сдържам да им отвърна. Не ми е важно просто.

Стига с тия гееве, банални станахте! Имате си тема, целия останал форум сте наакали.

По темата:

Цитат

Сърдитиятъ Графъ е в компанията на Красимир Шолдев и Otto von Abritus в София- Градската Градина.
1 ч.  · София, Област София  ·
Някакви си никакъвци крещят за неутралитет и оставки пред Министерство на отбраната.  А докато един невротично ревящ индивид крещеше по микрофона, че в България трябва да се вее само българският флаг - най-силните възгласи на съгласие излизаха от гърлата на най-ревностните далтонисти!

Мързи ме да качвам снимка, намерете си го, веят руския байрак.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Що да не си ти провокатора с флага, който би се видял на снимката?

току-що, Sliderum2 написа:

Що да не си ти провокатора с флага, който би се видял на снимката?

Ей ся, отидох с копейковците, да вея чужди байраци!

Вече дори не сте интересни.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ей ся, отидох с копейковците, да вея чужди байраци!

Вече дори не сте интересни.

Стига сте дъвкали копейковците. Нито са във властта, нито някога ще бъдат. Обяснете как ще сърбайте лайната на ГЕРБ-ПП(ДБ)-ДПС. Те държат властта в държавата.

току-що, treyyy написа:

Обяснете как ще сърбайте лайната на ГЕРБ-ПП(ДБ)-ДПС. Те държат властта в държавата.

Не знам, не съм ги аз избирал.

Копейците ако не бяха толкоз инатчии сега щяха да са на трона. С мнозинство, еднолично.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Не знам, не съм ги аз избирал.

Копейците ако не бяха толкоз инатчии сега щяха да са на трона. С мнозинство, еднолично.

И как щеше да стане този фокус?

преди 3 минути, treyyy написа:

И как щеше да стане този фокус?

Ако имахте подкрепата на народа, щяхте да управлявате държавата.

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
1 дни  ·
Сервитьорката от Възраждане мечтае да праща в Белене. Вероятно скоро ще стане и депутат. По способности става само за обслужващ персонал и то на неособено изискани места, но тази семпла откъм интелект, възпитание и образование особа е готова да убива хора!
Това ли искате - сервитьорки да ви пращат в Белене, защото не сте им дали достатъчно бакшиш!?!
Интересно, че наред с всички останали, сервитьорката ще праща в Белене и Волен Сидеров, Мая Манолова, Татяна Дончева, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, Ангел Джамбазки....мдаааа - всички врагове на Късия й лидер.
Всъщност ако сервитьорката полагаше толкова усилия да завърши поне средното си образование, щеше да е много по-полезна, отколкото да праща хора в Белене....

преди 2 часа, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек, брада и текст, който гласи 'машалла!!! за гей-парад, намерихте 1мил.,а за кувиози- капачки ще ми събирате! ашкоусун серсеми!'

Какъв милион, кой го е дал? Ти колко си дал през живота си за друг, освен  дъто си?

преди 1 час, IvanKirov написа:

Стига с тия гееве, банални станахте! Имате си тема, целия останал форум сте наакали.

По темата:

Всичко изрожденец и Вата все до геевете опират накрая. Чак да се запита защо? Явно има някаква зависимост в случая.

Цитат

Бразилия - бедност, мизерия, престъпност, убийства, наркотици... Никакви технологии, никакви иновации и всичките наркотици по света идват от там.

Русия - бедност, мизерия, глад, лошо управление не хората във всички сфери, Спин, алкохолизъм, проституция, ниски заплати, разводи и тн. - проблеми до безкрай

Индия - огромна мизерия в Африкански мащаби, много умни и учени хора но успешни в Щатите а не в Индия, богати касти по наследство

Китай - огромен потенциал от умни и работливи хора, но управление което се ръководи от супер стари принципи - икономика изцяло зависима от Европа и Запада

Южна Африка - Ми кво да ти кажа - отново огромна не човешка бедност, но се къпят в ресурси. Не съм расист и никога не съм бил, но като човек, който си е говорил с възрастни Южно африканци, мнението на много (черни) е, че когато държавата се е управлявала от бели е била в пъти по-добре и стандарта на живот е бил близък до този на западните европейски държави.

