Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нова антивирусна програма

Featured Replies

Avira AntiVir 13.0.0.3737  в комбинация с Malwarebytes Anti-Malware 1.75.0.1300 Final  като допълнителен скенер.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 124,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Търсачката"  не е мръсна дума. Теми колкото искаш по-въпроса. 

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=&sid=9db5c402e1dc45aa88992536c830ab67&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_term=%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%B0+%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0&search_app=forums&st=25

Не знам какво толкова му харесвате на Microsoft Security Essentials това си е пълен т@шак отвсякъде. Трябва компютъра да ти е легален...бре,бре то и за Eset това тръбят ама вижте първо къде е в класациите. 

Аваст е в пъти по добра от това недоносче на Майкрософт,Авира също,комбинирани с Комодо пък е желязна комбинация. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Тази, само ако Windows е оригинален, а не е кракван. Иначе е въздух под налягане. За безплатна антивирусна най-добрите избори вече са споменати, а именно Avast или Avira. И все пак отново да отбележим, че която и да се избере 100% сигурност няма!

Автора, не е споменал дали уин/а е оригинален, аз предполагам че е оригинален затова му я предложих.

Влязох в тази въртележка в опит да открия най - ефективната безплатна антивирусна праграма за слабичък компютър. Тествал съм почти всички известни и по - малко известни антивирусни програми. Все още съм във въртележката с идеята да открия по - добър продукт. Все още правя опити / експерименти с различни антивирусни програми, когато излязат нови такива. Към момент не виждам алтернатиева на AVAST Free. Моята машина, която както казах е със скромни възможности се сработва добре, не се претоварва и това го твърдя от опит и от гледна точка, субективна преценка а не на база реитинги и техничски спецификации. 

Влязох в тази въртележка в опит да открия най - ефективната безплатна антивирусна праграма за слабичък компютър. Тествал съм почти всички известни и по - малко известни антивирусни програми. Все още съм във въртележката с идеята да открия по - добър продукт. Все още правя опити / експерименти с различни антивирусни програми, когато излязат нови такива. Към момент не виждам алтернатиева на AVAST Free. Моята машина, която както казах е със скромни възможности се сработва добре, не се претоварва и това го твърдя от опит и от гледна точка, субективна преценка а не на база реитинги и техничски спецификации. 

Алтернативата е Bidefender Free edition

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Истината е в Avast Free!!!

Точно в това е истината в безплатният сектор! Доказано във всички официални и неофициални тестове, както и от личен опит!

.......

Извън темата: считам, че трябва максимално да се ограничи използването на американски програми (въпреки, че той и уиндоуса е американски), имайки впредвид излезлите факти и данни за масовото американско шпиониране на Европа и Азия!

Крайно време е Касперски да пуснат нещо безплатно, по примера на Битдефендер-а!

Точно в това е истината в безплатният сектор! Доказано във всички официални и неофициални тестове, както и от личен опит!

.......

Извън темата: считам, че трябва максимално да се ограничи използването на американски програми (въпреки, че той и уиндоуса е американски), имайки впредвид излезлите факти и данни за масовото американско шпиониране на Европа и Азия!

Крайно време е Касперски да пуснат нещо безплатно, по примера на Битдефендер-а!

Едно леко отклонение. Човекът, който бе пуснал темата желаеше да му се препоръча програма и някде изрично бе упоменал без аваст ако се лъжа ме поправете. А пък Вие тука се скъсахте да препоръчвате именно АВАСТ.

Последните тестове на поляците показаха първи резултат на фортиклиент. Аз лично освен по лекоте не виждам по какво може да излезне аваст на комодо например.

Човекът, който бе пуснал темата желаеше да му се препоръча програма и някде изрично бе упоменал без аваст ако се лъжа ме поправете. 

Лъжеш се и те поправяме - няма такова нещо.

За лека антивирусна да пробва Panda cloud free. Avasta го осраха и вече не е лек.

Аваста го осраха, но си остана лек!Пандата не е лоша, но дава много, наистина много фалшиви аларми!Като цяло - въпрос на личен избор,предпочитания и много спам! :rolleyes:

Avasta го осраха и вече не е лек.

1. Какво имаш впредвид под "осиране"?

2. Не е ли по-коректно да се говори "ЗА" качествата на дадена програма, вместо да се плюе първосигнално? И не е ли най-добре да направиш сравнителен тест между няколко безплатни програми, за да се изясни картината, вместо да изплюеш елементарното- "Аваста го осраха"?

Питам, защото не споделям мнението ти, и съм на коренно противоположно мнение.

Ако трябва да избирам коя безплатна програма да инсталирам направо скачам на китайчето http://360safe.com/pc.html безплатен и същевременно с два енжина и облачен сервиз.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

1. Какво имаш впредвид под "осиране"?

2. Не е ли по-коректно да се говори "ЗА" качествата на дадена програма, вместо да се плюе първосигнално? И не е ли най-добре да направиш сравнителен тест между няколко безплатни програми, за да се изясни картината, вместо да изплюеш елементарното- "Аваста го осраха"?

Питам, защото не споделям мнението ти, и съм на коренно противоположно мнение.

Зщо го осраха ли? Ами защото вече  не е "най-леката" антивирусна. В един друг форум се оказа, че файловия щит товари яко,май беше процесора.

Ако трябва да избирам коя безплатна програма да инсталирам направо скачам на китайчето http://360safe.com/pc.html безплатен и същевременно с два енжина и облачен сервиз.

Само където, ако като тръгна да му свалям екзето, отиваме в задънена улица: This page can't be displayed

Зщо го осраха ли? Ами защото вече  не е "най-леката" антивирусна. В един друг форум се оказа, че файловия щит товари яко,май беше процесора.

В по - горен пост писах,че съм пробвал почти всичко. Аваст, че натежа е вярно, но за момента си остава най леката и ефективна програма в безплатния сегмент. За стари / слаби машини, то направо е препоръчителна. Стара машина трудно "отлепя" с почти всички други антивирусни продукти. Щом ти пречи файловия щит, то можеш да го донастроиш или изключиш, но на собствена отговорност / сметка.

Публикувано изображение

Да не би случайно да си клиент на Виваком? Защото на мен също не ми се отваря линка за даунлоуд.

Вивакомският DNS по мои наблюдения прави такива пропуски от време на време (ползвате него, предполагам). Затова или Google (8.8.8.8, 8.8.4.4), или OpenDNS (на страницата, долу) или друг алтернативен сървър.

Така е, аз в момента съм в друг град и съм на местен доставчик за кратко и проблеми няма... Иначе у нас съм на Виваком и някои линкове не се отварят. Иначе съм на Виваком не защото ми харесват, а защото няма друга (по-добра) алтернатива...

Редактирано от kook (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.