Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 4 минути, Айнщайн написа:

чакай не обясняваше ли ти точно другите колко ниско интелигентни са и не може ли да ти стъпят на малкия пръст и образованието

Аз пък казвам че АБПФК Кити-Анне не може да ми стъпи на малкото пръстче по нищо

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, petie1 написа:

Аз пък казвам че АБПФК Кити-Анне не може да ми стъпи на малкото пръстче по нищо

факт,но сама в стаята си тя се вижда като всевиждаща и всезнаеща,а истината е далече,далече

С нормално не може да се говори, не умеете да се поставяте на чуждо място,  съсипах си очите на компютъра, чакайки да дадете нормални и адекватни идеи. Но не. Вие сте толкова нагли, че искате и много болните хора да работят. За да се увредят още повече.

преди 4 минути, Anne написа:

литература и история.

По история те видяхме че си гола вода... За литературата нищо не си писала ама като те гледам не си чела половината български класици а пък чужда литература много малко

преди 1 минута, Anne написа:

С нормално не може да се говори, не умеете да се поставяте на чуждо място,  съсипах си очите на компютъра, чакайки да дадете нормални и адекватни идеи. Но не. Вие сте толкова нагли, че искате и много болните хора да работят. За да се увредят още повече.

какви идеи искаш,някои да те приеме вкъщи,ако е мъж най добре и да почне да те гледа като майка ти плюс да те...

преди 5 минути, Anne написа:

Аз имам решение за теб.

На кой етаж живееш?

преди 1 минута, drakula975 написа:

Аз имам решение за теб.

На кой етаж живееш?

Втори. И?

преди 1 минута, drakula975 написа:

Засили се и с кухата си лейка към земята...

от втория етаж какво ще стане,тогава освен обществото ще се заоправдава и с бордюрите как я дискриминират и не и дават да лети

Който ми се е подиграл, добро не е видял в живота си. Факт.

Гледай да не получиш страхотен урок от съдбата. После може и да си поговорим за гаврите с хората с увреждания!

Аз съдбата си я кова сам!

Колко процента ти е телка?

Че моя минава 93,ама не се фукам насам-натам с него.

Ето идея за Анне с какво да се занимава ... и да види една съдба на един човек с увреждания ... 

Определено не и се удава да прави постановки и/или да се занимава с написването на художествена литература, защо не желае да се изучи ... 

Та, вместо да привлича с вид свои недъзи да се занимава както този известен човек!

Стивън Хокинг, 1999

Да, съдба, но значима, а не лъжовна кът на Анне ... Определено обаче няма въображение нашата "принцеса" ... Тя си сака само едно ... :) мъ не го получава и затова е тук ... :) 

Анне ... за твое добро е = спри да се самозалъгваш!!! 

Един човек с увреждания дори с 100 % инвалидност може да постигне истински заслуги, а не да изживее нисши страсти!

преди 8 часа, Anne написа:

Наистина не мога да съм по - самостоятелна от това.

Лъжа.

преди 8 часа, Anne написа:

Сложно ми е, сложно ми е да работя с документи бе!

Написах пост, но е скрит. Изглежда медицинските термини не са допустими в този форум. В общи линии, поисках да разбера коя е тежката умствена изостаналост, която имаш, за да възпрепятства извършването на интелектуална работа от твоя страна:

1. дeбилизъм
  2. oлигoфрeния
  3. идиoтизъм
  4. крeтeнизъм
преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ето идея за Анне с какво да се занимава ... и да види една съдба на един човек с увреждания ... 

Определено не и се удава да прави постановки и/или да се занимава с написването на художествена литература, защо не желае да се изучи ... 

Та, вместо да привлича с вид свои недъзи да се занимава както този известен човек!

Стивън Хокинг, 1999

Да, съдба, но значима, а не лъжовна кът на Анне ... Определено обаче няма въображение нашата "принцеса" ... Тя си сака само едно ... :) мъ не го получава и затова е тук ... :) 

Анне ... за твое добро е = спри да се самозалъгваш!!! 

Един човек с увреждания дори с 100 % инвалидност може да постигне истински заслуги, а не да изживее нисши страсти!

Сега ще нашари един ферман как не можела да смята ама иначе ги праска по 5 км фермани а уж имала интелектуални затруднения :)

преди 8 часа, Айнщайн написа:

истината е далече,далече

В една далечна Галактика

преди 1 час, Myanmar написа:

Лъжа.