В заключение ще ти кажа, че най - големите умове от държавите от Брикс са успешни в Америка и в Европа, а не в Брикс.

БВП-то на Брикс е към 20 трилиона...

А на Америка и ЕС (не на цяла Европа) общо е 40 трилиона. Ако сметнем останалите 20 държави от Европа, които не са в ЕС все още, тогава стават много повече. Не забравяй, че Великобритания, Норвегия, Швейцария и още много силни страни не са в ЕС.
Само че не е коректно да го смятаме само така, защото има много държави, които не са в Европа или географски до нас или до Щатите, но са икономически гиганти - Япония - почти 5 трилиона БВП, Австралия - 1. 5 трилиона, Южна Корея - 2 трилиона, Канада - почти 2 трилиона, Нова Зеландия - с 5 милиона население имат 260 милиарда БВП.

Всички последно изброени държави са Западно оритнирани и няма никога по никакъв начин да се откажат от тези богати пазари и всякакви възможности за развитие.

В държавите от Брикс няма абсолютно ниаквки иновации или открития в никоя област, защото всички открития и технологии са създадени в Америка и в Европа, както и в частност в Западно ориентираните страни.

В кочина и мръсотия като Брикс нямаме място!

http://spodeli.net/3/story-172991.html

Цитат

Самият факт, че мурзилките са там, говори достатъчно красноречиво. Те тях си не могат да оправят, съюз ще правят. В 21. век селата на най-богатата на ресурси държава още нямат пътища, тоалетни и течаща вода във всеки дом. Как някой очаква да цъфне и върже в съюз с такива пещерняци?

Цитат

Никола Гешев е в компанията на Поручик Списаревски и Капитан Ставрев.
21 ч.  ·
Гледам и не вярвам на очите си...
Ръководството на ПП-Възраждане, вече отправя открити заплахи към болшинството от българския народ!
На последните избори, за ПП-Възраждане реално са гласували 6-7% от имащите право на глас.
Останалите 93%, повтарям, от имащите право на глас, не са гласували за тях и не ги припознават като правилната за управление на страната партия.
Около 65% не са гласували за никоя партия и не искат да ги чуват и виждат!
След този мракобесен пост на Цончо Ганев, имам два въпроса към ръководството на ПП-Възраждане :
1. Всичките 93% от НЕГЛАСУВАЛИТЕ за вас ли сте решили да "ИЗПРАТИТЕ ПРИ ЧЕРНИТЕ ДУШИ" - това са 5.5милиона българи ?!!!
2. С подобни канибалски изявления, хвърляте петно върху името на посланик Митрофанова - това премина ли ви през пилешките мозъци и защо го правите !??
И накрая един съвет, свързан и с настоящата публикация...
Спрете да се отъждествявате с целия български народ, защото ставате смешни и жалки - когато цифрите говорят, освен Боговете и ПП-Възраждане трябва да мълчи!

