Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нова антивирусна програма

Featured Replies

Ясно съм написал какво ми трябва, не ми е до заяждане

Лично аз използвам Avast и Avira. Държат се доста прилично и няма проблеми с тях.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 124,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ясно съм написал какво ми трябва, не ми е до заяждане

Не се и заяждам.

1. Microsoft Security Essentials -

избираш Език и после Windows Vista/7 64-битова версия или директно оттук

2. 360 Internet Security - избираш Download for 64-bit или директно оттук

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Търся безплатна антивирусна програма 64 бита .  Благодаря  Ви предварително ;)

Използвам последно тази, и мисля, че се справя по- добре от аваста или авирата.

angel вече я е предложил...

Редактирано от elleena (преглед на промените)

1. Microsoft Security Essentials -

избираш Език и после Windows Vista/7 64-битова версия или директно оттук

2. 360 Internet Security - избираш Download for 64-bit или директно оттук

Благодаря сега ще ги пробвам .

Ако няма boot time scan е напълно ненужна, която и да е.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!

Търсейки си безплатна антивирусна с често обновяващи се дефиниции и приятен (опростен) интерфейс, изборът ми се свежда м/у Baidu Antivirus и Qihoo 360 Antivirus. Следя темите за всяка една от тях тук в форума, чета добри отзиви за азиатските продукти и ще си сложа една от двете.

Въпросът е коя да бъде?

Наясно съм, че в голяма степен опира до личен избор и вкус, но мен ме интересува личното Ви мнение, защото някои от Вас са имали досег с тези антивирусни, други продължават да си ги ползват.

Здравейте!

Търсейки си безплатна антивирусна с често обновяващи се дефиниции и приятен (опростен) интерфейс, изборът ми се свежда м/у Baidu Antivirus и Qihoo 360 Antivirus. Следя темите за всяка една от тях тук в форума, чета добри отзиви за азиатските продукти и ще си сложа една от двете.

Въпросът е коя да бъде?

Наясно съм, че в голяма степен опира до личен избор и вкус, но мен ме интересува личното Ви мнение, защото някои от Вас са имали досег с тези антивирусни, други продължават да си ги ползват.

Моето мнение е, че по-добрия избор е Qihoo Antivirus. Сега има нова версия на Байду с много включени функции, но там имаха голям проблем с ъпдейтите и честно казано един път си изпатих от байду. Друго може да обърнеш внимание на програмата Forticlient Endpoint Security Edition безплатан комплекс за защита, по мое мнение доста добър!

Моето мнение е, че по-добрия избор е Qihoo Antivirus. Сега има нова версия на Байду с много включени функции, но там имаха голям проблем с ъпдейтите и честно казано един път си изпатих от байду. Друго може да обърнеш внимание на програмата Forticlient Endpoint Security Edition безплатан комплекс за защита, по мое мнение доста добър!

Нищо лично към Forticlient, но ми се вижда сложничка от скрийншотите. Доста опции за настройване има и честно казано не ми се занимава да чета кое, как и защо работи...

Спирам се на Qihoo-то щом е по-добрият избор от Baidu. След някой друг ден ще пиша отзиви в темата за продукта.

Лека вечер от мен!

Всички са безплатни стига да намериш "лекарство" за тях. :D

Обаче омръзва да ровиш  и все  за лекарства... А то дори не е задължително.  Има предостатъчно безплатни възможности. 

Обаче омръзва да ровиш  и все  за лекарства... А то дори не е задължително.  Има предостатъчно безплатни възможности. 

Аз отдавна стигнах до този извод. Да търсиш на всеки месец, два или три, нови лицензи, които не знаеш в кой момент ще бъдат блокирани- много бързо омръзва, и даже се превръща в неприятно и досадно занимание! Има предостатъчно безплатни решения, от които поне 2-3 на доста сериозно ниво, превъзхождащи даже платените аналози! 

Няма никакъв смисъл да се ориентираш към трайно използване на платени програми, търсейки постоянно промоционални лицензи, или пък още по-лошото- кракове. 

Затова моят избор е Kingsoft Antivirus 2012 SP5.7  с Privatefirewall 7 и с безплатните  Comodo DNS. Три месеца ги ползвам - чакам някой да пише дали има нещо още по-добро в безплатния спектър!?

Аз отдавна стигнах до този извод. Да търсиш на всеки месец, два или три, нови лицензи, които не знаеш в кой момент ще бъдат блокирани- много бързо омръзва, и даже се превръща в неприятно и досадно занимание! Има предостатъчно безплатни решения, от които поне 2-3 на доста сериозно ниво, превъзхождащи даже платените аналози! 

Няма никакъв смисъл да се ориентираш към трайно използване на платени програми, търсейки постоянно промоционални лицензи, или пък още по-лошото- кракове. 

Outpost Pro доколкото знам е платена  ;)   http://www.kaldata.com/forums/topic/213192-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8/page-48#entry2670838

За да няма съмнения.....просто ми харесва тая програма и офертата беше добра, а винаги съм считал, че стената е по-важна антивируса!  :)

Публикувано изображение

Privatefirewall 7 може и без антивирус - тествах това доста месеци...Не виждам платен антивирус с толкова възможности. А стената дори е безплатна!

Privatefirewall 7 може и без антивирус - тествах това доста месеци...Не виждам платен антивирус с толкова възможности. А стената дори е безплатна!

Извинявам се за спама, но ме интересува дали програмата би влезнала в конфликт с антивирусната или ще работят задружно?

Извинявам се за спама, но ме интересува дали програмата би влезнала в конфликт с антивирусната или ще работят задружно?

Конфликт няма да има с антивирусната, но трябва да си изключиш вградената стена на windows.

Конфликт няма да има с антивирусната, но трябва да си изключиш вградената стена на windows.

Да, разбира се, че ще я изключа! Мисълта ми беше за вероятен конфликт с друга защитна програма, защото тя самата съдържа доста защити, но щом няма да има такъв, е хубаво да се знае. :)

Опитайте ad-aware 11!

Благодаря за предложението, но на този етап само ми трябваше информация, заради добрите отзиви по-горе. ;)

Avast 9 Free + Online Armor Free = Много добра безплатна защита.Личен опит.

При Аваст намалиха ли сложните сработвания и фалшивите тревоги?  Online Armor Free  също може да се ползва сама и без антивирус - но неуверени ползватели е най-добре да не го пробват.  Не зная защо напоследък само безплатните възможности ми са интересни....Нещо не ми се надбягва непрекъснато със  защитниците на авторски права при платените програми.  Няма и смисъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.