Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 3 минути, Myanmar написа:

Воистина, това са заглавия на теми от Anne. Хората, които откриват зад това интелект, са за оплакване.

Във втори сезон участва Сталин.

amy poehler popcorn GIF

да Хитлер се оказа зает

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 39 минути, Сталин написа:

блокираха човек само защото е нарекъл въпросната л. да на лични

Айнщайн е блокирана защото е нарекла Anne "луда"?

А Anne блокирана ли е за тази малка извадка от обичайните ѝ обръщения, взети само от настоящата тема?

на 29.08.2020 г. в 16:00, Anne написа:

Вие сте лудите!

на 29.08.2020 г. в 15:29, Anne написа:

Лудата е тормозила сестра ми.

на 28.08.2020 г. в 22:12, Anne написа:

една луда ще ми издири профила във форума на "Планета"? И май приятелка на тази луда...

на 29.08.2020 г. в 0:49, Anne написа:

Тая луда ...

на 27.08.2020 г. в 1:50, Anne написа:

И щеше да стане, ако не бяха една луда и едно закостеняло общество.

на 26.08.2020 г. в 21:24, Anne написа:

ако не бяха защитили лудата Даниела..............

току-що, Myanmar написа:

Айнщайн е блокирана защото е нарекла Anne "луда"?

А Anne блокирана ли е за тази малка извадка?

да, точно така, нито може да пише нито нищо

току-що, Myanmar написа:

къде са неините права в случая, тук виждам двоен стандарт, за едни брадва, за други... 

преди 6 минути, Сталин написа:

къде са неините права в случая, тук виждам двоен стандарт, за едни брадва, за други... 

Аз зададох същия въпрос, но не очаквай адекватен отговор.

Дам. Очакваният резултат, когато ИМА какво да се дискутира. Темата беше затворена и не успях да участвам в диалог.

току-що, Kalin Karaboychev написа:

Така ще е докато пишете тук а не докладвате.

Ее, айде стига глупости. Писал съм тема даже за това. Едни и същи обиди отправени към едни си стоят в темите СЛЕД ДОКЛАДВАНЕ, а към други са основание за блокиране достъпа до форума.

Като пишете такива неща, вярвате ли си?

Специално за Anne аз докладвах няколко отделни линии - призивите ѝ за изтребване на немците, одобряване на изнасилването на малолетни, обидни квалификации като луда, ненормална и т.н.

От други потребители пък е имало директни обиди към мен, може да не са точно тези, че не си ги слагам на сърце, но ето какви: ти си идиот, ти си кретен и т.н., които стояха със седмици и месеци и вероятно още си стоят. Хайде, тях разбирам, че служат да създадат полюции на някой, който държи да ми свие сармите, да ми "покаже кой е шефа", да си компенсира някакви лични комплекси за малоценност, воден от реваншизъм, завист или някакви други дребни човешки страсти, но в случая не мога да приема, че "луда" затваря акаунта на един потребител, а амнайсет пъти "луда" на другия в диалога няма последствия.

• Администратор
преди 7 минути, Myanmar написа:

Дам. Очакваният резултат, когато ИМА какво да се дискутира. Темата беше затворена и не успях да участвам в диалог.

Ее, айде стига глупости. Писал съм тема даже за това. Едни и същи обиди отправени към едни си стоят в темите СЛЕД ДОКЛАДВАНЕ, а към други са основание за блокиране достъпа до форума.

Специално за Anne аз докладвах няколко отделни линии - призивите ѝ за изтребване на немците, одобряване на изнасилването на малолетни, обидни квалификации като луда, ненормална и т.н.

От други потребители пък е имало директни обиди към мен, може да не са точно тези, че не си ги слагам на сърце, но ето какви: ти си идиот, ти си кретен и т.н., които стояха със седмици и месеци и вероятно още си стоят. Хайде, тях разбирам, че служат да създадат полюции на някой, който държи да ми свие сармите, да ми "покаже кой е шефа", да си компенсира някакви лични комплекси за малоценност, воден от реваншизъм, завист или някакви други дребни човешки страсти, но в случая не мога да приема, че "луда" затваря акаунта на един потребител, а амнайсет пъти "луда" на другия в диалога няма последствия.

Точно така, цялата администрация на сайта се е впрегнала и работим здраво всички срещу теб за да ти покажем кой е шефа. :D  За съжаление ще те разочаровам, изобщо не знам кой си точно мяркал съм ти профила в темите и сред докладите ама до там. Нито те знам кой си, нито пък някой е решил да ти показва каквото и да било в тоя форум. Малко е тъжно сигурно да те разочаровам толкова ама това е действителността. Никой от администраторите не заспива с мисли за теб. 

И друго. Това, че някой е докладвал нещо то не означава, че модераторите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще го изтрият. Могат да сметнат, че да нарекат някой ти си идиот, ти луд ли си или други не са толкова обидни защото това тук не е детска градина. Но да кажеш млъквай и лудо си е доста вулгарно и аз наказах за известен период потребителя.