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
23 ч.  ·
Фончо, когато не се рови за транскаки в Туитър или не храчи по трибуната на Народното събрание, плаши всички, които не били с тях.
Ами, Фончо, много хора не искат да са с вас. Не искат да са с агресивни опростачени хорица, избиващи комплекси. Не искат да са с хора, които дори първите седем години възпитание нямат. Не искат да са с партия, която е готова да прегази и приключи България, ако не е тя на власт. Не искат да са с партия, която се състои от шофьори и сервитьорки и продавачки, които са способни да плюят в пленарната зала, но не са способни един законопроект да напишат. Не искат да са с хора, които са откровени фашизоиди.
И най-вече - НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ С ПАРТИЯ, КОЯТО ОТРИЧА ВСИЧКИ ИЗВЪН СЕБЕ СИ! Вие не желаете да разберете, че има и родолюбци и българи извън вас. Не се съгласихте да направите обща коалиция срещу войната, защото Костя не иска да дели субсидията, която много му трябва. Не искате да се съюзявате с никого, за да не делите слава и власт. И пари, разбира се.
Когато призовавате за Белене и саморазправа, само отблъсквате нормалните хора. Да, възмездие за престъпленията трябва да има. Но това ще го реши съда, а не партийната ви централа. А списъчето с враговете му, разпределени за разстрели и Белене, Костя да си го навре там, където слънцето не го огрява.„
Отвращението ми към тези хора става все по-голямо и е мой вечен срам, че някога ги подкрепих. Това са фашизоидни хувейнбини, които си мечтаят за Пол Пот и АХ!
А за душите, Фончо да не говори. Защото неговата е доста кална....и защото Бог ни гледа отвътре.

https://www.facebook.com/ts.ganev

Цитат

Цончо Ганев
1 дни  ·
📌 „Решили сме се вече — или с нас и народа, или ще ви пратим при черните души!“
...

Който разправя, че са Фотошоп монтажи - сам да си провери! Четвъртият пост надолу.

Цитат

Илияна Николова
Господин Костадинов е прав, а не краен!
Там им е мястото и ще ги натикаме!
Благодаря Ви за снимката, господин Ганев!
Направихте и децата ми щастливи.
Цялото ми семейство гласува за Възраждане.
Може да бъде изображение с 9 души и усмихнати хора

1 дни

Maria Slavova
ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ !
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !

1 дниРедактирано

Ангелина Иванова
Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ, да живее България! 🇧🇬🍀❤️

1 дни

Naska Pashova
Там им е мястото

1 дни

Татяна Нанкова
Да бъде! 🇧🇬🍀

1 дни

Tanya Kerina
Та сами са се завели там, но още не знаят. Скоро ще разберат! Да живее България!🇧🇬

23 ч.Редактирано

Stefka Petrova
И аз питам същото Ние изнемогваме,а те се ширят и ни командват.Много са и нагли.

1 дни

Елизабет Ели
Крайно време е!!

1 дни

Katya Zaharinova
Точно така! Няма връщане назад! Време е за Възраждане!🇧🇬

22 ч.

Stefka Petrova
Хънта мънта да няма.Реже се главата отгоре.Така се прави

1 дни

Румен Софрониев
С НАМИ БОГЪ! Аз и съмишлениците ми от Възраждане - Монтана ще водиме въстанието в Монтански революционен окръг 🇧🇬

1 дни

маги иванова
Не знам точно за кого говори Костадинов ,но дерзайте и действайте , Момчета ,време не остана ...времето на България изтича с бясна скорост .

1 дниРедактирано

Blaga Kirilova
Точно така !!! Истината е една ! Браво , г- н Костадинов!!!

1 дни

Скрежина Георгиева
Истина е браво, със вас сме!

1 дни

Dimitra Tsopeva
Няма Време! Тия вече почти ни Затриха ! Да живее България!

10 ч.

Vera Dimitrova

23 ч.

Кина Кръстева
,, Да живее България .

17 ч.

Веска Николова
ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ НА ДОСТОЙНИТЕ ТРУДОВИ ХОРА .

1 дниРедактирано

Karo Trendafilov
Браво !

1 дни

Angel Baldgiev
Готови сме!Ние сме народ ,а не стадо!

15 ч.

Николай Цочев
Където Вие там и ние.Смело напред ние сме с Вас.

23 ч.