Написах пост, но е скрит. Изглежда медицинските термини не са допустими в този форум. В общи линии, поисках да разбера коя е тежката умствена изостаналост, която имаш, за да възпрепятства извършването на интелектуална работа от твоя страна:

1. дeбилизъм
  2. oлигoфрeния
  3. идиoтизъм
  4. крeтeнизъм

Тя принцесата не щяла да работи за мутрите каквото и да значи това, виж на първа страница как се оправдава с това

преди 13 часа, Айнщайн написа:

какви идеи искаш,някои да те приеме вкъщи,ако е мъж най добре и да почне да те гледа като майка ти плюс да те...

И какъв е проблемът с това? Знам какъв - че не работя. Чудо голямо. Работа, та работа.............. Аз съм несамостоятелна, имам нужда от грижи, вие сте се запънали като магаре на мост за едната работа......... Как да ви се обясни на вас, че не мога да работя?

ТЕЛК- а ми е малко, намалиха ми процентите,  лекаря не се трогна от думите на мама, че вече не мога да качвам стълби, краката ми не са добре и се уморявам все повече........... Ми то какво очаквате от лекари циници, чакащи на някой инвалид да му порасне нов крак?

Грозно е да изисквате от хората с увреждания да работят, както и да им гледате в паничките! Много грозно!

Поне не съм чак толкова разглезена, колкото такива като Дани.

Я стига, дори сама си казвала, че родителите ти също те карат да работиш, а те са по добре запознати със състоянието ти, те самите вече не ти вярват

преди 3 минути, Айнщайн написа:

Я стига, дори сама си казвала, че родителите ти също те карат да работиш, а те са по добре запознати със състоянието ти

Да, като ги хванат лудите, с извинение. Баща ми е диабетик и понякога........... Просто се нервят и дразнят,  че не съм самостоятелна, имат там няакви надежди като по чудо да се оправя и да стана самостоятелна, ядосват се, че няма кой да ме гледа.............

Просто като ги хванат кризите, започват да ми се карат, ядосват, аз плача, рева, стомахът ме свива, става ми лошо и всеки път пиша теми...................Всеки път ме карат да се чувствам виновна, че съм с увреждания, че имам заболяване по рождение, за което лечение няма, карат ме да се чувствам виновна, че не чувам, че не мога да вдигам тежко, иде ми да умра просто, все се питам защо не умрях при онези операции............... Все аз трябва да съм виновна, че обществото е враждебно настроено към хората като мен....................:crying10:

преди 28 минути, Anne написа:

ТЕЛК- а ми е малко, намалиха ми процентите,  лекаря не се трогна от думите на мама, че вече не мога да качвам стълби

Не можеш, защото ти е по-лесно да не се разхождаш. Като има кой да ти примък-отмъква, и си приела, че не бива да ходиш да си купиш хляб, навън има кучета-убийци и пияни, които ще се качат на тротоара и ще те убият. Всички живеем с това, само ти не можеш.

Естествено, че ще ти атрофират краката, имам чувството, че точно това си и скала!

преди 28 минути, Anne написа:

Аз съм несамостоятелна, имам нужда от грижи, вие сте се запънали като магаре на мост за едната работа........

Да, ние магаретата теглим каруцата. За нас това е нещо нормално. Ти искаш само да се возиш, но вече си надушила, че твоите магарета са грохнали и скоро няма кой да тегли вместо теб.

Не се прави на луда и спри да обясняваш, че не можеш да качваш стълби от застояване вкъщи пред компютъра. Никой не ти е предлагам да ставаш танцьорка. Ума ти работи, само ще трябва да спреш да го ползваш за глупости и да започнеш да го ползваш за неща, които са полезни, срещу което ще ти плащат пари. Скапаната за теб държава е уредила това ти да имаш преференции, запазени места, които само инвалиди могат да заемат. Уредено място на закрито, на топло, спокойно и уютно, с асансьори! За това си мечтаят повечето хора по света!

преди 5 минути, Anne написа:

Да, като ги хванат лудите, с извинение. Баща ми е диабетик и понякога........... Просто се нервят и дразнят,  че не съм самостоятелна, имат там няакви надежди като по чудо да се оправя и да стана самостоятелна, ядосват се, че няма кой да ме гледа.............

