Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 1 минута, Myanmar написа:

Повтарям, троянският кон не може да трие файлове.

И как реши, че компютър, който ползват поне 6 човека, по думите ти, е заразен докато ти работиш с него и то от точно определен човек?

Сега ще ти издиря клипчето, по което разбрах как съм получила троянеца.  Чакай да видя има ли го още, че аз компютърни термини не владея.

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Леле тази тема станала... Нянам думам

https://www.vbox7.com/play:2647caef#

Нещо такова беше : пращаш файл и получаваш нечие IP

преди 6 минути, petie1 написа:

Леле тази тема станала... Нянам думам

Айнщайн е откачила. Или е Дани, или е някоя нейна приятелка..................Ох, писна ми от тези, лудите. Спомена свещеното му име за малко и някой изскача. Тия верно не са у ред!

преди 3 минути, Anne написа:

За това нямаше ли вече тема, където ти обясниха, че бълнуваш?

Абе ти колко време си ми ангажирала 10 години с абсурдите си???????

преди 4 минути, Anne написа:

Айнщайн е откачила. Или е Дани, или е някоя нейна приятелка..................Ох, писна ми от тези, лудите. Спомена свещеното му име за малко и някой изскача. Тия верно не са у ред!

има някой който не е в ред,ама ти си знаеш

За това нямаше ли вече тема, където ти обясниха, че бълнуваш?

Абе ти колко време си ми ангажирала 10 години с абсурдите си???????

един да я съжали и така става,лъже като...,ти от някой етнос ли си ма

преди 6 минути, Anne написа:

Ох, писна ми от тези, лудите.

Сама писа, че са ти намалили ТЕЛК-а. Не се връзва с версията ти, че си много зле и много глупава за да работиш.

преди 1 минута, Айнщайн написа:

има някой който не е в ред,ама ти си знаеш

един да я съжали и така става,лъже като...,ти от някой етнос ли си ма

Много добре знаеш, че не съм, МА!

Какво, любовни проблеми в рая ли има? И намесваш мен? Трябва ти психиатър, с теб не се занимавам от години.

Сама писа, че са ти намалили ТЕЛК-а. Не се връзва с версията ти, че си много зле и много глупава за да работиш.

само гледай сега как ще се оплете в собствените си лъжи,аз мога да докажа всичко което казвам

преди 1 минута, Anne написа:

Много добре знаеш, че не съм, МА!

Какво, любовни проблеми в рая ли има? И намесваш мен? Трябва ти психиатър, с теб не се занимавам от години.

да Петър не може ако не помисли за теб,мъка,казвам ти,само ти си му в главата😀🙂🙂🙂🙂🙂

преди 8 минути, Anne написа:

Това видео е фейк повярвай ми няма как от файл да получиш адреса други работи ще получиш но адреса не

Ква версия, бе?

Абе, ти не разбра ли, че ви обясних, че в телковете не работят хора, а чиновнически машини, на които не им пука какво казват пациентите, а какво казва правилника и правилата за даване на проценти инвалидности. Просто не им пука! В телковете са едни и същи лекари от години. Да кажеш, че са специалисти, но не са! Майка ми му обяснява, че съм зле и стълби не мога да катеря, на човека не му пука и тя излезе разплакана! Знам, защото и аз бях там!

току-що, petie1 написа:

Това видео е фейк повярвай ми няма как от файл да получиш адреса други работи ще получиш но адреса не

обясни и го на тая,всичко го разбраха,дори тези които не разбират

преди 2 минути, Айнщайн написа:

само гледай сега как ще се оплете в собствените си лъжи,аз мога да докажа всичко което казвам

да Петър не може ако не помисли за теб,мъка,казвам ти,само ти си му в главата😀🙂🙂🙂🙂🙂

Почни първо да доказваш "познанството" като кажеш откъде ме познаваш - реално, виртуялно, че и да опишеш някоя стая от дома ни как изглежда. Тогава бих ти повярвала.

Не ми пука Пепи без какво не може, пука ми лудата му женичка да стои на разстояние от мен. Че се вижда, че е много нестабилна.

Ква версия, бе?

Абе, ти не разбра ли, че ви обясних, че в телковете не работят хора, а чиновнически машини, на които не им пука какво казват пациентите, а какво казва правилника и правилата за даване на проценти инвалидности. Просто не им пука! В телковете са едни и същи лекари от години. Да кажеш, че са специалисти, но не са! Майка ми му обяснява, че съм зле и стълби не мога да катеря, на човека не му пука и тя излезе разплакана! Знам, защото и аз бях там!