Христина Борисова
Айде де пращайте ги тези.
Американски ПП от ГЕРБ,ДБ,ПП.
Някъде там к6дето и майките им няма да могат да ги намерят.
Боклуци.
Съсипаха Българският народ.
А те живевт като крале и принцеси ,в палати ,карат лимузини за стотици хиляди лв.
А народа тъне в мизерия.
Сега да видим след наеодненията дали ще осигурят и на Посърафалите Българи хотели на морето.
Както осигуриха на горките много ,,бъдничките"Украинци.
Които дийдоха уж бягащи от войната в Украйна ,но с джипове за милиони.
И след попувката 6 месеца на държавни издръжки духнаха обратно.
Вън на тая паплач от България.
Браво Възраждане.
Браво народе на България.

16 ч.

Мартин Георгиев
ДАНО ! АМИН ! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤️❤️❤️❤️❤️

11 ч.

Йордан Герасимов
Мари Панчева
"Ето какво разказва Никол Калпазанова за укрите и поведението им в България. Забележете къде се развива действието!
"Понеже положението е Слава Украйна да споделя мнение за Слънчев бряг.
Влизаме в базата на Министерски съвет, търсим тоалетна, както знаеш сме с 3 деца и вечно на някой му се обажда перисталтиката, та по същество...Спира ни една украинка и започва да ни крещи, че сме били влезли в дома им, че било забранено за българи, защото това сега е техния дом!
След разпитване се оказа, че България ги изхранва сутрин, обед и вечер и са си на пълен пансион под опека на държавата.
Детски турнир, украински граждани носят колони, пускат си химн, само да кажа, че Български химн не чувам!
Карат се, влизат на терена, българските родители са, където трябва на обозначените места, а те се врат и даже сядат на местата на нашите деца. Нагли до безобразие.
Колите, които карат са последните чисто нови модели, ровър, хонда и тн ...
Жалко е, наистина. Наблюдавам отношение към българите и към тях ...
Иначе след установяване на доста нередности заведох жалба и да се надявам да се обърне внимание преди поредния инцидент."

1 дниРедактирано

Radka Staneva Staneva

23 ч.

Plamen Lilov
Специално към Костадин Костадинов, и Цончо Ганев...,бих искал да знам според вас колко още време ще изкара това правителство, при условие че е нелигитимно и Не признато от народа ни? И втори въпрос...до кога ще продължават протестите преди да стане късно и да се усетим че не протестите решават нещата ,а революцията,бунта ,борбата с оръжие и т.н???

19 ч.

Йордан Герасимов
Да попитам , как възраждане , ще реши проблема и издръжката с украинците , как ще ги изгоним от България !🤔

1 дниРедактирано

Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои отговори да са скрити.

Автор
Цончо Ганев
Йордан Герасимов
Вие сериозно ли питате това?

1 дни

Николай Цочев

23 ч.

Venelina Kirkova
Точно така

18 ч.

AJ Petkov
Няма за кога да ги бавим повече! Давайте да излизаме да си върнем държавата, че не се трае подигравката и предателството на тези... !

20 ч.

Весела Манолова

1 дни

Helena Dimitrova
💥💥💥💥💥💥

23 ч.

Избрано е "Най-уместни", така че е възможно някои коментари да са филтрирани

Коментари под изявлението на Цончо.

Цитат

Цончо Ганев
11 юни в 21:48 ч.  ·
"Съботата на един редови софийски "демократ" а.к.а. доносник:
Събужда се към 11:00 часа и след набързо изпито соево лате, тръгва да се разходи по жълтите павета с току-що постригнатия си померан. За негова изненада обаче, пътят бил затворен. Преминал някак все пак, но видял огромен протест на хора с тениски на Възраждане.
Избягал с 300 и се прибрал стресиран.
След 2 часа отишъл да хапне с две гайсчета на Витошка. Попаднал на шествието на същата организация. Пак избягал, вече силно уплашен.
Отишъл да пие шейк в любимото си заведение. След има-няма 20 минути влизат 15 души със същите тениски и цялото заведение започва да работи за тях.
Със сълзи на очи, все пак решил, че може да завърши деня си подобаващо и отишъл на кино да гледа новия филм пропагандиращ педофилия. Същите обаче спрели прожекцията.
Та, драги ми съмишленици. Вчера разревахме цялата жълтопаветна соя в центъра на София."
Александрина Стоилова

Е не може да бъде, уж гледате ма не виждате. Как така пропуснахте последната клюка за Коце? Как пропуснахте как Коце плющи младото гадже? Леле, излагате се...

