Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на нова антивирусна програма

Featured Replies

Бихте ли ми предложили някоя добра безплатна антивирусна,която да върши някаква работа и да не писка през десетина дни за нов ключ,както е nod 32.За момента съм се насочил към avira,но все пак реших да попитам за по-професионално мнение.В дисковете с драйвери имам и Norton,но предполагам,че не е безплатна?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 124,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бихте ли ми предложили някоя добра безплатна антивирусна,която да върши някаква работа и да не писка през десетина дни за нов ключ,както е nod 32.За момента съм се насочил към avira,но все пак реших да попитам за по-професионално мнение.В дисковете с драйвери имам и Norton,но предполагам,че не е безплатна?

Avast ?

Аваст, Авира, Нортон Антивирус. Почти всички антивирусни имат безплатни версии така че може да използваш, която искаш. И аз давам 1 глас в полза на Аваст.

Отговора в безплатният сектор е само един- Аваст!

Е, прекия конкурент е Авира, но май отговорите са ясни в чия полза отиват. Има и други алтернативи като AVG например, както и много други известни и къде неизвестни програми за защита.

Добре, това тогава какво е

Ако държиш да има български език то тогава Panda antivirus Pro за 6 месеца.

http://www.comss.ru/download/Panda+Antivirus+Pro+2014+6month.html

Публикувано изображение

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Добре, това тогава какво е

мАни го това.... няма и половината от опциите, възможностите и лекотата на Аваст. Е,  малко я оплескаха новата 2014, но предполагам, че до 2-3 месеца ще я изгладят...

мАни го това.... няма и половината от опциите, възможностите и лекотата на Аваст. Е,  малко я оплескаха новата 2014, но предполагам, че до 2-3 месеца ще я изгладят...

Ами на няколко машини съм я сложил върши добра работа. То ако ровиш където не ти е работа никоя антивирусна няма да те спаси. Все пак във форума си имаме и още един безплатен софтуер - HJT TEAM. Да са живи и здрави.

AVAST. Макар в някои постове да съм я критикувал здраво, то друго предложение към момента не виждам. Безплатна и подходяща за по - стари машини с много екстри и прилична детекция. Инак съм пробвал почти всички останали безплатни антивирусни програми, та дори и китайските, но винаги съм се връщал на AVAST

Аз препоръчвам Comodo Internet Security 5.12 + Malwarebytes' Anti-Exploit = добра комбинация.

Може да се опита и Panda Cloud заради Data Shield опцията (ако не се ползва HIPS), защото CryptoLocker е доста коварен гад...

Алтернативата е ограничен акаунт + UAC + EMET 4 + MSE + CryptoPrevent инструмента.

AVAST. Макар в някои постове да съм я критикувал здраво, то друго предложение към момента не виждам. Безплатна и подходяща за по - стари машини с много екстри и прилична детекция. Инак съм пробвал почти всички останали безплатни антивирусни програми, та дори и китайските, но винаги съм се връщал на AVAST

Идеална е за потребители, които не са добре запознати. Ако нещо не и хареса тя "бие" през ръцете. Освен това платената версия също не е скъпа, така че човек може да си я позволи. Да не говорим че вече я има и с БГ меню.

Идеална е за потребители, които не са добре запознати.

Да,особено ако е включен този режим,смятам че няма да има проблеми.

Публикувано изображение

Аз препоръчвам Comodo Internet Security 5.12 + Malwarebytes' Anti-Exploit = добра комбинация.

Може да се опита и Panda Cloud заради Data Shield опцията (ако не се ползва HIPS), защото CryptoLocker е доста коварен гад...

Алтернативата е ограничен акаунт + UAC + EMET 4 + MSE + CryptoPrevent инструмента.

Имаш ли от най-новия CryptoLocker , трябва ми за тестове ?

Ако някой го има дайте го насам и аз да понаправя тестове.

Имаш Л.С.

Ще пробвам дали ще пробие сандъка на Комодо 6.3.297838.2953 при пълна виртуализация.

Ще пробвам дали ще пробие сандъка на Комодо 6.3.297838.2953 при пълна виртуализация.

Само да спомена, че са vm-aware и няма да тръгнат на виртуална машина...трябва да се използва реалната...а дали Shadow Defender е подходящ избор не съм тествал засега.

Иначе ще е добре да се тестват и Emisoft Anti-Malware (не Online Armor, защото за първата се разработват специални правила в момента), Comodo с HIPS (protected files and folders) или Sandbox, Panda Cloud AV с Data Shield (и вкарани локалните дискове там) или поне с CryptoPrevent. (ограничен акаунт също много не помага при този криптор).

Само да спомена, че са vm-aware и няма да тръгнат на виртуална машина...трябва да се използва реалната...а дали Shadow Defender е подходящ избор не съм тествал засега.

Иначе ще е добре да се тестват и Emisoft Anti-Malware (не Online Armor, защото за първата се разработват специални правила в момента), Comodo с HIPS (protected files and folders) или Sandbox, Panda Cloud AV с Data Shield (и вкарани локалните дискове там) или поне с CryptoPrevent. (ограничен акаунт също много не помага при този криптор).

Искаш да кажеш че каквито и настройки да се правят на Комодо не се справя с тази напаст ?!

Не съм казал това...прочети ми пак поста. :)

Гадините не стартират на виртуалка - ще трябва да използваш реалната...а дали сянката ще помогне ако CIS се издъни незнам...

Не съм казал това...прочети ми пак поста. :)

Гадините не стартират на виртуалка - ще трябва да използваш реалната...а дали сянката ще помогне ако CIS се издъни незнам...

Това го разбрах , помислих че някой вече е тествал Комодо и се е издънил.

Давайте смело,ще издържи сянката на ШД,и ако може направете клипче да гледаме.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.