Просто като ги хванат кризите, започват да ми се карат, ядосват, аз плача, рева, стомахът ме свива, става ми лошо и всеки път пиша теми...................Всеки път ме карат да се чувствам виновна, че съм с увреждания, че имам заболяване по рождение, за което лечение няма, карат ме да се чувствам виновна, че не чувам, че не мога да вдигам тежко, иде ми да умра просто, все се питам защо не умрях при онези операции............... Все аз трябва да съм виновна, че обществото е враждебно настроено към хората като мен....................:crying10:

сега тези които те гледат ли са виновни? много си нагла честно, освен това си мързелива, завистлива и злобна

преди 29 минути, Anne написа:

Ми то какво очаквате от лекари циници

Лекарят е бил обективен. Ти самата направи признания, че можеш да ходиш, но си се отказала да се раздвижваш навън, защото не ти се хвърля боклука, не ти се ходи до бакалията, за музеи искаш да те возят, да се мъчиш по улиците - не щеш, защото някой ще скочи да те убие.

И здрав човек, който откаже да ходи 1 година, ще се инвалидизира и няма да може да ползва краката си.

Наистина не знам какво очакваш от бъдещето. Някога мислила ли си какво ще правиш като си отидат родителите ти?
Опитвам се да те разбера, но не успявам, честно.

преди 58 минути, Anne написа:

Грозно е да изисквате от хората с увреждания да работят

Не ми дреме дали след 20 години безработна ще почнеш работа. Ти питаш какво ще стане след 1 година, а може и утре да бъде, и ние ти казваме - ще четем за една човешка трагедия на умрял от глад в дома си, защото е разчитал за всичко на родителите си и нищо не е направил за себе си 20, а съдейки по това и че нямаш истинска диплома, значи 30 години от живота си.

преди 58 минути, Anne написа:

Поне не съм чак толкова разглезена, колкото такива като Дани.

Винаги има по-прости и по-разглезени. Но ти не гледай в чуждата паничка. Мери спрямо твоя аршин. Защото ти и за много възпитана минаваше спрямо някакви хора, пък се оказа тотална простачка и говориш гнусотии за същите.

преди 45 минути, Айнщайн написа:

Я стига, дори сама си казвала, че родителите ти също те карат да работиш, а те са по добре запознати със състоянието ти, те самите вече не ти вярват

преди 36 минути, Anne написа:

Да....

Ами какво повече да говорим? Ние ти излязохме криви сега, че ти предложихме финансова независимост като почнеш работа отговаряща на твоето физическо състояние.

Все още едно "благодаря" не си казала за всичките перспективи, които разкрихме пред теб в отговор на жалбите ти, че си зависима и несамостоятелна.

преди 36 минути, Anne написа:

че обществото е враждебно настроено към хората като мен....................:crying10:

Продължавай да търсиш вината извън себе си. Така сама си копаеш гроба.

преди 24 минути, Bubbles написа:

Наистина не знам какво очакваш от бъдещето.

Темите ѝ в калдата и други форуми, тя създава единствено за да я съжаляват. Какъвто и съвет да ѝ дадеш, каквото и решение да ѝ дадеш, ако изисква от нея усилие тя го отхвърля защото Бойко Борисов, а пък немците, а пък Пепи...

Пише да приспи съвестта си, да намери някой друг да ѝ е виновен. Сама си го пише - нейните родители ѝ казват след 30 години мързел какво трябва да направи, за да оцелее, и хоп, ще вземе да учи и да бачка? Не! Тема в Калдата. Те са притеснени за нея, те са единствените, които безрезервно се грижат за нея, няма как да ги заподозреш, че ти мислят лошото, обаче и те са вече предатели, защото застрашават царуването ѝ и статуса на принцеса, от който може да се присмива на работещите магарета.

Почни висше задочно - тема в Калдата.

Вземи занаят - тема в Калдата.

Почни работа - тема в Калдата.

Раздвижи се, ще атрофираш и до тоалетната няма да можеш да ходиш - тема в Калдата.

Още в предишните ѝ теми прозрях това, и ви казах, че ѝ правите лоша услуга, като я утешавате и дундуркате, но и в тази тема получи една плачеща емотиконка. Горката тя. Клетата тя. Нищо не може, но за това са виновни само другите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.