Та това е всичко е по преценка на дадения модератор, не вървете по тънката линия за да не прецени някой, че сте я прекрачили.

преди 50 минути, Myanmar написа:

безмислено е, прикачваш си титла, ревеш, че си онеправдан и така, обиждаш,нареждаш-другите да го мислят, а ти си лъжеш, нарушаваш закони и така, благодаря, че се опитваш, но както видя-БЕЗМИСЛЕНО Е и млъквай гледам и никъде не го виждам, ама хайде със здраве

на 29.08.2020 г. в 12:22, Anne написа:

Всичко мерихме, по сто пъти.............. гледам да не зачеквам темата, че ще стане страшно.🤣

Днес казах, че е трябвало първо да мерят и после да пазаруват, няма да казвам баща ми как ме изгледа.🤣

той как те гледа знаем и спри да лъжеш, че те бие-най много шамар да си отнасяла, ама така е по удобно-малтретират ме, жертва съм. А ако някои звънне на социалните, какво ще обясняваш? 

преди 11 минути, Сталин написа:

той как те гледа знаем и спри да лъжеш, че те бие-най много шамар да си отнасяла, ама така е по удобно-малтретират ме, жертва съм. А ако някои звънне на социалните, какво ще обясняваш? 

Очевидно си имате някакви лични отношения. Защо не ги изясните по някакъв по-цивилизован начин? Намерете си посредници-адвокати, пишете си мейли, пращайте си писма по пощата и куриер, но нужно ли е във форум-публичен, всички останали хора да занимавате с проблемите си?

Да ви се помоля или да докладвам?

Една от причините да пусна подобна тема с "обратен знак", беше, че в тази не се обсъждат проблемите на хората с увреждания, а конкретно тези на Авторката. Само за нея и около нея се върти всичко. Това че се стигна до въпроси и отговори за мебели и обзавеждане, беше върха. Какво общо има с останалите хора, които по един или друг начин са увредени и мат нужда от някаква било и морална помощ?

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Точно така, цялата администрация на сайта се е впрегнала и работим здраво всички срещу теб за да ти покажем кой е шефа. :D

Това е израз, не съм обвинявал теб, и не мисля, че е твое недоглеждане. Аз съм си общувал с теб и имам добри впечатления. А делението на свои и чужди е факт от както съм се регистрирал от преди 13 години. И това ти опразни форума, точно както предсказах.

преди 14 минути, Maleficient написа:

Очевидно си имате някакви лични отношения. Защо не ги изясните по някакъв по-цивилизован начин? Намерете си посредници-адвокати, пишете си мейли, пращайте си писма по пощата и куриер, но нужно ли е във форум-публичен, всички останали хора да занимавате с проблемите си?

Да ви се помоля или да докладвам?

Една от причините да пусна подобна тема с "обратен знак", беше, че в тази не се обсъждат проблемите на хората с увреждания, а конкретно тези на Авторката. Само за нея и около нея се върти всичко. Това че се стигна до въпроси и отговори за мебели и обзавеждане, беше върха. Какво общо има с останалите хора, които по един или друг начин са увредени и мат нужда от някаква било и морална помощ?

опитай да говориш цивилизовано с нея, освен клетви и обиди, нищо друго няма и ако искаш докладвай, какви са тия заплахи, само тя ли може да изрази мнение, това тук вече става тенденция

преди 27 минути, Сталин написа:

опитай да говориш цивилизовано с нея, освен клетви и обиди, нищо друго няма и ако искаш докладвай, какви са тия заплахи, само тя ли може да изрази мнение

Аз нямам никакви отношения и не е нужно да опитвам. 

Едно е да се изразява мнение и защитава с аргументи за: Невъзможността на хората с увреждания да  имат повече възможности за работа и социална адаптация. Съвсем друго да ми се обяснявате в двайсе страници коя наплюла другата и е накърнена със заплахи, тормоз и еламеритни.

Нещо сте объркали платформата.

Отидете на някоя поляна, ако посредниците ще са ви скъпи, и се разберете или се елиминирайте. После елате и споделете, кой е победил, ако това ще е важно за някаква кауза.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

да, ама някои го отнася без вина, блокиран, а ти ми говориш-разберете се, тук не става въпрос за хората с увреждания, а тя при кои да отиде да и слугува, прочети колко обиди има към други потребители и не ме изкарвай някакъв, защото съм по запознат от теб

преди 16 минути, Сталин написа:

да, ама някои го отнася без вина, блокиран, а ти ми говориш-разберете се, тук не става въпрос за хората с увреждания, а тя при кои да отиде да и слугува, прочети колко обиди има към други потребители и не ме изкарвай някакъв, защото съм по запознат от теб

Обясни се, защо е блокиран/а. Предвид принципа за блокиране не е завинаги, но идеята е, ако може блокираният да си извади поуките, и следващия път да си пише по същността на темите.

