Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нова антивирусна програма

Featured Replies

Изобщо не е бета. и от доста време се разпознава от шпионския модул на уиндоус. Имат напредък въпреки, че има още какво да се желае, но се развиват добре, за разлика от пълното недоразумение наречено байду антивирус

Някакви наблюдения за Emsisoft?Трябва и нея да я разгледам.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 124,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някакви наблюдения за Emsisoft?Трябва и нея да я разгледам.

Добра е, но не е безплатна. Аз продължавам да тествам само фрий програми и комбинации от тях. Иначе доста лека новата версия, дефинициите на бита са последна дума заслужава внимание.

Добра е, но не е безплатна. Аз продължавам да тествам само фрий програми и комбинации от тях. Иначе доста лека новата версия, дефинициите на бита са последна дума заслужава внимание.

Значи сега ще се тества.

Значи сега ще се тества.

що така все скачаш от програма на програма?!? по няколко дена държиш и все ги сменяш. Толкова ли не можеш да си харесаш нещо константно?  :ohmy:

....

п.п. Във всичко ли правиш чести експерименти? :ph34r:

що така все скачаш от програма на програма?!? по няколко дена държиш и все ги сменяш. Толкова ли не можеш да си харесаш нещо константно?  :ohmy:

....

Какво стана с твоята комбинация от Аваст и Аутпост.Беше перфектна но.... :P

Какво стана с твоята комбинация от Аваст и Аутпост.Беше перфектна но.... :P

В смисъл ??

....

Защото бях с 8-та на Аvast излезе новата версия и въобще не ми харесва това забавяне на страниците плюс това сега пък в тази версия няма блокатор на нежеланите рекламки.Наложи се да поогледам какво се е подновило,но като гледам нищо не ми допада в момента и то най-главно заради технически или добавени toolbar-ове проблеми и т.н.Есет за сега ми хареса ,че нито ми бави нито ми е тежък,.сканира леко... нo той винаги си е бил един и същ.

*vasilevsa,ти знаеш ли,че Еmsisoft  ми иска да обновя 7-та до SP1 или 2 не му обърнах много внимание какво ми изписа.Въобще не ми се занимава с това,че компа ще го прейнсталирам и нямам нерви да изтърпя всичко това заради 1 програма която може да отиде и тя в коша

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Защото бях с 8-та на Аvast излезе новата версия и въобще не ми харесва това забавяне на страниците плюс това сега пък в тази версия няма блокатор на нежеланите рекламки.Наложи се да поогледам какво се е подновило,но като гледам нищо не ми допада в момента и то най-главно заради технически или добавени toolbar-ове проблеми и т.н.Есет за сега ми хареса ,че нито ми бави нито ми е тежък,.сканира леко... нo той винаги си е бил един и същ.

За блокатор на реклами- няма нищо по-добро от Ad-Block.

Иначе за 5 години съм се убедил (пробвал съм всичко), че няма нищо по-леко от Аваст и НОД, както и нищо по-удобно, като комплексен продукт за домашен потребител - от тия две програми! Каквото и да се говори- това показва практиката. С 4 компютъра работя - 3 са с Аваст, 1 с НОД, като само на служебния съм си позволявал да правя по-чести експерименти с различни програми, но в крайна сметка се връщам на една от тия двете. Това, което само не ми харесва в Аваст е, че твърде често взеха да правят генерални промени в програмата.

Редактирано от T-50 (преглед на промените)

Иначе за 5 години съм се убедил (пробвал съм всичко), че няма нищо по-леко от Аваст и НОД, както и нищо по-удобно, като комплексен продукт за домашен потребител - от тия две програми! Каквото и да се говори- това показва практиката. С 4 компютъра работя - 3 са с Аваст, 1 с НОД, като само на служебния съм си позволявал да правя по-чести експерименти с различни програми, но в крайна сметка се връщам на една от тия двете. Това, което само не ми харесва в Аваст е, че твърде често взеха да правят генерални промени в програмата.

Същото е и при мен...по същите критерии като теб+ ще добавя Нортон,но не последната версия,заради гадния Тoolbar в антивируса които преди нямаше.

*vasilevsa,ти знаеш ли,че Еmsisoft  ми иска да обновя 7-та до SP1 или 2 не му обърнах много внимание какво ми изписа.Въобще не ми се занимава с това,че компа ще го прейнсталирам и нямам нерви да изтърпя всичко това заради 1 програма която може да отиде и тя в коша

Аз емсисофта го тествах на XP нямам представа ба 7-та какво иска. Иначе си заслужава.

Adfender пробвал ли си работи с всички браузери инсталирани на компа!

просто инсталираш програмата под vista sp2 съвместимост и работи, като швейцарски часовник ;)

Редактирано от T H E G A M E R (преглед на промените)

Моля да ми препоръчате безплатна антивирусна,която работи под windows 8.1 и не сканира интернет трафика,тоест няма интернет филтър?

Моля да ми препоръчате безплатна антивирусна,която работи под windows 8.1 и не сканира интернет трафика,тоест няма интернет филтър?

MSE :)

Искаш да кажеш Windows Defender муцка. В Windows 8 вече пак се казва така (само че включа и антивирусния компонент). :)

Беше ми по-кратко за писане. :D

Слагайте 360 и си свиркайте, стига експерименти бъгове, тулбарове, реклами, тормозене на системата, и разни други простотии. Програмата има отличен детект и е лека за системата, какво ви трябва повече?

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Windows Defender е възможно най-калпавата антивирусна. Има някакви дефиниции и да видим какво друго..... а да - нищо. Това е "антивирусна" за въздухари. За това и не успя да вземе сертификат за сигурност.

Малиии , как може да препоръчваш тази шлибка.

Аз не мисля, че я е препоръчала...тя в ВГРАДЕНА в Windows 8 просто и мисля, че това е искала да каже. :)

А и до всяка AV, ако се постави един кадърен HIPS, коя ще е AV то отива малко на по-заден план...

Нали момчето искаше препоръка за АВ без web скенер...ми аз само за тази се сещам,но тя пак един вид има като е направена да се ползва с ИЕ(SamartScreen)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.