Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

току-що, Айнщайн написа:

пак ти казвам не си видяла него,ТИ САМАТА ГО ЗНАЕШ,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА МЕ ТОРМОЗИШ НА ЛИЧНИ

Глупости. Знам, че е бил той. Немалко време съм учила с него. Пак ти казвам - няма двама души с еднакви погледи и еднакво поведение. Подробности не издавам.

А теб не съм те тормозила на лични, не и затова, за друго беше, но май вече не помниш. Все тая, нали си с него?

На вас сигурно ще ви прозвучи смешно, но аз наистина милион пъти съм си го мислела, даже още тогава, в залата на читалището. Той ли е, не е ли.............. Имам много добра памет, седях и премислях всичко - погледите, жестовете, поведението и ги сравнявах с моите спомени.............. Да не говорим, че имаше нещо, което не знам дали някой друг би го направил............нещо, което обаче бях забравила...............как се гонехме през междучасията в училище.

Премисляла съм го................. градът е малък, няма двама души, които така да си приличат в погледи и поведение, дори и да са роднини. Пък и не се държеше като другите, не ми се подиграваше за външния ми вид и нищо не ми правеше............

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 50 минути, Anne написа:

Глупости. Знам, че е бил той. Немалко време съм учила с него. Пак ти казвам - няма двама души с еднакви погледи и еднакво поведение. Подробности не издавам.

А теб не съм те тормозила на лични, не и затова, за друго беше, но май вече не помниш. Все тая, нали си с него?

На вас сигурно ще ви прозвучи смешно, но аз наистина милион пъти съм си го мислела, даже още тогава, в залата на читалището. Той ли е, не е ли.............. Имам много добра памет, седях и премислях всичко - погледите, жестовете, поведението и ги сравнявах с моите спомени.............. Да не говорим, че имаше нещо, което не знам дали някой друг би го направил............нещо, което обаче бях забравила...............как се гонехме през междучасията в училище.

Премисляла съм го................. градът е малък, няма двама души, които така да си приличат в погледи и поведение, дори и да са роднини. Пък и не се държеше като другите, не ми се подиграваше за външния ми вид и нищо не ми правеше............

знаеш, както знаеш, че си преродена еврейка-стига писа глупости и слез на земята, ама Българската, 100 години едно и също повтаряш, но то така или иначе истина няма да стане

преди 7 часа, Anne написа:

един особен поглед и едно особено поведение

Романтика по Космополитънски...

преди 7 часа, Айнщайн написа:

принцесо разкажи моля за срещата ти с онова нещо(п.шка),което се оказа не на Петър,моля

Женските разговори все до там я докарват.

преди 7 часа, Айнщайн написа:

пак ти казвам не си видяла него,ТИ САМАТА ГО ЗНАЕШ,ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА МЕ ТОРМОЗИШ НА ЛИЧНИ

Глупости. Знам, че е бил той. Немалко време съм учила с него.

А, ся де.

Хей ко става тук? Имаше ли лезбо ласки? Видео нещо?

Имам много добра памет

С лека форма на умствена изостаналост, обаче си много умна, но не достатъчно да работиш. Всичко се изясни.

преди 3 минути, petie1 написа:

Хей ко става тук? Имаше ли лезбо ласки? Видео нещо?

Спорът е оная работа на снимката на Пепи ли е била или не е била на Пепи, след като на 17 август 2002-ро лето той я е погледнал в библиотеката.

...............как се гонехме през междучасията в училище

Дай ми телефона на тоя дето дава ТЕЛК-а!!!!!!

преди 7 минути, Myanmar написа:

Спорът е оная работа на снимката на Пепи ли е била или не е била на Пепи, след като на 17 август 2002-ро лето той я е погледнал в библиотеката.

Ааа може да е бил някой страпон ама историята свенливо мълчи по въпроса

няма двама души, които така да си приличат в погледи и поведение, дори и да са роднини

преди 6 часа, Айнщайн написа:

че си преродена еврейка-стига писа глупости и слез на земята

Нова сюжетна нишка. С кого се е припознала??

hawkeye football GIF by University of Iowa Hawkeyes Athletics

току-що, petie1 написа:

може да е бил някой страпон

Аве, откъде знаеш такива думи? Аз трябваше да попитам Гугъл...