Защото в тази Тема става въпрос за хората с увреждания, а не за блокираните. Как да го обясня по-ясно?! Представете си го нарисувано в две рисунки, едната е с човек с увреждане, другата е с емоционално-неуравновесени човечета, които са разперили ръчички и се скубят. Е, първата картинка може и се публикува тук и се обсъжда, НО не за конкретното човече, а по принцип, а другата се ...изпраща на психиатър и той решава, как да се приключи. С хапчета или ...надпиване с шотове.

Като си запознаТ, се надявам да разбереш какво ти написах и да решиш как да си го приключите между вас си, а не публично.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Обясни се, защо е блокиран/а. Предвид принципа за блокиране не е завинаги, но идеята е, ако може блокираният да си извади поуките, и следващия път да си пише по същността на темите.

Защото в тази Тема става въпрос за хората с увреждания, а не за блокираните. Как да го обясня по-ясно?! Представете си го нарисувано в две рисунки, едната е с човек с увреждане, другата е с емоционално-неуравновесени човечета, които са разперили ръчички и се скубят. Е, първата картинка може и се публикува тук и се обсъжда, НО не за конкретното човече, а по принцип, а другата се ...изпраща на психиатър и той решава, как да се приключи. С хапчета или ...надпиване с шотове.

Като си запознаТ, се надявам да разбереш какво ти написах и да решиш как да си го приключите между вас си, а не публично.

пак ще ти го обясня, ама по бавно, тук не става въпрос за хора с увреждания, а къде да се настани тя, когато техните отпътуват към един по добър свят и не коментирай, защото ако знаеш как си позволява да говори на майка си, друго ще запееш

преди 3 минути, Сталин написа:

пак ще ти го обясня, ама по бавно, тук не става въпрос за хора с увреждания, а къде да се настани тя, когато техните отпътуват към един по добър свят и не коментирай, защото ако знаеш как си позволява да говори на майка си, друго ще запееш

Очевидно и примера с рисунки не помага. НЕ искам да ми обясняваш някакви лични неща! В ТАЗИ ТЕМА става въпрос за хора с увреждания.

Не е въпрос, не става дума за авторката. И никой не го интересува реално, освен теб очевидно.

Така че, спри да пишеш в тази тема, в която няма какво да напишеш очевидно за хората с увреждания по принцип, и намери друг начин да се разбираш с хора и неща, които не засягат тукашното форумонаселение.

" Ако ти е трудно да ми следиш мисълта, не ме цитирай!"- виден форумен мъдрец

току-що, Maleficient написа:

Очевидно и примера с рисунки не помага. НЕ искам да ми обясняваш някакви лични неща! В ТАЗИ ТЕМА става въпрос за хора с увреждания.

Не е въпрос, не става дума за авторката. И никой не го интересува реално, освен теб очевидно.

Така че, спри да пишеш в тази тема, в която няма какво да напишеш очевидно за хората с увреждания по принцип, и намери друг начин да се разбираш с хора и неща, които не засягат тукашното форумонаселение.

" Ако ти е трудно да ми следиш мисълта, не ме цитирай!"- виден форумен мъдрец

аз ли няма какво да напиша, а? Осиновила съм дете с ДЦП, на мен ли ти ще ми казваш къде да пиша, а? Като коя инстанция или институция се изживяваш? 

Тогава пиши за това. Ако искаш. Или пък, ако ти е неприятна авторката от тази тема си отвори твоя.

преди 2 минути, Maleficient написа:

Тогава пиши за това. Ако искаш. Или пък, ако ти е неприятна авторката от тази тема си отвори твоя.

спри да се месиш, аз какво ще пиша, защото по твоята логика и аз мога да те докладвам, не ме занимавай повече и ако не си забелязал/а пиша в неина тема

преди 3 часа, Myanmar написа:

Във втори сезон участва Сталин.

А в трети да не де покаже и любимеца й Хитлер? :)

преди 4 часа, Сталин написа:

сериалът продължава, само, че някои наистина ще го отнесе този път, блокираха човек само защото е нарекъл въпросната л. да на лични, а тя се опитва да обвинява без доказателства и подстрекаваики към престъпни действия спрямо хора, профили и т. н

Добре др. Сталин ама азняма го отнеса

За какво ще ме докладваш?

ТИ Не ни занимавай!

Ясно ти обясних, ако продължиш, да пишеш и настояваш тази тема да се превърне в твоя си лична вендета, ще е заключат.

Но не пречи да се пробваш.

И, ще те занимавам, защото си никой/я. Тук. Когато ти дойда в къщичката или копторчето къде си,  тогава ще ми заповядваш.

преди 5 минути, Сталин написа:

спри да се месиш, аз какво ще пиша, защото по твоята логика и аз мога да те докладвам, не ме занимавай повече

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.