Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снукър - гледате ли, играете ли?

Featured Replies

Само да отбележа за Бургас, че има маса за снукър до новата поща. Проверено е на място Публикувано изображение Като се поогледате малко ще видите една табелка на която пише "Билярд клуб"..от страната на пощата е. Нещо от рода на RST или RSP май му се вика на клуба. Нещо с R беше. Също има и 5 броя маси за 8-ма топка, които стават и за 9-та...дартс и джага също :P

/т'ва щото по-назад в темата имаше питане за Бургас/

Да, зад новата поща. Аз това го намерих няколко дни след като питах! :yanim: (Повече играя на 8-ма топка :ph34r: )

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 176
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
post-108422-1219948861_thumb.jpg Айде бе хора,къде се изгубихта..Започна новият сезон в профи снукъра..така като гледам отдолу Р.О'Съливан :P както обикновенно,М.Алън показва добра форма...горе Магуаяр,Джон Хигинс дава наченки на някакво самочувствие,но може би ще падне утре ако се падне с Марк Селби,не изключвам и Дей..изобщо..не е лош турнира,който се зарибява да гледа.

Любимеца ми както вероятно на много от вас си е ронито нз дали някой е пуснал този линк но ако не е ето го от мене тука си правите отбор от 5 човека и спрямо представянето им в ранкинг турнирите събирате точки Публикувано изображениеhttp://snookermanager.com/go.php

• 7 месеца по-късно...

Следващ турнир е: WORLD CHAMPIONSHIP 2009 и запосва на 18 април и е до 4 май! Настоящ шампион: Ronnie O'Sullivan (England) Награден фонд: 1 111 000 паунда 250 000 паунда за победителя 125 000 п. за финалиста 10 000 п. за най-големия брейк на турнира 147 000 п. за максимален брейк Линк към сайт с моного информация, включително и схемата на бъдещият турнир!

• 3 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте на всички снукър фенове Публикувано изображение . Ето че дни преди първият Pro Challange реших да пробвам и аз снукър (в момента активно тренирам 8 топка, но искам да сменя малко). По този повод имам няколко въпроса.

1. В момента заплащам с жетони на игра, но във всички снукър клубове се плаща на час. Някой може ли да ми обясни каква е процедурата да играя от влизането ми в клуба през играта до заплащането, как отмерват времето и как да заявя че ми се играе, защото като влеза в клуба не искам да изглеждам като идиот и да объркам нещо.

2. В снукър клубовете от къде мога да си взема щека, защото сега играя билярд с моя, която си нося от вкъщи и не знам как се взимат щеки под наем в клуба?

3. Мога ли да си купя креда от някъде, защото тези полукръглите, които висят на въженца не ме устройват?

4. Сега съм в Плевен, където няма снукър маса. Къде най-близо до Плевен мога да поиграя снукър (в краен случай кой е най-близкият до Ботевградско шосе в София клуб)?

П.П. Aragorn(Elesar) човекът на аватара ти Марк Селби ли е?

Здравейте на всички снукър фенове :B) . Ето че дни преди първият Pro Challange реших да пробвам и аз снукър (в момента активно тренирам 8 топка, но искам да сменя малко). По този повод имам няколко въпроса.

1. В момента заплащам с жетони на игра, но във всички снукър клубове се плаща на час. Някой може ли да ми обясни каква е процедурата да играя от влизането ми в клуба през играта до заплащането, как отмерват времето и как да заявя че ми се играе, защото като влеза в клуба не искам да изглеждам като идиот и да объркам нещо.

2. В снукър клубовете от къде мога да си взема щека, защото сега играя билярд с моя, която си нося от вкъщи и не знам как се взимат щеки под наем в клуба?

3. Мога ли да си купя креда от някъде, защото тези полукръглите, които висят на въженца не ме устройват?

4. Сега съм в Плевен, където няма снукър маса. Къде най-близо до Плевен мога да поиграя снукър (в краен случай кой е най-близкият до Ботевградско шосе в София клуб)?