преди 24 минути, Toto2 написа:

Е не може да бъде, уж гледате ма не виждате. Как така пропуснахте последната клюка за Коце? Как пропуснахте как Коце плющи младото гадже? Леле, излагате се...

Е раздуй де, не може да знаем всичко.

Ева Браун също е била в сянка.

Цитат

Цончо Ганев
7 юни в 7:29 ч.  ·
📌 … защото в крайна сметка, част от залата сме мъже… и ние за едната Чест и едното си име живеем. Нямаме морално право да плюем на нашето име и на нашата Чест!

Цитат

Цончо Ганев
5 юни в 8:57 ч.  ·
️Как жълтопаветните евроатлантици оправдават коалицията си с #ГЕРБ и #ДПС?
✔️ Ако не направим коалиция с ГЕРБ и ДПС, Възраждане ще спечели следващите избори;
✔️ Възраждане са проект за Путин, и ако управляват де факто ще прокарва той;
т. 4, ✔️ Възраждане ще ни изкара от ЕС и НАТО;
✔️ Възраждане е патерица на ГЕРБ и ДПС;
✔️ ГЕРБ и ДПС са проекти на Путин, но те все пак са евроатлантици;

https://www.facebook.com/ts.ganev

Може ли няква консистентност?

Т. 4. не е ли вярна? Цончо се подиграва на тяхната си програма?

Цитат

Цончо Ганев
2 юни в 20:38 ч.  ·
📌 Бил в Парламента със Сидеров, Каракачанов, В. Симеонов, но такова чудо не било никога!
📌 Говорели сме за концлагери, а той виждал по лицата ни, усещал (!), че ако зависи от нас, ще ги пратим наистина там!
📌 Трябвало да се прояви мъдрост и търпение, да се разрешял конфликта по мирен начин.
😂😂😂

Цитат

Цончо Ганев
2 юни в 16:20 ч.  ·
"Мила ми Венето, Димитре и Иванке!
Простете ме, че аз ви не казах къде отивам. Любовта, която имам към вас, ме кара да направя това. Аз знаях, че вие ще да плачете, а вашите сълзи са много скъпи за мене!
Венето, ти си моя жена и трябва да ме слушаш и вярваш в сичко. Аз се моля на приятелите си да те не оставят, и те трябва да те поддържат. Бог ще да ме запази, а ако оживея, то ние ще да бъдем най-честити на тоя свят. Ако умра, то знай, че после Отечеството си съм обичал най-много тебе, затова гледай Иванка и помни любящия те."
Христа
17 мая 1876
...
Великан!

Цитат

Emil Sokolov
7 ч.  ·
На част от сънародниците ни “патриотизмът” им минава през строене на пилони в планината, борба с джендърите, страхопочитание към всичко съветско и руско, песните на Слави и “учебникът по история” на Копейкин.
С други думи, тюрлогювеч от конспирации, чалга, ксенофобия и русофилия.
Нищо българско и никакво родолюбие няма в това

Цитат

Елена Гунчева-Гривова
3 ч.  ·
Когато таксиметров шофьор решава да се отваря концлагер Белене и заплашва, става странно. Още повече, че определението за национален предател на партийката му е: всеки, който не ни харесва и не харесва лидера ни, критикува ни и ни задава въпроси. В тоя ред на мисли, държавният бюджет няма да стигне за изграждане на концлагери за пет милиона души.
Елена Гунчева-Гривова

Цитат

ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ 3
Danni Kirov  · 23 ч.  ·
🤮🤮🤮
На похода за мир се леят руски песни. Няма такава гадост!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.