Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 3 минути, Myanmar написа:

Значи е истински професионалист. Не ти пусна аванта и сега го изкара какъв ли не.

А ти изглежда трудно минаваш и за инвалид. Споделя ти потребител, че е 93%, а ти му отговаряш с мътното:

Колко точно процента ти е ТЕЛК-а?

Не съм поглеждала, не помня и не се интересувам. След последната гавра, казах на нашите да спрем с това унижение, наречено телк. Окупирано е от гнусни герберери. Халал да са им парите, да ги дадат да погребения и свещи! Тва не са хора. Побъркаха майка ми! Сега доволни ли сте? Давам ви ги тия 200 лева, дано сте доволни! Вие не сте хора, а чудовища!

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, petie1 написа:

Няма и нникога не е имало, казвам ти го като човек чиято компютърна кариера е започнала в модемни времмена

хайде почвай да убеждаваш,че не знае,казва ти го човек занимаващ с с това

преди 1 минута, Anne написа:

Не съм поглеждала, не помня и не се интересувам.

Браво. Теб нищо не те интересува, ти си над нещата. Нали други обикалят и струват, ти наготово си получаваш всичко.

току-що, Myanmar написа:

Браво. Теб нищо не те интересува, ти си над нещата. Нали други обикалят и струват, ти наготово си получаваш всичко.

Не, не ми се занимава вече, писна ми да унижават нашите и да карат майка ми да плаче!  Или теб сълзите на една майка не те трогват?

Не ги искам тия пари, това са герберски, мръсни пари. Щом обществото е приритало за тия 200 лева - моля, давам ги! Край, писна ми!  Разнасят мен и родителите ми като циркови понита! Това на нищо не прилича!

преди 1 минута, Myanmar написа:

е как,тя е принцеса,другите са работещи глупаци,за да плащат на мързела пенсията,нищо,че може да работи,дори семейството и го твърди

преди 1 минута, Айнщайн написа:

хайде почвай да убеждаваш,че не знае,казва ти го човек занимаващ с с това

Ами моята компютърна кариера започна в модемни времена ако мислиш че не разбирам що е то файл....

преди 9 минути, Anne написа:

Давам ви ги тия 200 лева, дано сте доволни! Вие не сте хора, а чудовища!

Айде да се спреш с квалификациите. Сега погледнах, минималната пенсия е 212 лв. Идеална пенсия, при положение, че си имаш дом и родители, които да се грижат за теб. Ще ти дам един пример с мен преди 8 години - заплата от 300 лв. и наем от 180 лв. за скромна стая, необзаведена, с обща тоалетна и баня. Аз съм живял със 120 лв., принцесо.

Хайде отговори,ма

преди 6 минути, petie1 написа:

Ами моята компютърна кариера започна в модемни времена ако мислиш че не разбирам що е то файл....

повече разбираш от псевдо принцесите

преди 8 минути, Anne написа:

Не ги искам тия пари, това са герберски, мръсни пари.

Не са ГЕРБ-ерски пари. Това са пари направени от работещите хора в България, включително благодарение на моя труд. Ти нямаш реална представа какво е да изкараш 1 лев през живота си, затова си и неблагодарна, докато друг ти плаща сметките.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Айде да се спреш с квалификациите. Сега погледнах, минималната пенсия е 212 лв. Идеална пенсия, при положение, че си имаш дом и родители, които да се грижат за теб. Ще ти дам един пример с мен преди 8 години - заплата от 300 лв. и наем от 180 лв. за скромна стая, необзаведена, с обща тоалетна и баня. Аз съм живял със 120 лв., принцесо.

хайде отговори,ма

преди 5 минути, Myanmar написа:

Ма ти си бил гол като охлюв бре

преди 2 минути, Айнщайн написа:

Хайде отговори,ма

повече разбираш от псевдо принцесите

Ами да все пак това ми е специалноста хехехе и хобито

принцесата и преродена еврейка от много интелект и знания не знае как да отговори

преди 6 минути, Myanmar написа:

Отивам да пусна една тема...