сега телковете ли са виновни,че лъжеш,м...цата му,цяла държава срещу теб

преди 2 минути, petie1 написа:

Има, има! Пратих на Даниела снимката (за което много съжалявам) и на другия ден хоп - троянец. Случайност? Не вярвам. Да е искала просто да ме види? Не вярвам.

Почни първо да доказваш "познанството" като кажеш откъде ме познаваш - реално, виртуялно, че и да опишеш някоя стая от дома ни как изглежда. Тогава бих ти повярвала.

Не ми пука Пепи без какво не може, пука ми лудата му женичка да стои на разстояние от мен. Че се вижда, че е много нестабилна.

ако искаш да кажа майка ти и баща ти кой са,че с тях съм по запозната

преди 1 минута, Айнщайн написа:

сега телковете ли са виновни,че лъжеш,м...цата му,цяла държава срещу теб

Какво лъжа бе, и майка ми беше там, бе? Излезе разплакана от кабинета, щото дядото лекар отказа да ни даде по - висок процент инвалидност щото е буквалист! Само правилника знае да цитира!

Ти в телк стъпвала ли си изобщо?

преди 4 минути, Anne написа:

не им пука какво казват пациентите, а какво казва правилника и правилата за даване на проценти инвалидности

Еми да. Няма значение колко се жалваш, те ти гледат диагнозата и възможностите и ти дават процентите инвалидност.

Ясно е, че ги ругаеш, защото ти се иска да си по-зле и повече да те обгрижват, отколкото медицински данни има за това.

преди 2 минути, Anne написа:

Има, има! Пратих на Даниела снимката (за което много съжалявам) и на другия ден хоп - троянец. Случайност? Не вярвам.

haha.png

Това е разработка на военните.

и сега майка ти ли е виновна,буквалист или не върши твоята работа,мързел

преди 2 минути, Myanmar написа:

Еми да. Няма значение колко се жалваш, те ти гледат диагнозата и възможностите и ти дават процентите инвалидност.

Ясно е, че ги ругаеш, защото ти се иска да си по-зле и повече да те обгрижват, отколкото медицински данни има за това.

haha.png

Това е разработка на военните.

утре нова тема,като не съм болна,дали извънземните не ме контролират

преди 6 минути, Anne написа:

Само правилника знае да цитира!

Значи е истински професионалист. Не ти пусна аванта и сега го изкара какъв ли не.

А ти изглежда трудно минаваш и за инвалид. Споделя ти потребител, че е 93%, а ти му отговаряш с мътното:

преди 8 часа, Anne написа:

ТЕЛК- а ми е малко, намалиха ми процентите

Колко точно процента ти е ТЕЛК-а?

преди 8 минути, Anne написа:

Има, има! Пратих на Даниела снимката (за което много съжалявам) и на другия ден хоп - троянец. Случайност? Не вярвам. Да е искала просто да ме види? Не вярвам.

Няма и нникога не е имало, казвам ти го като човек чиято компютърна кариера е започнала в модемни времмена

Смешко, тия хора изпълняват герберските поръчки, не служат на обществото. Служеха, докато имаше нормална власт. Дойдоха герберите обаче, и изкараха всички фалшиви инвалиди. Четири години бяхме зле заради липсата на пенсия!  После почнаха да ни размотават по 1000 кабинета и лекари, да вадим по 1000 документа, побъркаха нашите.

А в същото време циганите безпроблемно влизат и излизат и си получават веднага процентите. На това как му се вика бе? Аз му казвам двоен стандарт!

Ела в ТЕЛК - Монтана да видиш какво е. Има немалко цигани. На възрастни хора, малцината млади като мен, ни размотават и правят на луди. Но не и циганите.

Не лъжа, имам куп документи, куп доказателства, но не това гледат лекарите. Те не гледат документите от другите лекари, които не са фалшиви! Те гледат само правилника!

20 души стоим в един коридор и чакаме да влезем. Няма преглед, няма нищо, само набрзо преглед на документите ми, справка с правилника, отсъжда колко процента съм и това е! Дори не ме поглежда,  не ме пита за болките в мускулите, нищо!

Ти явно си почитател на Менгеле.

Смешко, тия хора изпълняват герберските поръчки...

Та, колко процента ти е ТЕЛК-а, казваш?

Конче или вероятност?

Няма начин да научиш ip адреса от файл

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.