Ся да засечем родената за принцеса в колко става. Трябва да е в късния следобед...

преди 10 минути, Myanmar написа:

С лека форма на умствена изостаналост, обаче си много умна, но не достатъчно да работиш. Всичко се изясни.

Какво се изясни? Че имаме форумна принцеса и нацистка ли маскирана като АБПФК?

принцесата е будна и ме занимава на лични, а на ония п. шката му я е видяла на живо, ама късмет нищо не е станало

преди 4 минути, Myanmar написа:

Аве, откъде знаеш такива думи? Аз трябваше да попитам Гугъл...

Войнико, не питай! :)

Знам много неща адски много просто не се хваля наляво и надясно  като някои принцеси

преди 1 минута, Айнщайн написа:

принцесата е будна и ме занимава на лични, а на ония п. шката му я е видяла на живо, ама късмет нищо не е станало

Ryan Gosling Lol GIF

Ама как така на живо е видяла атрибута му за възпроизвеждане, а не е видяла на кого е???

Не те занимавам на лични, а съм будна, защото нашите сменят мебелите в стаята ми и вдигат адски шум.

Защо не ме оставиш на мира, какво ти става, сериозно те питам? Защо ме заплашваш, какво ти става?

Скарай ѝ се, че пише лични съобщения и не споделя публично събития, касаещи широк обществения интерес!

преди 1 минута, Anne написа:

Не те занимавам на лични, а съм будна, защото нашите сменят мебелите в стаята ми и вдигат адски шум.

Ша си отспиш следобед, успокой се. И аз се изненадах какво може да те надигне пред 15:00 ч.

Писах направо на Калин, администратора, да изрие темата, а теб да те банне, но не пожела. Сега не знам какво да те правя. Почваш да ми лазиш яко по нервите.

Пепи знае ли какви ги вършиш, сериозно те питам?

преди 4 минути, Айнщайн написа:

принцесата е будна и ме занимава на лични

преди 2 минути, Anne написа:

Не те занимавам на лични

Не искам да бъда нетактичен, ама един от двамата лъже.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Ryan Gosling Lol GIF

Ама как така на живо е видяла атрибута му за възпроизвеждане, а не е видяла на кого е???

тя до ден днешен не е сигурна, тоз момък Пешко ли е бил, друг ли, но да показали са и бойното оръдие

преди 2 минути, Anne написа:

Писах направо на Калин, администратора, да изрие темата, а теб да те банне, но не пожела.

Трие ли се бестселър така haha.png

преди 11 минути, Anne написа:

Писах направо на Калин, администратора, да изрие темата, а теб да те банне, но не пожела. Сега не знам какво да те правя. Почваш да ми лазиш яко по нервите.

Пепи знае ли какви ги вършиш, сериозно те питам?

ти кралица на бановете ли го раздаваш вече, я пък я тая принцеса

преди 2 минути, Myanmar написа:

Ryan Gosling Lol GIF

То туй е задача за Дълбока мисъл :) Ей вярно че маскираната като АБПФК нацистка Кити-Анне била будна взе да се мръщи

преди 3 минути, Айнщайн написа:

но да показали са и бойното оръдие

Става все по-любопитно. Множествено число, значи мнимият Пепи е бил с оръженосци?

преди 8 минути, Anne написа:

Чакай бе нали до оня ден ревеше че нямаш пари за нови мебели? Днес ти сменят мебелите?

преди 6 минути, Айнщайн написа:

ти кралица на бановете ли го раздаваш вече, я па я тая принцеса

haywire GIFhelena bonham carter GIFhaywire GIF

преди 5 минути, Myanmar написа:

Става все по-любопитно. Множествено число, значи мнимият Пепи е бил с оръженосци?

иска и се, ама пусти късмет

преди 5 минути, Myanmar написа:

И с една дръглива кранта ммм

преди 5 минути, petie1 написа:

Чакай бе нали до оня ден ревеше че нямаш пари за нови мебели? Днес ти сменят мебелите?

Може нейните да го готвят за продажба... Отчаяли са се от Анка, колко е мързелива и нищо не подхваща, та преждевременно ще ѝ покажат дома за инвалиди отвътре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.