Верно си трябва такава тема за голи охлюви като теб не може само патриции да пишат тук трябват и плебеи кат теб и мен

преди 1 минута, Айнщайн написа:

принцесата и преродена еврейка от много интелект и знания не знае как да отговори

А някои щели да говорят с родителите ми за стари теми отпреди десетилетие. Това само мижаво болно мозъче като това на Дани може да го измисли. За теми отпреди десетилетие? При положение, че вече не се и занимавам с нея? Да си го държи там Пепи, явно и е някаква мания.

Благодаря, че ми разводни темата с болните си бълнувания.

преди 5 минути, petie1 написа:

Верно си трябва такава тема за голи охлюви като теб не може само патриции да пишат тук трябват и плебеи кат теб и мен

Обещаваш ли да ме съжаляваш и да ми лайкваш всеки пост, независимо дали пиша смислени неща? Не искам само да се самосъжалявам, искам и другите да ме съжаляват и да ми казват, че само хубави неща ме очакват и светло бъдеще, по възможност без повече да работя.

преди 26 минути, Anne написа:

Не съм поглеждала, не помня и не се интересувам. След последната гавра, казах на нашите да спрем с това унижение, наречено телк. Окупирано е от гнусни герберери. Халал да са им парите, да ги дадат да погребения и свещи! Тва не са хора. Побъркаха майка ми! Сега доволни ли сте? Давам ви ги тия 200 лева, дано сте доволни! Вие не сте хора, а чудовища!

ние сме чудовища,а ти ТЪРТЕЙ

току-що, Айнщайн написа:

ние сме чудовища,а ти ТЪРТЕЙ

Извинявай, не аз съм искала ТЕЛК, а нашите. Още когато бях в гимназията.

Не разбирам какво ти става и защо така истерясваш, нали Пепи е при теб?

Остави майка ми намира, защото не е добре, сериозно ти го казвам, много е зле. Или смяташ, че ти, като си без майка, и аз трябва да бъда?

Тая твоя злоба е направо ужасна!

За какво се скарахте с Пепи?

преди 1 минута, Myanmar написа:

Обещаваш ли да ме съжаляваш и да ми лайкваш всеки пост, независимо дали пиша смислени неща? Не искам само да се самосъжалявам, искам да ме съжаляват и да ми казват, че само хубави неща ме очакват и светло бъдеще, по възможност без повече да работя.

А,ти обещаваш ли да кълнеш,обиждаш и спориш с всеки които не е съгласен с теб,ако,да,на всеки пост имаш :clap:

преди 2 минути, Myanmar написа:

Обещаваш ли да ме съжаляваш и да ми лайкваш всеки пост, независимо дали пиша смислени неща? Не искам само да се самосъжалявам, искам и другите да ме съжаляват и да ми казват, че само хубави неща ме очакват и светло бъдеще, по възможност без повече да работя.

За лайкването нямаш ядове ама бъдещето хм... По скорро мога да ти обещая ковчег и саван отколкото светло бъдеще

преди 1 минута, Anne написа:

Извинявай, не аз съм искала ТЕЛК, а нашите. Още когато бях в гимназията.

Не разбирам какво ти става и защо така истерясваш, нали Пепи е при теб?

Остави майка ми намира, защото не е добре, сериозно ти го казвам, много е зле. Или смяташ, че ти, като си без майка, и аз трябва да бъда?

Тая твоя злоба е направо ужасна!

За какво се скарахте с Пепи?

аз познавам и майка ти,мани го Петър

Как само удобно се умълча............... И това ако не е Дани................

преди 2 минути, Anne написа:

Как само удобно се умълча............... И това ако не е Дани................

как ме разгада,моли се да съм Даниела,казах ти

преди 10 минути, Айнщайн написа:

А,ти обещаваш ли да кълнеш,обиждаш и спориш с всеки които не е съгласен с теб,ако,да,на всеки пост имаш :clap:

Тъкмо се упражнявах от речника синоними на грездей, темерут и дама с леко поведение.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.