П.П. Aragorn(Elesar) човекът на аватара ти Марк Селби ли е?

1. Влизаш в клуба и отиваш при човека зад бара. Казваш да ти пусне снукъра, а ако са няколко масите, коя. Той ти дава топки, креда и отиваш на масата. Цъква си копченцето и ти светват лампите. При него си има апаратче, който включва лампите ти и в тоя момент започва да ти отчита и сметката.

2. Щеки има до масите, закачени на поставки на стената (обикновено и почти навсякъде). Някъде ти дават щеки с топките.

3. Кредите обикновено не са от тия кръглите, които са закачени на масите, а като на играчите, които гледаш по телевизията и са при топките.

4. За съжаление на тоя въпрос не мога да ти дам отговор. Преди време във форума ми беше дадена карта на България с населените места на които има маси за снукър. И за съжаление, вече не е онлайн форума и не се сещам от къде беше дошла тая карта...

P.S. Покойния Пол Хънтър :)

• 1 месец по-късно...

Аз съм от Габрово.Тук има в два клуба снукър маси.

Заповядай :)

А по принцип да попитам някой интерисува ли се от българското снукър първенство.Нов съм във форума ако сте разисквали тази тема по нагоре извинявам се ;)

• 1 година по-късно...

Малко се позагуби интереса към тази прекрасна игра. Джон Хигинс спечели с 9/6 фрейма за втори пореден път Welsh Open в драматичен финал, след като изоставаше с 2/5. Този път срещу Стивън Магуайър.

Публикувано изображение

Аз се надявам, че Стивън Магуайър в близко бъдеще все пак ще спечели някой ранкинг турнир.

Публикувано изображение

Днес на моменти игра страхотно, особено в последния фрейм.

• 1 година по-късно...

РОНИ - ШАМПИОН ЗА 4-ТИ ПЪТ!!!

Публикувано изображение

В последната сесия от финалния мач на световното първенство по снукър в Крусибъл Тиътър в Шефийлд "Ракетата" Рони О'Съливан победи Али Картър с резултат 18-11 фрейма, и с това за 4-ти път в своята кариера стана световен шампион.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

• 11 месеца по-късно...

Рони О'Съливан - световен шампион за 5-и път!

Публикувано изображение

На току-що приключилия финал на световното първенство по снукър Рони О'Съливан победи Бари Хоукинс с 18-12 фрейма, като с това спечели купата и титлата "световен шампион" за 5-и път в кариерата си, и за втора последователна година. С което затвърди престижа си на най-добър играч в момента, и един от най-великите в историята на този спорт.

Публикувано изображение

След като след предното световно обяви, че приключва кариерата си, той на практика пропусна целия сезон. Но с играта си показа, че не е загубил форма. Най-трудния му и оспорван мач на световното всъщност беше полуфиналът, където съперникът му Джъд Тръмп показа напълно равностойна игра. На финала Бари Хоукинс играеше много съсредоточено, и явно беше мобилизирал всичките си възможности, но Рони просто беше класа над него. Той спечели всяка от отделните сесии - 5-3, 5-4, 5-3, и 3-2 в последната, което беше достатъчно, за да заслужи победата.

Успех, Рони, надяваме се да те видим в София другия месец :) !

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 6 месеца по-късно...

Току-що Рони О'Съливан спечели за трети път Welsh Open по фантастичен начин! 

Публикувано изображение

На финала Рони победи китаеца Дин Дзинхуей с 9:3 фрейма, като в последния постигна максимaлния брой точки, 147, за 12-и път в кариерата си! 

• 1 месец по-късно...

Ракетата е невероятен, ама на финала се изложи. Много грешки, но пък стана интересна игра. Ако има спорт, който мога да гледам постоянно освен F1,  то това е снукъра. Не играя и сигурно от 10 ударени топки две ще са извън масата  на пода, но пък винаги съм се възхищавал на умовете, които са способни да сътворят такива комбинации. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.